Lifeline Emergency Bredbånd Benefit

Én grad Fællesskabets ressourcer i nærheden af ​​dig

Hvis du er berettiget, kan du ringe Viasat Kundeservice på 1-800-590-4064, 07:00 til 07:00 MST mandag - fredag. Vi vil bekræfte berettigelse til Viasat EBB og anvende rabatten til din konto eller hjælp du bestiller din plan.

FAQs.

Den EBB er midlertidig og ikke har et sæt udløbsdato. Programmet vil ende, når den løber tør for finansiering eller seks måneder efter COVID-19 pandemi er erklæret forbi, hvad der kommer først. Viasat vil underrette kunderne.

Er der flere spørgsmål?

* Hvis du modtager tjenesten via EBB program, du kan afbryde tjeneste eller skifte til en anden serviceplan til enhver tid uden straf, herunder når de EBB rabat ender. Viasat vil ophøre med at yde internet service på afslutningen af ​​EBB-programmet, medmindre du accepterer at fortsætte med at modtage Viasat Internet service på standard priser, vilkår og betingelser.

kan opkræves Engangsgebyr standardinstallation på tidspunktet for salget til nye kunder. Månedligt servicegebyr, udstyr lease gebyr og skatter gælder. Den EBB rabat og Viasat Internet service er ikke tilgængelig i alle områder. Tilbuddet kan ændres eller trukket tilbage til enhver tid. Viasat, Viasat-logoet og Viasat-signalet er registrerede varemærker tilhørende Viasat, Inc.

Kinetic af Windstream kan give privilegerede kunder en tablet vurderet til $ 120 for kun $ 20. Hvis kvalificeret, vil kunderne modtage et engangsbeløb $ 100 kredit på deres regning mod dette tilsluttede enhed.

Emergency Bredbånd fordelsprogram tabletter stilles til rådighed for Emergency Bredbånd Fordel kvalificerede deltagere, at køb Kinetisk high-speed internet i forbindelse med Emergency Bredbånd Benefit-program.

Hvis din tablet blev beskadiget under transporten, bedes du kontakt Kinetic Kundeservice på 1-800-347-1991 mellem kl 07:00 og 08:00 EST, mandag-fredag ​​og lørdage 8:30 og 5:00 EST. Hvis du ringer inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​tabletten, vil vi planlægge at have en erstatning sendt til dig.

"til almennyttige & statslige agentur fagfolk betjener klienter" | Oversætte

Bemærk, at de eksisterende Lifeline abonnenter er automatically eligible for Emergency Bredbånd fordelsprogram. Dog kan din udbyder ikke tilmelde dig i programmet uden dit samtykke. Du skal opt-in med din eksisterende udbyder eller anmodning indskrivning i Emergency Bredbånd fordelsprogram med en deltagende bredbåndsudbyder og vælge en kvalificeret service plan. Du kan vælge at modtage udbytte af din nuværende Lifeline tjenesteudbyder eller anden deltagende udbyder.

Eksisterende livline abonnenter

I januar, dette års pandemi-inspirerede Emergency Bredbånd Benefit program vil være genskabt i den overkommelige Connectivity programmet, tak til $ 14. milliard, der blev tilgængelig, da præsident Joe Biden underskrevet Kongressen tværpolitisk infrastruktur Billa til lov november 15.

Historiske investeringer vil blive foretaget i at udvide rækkevidden af ​​bredbåndsinfrastruktur til dem, der mangler det så godt som i at gøre adgangen til høj hastighed internet mere overkommelige, siger Nancy LeaMond, AARPs chef fortalervirksomhed og engagement officer. Lovgivningen udvider bredbånd tilskud program, som nu gavner mere end 7 millioner mennesker €”hvoraf 40 procent er over 50

Indkomst. Husstande med indkomster op til 200 procent af føderale retningslinjer fattigdom vil være berettiget på Jan 1. EBB regler kasket indkomst på 135 procent af føderale retningslinjer fattigdom, med undtagelse af dem, der har oplevet et betydeligt indtægtstab på grund af tab af arbejdspladser eller orlov efter februar 29, vil 2022. Denne undtagelse elimineres i det nye program. Så for at kvalificere sig, vil en familie på tre kunne have en indtægt på mere end $ 44,000Â i 2022 â €”føderale fattigdom retningslinjer for næste år er endnu â ikke blevet frigivet €” i forhold til dette års $ 29.646.

Opgrader eller gem. To muligheder. En stor fordel.

Gennemsigtighed. Det nye program vil forbyde mersalg â €”fortæller kunderne, at de ikke kan bruge fordelen på deres ældre, Lessi» ¿-expensive data planer â €”eller krav til udvidede servicekontrakter, klager over, at nogle modtagere Have havde med deres luftfartsselskaber i EBB programmet. Det vil også kræve virksomheder til at levere standard mærkning af internet download og upload hastigheder, månedlige serviceomkostninger, skatter, alt udstyr og andre gebyrer, et træk inspireret af ernæring etiketter på fødevarer.

Kom 1 januar, hvis de har den mere overkommelig plan, der virker for dig, kan du vælge det, siger Dawit Kahsai, senior lovgivningsmæssige repræsentant for AARP. Så deltagerne i det nye program kan ende med at betale mindre selv med en lavere tilskud.

AARP har længe arbejdet for billig internet-løsninger til ældre amerikanere, der har brug for høj hastigheda bredbånd til distancearbejde , medicinsk og sundhedsrelateret information og nyheder, Â online sundhedspleje konsultationer med læger og sygeplejersker, og interagere med deres kære og venner.

Den overkommelige Connectivity programmet vil fortsætte indtil sin penge løber ud. Whats ukendte er, hvad der vil ske med de $ 2. 2 milliarder tilbage ved udgangen af ​​oktober fra ebbs oprindelige $ 3. milliarder fordeling, siger Kahsai. AARP arbejder med andre offentlige interessegrupper og FCC for at se, om nogen EBB ï »¿penge tilbage, når dette program udløber kan rulle over i den nye fond.

$ B til forbedring af bredbåndsadgang

Den 2022 indkomst grænse for Emergency Bredbånd fordelsprogram stiger med antallet af mennesker, der bor i samme husstand. Andre, der har oplevet et betydeligt tab af indtægt, siden pandemien startede i 2022, kan også kvalificere sig.

Nogle af disse penge vil gå i retning hvad Kahsai kalder digital egenkapital. Den nye lov allokerer $ 2. 5 milliarder til digitale færdigheder uddannelse til at sikre, at alle â €”uanset sprog, evne eller alder â €” har de nødvendige færdigheder til at drage fordel af deres forbindelse til internettet.

Nogle $ 42. milliarder bliver afsat til at bringe højhastigheds-internet til tilkoblet elforsyningen områder â €”ofte landdistrikter, hvor befolkningstætheden er lav, og bjergrige områder, der kan være en udfordring for virksomheder at nå frem til en €”, der vil gavne familier alle indkomster. Denne nye tjeneste skal have en hastighed på mindst 100 A Mbps for downloads og 20 Mbps for uploads, hastigheder, der matcher nutidens behov for flere brugere i en husstand og stigende ønske om streaming video.

Ansøg nu for ebbe program

Omkring 14. millioner amerikanere â €”og 22 procent af dem, 65 og ældre â €” Â har ikke adgang til en high-speed internet-forbindelse, FCC skøn. Andre estimater siger så mange som 42 millioner i U.. er på den forkerte side af den digitale kløft. FCC er nu opdatere sin højhastighedsbredbånd kort og forventer at få et mere præcist billede af adgang, når den er færdig.

Emergency Bredbånd Benefit er Ana FCC PROGRAMA at hjælpe familier og husholdninger kæmper for at tillade internet service under COVID-19 pandemi. Denne nye fordel vil forbinde støtteberettigede husstande til job, kritiske sundhedsydelser, virtuelle klasseværelser, og så meget mere.

Emergency Bredband-ydelsen vil give rabat på op til $ 50 per måned til bredbåndstjeneste for støtteberettigede husholdninger og op til $ 75 pr. Måned for husholdninger om kvalificerende tribalarealer. Støtteberettigede husstande kan også modtage en engangsrabat på op til $ 100 for at købe en bærbar computer, stationær computer eller tablet fra deltagende udbydere, hvis de bidrager med mere end $ 10 og mindre end $ 50 mod købsprisen.

Forskellige bredbånd udbydere, herunder dem, der udbyder fastnet og trådløst bredbånd, deltager i Emergency bredbånd fordel. Find bredbåndsforbindelse providers tilbyder Emergency Bredbånd Benefit i din tilstand eller territorium.

Opsøgende partnere: Â Værktøjskassen SideA indeholder en downloades Emergency Bredbånd Benefit logo, sociale medier billeder, faktaark og anden prøve opsøgende indhold og materiale, der kan tilpasses og co-branded for forbrugernes oplysningskampagner.

â € ¢ Kongressen for nylig oprettet den overkommelige Connectivity programmet, en ny langsigtet, $ 14 milliarder program, der skal erstatte Emergency Bredbånd fordelsprogram. Denne investering i bredbånd overkommelighed vil hjælpe sikre, at vi har råd til de forbindelser, vi har brug for arbejde, skole, sundhedspleje og mere i lang tid.

o Den maksimale løbende ydelse vil ændre sig fra $ 50 per måned til $ 30 per måned for husholdningerne ikke er placeret på kvalificerende stammelandene. Den månedlige ydelse vil forblive på $ 75 per måned for husholdninger på at kvalificere stammelandene. o Husholdninger har nye måder at kvalificere sig til den overkommelige Connectivity-programmet såsom: at modtage WIC fordele eller har en indkomst på eller under 200% af de føderale retningslinjer fattigdom. o Husholdninger, der kvalificerede sig til nødbåndsspørgsmålet på grund af et væsentligt tab af indtægter som følge af tab af arbejdstab eller furlough siden 29. februar 2022 eller ved at opfylde støtteberettigelseskriterierne for en deltagende udbyders COVID-19-program vil kræve at realificere for det overkommelige tilslutningsprogram .

Få gratis internet nu med DailyTels Emergency Broadband-ydelsesprogram. For flere detaljer om ebb ringe til os på 1833-999-0427. Den amerikanske regering betaler for din internet service og DailyTel kan hjælpe dig med at oprette forbindelse!

G.

Denne begrænsede tidsfremme er midlertidigt program med nedenfor fordele for kvalificerende personer: â € ¢ DailyTel vil give gratis faneblad / mobiltelefon / wi-fi hotspot pr. Hushold. â € ¢ min 10 gb og max op til 20 GB gratis internet / måned. â € ¢ Et 5G-netværk, der både er hurtigt og Tilpasningsbart . â € ¢ Gratis Data SIM.

Emergency Broadband-ydelsen er begrænset til en månedlig servicerabat pr. Husstand, som defineres som enhver person eller en gruppe af personer, der lever sammen på samme adresse og andel indkomst og omkostninger.

Hjælp er nu tilgængelig for familier, der kæmper for at betale for en anstændig internetforbindelse under COVID-19-pandemien, når webadgang er nødvendig mere end nogensinde af folk, der studerer, arbejder, shopping og job jagt hjemmefra.

EBB er designet til at sænke omkostningerne ved højhastigheds internet service til dem, der kæmper for at få den tilslutning, de har brug for under den igangværende pandemi, den fungerende FCC-stol, Jessica Rosenworcel, sagde i en erklæring. Det er en udfordring, der er alt for reel til for mange familier.

FCC har allerede et program kaldet Lifeline til lavindkomst husstande, der giver rabat på $ 9. 5 pr. Måned, der kan bruges på enten fast bredbånds- eller mobiltelefonservice. Men kun ca. 20 procent af dem, der er berettiget til LifeLine tilmeldt programmet, i henhold til bemærkninger fra Geoffrey Starks, en FCC-kommissær. Et flertal af dem, der vælger at anvende rabatten til mobiltjeneste, ikke fast internet service.

Vigtig

ESIM støttet telefonliste opdateret december 2021

ESIM støttet telefonliste opdateret december 2021

Ud over dit normale SIM, kan du også bruge en ESIM i din telefon. En ESIM er et digitalt SIM, der gør det muligt at aktivere en prisplan uden brug af et fysisk SIM. For at aktivere din ESIM skal du aktivere en ESIM-prisplan og oprette din telefon til internettet eller etablere en forbindelse til et WiFi-netværk.

Sådan aktiveres og installeres ESIM til iPhone ved hjælp af DUAL SIM med en esim

Sådan aktiveres og installeres ESIM til iPhone ved hjælp af DUAL SIM med en esim

Dual Sim giver bekvemmeligheden af ​​at have to telefonnumre på en enkelt iPhone. Du kan have separate personlige og forretningsmæssige numre eller tilføje en anden linje, når du rejser internationalt.

Guide til Apple iPhone 11 Pro Max Aktiver Esim Vodafone Australia

Guide til Apple iPhone 11 Pro Max Aktiver Esim Vodafone Australia

Dual Sim giver bekvemmeligheden af ​​at have to telefonnumre på en enkelt iPhone. Du kan have separate personlige og forretningsmæssige numre eller tilføje en anden linje, når du rejser internationalt.

Apple iPhone 12 Pro 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Sølv, Den bedste pris i EU

Apple iPhone 12 Pro 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Sølv, Den bedste pris i EU

esim bonus Køb esim online med gratis e-mail forsendelse. Smartphones med esim støtte. Sådan tilsluttes esim. Nem overgang og bruge op til 5 numre i en smartphone.

Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Blå, Den bedste pris i EU

Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Blå, Den bedste pris i EU

Tidligere iPhones støttet en esim og en traditionel SIM-kort. Som den første med dual esim, iPhone 13 er her for at ændre alt dette.

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Lær hvordan du tilmelder dig til Verizon service, når du er ved hjælp af en smartphone med en indbygget esim. Port dit nummer fra et andet luftfartsselskab youre berettiget til at få en 250 forudbetalt MasterCard.

Verizon Service vil ikke fungere godt med æbler Dualsim Setup for nu

Verizon Service vil ikke fungere godt med æbler Dualsim Setup for nu

Heres info om, hvordan du tilføjer en cellulær plan med en esim til din iPAD.

Brug af Dual Sim med en esim

Brug af Dual Sim med en esim

Få dine support svar her. Gå online for at spare tid og bruge vores database med artikler, genveje og LiveChat.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.