Logitech iPad 7th, 8th og 9th generation tastatur case slank folio med integreret trådløst tastatur grafit

Anmeldelser til iPad 8th Generation Keyboard Case 10. 2020 iPad 8th Gen, 10. 2019 iPad 7th Gen, Auto Sleepwake Aftagelig trådløs Bluetooth Keyboard Builtin Pencil Holder Dec 16, 2021 BestviewSeViews

Opdater din MAX + Firmware

Bluetooth® LAG er en ting fra fortiden. Genopkobling tager ikke længere sekunder. Med Bluetooth® 5. Og vores nyeste firmware har vi skabt en oplevelse ligesom Smart Connector-baserede tastaturer. Denne store fremskridt forbinder straks Brydge til iPad i op til 4 timer, hvilket giver sømløs forbindelse.

Produktiv beskyttende alsidig

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit produkt, tilbyder vi en fuld refusion mindre forsendelse. Send os en email, giv os et opkald eller bare besked os via vores chat nederst til højre hjørne af denne side. Vi tager al den risiko ude af bestilling ved at tilbyde en uovertruffen tilfredshedsgaranti. Vi vil altid gøre vores bedste for at tage sig af dig.

Hvert produkt, som nutkase opretter, er designet lige her i Rom, Italien. Kernen i vores produkter ligger vores filosofi: Højkvalitets tilfælde, men med en rimelig pris. Vi ønsker at stoppe dig med at betale vanvittige priser for gennemsnitlige kvalitetssager, eller blive narret til at købe billige, dårlige kvalitetsknockoffs. Når du køber en nutkase, køber du kvalitet, beskyttelse og design, direkte fra os. Manglen på mellem mænd, distributører eller detailhandlere lader os opretholde vores berømte høje kvalitet, men giver dig en rimelig pris.

Pro-Tekâ "¢ Uddannelse Keyboard Case til iPad® 10. Bringer en bærbar oplevelse til din iPad. Den lette, slimline tastatur fungerer problemfrit for at få mest muligt ud af din iPad, inden for bekvemmeligheden af ​​et højtydende tilfælde. For at holde din tech sikkert holdes tabletten sikker i den fleksible vugge med beskyttende forstærkede hjørner for alle de uundgåelige bump, dråber og ulykker, mens den integrerede Apple Pencil Holder giver dig mulighed for at holde alt dit tilbehør sammen.

Designet til EducationPro-Tekâ "¢ Uddannelse Keyboard Case til iPad® 10. er blevet specielt oprettet med uddannelse i tankerne. Tastaturet er ergonomisk designet til længerevarende brug, med godt rumtaster til behagelig indtastning og over 130 timers brug fra en fuld opladning. Selve sagen er testet mod militær klasse drop specs og har en elastisk lukning for at holde det sikkert inde i travle skolebags, så du kan være sikker på, at din teknologi er beskyttet.

Smartere Designusing Bluetooth 5. Det genopladelige tastatur forbinder hurtigt og sikkert til din iPad, mens selve sagen tillader fuld adgang til alle porte, kontroller og kameralinser. Den integrerede Apple Pencil Holder giver dig mulighed for at holde al din teknologi sammen, mens det rene design holder det ser slank. Oplad tastaturet med det medfølgende USB-C-kabel.

Lifetime WarrantySay farvel til nye tilfælde hvert skoleår; Pro-Tekâ "¢ Education Keyboard Case til iPad® 10. er designet til livet. Selve sagen er dækket af Targus begrænset levetidsgaranti og tastaturet med en 1 års garanti.

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

Komfortabel laptop-lignende Typingenjoy timers komfortabel, fleksibel skrivning takket være store, velplacerede nøgler strakt Kant-til-kant, så dine hænder vil ikke føle sig overfyldt. Vores premium mekaniske tastaturer er designet med 1. mm nøgle rejse for at levere den perfekte hoppe hver gang du trykker på en tast for hurtig, præcis indtastning. Med en fuld række af genvejstaster kan du udføre dine yndlings-IOS-specifikke handlinger og optimere din produktivitet.

Få vinkler til at skrive og seein type tilstand, slanke folio holder din iPad på en 58 ° vinkel, der er fantastisk til at få arbejde udført. Skjul sagen i visningstilstand, og Slim Folio vil holde din iPad på en behagelig 10 ° vinkel, der er optimal for at se dine yndlingshows og mere.

Front og Back Protectionslim Folio omhyggeligt Konvolutter Din iPad for allround beskyttelse mod bump, ridser og spild. Yder teknisk stof er blødt at røre, men alligevel modstandsdygtig over for slitage. På indersiden giver en letvægtsramme og tastaturmodul strukturel integritet uden at veje din iPad.

* Mønter / knapcelle Batteri Sikkerhedsinformation Dette produkt indeholder et mønt / knapcelle batteri. Hvis batteriet sluges, kan det forårsage alvorlige interne forbrændinger, og i ekstreme tilfælde kan føre til døden. Hold batterierne væk fra børn.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vi leverer indsigt Intelligent Technology Solutionsâ "¢ Ekspertise

Jeg lavede fejlen ved at bestille et andet, langt billigere tastatur til min nye 7. generation iPad. Du får hvad du betaler for. Amazon var nådig nok til at acceptere substandard enhed tilbage efter ingen støtte fra producenten. Jeg bit kuglen og bestilte denne logitech enhed. Hvilken forskel! Det tog bogstaveligt talt fem sekunder at opsætte og forbinde tastaturet med min iPad. Nøglerne er meget større og lettere at bruge. Og der er Apple genvejstaster. Det er mindre omfanget end det første tastatur og giver for mit sind bedre beskyttelse. Og der er udskiftelige Batterier. Alt i alt et godt produkt og køb. Dont scrimp. Hvis du leder efter en beskyttende sag og tastaturkombination til din nye iPad, er det det!

Jeg vil desværre vender tilbage til dette og fortsætter søgningen efter den "perfekte" sag, som jeg meget tvivler meget. Bestilte Logitech Combo Keyboardrackpad og den robuste folio. Jeg vil se, om disse er bedre, men jeg tvivler meget på det.

10. "2022 iPad 7th Gen, 10." 2022 iPad 8th Gen, tastaturet er magnetisk fastgjort og meget alsidigt, og det tankevækkende design nemt justerer sig til, hvad der er en behagelig vinkel, der passer dig bedst, aftageligt trådløst Bluetooth-tastatur

"iPad th gen," iPad th gen, tastaturet er magnetisk fastgjort og meget alsidigt, og det tankevækkende design nemt justerer sig til, hvad en behagelig vinkel passer dig bedst, aftageligt trådløst Bluetooth-tastatur

MMK Drej din iPad til en Ultraportable laptop. Bluetooth-tastaturet er aftageligt. For at opnå den perfekte effekt af søvnvågning, skal du fjerne tastaturet og dreje det til en fuldbeskyttende sag. Den indbyggede Apple Pencil Holder bærer nemt en Apple-blyant uden at bekymre sig om at miste det.

Analyse af + Anmeldelser til MMK iPad Th generation tastatur case "

Uanset om det er en iPad eller iPad Mini, har Weve alle tilbehør for at sikre, at det er beskyttet, dekoreret og velholdt. Som en af ​​dine mest værdifulde gadgets giver Apple iPad dig en række gode funktioner til underholdning, personlige og forretningsmæssige formål. Derfor er det vigtigt at holde det dækket af en beskyttende sag, fri for snavs, støv og misfarvning.

Bonussen for at investere i et iPad cover er det, der passer til din stil, med det brede udvalg af valg i farver, mønstre og materiale. Weve fik en samling af iPad mini-tilfælde med iPad dækker NZ for at matche en række smag og budgetter for alle. Med en delikat skærm og lette vægt, dækslerne arbejde for at give et lag til overfladen og kan også have ekstra kapacitet, ligesom keyboards og mere. IPad covers er tilgængelige fra nogle af de bedste brands i branchen såsom STM,  Targus ogen Zagg, som er designet til at overleve selv de mest eventyrlystne af betingelser, så du ikke bliver nødt til at være bekymret, når du tager din iPad med dig på dine rejser.

Vigtig

Apple iPad 10. 9thgen

Apple iPad 10. 9thgen

Hurtigere chip, mere lagerplads og enorme videoopkald kamera opgradering keep Æbler billigste tablet foran

Apple iPad 10. 9thgen

Apple iPad 10. 9thgen

Apple iPad 10. 9thgen anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide Speedy ydelse takket være A13 Bionic True Tone tilføjet for at vise ikke lide design føles dateret

IPAD 9thGen vs IPAD 8thGen Minor, men Essential Forbedringer TechPP

IPAD 9thGen vs IPAD 8thGen Minor, men Essential Forbedringer TechPP

Den nye Apple iPad er tilgængelig i både WiFi og Cellular varianter og prisen starter ved R'er 30.900 for basen 64GB WiFi-version og Rs 44.900 fo

iPad 9. Generation 10. WiFi Space Grey Digital Den

iPad 9. Generation 10. WiFi Space Grey Digital Den

Ankommer ved Wed, Dec 22 Køb Apple 10. tommer iPad 2021 WiFi 64GB Silver på Walmart. om.

Apple annoncerer nye iPad 9. Gen, iPad mini Pris i Indien og hvad nye

Apple annoncerer nye iPad 9. Gen, iPad mini Pris i Indien og hvad nye

Apple opdaterer sin startsystem iPad i dag med dobbelt lagring, en True Tone skærm, og opgraderet processor.

Æbler nye iPad og iPad Mini hvordan forudbestilling

Æbler nye iPad og iPad Mini hvordan forudbestilling

Basen iPad fik en flok af meningsfulde opgraderinger. God tid til at hoppe i iPad økosystem

iPad 9. Generation Bell Mobility Bell Canada

iPad 9. Generation Bell Mobility Bell Canada

Magtfulde. Let at bruge. Alsidig. Den nye iPad på Compu B

Apple iPad Air 2 Opladning Port Reparation

Apple iPad Air 2 Opladning Port Reparation

Shop base for iPad. Designet i partnerskab med Apple, base har Smart Connector Sidecar kompatibilitet til at gøre din iPad til en sekundær skærm

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Den nye iPad Mini får en hurtigere metode til opladning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.