LTG 500 Indestructible Apple Certified Lightning Kabel 2 meter

Apple Watch Series 7 og SE nu kommer med USBC kabel hurtig opladning ikke arbejde med MagSafe Duo kan

Ifølge Apple, kan den nye Apple Watch Series 7 gå fra 0 til 80% opladning på omkring 45 minutter, når du bruger den nye USB-C hurtig opladning kabel. Selskabet også højdepunkter på sin hjemmeside, at otte minutters opladning giver otte timers søvn overvågning, hvilket er en stor forbedring siden Apple Watch batteri stadig gør ikke sidste mere end en hel dag.

Afgifter på ingen tid. Hele ladesystem til Apple Watch Series 7 er blevet nytænkes for at få dig op at køre hurtigere end nogensinde. Witha en opdateret opladning arkitektur og hurtigt opladning USB-C-kabel, det tager omkring 45 minutter at gå fra 0 til 80% en afgift.

Heldigvis for dem planlægning at købe en Apple Watch Series 7, den nye USB-C-kabel til hurtig opladning er inkluderet i kassen. Som bemærket af min 9to5Mac kollega Zac Hall, selskabet også opdateret Apple Watch SE boksen til også at omfatte den nye USB-C-kabel â €”selv om denne model gør ikke støtte hurtig opladning. Apple Watch Series 3 vil holde regelmæssige USB-A-kabel.

MagSafe duo kompatibilitet

Future Apple Watch Series 7 ejere bør huske på, at hurtig opladning kan ikke arbejde med MagSafe Duo. Også bemærket af Zac Hall, Æbler hjemmeside understreger at den nye Apple Watch Magnetic Hurtig oplader til USB-C-kabel kræves til hurtig opladning, mens theres ingen omtale af MagSafe Duo oplader kompatibilitet.

Dens også vigtigt at bemærke, at Apple understreger, at hurtigere opladning er låst på serie 7 kun ved brug af fast-opladning USB-C-kabel, der følger med den nye Apple Watch. Vores forståelse er, at serien 7 ikke vil se disse hurtigere opladningstider når drevet af Apples MagSafe Duo oplader eller andre multi-opladning dokker. Faktisk forsøg, når Series 7 er til rådighed, vil være forpligtet til at de nuværende faste numre.

En anden beslægtet detalje er, at Apple tidligere tilbudt en 0,3m USB-C-kabel til Apple Watch før annonceringen 7'er. Men virksomheden siger, at kablet med hurtig opladning støtte er en ny 1-meter-version, så dens uklart, om eller ikke den tidligere USB-C-kabel understøtter denne funktion.

Den nye 1-meter Apple Watch Magnetic Hurtig oplader til USB-C-kabel bliver nu sælges separat i Apple for $ 29. Og ligesom Apple Watch serie 6, ingen af ​​Apple Watch modeller øjeblikket sælges kommet med strømforsyningen medfølger.

Opdatering 12/05/18: Apple sælger nu en 18W USB-C-strømadapter for $ 26. For at bruge den med din iPhone, har du stadig nødt til at købe en USB-C til Lightning kabel. Vi har ikke testet det endnu, men det skal oplade din iPhone nøjagtig lige så hurtigt som alle Æbler andre USB-C strømadaptere.

Ny til dette års iPhones er hurtigt-opladning kapacitet. Ifølge Apple, kan du saft op din telefon til 50 procent på bare 30 minutter! Theres bare én fangst: Du er nødt til at købe en ny strømforsyning. Åh, og en ny USB-C til Lightning kabel, også. Thats to fangster og sit udgangspunkt at lyde dyrt.

Hvordan vi testede

Men vi ønskede at se, hvor godt det står op til at bruge den adapter, der fulgte med telefonen, og 12W-adapter, som Apple har med iPads. Whats mere, vi ønskede at se, hvordan disse nye telefoner stak op mod ældre iPhones, DOA ikke officielt understøtter USB-PD hurtig opladning.

IPhone 8 Plus og X har stort set de samme størrelse batteri. Førstnævnte er 2691 mAh og sidstnævnte 2716 maha €”thats om en 1 procent forskel, så godt bare kalde dem 2700 mAh. IPhone 7 Plus har AA lidt større dej på 2900 mAh. Thats mindre end 8 procent større, men det er nok af en forskel, at selv om iPhone 7 Plus var at trække lige så meget strøm som de andre telefoner, ville det tage bare en lille smule længere tid at oplade op.

For hver af disse telefoner, vi drænet dem til 1 procent resterende batterilevetid, så sørgede ingen apps kørte og telefonen var i flytilstand at forhindre enhver baggrund aktivitet som app opdateringer eller foto synkronisering. Vi opkrævet derefter dem op med hver af vores fem test-adaptere, der gør opmærksom på ladeniveauet hvert femte minut.

For at være sikker på, Æbler 29 W USB-C-strømforsyning er formentlig overkill, i stand til at levere mere strøm end de telefoner vil acceptere. Og thats sikkert rigtigt af 61W USB-C Power Adapter for 13-tommer MacBook Pro. Men vi ønskede at se, hvor godt de nye iPhones bruge USB-PD spec at forhandle magt levering hastigheder for at få mest muligt ud af højere watt-adaptere.

Apple Watch Series 7 og SE nu kommer med USBC kabel hurtig opladning kan ikke arbejde med MagSafe Duo

Thats det punkt bag teste 18W USB-C Power Adapter til Google Pixel. Det fungerer ved hjælp af USB-PD spec, og leverer masser af strøm til en telefon på 18 watt. Det bør i teorien være lige så hurtig som Apples USB-C-adaptere.

Opladning satser via telefon

IPhone 7 Plus, som ikke har nogen officiel understøttelse af USB-C hurtig opladning, leverer nogle interessante resultater. Med den medfølgende 5W-adapter, tager telefonen næsten 3. timer at oplade. Den 12W oplader og alle de Apple USB-C opladere leverer næsten identisk ydelse, oplader telefonen til 85 procent i cirka en time og 20 minutter. Thats en time hurtigere end den in-box opladeren. Pixel adapteren er betydeligt hurtigere end den medfølgende oplader, men langsommere end Æbler 12W IPAD adapter eller et af de øvrige USB-C adaptere. Mærkelig!

IPhone 8 Plus løber med samme hastighed som 7 Plus ved brug af 12W IPAD adapter. Men USB-C adaptere, Â herunder Pixels, alle udføre den samme og er en smule hurtigere. Dens klart, at nyere telefon er forhandle ordentlige hastigheder med de USB-C opladere via USB-PD standard, og at de alle levere så meget strøm som telefonen kan håndtere. Men den store nyhed her er, at 12W Apple adapter, som ikke kræver nogen nye og dyre kabel, får det meste af vejen der. De USB-C opladere måske 20 til 25 procent hurtigere.

IPhone X Historien er væsentlige identisk med iPhone 8 Plus. De USB-C opladere får du lidt over 50 procent i en halv time, og oplade telefonen i knap to timer. Den 12W Apple adapter er kun omkring 20 minutter bag.

Det ligner de nye telefoner afgjort vise gavn af USB-C opladere, men selv ældre telefoner som iPhone 7 Plus kan bruge dem og opladning meget hurtigere end med den medfølgende 5-watt-adapter. Stadig på grund af de høje omkostninger ved adapteren og USB-C Lightning kabel du skal købe for at bruge det, de $ 19 12W Apple adapter ligner en ægte vare. Dens meget hurtigere end 5W-adapter, fungerer med alle iPhones, og gør ikke kræve en ny kabel.

Opladning satser med adapter

Og du kan se i diagrammerne ovenfor, uanset hvilken telefon eller strømforsyningen bliver brugt, de opladning satser bliver meget langsom efter omkring 85 til 90 procent. Når telefonerne nå det punkt, de klatrer meget langsomt op til 100 procent. Dette er helt normal adfærd for alle telefoner. Et litium-ion-batteri må kun oplades med en vis hastighed, når den nærmer kapacitet, både for sikkerheden og for at bidrage til at bevare levetid af batteriet.

Derfor, for at gøre forskellene mellem de forskellige strømadaptere lidt klarere, vil de næste grafer viser den opladning sats kun op til 85 procent. Efter dette, hver adapter er så langsom, at forskellene mellem dem er hovedsagelig meningsløs , og blot viser, hvor lang tid det tager at komme fra tom til 100 procent tilslører nogle af de reelle hastighed forskelle mellem de forskellige opladere.

Den 5W-adapter, der følger med hver iPhone er justa smerteligt langsomt. Uanset hvilken telefon du har, det afgifter på nogenlunde 0. procent per minut. Det tager omkring 2 timer 15 minutter at komme op til 85 procent.

Æbler billigste USB-C adapter koster $ 49 og kræver, at du til at købe en $ 19 USB-C Lightning kabel. Hvilken fordel får du? Med iPhone 7 Plus, slet ingen. Dens præcis så hurtigt som 12W adapter. Hvis du har en iPhone 8 Plus eller iPhone X, vil du komme til 85 procent omkring 10 til 15 minutter hurtigere. De nyere telefoner helt sikkert se en forbedring med USB-PD-kompatible adaptere, men det ser ud til at aftage, efter omkring 70 procent opladet.

Æbler hævder opladning til 50 procent på 30 minutter med iPhone 8 og X er helt rigtigt med en USB-C-adapter, der understøtter USB-PD. Det tager 10 minutter længere at komme til 50 procent med 12W adapter, eller med den ældre iPhone 7 Plus.

Den bedste iphone strømforsyning for at købe

Apple certificeret lyn opladning og synkronisering kabel Kompatibel med Apple iPhone 6/6 Plus, 5S / 5C / 5, iPad Air 1/2, iPad2 / 3/4, iPad Mini 1/2/3, iPad Retina og iPod Touch rumskib grade aluminium datakabel husets sikrer lang holdbarhed og pålidelig opladning Metal flettet tunge kabel hud, er stress og stretch resistente, beskytter mod dag-til-dag slid Giver op til 2. dataoverførsel og høj- hastighed opladning Tangle-fri ledning design eliminerer sammenkrølning, sammenfiltringer, knaster og 2 meter længde.

High Speed ​​Data Transfer & Opladning

Lynkabler er proprietære otte-pin-opladningskabler, der er kompatible med iPhones og andre Apple-produkter. Bruges til at oplade og synkronisere enheder, de blev introduceret i 2022 for at erstatte de 30-polede opladningskabler Apple brugte på det tidspunkt. En fantastisk fordel ved lynnedslagskabler er de reversible , hvilket betyder, at konnektoren kan stå over for enten måde, når den er tilsluttet en lyden af ​​en enhed. De bedste lynkabler er holdbare, effektive og tilgængelige i forskellige længder til bekvem opladning.

Hvad skal man overveje, når du vælger det bedste lynkabel

Der er meget at tænke på, når du handler for et lynkabel. For det første overveje de enheder, der skal opkræves, og hvilke slags USB-stik, de har brug for. Andre vigtige faktorer omfatter lynnedslaget, der oplader effektivitet, sikkerhed og kompatibilitet certificeringer og længde. Fremover, læs flere detaljer om disse og andre vigtige indkøbsmuligheder Overvejelser For lynkabler.

USB- og enhedstype

De fleste lynkabler betegnes som lynnedslag eller USB-til-lynkabler. Disse kabler forbinder til Apple-smartphones og iPads på lynet. USB-porten på den anden ende af kablet kan tilsluttes til en stikkontakt til opladning eller til en anden enhed, f.eks. En bærbar computer eller batteri. De to hovedtyper af USBS, der anvendes med lynkabler, er USB-A-til-lynkabler og USB-C-til-lynkabler.

USB-A-stik har flade stik, der tilslutter standard USB-porte. USB-C-stik, som er en nyere type tilslutning til Apple-enheder, har en firkantet form. USB-C-til-lynkabler tilbyder hurtigere opladning end USB-A-til-lynkabler.

Opladningseffektivitet

Opladningseffektivitet er målet for, hvor hurtigt en lynkabel oplader en enhed. Testning af opladningseffektivitet er enkel: Lad batteriets batteri dør, og tilslut derefter enheden til en stikkontakt via et lynkabel, og se, hvor hurtigt batteriet kan nå en fuld opladning. Opladningseffektiviteten kan forbedres ved hjælp af et USB-C-til-lynladningskabel, som giver en hurtigere opladning.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan bruger du din Apple-id til at logge ind på Spotify, og hvad man skal gøre, hvis det gør ikke arbejde.

iPad 6. generation Benchmarks Geekbench Browser

iPad 6. generation Benchmarks Geekbench Browser

iPad. Ligesom en computer. I modsætning til enhver computer. Opret, lære, arbejde og spille som aldrig før. Med en medrivende 9. tommer MultiTouch Retina-skærm. Kraftfuld A10 Fusion chip. Og støtte til Apple Blyant. Theres intet andet helt ligesom iPad. Få en års gratis Apple TV, når du køber en ny iPhone, iPad eller Apple TV. Begrænsninger gælder.

Brugte Apple IPAD 32gb i Indien, Brugt iPads til salg i Indien

Brugte Apple IPAD 32gb i Indien, Brugt iPads til salg i Indien

Bøger Og Brews Tilbyder 64 Gb IOS Apple IPAD 8 Th Generation, størrelse 13 tommer, Skærmstørrelse 10. Inch i Chandigarh. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23375132473

Renoveret iPad WiFi 32GB Space Grey 8th Generation

Renoveret iPad WiFi 32GB Space Grey 8th Generation

Oprindeligt udgivet september 2020 WiFi 802. 1ABGNAC Bluetooth 4. Teknologi 10. Inch Retina Display 8megapixel Kamera Facetime HD Camera 1080p HD Videooptagelse A12 Bionic Chip med 64bit Arkitektur Neural Motor 10Hour Battery Life LedBackLit MultiToua SCREEN 1. 8 pund 490 gram og 0. 9 tommer 7. Mm.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPad Air 4 2020 Pris i Kenya. Dens funktioner omfatter

Apple12. inchiPadProWiFi128GBSpaceGrey

Apple12. inchiPadProWiFi128GBSpaceGrey

Apple iPad Pro 12. 128 GB 2020 Find den laveste pris på PriceRunner Sammenlign priser fra 8 butikker SAVE nu

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Nu hvor den nye iPhone 13 lineup er her, og du har besluttet hvilken model youre vil købe, skal du få fat i en telefon tilfældet for det. En god iPhone 13 tilfælde, vil ikke kun beskytte din skinnende nye telefon fra ridser og utilsigtet dråber, men med så mange muligheder, kan du også vise nogle personlighed.

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Uanset om du vil have stil eller sikkerhed, er disse vores yndlingssager til enhver iPhone 11 Pro-bruger.

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

Bestil Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Back Cover Seafoam på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.