Ny Apple Watch serie 6 GPS Cellular, 40mm Graphite rustfrit stål sag med Black Sport Band

Apple Watch serie 6 falder tilbage til 249

Så meget, at Apple has not måttet foretage engros ændringer i Watch i de sidste par år. The Watch Series 6 bærer, at arven til Apple. Dets en af ​​dem modne Apple-produkter, der bliver bedre blot ved et par tweaks og funktioner. Vi har brugt

Apple introducerede den altid-på display funktion med serie 5, og det kommer i sin efterfølger som godt. Dets en af ​​de store forskelle mellem den nye overkommelige Watch SE og Watch Series 6. Skærmen doesnt go mørk â €”har du mulighed for at slå det fra â €” men går lidt dim. Dens en nyttig funktion, men ikke en overbevisende én, selvom det gør Watch ser bedre på dit håndled.

EKG-funktionen er fortsat en del af Apple Watch og er en af ​​de vigtigste funktioner, mere så end SpO2 monitorering. Alt det kræver er 30 sekunder til at tage et EKG på Apple Watch. Du skal sidde og holde fingeren på den digitale Crown til EKG, der skal tages ordentligt. Resultaterne vises med det samme, og du kan dele dem med din læge straks for yderligere diagnose. Apple ophold forud for konkurrencen i SmartWatch rum på grund af udførelsen af ​​sådanne funktioner. De forbliver helt enkel at bruge og er nyttige i overvågningen af ​​sundheden for brugerne.

Apple lancerede en tonet ned version kaldet Watch SE som går glip af en håndfuld af funktioner, men også sælger på Rs 29,990. The Watch serie 6 er beregnet til dem, der ønsker det bedste af Apple i en SmartWatch. Hvis du opgraderer fra Serie 4 eller serie 5, så måske kan du give Watch nærved. Hvis du er på serie 3 og ønsker en feature-pakket SmartWatch, gå til serie 6, da det er en SmartWatch der kan det hele med største lethed. Apple Watch har været den komplette SmartWatch i et stykke tid nu, og den serie 6 viderefører denne arv med selvsikkerhed.

Vælg et land

Apple Watch serie 6 er drevet af de nye S6 SIP og byder på nye hardware og software funktioner. Du får en helt ny SpO2 sensor til blod iltning niveauer og VO2max aflæsninger fra træning. Takket være den nye SIP vi får også hurtigt opladning af Apple Watch for første gang, topping batteriet fra 5 procent til fuld på omkring 90 minutter. Apple Watch er en nøjagtig enhed, når det kommer til at spore forskellige former for træning, registrering af varigheden, kræfter og hjerte-rate relaterede målinger med stor nøjagtighed. For så vidt angår Apples Watch smarte funktioner angår, app økosystem for Watch har kommet en rigtig lang vej, så uret for at være en naturlig udvidelse af din iPhone.

priserne i Indien

Mål dit blod ilt niveau med en revolutionerende sensor og app. Tag en EKG når som helst, hvor som helst. Se dine fitness-metrics et overblik med den forbedrede altid-på nethinden. Med Apple Watch Series 6 på håndleddet, en sundere, mere aktiv, mere forbundet liv er inden for rækkevidde.

Blood oxygena pust af frisk innovation

Dit blod iltniveau er en nøgleindikator for din samlede wellness. Det kan hjælpe dig med at forstå, hvor godt din krop er absorberende oxygen, og mængden af ​​ilt leveret til din krop. Den bemærkelsesværdige sensor og app i Apple Watch serie 6 tillader dig at tage on-demand læsninger af dit blod ilt samt baggrund aflæsninger, dag og nat. 1

Gennembrud sensor kraftfulde indsigter

Blodet oxygensensoren består af fire LED klynger og fire fotodioder . Indarbejdet i helt nydesignede tilbage krystal, at sensoren arbejder i koncert med blodet Oxygen app bestemme dit blod ilt niveau.

Grøn, rød og infrarøde lysdioder skinne lys på blodkarrene i håndleddet, og fotodioder måle mængden af ​​lys, der reflekteres tilbage. Avancerede algoritmer derefter beregne farven på dit blod, som angiver mængden af ​​oxygen stede.

Gennembrud sensor kraftfulde indsigter

Med EKG app, Apple Watch Series 6 kan frembringe en EKG ligner en enkelt føring elektrokardiogram . Dens en betydningsfuld præstation for en bærbar enhed, der kan levere kritiske data for læger og fred i sindet fora dig.

LG-software, firmware, drivere Download Optimer dine LG-enheder ved at downloade de nyeste drivere og firmwareopdateringer. Hold dine LG produkter uptodate.

Din finger kan fortælle dig meget om dit hjerte

Elektroder indbygget i den digitale krone og den bageste krystal arbejder sammen med EKG-appen for at læse dine hjerter elektriske signaler. Du skal blot røre ved den digitale krone for at generere en EKG-bølgeform på bare 30 sekunder. EKG-appen kan angive, om din hjerterytme viser tegn på atrieflimren - en alvorlig form for Uregelmæssig Hjerte Rhythm â € "eller sinusrytme, hvilket betyder, at dit hjerte slår i et normalt mønster.

Sleepa bedre dag begynder med en bedre nat

At få den rigtige mængde søvn er vigtig for godt helbred. Sleep App hjælper dig med at etablere en almindelig sengetid rutine og holde styr på din søvnstendenser natten efter natten. Så du kan indstille og nå dine personlige søvnmål.

Fitnesse skubbet det yderligere for at skubbe dig længere

Når det kommer til at holde sig i form, er viden magt. Få inspiration til at fortsætte med at flytte og spore dine træningsmålinger mere præcist end nogensinde - i vandet, i gymnastiksalen eller ud på vejen. Serie 6 er Apple Watch på sit bedste. For at hjælpe dig med at være din bedste.

Udøve dine muligheder

Ligegyldigt hvordan du elsker at flytte, æbleur har en træning bare for dig. Vælg fra løb, svømning, yoga, cykling, eller næsten alt andet du er i â € "og begynde at måle din hver eneste bevægelse.

Se, hvordan du gør uden at savne Aâ beat

Den altid-on retina display er nu 2. gange lysere udendørs, når dit håndled er nede. Så selvom udøver i lyse sol, kan du nemt se dine målinger uden at hæve dit håndled. Eller bryde din  stue.

Højde forhøjet

For mere præcise målinger, som du bevæger dig, sporer den nye altid-på højdemåler kontinuerligt din højdeændringer i realtid, indendørs og ude. Uanset om du vandrer op et spor eller bombning af en ski-løb.

MotivationInspiration til din Perspiration

Appleuret blev først introduceret i 2022 og blev hurtigt den bedst sælgende bærbare enhed af året, der angiveligt sælger 4. millioner enheder i 2. kvartal 2022. Når virksomheden introducerede Apple Watch Series 2 senere i 2022, blev Apple mærket Det originale Apple Watch som serie 0, mens du bringer en opdateret chip med serie 1 og en helt ny serie 2 ur.

Når Apple introducerede Apple Watch Series 3 i 2022, ændrede mange ting. Virksomheden begyndte at se uret mere som en fitness enhed snarere end en mode en, selv om den var tilgængelig i aluminium, rustfrit stål og keramiske modeller. Dette ur havde en chip 70% hurtigere end sin forgænger, øget RAM, og introducerede LTE-cellulærforbindelsesvarianten med 16 GB lagerplads.

Apple Watch Serie 4, som lancerede et år senere, fremhævede et stort redesign med en skærm, der var 30% større i begge modeller og en 50% forbedring på sin processor over serie 3-versionen. Højttalere og mikrofoner var omarrangeret Så de var højere og mere nyttige, og Serie 4 introducerede Fall Detection-funktionen, EKG-kapaciteten og anden generationens hjertefrekvensmonitor.

I 2022 var Apple Watch Series 5 en bemærkelsesværdig opgradering over serien 4: Apple introducerede en altid-på display med en energibesparende LTOP OLED-skærm, et indbygget kompas, fordoblet opbevaring med 32 GB og bragt Tilbage Edition Tier med en keramisk model og en helt ny titanium version.

I 2022 annoncerede Apple Apple Watch Series 6. Dette ur bragte en ny S6-processor, op til 20% hurtigere end sin forgænger, en lysere altid-på display, en Blood Oxygen-app og en altid-på højdemåler , sammen med nye sundhedssensorer.

Apple Watch Series Specifikationer og funktioner

Apple Watch Series 6 leveres i to størrelser, tre finish og to tilslutningsmuligheder. Med en lysere altid-på nethinden display er serien 6 tilgængelig i 40 eller 44 mm, i aluminium, rustfrit stål og titanium, og med en GPS-forbindelse eller GPS + LTE.

Apple Watch Series 6 har en tredje generation optisk hjerteføler, digital krone med haptisk feedback, et indbygget kompas, et altid-på højdemåler og en anden generationshøjttaler og mikrofon. Med Emergency SOS og International Emergency Calling kan du hurtigt ringe til hjælp og advare dine nødkontakter.

Apple Watch Serie 6 opdager også, om du har taget et hårdt fald, og opfordrer derefter automatisk nødtjenester til dig. Støj app advarsler, når decibels når niveauer, der kan beskadige din hørelse. Det er også vandtæt op til 50m i vandet.

Apple Watch Series Special Edition

Apple støtter seks globale organisationer for at hjælpe med at fremme deres missioner med at fremme og opnå lighed og borgerlige rettigheder i USA og rundt om i verden: Sorte lever Størstøttefond via Tides Foundation; Europæisk netværk mod racisme; International Institute on Race, Ligestilling og Menneskerettigheder; Leadership Conference Education Fund; NAACP juridisk forsvar og uddannelse fond, inc.; og sjæle vokset dybt.

I april blev GPS- og GPS + -cellens versioner af 44 mm-modellen udsolgt. Senere tog Apple uret væk fra hovedsiden, selvom det stadig er muligt at finde denne smartwatch i 40mm-versionen her.

Watchos.

Med familiens opsætning, for eksempel børn eller ældre familiemedlemmer, der ikke har en iPhone, kan nu opleve Apple Watch. Watchos 7 bringer aktivitetsringe optimeret til børnesporing Move minutter i stedet for aktive kalorier. Running, walking, og cykel træning også beregne målinger som afstand og tempo mere præcist for børn.

Watchos.

Med watchos 7., introducerede Apple iPhone låse op med Apple Watch, mens du bærer en maske, som virker svarende til Mac / Watch Integration. Denne version af uret bringer også støtte til EKG-appen og uregelmæssigt Hjerte Rhythm-meddelelser til Australien og Vietnam. Lær mere om det her.

Watchos.

¤Discounts gælder for seneste tidligere billet- / annonceret pris. Som vi forhandler, vil produkter sandsynligvis have været solgt under billetpris i nogle butikker forud for rabattilbudet. Kan ikke bruges sammen med andre rabat tilbud. Se produkt for detaljer.

Vis altid på bedre end nogensinde

Den altid-på nethinden viser nu signifikant lysere udendørs, når dit håndled er nede. Så du kan se alle oplysningerne på dit urface lettere end nogensinde - uden at skulle hæve dit håndled for at vække dit ur.

Sove En bedre dag begynder med en bedre aften

At få den rigtige mængde søvn er vigtig for godt helbred. Den nye Sleep App hjælper dig med at etablere en regelmæssig sengetid rutine og holde styr på din søvnstendenser natten efter natten. Så du kan indstille og nå dine personlige søvnmål.

Specifikationer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vigtig

Apple Watch Series 7 Priser Lækage forud for Start til Preorders

Apple Watch Series 7 Priser Lækage forud for Start til Preorders

Apple Watch Series 7 har været i høj efterspørgsel siden lanceringen, men du kan endelig snag en rabat på en før sort fredag ​​selv starter.

Apple Watch SE og Fitbits falde til alltime lave priser på Amazon

Apple Watch SE og Fitbits falde til alltime lave priser på Amazon

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple Watch SE GPS Cellular 44mm Guld Aluminium Case med Starlight Sport Band

Apple Watch SE GPS Cellular 44mm Guld Aluminium Case med Starlight Sport Band

Køb Apple Watch SE serien GPS 44mm GoldPink Sand online nu på Carrefour UAE. Shop fra et stort udvalg af smartphones, tablets Wearables i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours gode priser, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore afkast

Apple Watch Series 7, og flere smarte ur muligheder er der tilbud

Apple Watch Series 7, og flere smarte ur muligheder er der tilbud

Dette er den bedste tid på året at være en Apple-superbruger, med detailhandlere skære priserne på varme enheder som Apple Watch SE Cyber ​​Mandag deal.

Sådan bruger Galaxy S7 application manager Galaxy S7 Guides

Sådan bruger Galaxy S7 application manager Galaxy S7 Guides

Lær at bruge Application Manager på din Samsung Galaxy S5. Du kan downloade og installere programmer fra Play Store eller skabe applikationer.

Hvad er mobil Services Manager Skal jeg fjerne det eller holde det CaresClub

Hvad er mobil Services Manager Skal jeg fjerne det eller holde det CaresClub

T-Mobile Connection Manager, fri og sikker download. Tmobile Connection Manager nyeste version Tilslut til tmobile hotspots. Tmobile Connection Man

Hvordan man laver en brugerdefineret ringetone på Android og iOS

Hvordan man laver en brugerdefineret ringetone på Android og iOS

Hent ringetone. Gratis og sikker download. Download den nyeste version af de øverste software, spil, programmer og apps i 2021.

Cosel Produkt Selector App CODICO.com

Cosel Produkt Selector App CODICO.com

Den mest alsidig samling af ikoner nogensinde. Hent SVG og PNG. Millioner af gratis ikoner eller ubegrænset royaltyfree ikoner med NounPro.

10 praktisk skjulte Android funktioner, du sandsynligvis glemmer at bruge

10 praktisk skjulte Android funktioner, du sandsynligvis glemmer at bruge

Hvordan at slippe af med de Indhold skjult besked på Samsung Galaxy enheder og indhold meddelelse skærmen viser lås

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.