Mint Mobile vs Tmobile, som passer til dig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ellers bliver din plan T-Mobile One til en ekstra pris på op til $ 20 / Line per måned Militær International Roaming: Ikke til udvidet international brug T-Mobile og Magenta Color er registrerede varemærker tilhørende Deutscheâ pdf

Global Roaming er din ideelle rejse med alle Sprint Plans, Global Roaming T-Mobile International Service Global Roaming â € ¢ Free Text and Basic Data Unlimited Starter Magenta Sprint Global Roaming Konkurrencedygtig Sammenligning PDF

Roaming og on-network data Tildeling S Virkelig; Inkluderer 200 MB roaming; delvis inden for 45 dage på T-Mobile Com / Military / Verification; Ellers vil din plan vil være til rådighed på vores U S netværk før international brug T-Mobile, Magenta-farven og cifre er registrerede varemærker tilhørende Deutsche Telekom AG PDF

På alle T-Mobile Plans, under Congestion , den lille brøkdel af kunder, der bruger> 50 GB / MO maj US roeming og on-network data tildeling S Virkelig: Inkluderer 200 MB Roaming Device skal registrere på vores amerikanske netværk før international brug Magenta-farven er registrerede varemærker tilhørende Deutsche Telekom AG PDF

Intet problem T-Mobile tilbyder nu familieplaner med op til 10 linjer! T-Mobile tilbyder gratis international datatekst â € "T-MOBILE Elimineret International Roaming Priser for data og tekstbeskeder, mens T-Mobile og Magenta Color er PDF

Uimodståelig overkommelig

Mint Mobile tilbyder T-Mobile dækning for mindre. Selvom dine hastigheder måske er langsommere til tider, er prisen svært at slå. Med Mint har du valget mellem en 4 GB, 10 GB, 15 GB og Ubegrænset plan, og du kan spare penge ved at tilmelde dig flere måneder ad gangen. Desværre er der ikke nogen multi-line rabatter, men det er den perfekte plan for en enkelt linje, og enhver, der ikke har noget imod at betale på forhånd i tre, seks eller 12 måneder.

Pros.

T-Mobile's tre kerneplaner leveres med mindst 50 GB premium data, ubegrænsede mobile hotspot data og nogle vidunderlige frynsegoder. Selvom ingen af ​​disse planer er billige, kan du drage fordel af multi-line rabatter, når du tilmelder dig tre eller flere linjer. T-Mobile's planer er en god pasform til familier, rejsende, eller enhver, der ikke ønsker at være begrænset af deres databehov.

Pros.

Mint Mobile og T-Mobile Brug det samme T-Mobile Network, hvilket gør det til et hårdt valg at vælge mellem de to. Hvis du leder efter den bedste værdi og ikke har noget imod at tilmelde dig et par måneder ad gangen, giver Mint Mobile fantastisk service til en mere overkommelig pris, selvom dine data ikke vil blive prioriteret . På den anden side er T-Mobile bedre for dem, der har brug for så meget højhastighedsdata, da de kan få deres hænder på og aldrig vil blive holdt tilbage. Det er også et godt valg for rejsende og familier, der ønsker at drage fordel af flere linjer rabatter og kølige frynsegoder.

Mint Mobile vs T-Mobile: Hvad er forskellen?

Med hver T-Mobile Core Plan, er du faktisk garanteret at have adgang til mindst 50 GB premium data, så hvis du har brug for højhastighedsdata regelmæssigt, er du bedre at tilmelde dig direkte med T-Mobile . Du får også ubegrænsede mobile hotspot-data på 3G-hastigheder, og med T-Mobile's Magenta og Magenta Max-planer får du en respektive 5GB eller 40 GB højhastigheds-hotspot-data. Selvom Mint Mobile tilbyder gratis mobile hotspot data, vil det bruge din 4GB, 10GB eller 15 GB månedlige data tildeling . Hvis du er på Mønts ubegrænset plan, får du adgang til en anstændig 5GB hotspot data, men som ikke ville foretrække ubegrænset? Her er hvordan ellers disse to planer sammenligne.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

En anden skarp forskel mellem Mint Mobile og T-Mobile er den pris, du vil betale, og om ikke du skal betale på forhånd. T-Mobiles billigste kerne plan, Essentials, starter ved $ 60 per måned for en linje. Dette er et langt spring fra Mint Mobiles ubegrænset plan på $ 30 per måned. Men der er en fangst; til lås i Mønts $ 30 pr måned pris, skal du tilmelde dig en 12-måneders plan efter tre måneder indledende tilbud. Hvis ikke, springer prisen op til $ 40 per måned i yderligere tre måneder eller 35 dollar i seks måneder. Det er stadig en hel del, men du skal betale på forhånd, hvis du deltager i Mint. Med T-Mobile, behøver du ikke at tilmelde dig flere måneder ad gangen eller betale forhånd.

Med Mint Mobile, vil du ikke se de samme multi-line rabatter, som du ville med T-Mobile â € ", som giver dig en tredje linje fri med hver plan. Så hvis du tilmelder dig T-Mobile's dyreste Magenta Max Plan, kan du planlægge at betale $ 85 pr. Måned for en enkelt linje. Men for tre linjer betaler du $ 140 i alt pr. Måned eller omkring $ 47 pr. Måned pr. Linje. For fire linjer betaler du $ 170 i alt pr. Måned eller omkring $ 43 pr. Måned pr. Linje. Selvom det ikke er helt så lavt som Mint Mobile's ekstremt overkommelige $ 30 per måned, er det sammenlignelig , når de overvejer alle de ekstra frynsegoder og funktioner, der er inkluderet i en T-Mobile Plan, og at T-Mobile indeholder alle skatter og Gebyrer, i modsætning til mynte.

Mint Mobile vs T-Mobile: Mint Mobile's Plans

Mint Mobile er en af ​​de bedste MVNO'er, der bruger T-Mobile's netværk, og det giver dig en del af den bedste værdi, du kan komme ud af en mobiltelefonplan. For kun $ 30 per måned på Mint's ubegrænsede plan, får du ubegrænset 5G og 4G LTE data samt ubegrænset snak og tekst, 5 GB mobile hotspot data og gratis opkald til Mexico og Canada. Hvis du kun har brug for en enkelt linje, er det svært at finde en bedre aftale. Men skatter og gebyrer er ikke inkluderet i enhver mintplan, så du kan forvente en højere månedlig regning.

Et område, hvor Mint Mobile er lidt svag, er, når det kommer til internationale funktioner. Selvom du er i stand til at ringe til Mexico og Canada gratis, det handler om det. Du kan altid tilføje en international roamingbalance til din plan gennem "Uproam-kredit", men hvis du er en person, der rejser ofte, vil dette hurtigt tilføje op. Mint mobile opkrævninger $ 0. 5 pr. SMS-besked sendt, $ 0. 5 pr. Minut for opkald og $ 0. 0 pr. Megabyte i de fleste internationale lande, selvom priserne er lavere i Mexico og Canada på $ 0. 2 pr. Tekst, $ 0. 6 pr. Minut og $ 0. 6 pr. Megabyte.

Mint Mobile er bedst, hvis du planlægger at bruge den Domestically , og det er en hel del, når du tilmelder dig 12 måneder ad gangen. Fordi mynte ikke tilbyder nogen multi-line rabatter, er det virkelig den rigtige pasform til nogen, der leder efter kun en eller to linjer. Men hvis du har brug for flere linjer end det eller ønsker at sikre, at du altid har adgang til premium data, kan T-Mobile's planer være værd at de ekstra omkostninger.

Mint Mobile vs T-Mobile: T-Mobile's Plans

Et område, hvor T-Mobile virkelig skinner over Mint Mobile, er, når det kommer til internationale fordele. Med hver plan får du ubegrænset snak, tekst og data i Mexico og Canada samt ubegrænset international teksting. Hvis du er på Magenta eller Magenta Max Plan, har du også adgang til data i udlandet, hvilket er utroligt nyttigt, hvis du kan lide at rejse og forblive forbundet uden at skulle jage på et SIM-kort i et andet land. Selvom dine hastigheder vil være meget langsommere end hjemme, vil det stadig koste dig betydeligt mindre end internationale roamingafgifter.

Der er ingen benægtelse af, at T-Mobile's planer er dyrere end hvad du finder med Mint Mobile. Men på den lyse side falder dine månedlige regning, da du tilføjer flere linjer, takket være T-Mobile, der tilbyder den tredje linje af hver konto gratis. Du vil bemærke, at så snart du tilmelder dig tre eller fire linjer, bliver den samlede månedlige omkostning meget mere attraktiv, hvilket gør T-Mobile's planer ideel til familier. De er også et godt valg for dem, der er villige til at betale mere til premium data og ønsker at bruge mobile hotspot data uden at skulle bekymre sig om det nogensinde løber ud.

Mint Mobile vs T-Mobile: T-Mobile: Hvilken transportør er rigtig for dig?

Hvis du er en person, der har brug for en masse højhastighedsdata og kan lide at bruge hotspot data, når Wi-Fi ikke er en mulighed, er T-Mobile det bedre valg. Du får ubegrænset snak, tekst, data og mobil hotspot data og internationale funktioner, så du kan bruge din telefon i udlandet eller teksten internationalt. Selvom T-Mobile's planer kan være for dyre for nogle, falder den månedlige pris betydeligt, når du tilmelder dig tre eller flere linjer, hvilket gør det til en meget bedre familieplan. Uanset hvilken transportør du vælger, er disse nogle af de bedste telefoner, der skal bruges med Mint Mobile og nogle af de bedste T-mobiltelefoner.

Bedste enkeltlinjeværdi

T-mobile kunder med Magenta Planen modtager ubegrænset 2G-data og tekstning i mere end 210 lande og destinationer uden ekstra gebyr, mens taleopkald er $ 0. 5 / minut. Denne plan er fantastisk til webbrowsing, e-mail, sociale medier og lejlighedsvis brug af visse funktioner som en GPS eller Maps. Du er også i stand til at opgradere til Magenta Plus for data på to gange hastigheden af ​​de andre T-Mobile Plans.

Det sidste, du vil skulle bekymre dig om, når du rejser i udlandet, er, om din mobiltelefon vil fungere. Og du vil helt sikkert ikke Akkumuler Colossal Roaming Charges enten. Uanset om du lige har fanget rejsebuggen eller du har været en verdens rejsende i et stykke tid, behøver du ikke at stresse under din rejse. Weve gjorde forskningen og fandt dig de bedste mobiltelefonplaner for international rejse.

Denne T-Mobile Travel Plan er bedst for kunder, der vil have det alle "Great dækning, gratis international roaming og teksting, i flyvefunktioner og underholdningsperk. Hvis du finder, at du vil have hurtigere datahastigheder, mens du rejser, kan du altid tilføje et T-Mobile International Pass. Indstillingerne omfatter:

Google FI International Travel Plan: Ubegrænset

Google FIS $ 70 Ubegrænset plan indeholder gratis internationale data og tekster i over 200 lande, hvilket gør det til en af ​​de bedsteâ € ", hvis ikke den bedste" plan for international rejse. Andre funktioner omfatter:

AT & T Travel Plan: Ubegrænset Ekstra

Denne AT & T International Plan er bedst for folk, der ofte rejser over grænsen, til Canada eller Mexico. AT & TS Website har en ansvarsfraskrivelse, der angiver, at international roaming kan være på 2G-hastigheder, selvom hastighederne ofte er hurtigere end det. Hvis du finder, at apps som Yelp og Uber Wont load, kan du altid betale for en AT & T International Day Pass. Dagen passerer koster $ 10 / dag og indeholder ubegrænset snak, tekst og 4G LTE data.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find dine nærliggende tmobile butikker WiFi hotspots i USA, kontaktoplysninger, åbningstider, kort og GPS-retninger til TMOBILE McKinney TX.

TMOBILE produkter på TMOBILE 121 Custer i McKinney, TX

TMOBILE produkter på TMOBILE 121 Custer i McKinney, TX

Celledækning i McKinney for Att, Tmobile, U.. Cellular, Verizon.

OnePlus Smart Phones på Tmobile Carlisle Pike Sporting Hill Rd i Mechanicsburg, PA

OnePlus Smart Phones på Tmobile Carlisle Pike Sporting Hill Rd i Mechanicsburg, PA

Søgning efter en T-mobilbutik i nærheden af ​​mig i Mechanicsburg, PA Find den nærmeste T mobile butik og forhandler i nærheden af ​​dig nu med vores gratis søgning

Yahoo er en del af Yahoo familie af mærker

Yahoo er en del af Yahoo familie af mærker

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Tmobile Power Rd Broadway Mesa, AZ

Tmobile Power Rd Broadway Mesa, AZ

T-Mobile, Mesa. 1 ligesom 17 var her. Glædelig jul fra leder i 5G Nu Amerika største 5G netværk giver også den hurtigste og mest ...

Tmobile Mesa AZ 1920 S. Stapley Drive

Tmobile Mesa AZ 1920 S. Stapley Drive

Stop ved tmobile E Baseline Rd S Power Rd i Mesa, AZ dag for at få de nyeste tilbud på vores telefoner og planer. Gennemse instock enheder, udsigt kontortid, eller bestille tid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile i byen metairie af adressen 4025 Veterans Memorial Blvd, Metairie, LA 70002, Amerikas Forenede Stater

Selvbetjeningskonto Efter Returnering fra Military Deployment

Selvbetjeningskonto Efter Returnering fra Military Deployment

De Uncarrier introducerer tmobile ONE Militære med sin største rabat nogensinde for familier, begår til at ansætte 10.000 af vores militær i fem år, og

De bedste mobiltelefon planer for december 2021

De bedste mobiltelefon planer for december 2021

Vores Roundup af de bedste mobiltelefon planer i USA vil hjælpe dig med at finde den rigtige plan, uanset dit budget eller placering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.