Moto One Power lanceret i Indien, priserne starter 15.999

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Moto One Power er en mid-range android en smartphone fra Motorola, der leveres med et massivt 5000 mAh batteri. Nylige Motorola-telefoner som G6, G6 Plus var Overpris Men den ene magt ser rimeligt prissat. Skal du købe det? Lad os finde ud af i vores korte anmeldelse nedenfor.

Ser klogt ud, motorola en magt ser meget ud til Redmi Note 5 Pro. Tilføj blot et hak til note 5 pro, og du får moto en strøm. Kameraets placering på bagsiden er lodret, og fingeraftrykssensoren er placeret i midten. Moto-logoet ligger over fingeraftrykssensoren, som ikke er den hurtigste, men gør jobbet godt. Designet er metal unibody, og der er ikke meget at skrive om det. Displayet på forsiden er et 6. tommer IPS LCD-panel med en opløsning af Full HD + 1080p. Displayet er godt. Farverne er rige og synsvinkler er også fint. Forkameraet og ørestykket er placeret inde i hakket.

Telefonen føles solid, men det er lidt omfangsrig på grund af det massive 5000 mAh batteri inde. Det vejer 205 g og tykkelsen er omkring 9 mm. Hvis du kan lide slanke og lette telefoner, så er det ikke for dig. 5000 mAh batteriet betyder fremragende batterilevetid. Du kan få 2 dages backup på en enkelt afgift med blandet brug. Motorola leverer en hurtig turbolader inde i boksen, og det opkræver telefonen fra 0 til 100% på lige omkring 2 timer og 15 minutter, hvilket er fantastisk.

Moto One Power leveres med et dobbelt bagkamera og et enkelt frontkamera. Den bageste opsætning er 16MP + 5MP, hvor 5MP er dybdesensoren for at tilføje bokeh-effekt til dine billeder. 16mp farvesensoren har en f / 1. Blænde og præstationen er ikke så stor. Portrættilstandsbillederne ser meget gennemsnitlige, og Motorola skal forbedre det med en softwareopdatering. Videoen har ikke nogen stabilisering, så det er rystet. Frontkameraet er 12mp og tager anstændige billeder udendørs. Indendørs Low Light Performance er gennemsnitlig for både bageste og frontkameraer. Dette er ikke de bedste telefoner i segmentet for kamera elskere.

Chipset inde i Motorola One Power er The Snapdragon 636. SD636 chipset er meget kraftfuld og kan håndtere enhver opgave, du smider på det. Brug af flere applikationer og spil kommer til at være en brise. Moto One Powerâ scorer omkring 115000 på Antutu benchmarks - som ligner telefoner som note 5 Pro og Zenfone Max Pro. Moto One Power er en Android One Smartphone uden Bloatware installeret. Den rene software med en kraftfuld chipset giver en meget glat oplevelse.

Moto One Power kommer i kun 1 variant, som er 4 GB RAM og 64GB opbevaring. Opbevaringet kan udvides via en dedikeret microSD-slot med op til 256 GB. Den eneste farve, der er tilgængelig, er sort. Vi forventede flere muligheder fra Motorola, men det skete ikke.

Moto One Power er udelukkende tilgængelig på Flipkart på Rs. 5999. I betragtning af telefonens ydeevne mener vi, at det giver god værdi for pengene. Hvis du har brug for en telefon med Notch Display, Stock Android, kraftig processor og et stort batteri, så vil Moto en strøm være perfekt til dig. Hvis du har brug for bedre kameraer, så gå til MI A2.

Skal du købe moto en magt?

Hvis du har brug for en telefon med Notch Display, Stock Android og et stort 5000 mAh batteri, skal Moto en strøm være dit valg. Kameraets ydeevne er kun over gennemsnittet, så undgå det, hvis kameraets ydeevne er en prioritet for dig.

En måned efter Afvis IT på IFA 2022, Motorola lancerede i dag moto en magt i Indien. Moto One Power er prissat til â, 12.999, og den leveres med 4 GB RAM og 64 GB internt lager. Hovedhøjttaleren af ​​smartphone er dets 5.000mAh batteri og dets OSâ € "Android One.

Motorola har prissat sin eneste variant af moto en strøm med 4 GB RAM og 64 GB internt lager på â, 12.999. Telefonen er udelukkende tilgængelig via Flipkart med forudbestillinger, der starter i dag og vil gå på salg i oktober 5.

Motorola One Power lyser op af en 6. -Inch Max Vision Full HD + display med en opløsning på 2246x1080. Dette giver det en pixeldensitet på 402ppi. Det er Motorolas første mobilenhed at sport en hak. Powering Telefonen er Qualcomms Mid-Range Workhorse, Snapdragon 636, som er en octa-core-processor, klokket på 1. GHz. Det er parret med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse og understøtter udvides opbevaring op til 256GB via et microSD-kort. Telefonen er bakket op af en 5,000mAh batteri.

Parret med hardwaren er Android et operativsystem er baseret på Android Oreo. Dette indebærer som udgangspunkt telefonen er på den prioriterede liste for at modtage sikkerhedsopdateringer og softwareopdateringer på prioritet fra Google. Motorola hævder dette vil være blandt de første enheder til at modtage en Android Pie opdatering i oktober.

Vedtagelse priser til nye versioner af Android er steget i løbet af de sidste par gange, og det hjælper at OEM'er viser op tidligt med Android 10 betaprogrammer tidligere end nogensinde før. Motorola har dog generelt været på og uden bolden med hvordan den opdaterer sine enheder â €”nevermind hvilke enheder bliver opdateret â €” men det kan stadig komme som en overraskelse, at en af ​​de første telefoner nu tester Android 10 er Motorola En Strøm.

For kontekst, de to første Moto telefoner for at få Android 9 Pie sidste år var Motorola One og Motorola One Power â €”både Android One-enheder med fremskyndet opdatering tidslinjer . Vi er stadig lidt spørgende at se Power grab en Android 10 beta foran alle de andre telefoner selskabet udgivet i det forløbne år.

Tmobile Walmart Mayaguez

Android Police-læser Lucas fortalte os, at Motorola er begyndt distribution Android 10 beta bygger til Power ejere indskrevet med Motorola Feedback netværk. Vi er ikke helt sikker på hvor bred geografisk spredning er for denne OTA â €”Motorola har historisk gennemblødt OS opgraderinger i Latinamerika før andre regioner, men vi kan ikke sige, det er tilfældet for sikker her .

Opdatering:: am pst af Rita el Khoury

Moto er begyndt at rulle ud den stabile version af Android 10 til Moto One Power-enheder med december sikkerhedsrettelse. Men ifølge en af ​​vores tipsters, opdateringen er meget buggy og ustabil med processen 'com. procesmodeller. edier' ​​kraft lukker kontinuerligt, hvilket gør enheden ubrugelig indtil han nulstille den via opsving. Downloads fra Play Butik mislykkes også komplet. Det kunne være et isoleret tilfælde, men holde det i tankerne, hvis du ønsker at opdatere din enhed. Sørg for at du har sikkerhedskopier før at gøre det.

Jules sluttede Android Police hold i 2022. Inden da var han i PocketNow. Han elsker offentlig transport, podcasts, og folk i almindelighed. Han kan også godt lide at tage udsigt fra det store billede i teknologi fra hvordan folk er tiltrukket af det, hvordan det er brugt på tværs af alle anden industri.

En Kvalificeret Subscriber, som i løbet af underhold af Købstilbuddet, udfører Genoplad på eller efter 22 Oktober 2022 og inden den 31. december, 2022, har ret til Cashback. Cashback modtaget af støtteberettigede Abonnenten skal anvendes på følgende måde:

Selskabsoplysninger

Vi er en fremtrædende Engros Trader af Xiaomi Smartphones, Motorola smartphones, Lenovo Smartphones, Apple Smartphones, Honor Smartphones mv Vi tilbyder vores produkter til kunder i forskellige muligheder og til en meget økonomisk pris.

Team Win stræber efter at levere et kvalitetsprodukt. Det er dog din beslutning at installere vores software på din enhed. Team Win tager ikke ansvar for eventuelle skader, der kan opstå fra installation eller brug TWRP.

Hvis du ikke allerede har TWRP installeret: Download TWRP img. Du skal have fastboot binære filer og de korrekte drivere installeret. Sluk enheden helt. Hold volumen ned og drej på enheden. Enheden skulle nu være i bootloader. Slut enheden til din pc. Åbn en kommando vindue og køre følgende kommando fra den korrekte placering:

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Motorola One Power, den første hak-stil display smartphone fra Moto har indtastet det indiske marked. Den nye Motorola One Power blev oprindeligt introduceret på IFA 2022 sideløbende med Moto One i denne måned. Telefonen kører Android One-softwaren, hvilket betyder brugeren vil få lager Android erfaring med rettidig sikkerhedsopdateringer og software opdatering til to år.

Udover hak-stil display og ren UI, et andet højdepunkt i den nye Moto smartphone er dens store 5,000mAh batteri. Den mid-range Motorola One Power vil kunne købes udelukkende på e-detail platform, Flipkart. Den nye Moto smartphone er prissat på Rs 15.999. I betragtning af sin pris, Moto One Power har et par konkurrenter i mellemklassen segment i Indien. Vi brugte enheden i et par dage, og her er, hvad vi har at sige i vores gennemgang.

Motorola en elpris i Indien

Motorola One Power er det første håndsæt fra virksomhedens smartphone hylde til at tilbyde et hak skærm på det indiske marked. Fra forsiden, telefonen har en slående lighed til iPhone X at huset en stor hak i toppen af ​​frontpanelet. Selv på ryggen, Moto One Power sport lodret stablet sensorer dual kamera.

Telefonen er lavet af metal med en plastik ramme, der omgiver hjørnerne. taster på afbryderknappen og volumen er placeret på højre side. Mens der på den venstre finder du den dedikerede microSD slot til at indsætte to SIM-kort og et microSD-kort på samme tid. På toppen sidder den 3. mm lydstik, mens højttalerne og en USB Type C-port er boret i bunden af ​​enheden.

Mens der i de fleste Moto smartphones fingeraftrykssensoren er indlejret på hjemmet knappen, har denne gang fingeraftrykslæseren blevet placeret på bagpanelet. Den Moto Batwing logoet er indskrevet på den cirkulære formede fingeraftrykssensoren selv.

At tale om byggekvalitet, telefonen føles robust i hånden, men i modsætning til et par mid-range smartphones, har det ikke en kompakt formfaktor. Motorola One Power måler 8. mm i tykkelse og vejer 198 g. Det er P2i bedømt og er stænk resistent, hvilket er godt at se på et budget telefon.

Den matte finish sparer enheden mod snavs og fingeraftryk, som er et fælles problem med glas hylstre enheder. De dobbelte bageste kameraer er lidt stak andre Moto-enheder. Samlet set designet på Motorola One Power er ganske generisk med tynde side kanter, men kvaliteten enheden føles fast til hold og brug.

Motorola One Power kommer med en LCD Max Vision fuld HD + skærm, at foranstaltninger i på 6. -inches. Skærmen har en 19: 9 format resulterer i en opløsning på 2246 x 1080 pixels. Under vores forbrug, vi ikke har nogen klager med skærmen.

Farverne er ganske behagelig og de vinkler er nice samt. Vi har ikke står over for ethvert problem, mens du læser indholdet under barske sollys. De røde og blå er let tilbøjelige til køligere tone, men; displayet ikke producerer dybe sorte som en AMOLED skærm, men så man sjældent fund AMOLED i denne prisklasse. Samlet set havde vi ikke nogen skrupler med skærmen på den nye Motorola smartphone.

Motorola One Power kører Snapdragon 636, chipset, der debuterede på Xiaomis redmi Note 5 Pro. Telefonen leveres med 4 GB RAM til multitasking og kører apps. Med dag-til-dag aktiviteter, udføres den nye Moto One Power godt med næsten ingen stamme eller forsinkelse. Telefonen formået at håndtere multitasking glat og apps var hurtige til lanceringen. Selv med de grafisk krævende spil som Real Racing 3, Modern Combat 5, har vi ikke står over for eventuelle afbrydelser, mens du spiller det for en god halv time run-time.

Som for syntetisk benchmarks , lykkedes Motorola One Power at score 1,16,260 point på AnTuTu. Som for Geekbench, telefonen optjent 1.327 point i single-core score test og 4.744 point i multi-core score test.

Motorola One Power huser bottom-fyring højttalere med monohøjttaler gitter placeret på begge sider og USB type C-port i midten. Den nye Moto enhed leverer god lydkvalitet høflighed af Dolby Audio, der forbedrer lydoplevelsen. Selv med volumen slog på højeste niveau, telefonen ikke producere skinger lyd.

Motorola er kendt for at tilbyde ren software erfaring med mindst bloatware, men softwareopdateringen er et område, hvor selskabet har ikke så meget god historie især med overkommelige og mid-range enheder. Men den helt nye Motorola One Power er en del af Googles Android One-initiativet, som betyder, at brugerne vil modtage rettidige softwareopdateringer til to år.

Vigtig

Motorola Unlocked Telefoner Sams Club

Motorola Unlocked Telefoner Sams Club

Motorola Moto G 5g 6128gb International Unlocked Dualsim fejlfrit

10 bedste tilfælde for Motorola Moto G50

10 bedste tilfælde for Motorola Moto G50

Udforsk Motorola Moto G10 tilfælde indsamling på Mobil Sjov og sikre din enhed holdes beskyttet på alle tidspunkter

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Motorola Modem Virtual Assistant, Motorola Mobility, chatbot, virtuelle assistent, chatbot, virtuel agent, chat bot, konverserende middel, mærke agent, virtuel medarbejder, 10924

Motorola Connect App Opdateret med support for Moto 360 og Power Pack Micro, men det har nogle kompatibilitetsproblemer

Motorola Connect App Opdateret med support for Moto 360 og Power Pack Micro, men det har nogle kompatibilitetsproblemer

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Nulstil moto x2

Nulstil moto x2

Sådan bruges Gendannelsestilstand for at rette din Android-telefon eller tablet

Motorola Moto G7 Plus Recovery Mode Android Indstillinger

Motorola Moto G7 Plus Recovery Mode Android Indstillinger

Du kan rette genoprettelsesfunktion uden kommandofejl i Android-telefoner ved at bruge den højre tastekombination nedenfor. Jeg brugte også denne fungerende løsning, og som jeg

Sådan repareres Android Recovery uden kommandofejl TheKonsulthub. om.

Sådan repareres Android Recovery uden kommandofejl TheKonsulthub. om.

Hvis din Android-enhed lider af glitches, afmatning eller andre problemer, skal du finde en løsning for at få den tilbage til normal.

Bloker anonyme opkald på Motorola Moto G7

Bloker anonyme opkald på Motorola Moto G7

Få Motorola Moto G7 Play XT19525 Support til emneblok eller blokering af opkald. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Sim Unlock Code for Moto G7 Power

Sim Unlock Code for Moto G7 Power

Lås op Motorola Moto G7 Play i 3 nemme trin CellFServices, leverandør af Motorola Unlock Codes kan generere din Motorola Moto G7 Play Unlock Code Fast

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.