Ingen lyd på skærmen Mirroring Sony TV

Download skærm afspejling af bedste software apps

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

At have en internetforbindelse er nødvendig, hvis du vil screene spejl video streaming eller webindhold. Hvis du kun viser billeder eller andet indhold, der ikke kræver internet fra din telefon eller laptop, er der ikke behov for Wi-Fi.

Hvornår skal du bruge skærm, der spejler uden Wi-Fi

Skærmspejling er fantastisk til personlige indstillinger. Der er andre teknologier, der giver dig mulighed for at vise en enhed på en anden, der er forskellige og er bedre til at dele fra en fjernplacering. Det er skærmdeling og skærmstøbning.

Men skærm spejling gør det muligt for Præsentanten at arbejde fra eller vise indhold fra en mere tilgængelig enhed som en smartphone eller laptop. På denne måde kan Præsentanten nemt vise indhold for hele rummet at se.

For eksempel kan du screene spejl din telefon til dit Smart TV hjemme for at vise din familie en sjov YouTube-video, som du så. Eller hvis du er tilbage på dit kontorlokale, kan du køre Collaborative Møder med skærmspejling.

Fordelene er, at du nemt kan styre videoen fra din telefon eller laptop, men alle kan se videoen på en større skærm. Så, om du er hjemme, på dit kontor eller i klasseværelset , kan du nemt afspejle din mindre enhed på den større skærm for at skabe en virkelig Collaborative atmosfære .

Apowermirror.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du kan se din lille mobilskærm på en stor skærm som på dit tv? Med fremkomsten af ​​nye teknologier er det nu meget nemt at dele din iPhone skærm til enhver storskærm elektronisk gadget problemfrit.

Skærmspejling hjælper i grunden med at optage din iPhone skærm, til udsendelse eller live streaming formål, spil, se web shows, film osv. Uanset hvad der er tilfældet, skal du bare gå videre og læse de forskellige måder at gøre det samme på.

Nu her vil vi undersøge måder at dele dit iPhone / iPad-indhold på skærmen direkte til din SAMSUNG TV-skærm. Vi vil se på trinene for både typen af ​​tv. . Smart og normalt tv også. Trinnene varierer henholdsvis afhængigt af kriterierne.

Hvis du vil opleve en LAG-gratis skærm, der spejler oplevelse til dit Samsung TV, så er den kablede måde den bedste løsning for dig uden tvivl. For det vil du kræve et HDMI-kabel på forhånd.

Sådan spejler du iPhone skærm til Samsungâ Smart TV trådløst?

Vi kan spejle vores iPhone skærm med hjælp fra enhver tredjeparts app fra App Store. Navnet på appen er imediashare, det er fuldt gratis at installere. Også forudsætningen her er, at du har et Samsung Smart TV. Når du har tilsluttet dit aktive WiFi-netværk, skal du bare gå videre med nedenstående trin:

Nu vil vi yderligere se en mere tredjeparts app, der kan bruges til at oprette forbindelse og dele dit iPhone-indhold til din store Samsung-tv-skærm. Den næste app er apowermirror. Du skal gå til din Apple App Store og søge efter denne gratis app. Derefter installer det på din iPhone.

For at få det til at fungere, har du brug for tre enheder; En Mac, en WiFi-router og et tv. Hvis nogen af ​​disse tre enheder ikke er konfigureret korrekt, fungerer det måske ikke. Hvis det ikke virker, foreslår vi, at du slukker for VPN, firewall eller antivirus apps på din Mac. Sørg for, at dit tv og Mac eller på samme WiFi-netværk. Hvis du har en dual band router, skal du bruge separate navne til 2. GHz og 5 GHZ netværk, og sørg for, at både Mac og tv'et er på samme netværk. Med andre ord, hvis din Mac er indstillet til 2. GHz, skal dit tv også indstilles til 2. GHz. Hvis Mac er indstillet til 5 GHz, skal du sætte dit tv til 5 GHZ. Hvis du har en router med MAC-adressefiltrering, skal du tilføje MAC-adressen på dit tv til listen over filtrerede enheder. Genstart dine enheder kan også løse nogle ukendte problemer.

- Screen Mirroring Assistant App hjælper med at åbne vinduet i Smart TV-skærmen fra din telefon. Del anden skærm kast trådløs og wifi og forbinde telefon dongles med Samsung Smart TV spejling assistent.

- Med den helt nye mobil video til TV Tilslut mobiltelefon med TV, kan du nyde din personlige Smart Hub oplevelse på din smartphone eller tablet med alle fordelene ved berøring. Du kan sammenligne på tværs af din yndlings live tv og streaming apps mere. Discover og starte din film, shows, sport, musik eller spil direkte fra din telefon uden afbrydelsen oplevelsen på TV.

Du kan tilslutte Miracastâ ”¢ kompatible mobile enheder til spejl indhold til dit TV uden brug af kabler eller en internetforbindelse. Denne artikel indeholder generelle oplysninger om, hvordan du registrerer en mobil enhed til dit TV for skærm spejling, vise en liste over tilsluttede enheder, og Afmeld parrede enheder.

Før du starter

I denne måneds tekniske artikel vil vi skitsere trin-for-trin instruktioner til spejling din smartphone skærm lige igennem din medieafspiller og på dit TV hurtigt og nemt. Tag med os, når vi går i dybden for at udforske forskellige typer af streaming enheder, og hvordan man får dem alle synkroniseret op med din smartphone. Vi har dig dækket, om du har en Android, iPhone eller en Windows-telefon. Processen med skærm spejling opstår, når du trådløst oprette en nøjagtig kopi af din smartphone eller tablet skærm og overføre det direkte til dit TV. Før du begynder, skal du sørge for, at din mobile enhed operativsystem er opdateret til den nyeste version. For nyere telefoner, de nyeste opdateringer er iOS 9., Android Marshmallow 6. og Windows 10. Her går vi!

Her ser vi på 4. og nyeste generation af Apple TV på markedet. Apple er den eneste producent i denne artikel, der ikke har udgivet en pind version af sin streaming enhed som i endnu. Den 4. generation Apple TV leveres med en Siri fjernbetjening, der vil tillade dig at søge gennem indstillinger alle med stemmen. Ikke blot vil hun finde dig forskellige film og tv-shows, men hun vil trække op svar på et ton af dine andre spørgsmål også. Gennem Apple TV fjernbetjening kan du kontrollere vejret, samle sport trivia og endda modtage filmen forslag. I boksen vil du få en IR-modtager og et strømkabel til Apple TV. Dimensionerne af 4. generation boksen er 1. x 3. x 3. inches; Det er designet til at sidde ved siden af ​​dit TV. Du bliver nødt til at købe en separat HDMI-kabel, som man ikke er inkluderet i kassen. Den 4. generation Apple TV vil kun overføre 1080P. Apple har i øjeblikket ikke en mulighed, der vil overføre 4K.

Hvis du tilslutter din Apple TV via en iPhone, du er i lykke. Apple har designet Apple TV til arbejde problemfrit med iPhones og iPads, så trinene er temmelig simpel. Sørg for, at du arbejder med i det mindste en iPhone 4-model, som tidligere generationer ikke vil arbejde.

Googles Chromecast media streaming enhed vil tillade spejling til musik, film, tv-shows og spil. Det vil arbejde med Spotify, Pandora, Netflix, Hulu, YouTube og meget mere. Den Chromecasts kroge op til HDMI-porten på bagsiden af ​​dit tv, og vil streame over dit eksisterende Wi-Fi-signal. Pinden er lille, med dimensioner på 2. x 2. x 0. tommer. En af de fedeste funktioner om din Chromecast er, at det vil give din smartphone til at blive fjernbetjeningen. Inde i kassen, vil du også modtage et USB-strømkabel, som kan bruges til at give strøm til din Chromecast. Denne medieafspiller vil kun streame op til 1080p. Google har ikke en 4K mulighed endnu. Du kan vælge mellem tre forskellige farver, herunder sort, koral eller en gul farve, som de kalder limonade. Lad os komme igang!

Amazon Fire Stick er et af de nyeste medlemmer i Amazon Fire tv-familie. Med dimensioner på 3. x 1. x 0. "Fire Stick er lille nok til at smide i tasken og tage med dig overalt. Pinden vil streame op til 1080p. Hvis du er på udkig efter 4K, du måske ønsker at overveje Amazon Fire boks, som har 4K kapaciteter. Amazon Fire Stick fungerer bedst for Amazon Prime medlemmer, der har adgang til Prime Video, samt adgang til film, tv-shows, sport og andre forskellige apps. Bare sæt stick i HDMI-port på dit tv, og få bolden rullende.

Bemærk: Alle produktnavne, billeder og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle billeder, produkt og service navne, der anvendes i denne artikel er kun til identifikation. Anvendelse af disse billeder, logoer og mærker er ikke ensbetydende med godkendelse.

Prøv replika appen

Casting indhold fra en bit-størrelse mobil enhed til et større display er ideel til visning af fotos, se videoer og spejler, hvad der er på skærmen på din mindre hardware til et panel med meget mere visning af fast ejendom. Med Apples AirPlay-system, Casting Audio og Video fra din iOS-enhed kunne ikke mere strømlinet â € "især for Apple Ecosystem Devotees. Men vidste du, at du også kan bruge AirPlay 2 med et sortiment af kompatible smart-tv'er?

Et af de mere populære tv-mærker med indbygget AirPlay 2 kompatibilitet er Samsung. I denne vejledning viser vi dig præcis, hvordan du bruger AirPlay 2 til at sende indhold fra dit iOS-gear til din stue Samsung QLED.

Airplay kompatibilitet

Ikke alle Samsung TVs support AirPlay 2, men som årene går forbi, mere og flere af Samsungs-tilbud på markedet understøtter funktionen ud af kassen. Samsung har tilbudt AirPlay 2 support på udvalgte tv'er siden 2022. Heres en liste over alle tv'er og skærme fremstillet af Samsung, der er kompatible med AirPlay 2:

Tilslut iPhone via AirPlay

Sørg for først, at dit Samsung TV er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din iPhone. Følg disse trin for at afspille AirPlay-indhold, og hvis du har brug for hjælp, anbefaler vi at besøge SAMSUNGS-supportwebsted for at få flere oplysninger om din særlige tv-model.

Det er det! Hvis du har et Samsung TV med AirPlay 2, er det nemt at forbinde og dele dit yndlingsindhold på den store skærm. Ellers kan du måske følge den kablede HDMI-indstilling, der præsenteres nedenfor.

Justering af AirPlay-indstillinger

Hvis du vil finjustere din AirPlay 2-oplevelse på dit Samsung-tv, skal du gå over til menuen Indstillinger på dit tv, vælge Generelt og derefter Apple AirPlay-indstillinger. Inden for denne menu kan du tænde eller slukke for AirPlay, samt vælge, om en forbindelse kræver indtastning af en kode for øget sikkerhed. Endelig, hvis du har brug for Assistive -tjenester, f.eks. Undertekster eller Captioning kan du vælge, om disse indstillinger er aktiveret som standard og juster deres overordnede udseende .

Tilslutning af iPhone via HDMI

Hvis dit Samsung Television ikke understøtter AirPlay 2, kan du stadig få din iPhone op på den store skærm, men du har brug for et HDMI-kabel, samt en lyn-til-HDMI-adapter. Apple sælger en sådan adapter gennem sin officielle butik, men du kan finde meget billigere muligheder, der kun fungerer på Amazon. Når du har fået HDMI-kablet og har brug for en adapter, kan du tilslutte din iPhone til dit tv, ligesom du ville nogen anden enhed.

Vigtig

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Im forsøger at Tilføj Billeder på min Lightroom Mobile App men jeg kan ikke få mere end Screen overlay opdaget det dirigerer mig til at SettingsApps men jeg ...

Fastgør Screen Overlay Detected emne

Fastgør Screen Overlay Detected emne

Ny stor Touch Screen Overlays fra TSItouch, NextWindows, Peerless, OptIR og Samsung. Laveste Priser, fabriksgaranti

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Den bedste skærm privatliv beskyttere tilbyde netop den rigtige mængde af mørket for at beskytte din telefon mod nysgerrige blikke, og de vil vagt mod støv og ridser også.

De bedste iPhone-skærm beskyttere i 2021

De bedste iPhone-skærm beskyttere i 2021

Screen Skinz er den bedst sælgende mærkevarer skærmbeskytter i verden. Vores proprietære design giver mulighed for enhver telefon til at have en forsvinder logoet i glasset. Vi har licens i NBA, MLB, og NCAA. Stemte Best Skærmbeskytter af 2021

Hærdet glas Screen Protector 2 Pack

Hærdet glas Screen Protector 2 Pack

Køb Mobile Surface Skærm beskyttere Online i Pakistan At Daraz.pk. Bestil Mobile Surface Skærm beskyttere Online i Karachi, Lahore hele Pakistan.

iPhone 11 skærmbeskytter

iPhone 11 skærmbeskytter

Beskyt din iPhone edgetoedge med vores præmie hærdet glas skærmbeskytter med avanceret indvirkning forsvar. Til iPhone 6 iPhone 11 enheder. Shop nu.

iPhone 12 skærmbeskyttere

iPhone 12 skærmbeskyttere

Alpha Glass er iPhone 12 Pro Max Screen Protector, der giver CrystalClear Fortified Defense til din skærm Otterbox

iPhone 12 Pro Max Medicalgrade Screen Protector, HD Clear Anti Blue Light Filter hærdet glas

iPhone 12 Pro Max Medicalgrade Screen Protector, HD Clear Anti Blue Light Filter hærdet glas

Ultraprotective, ridsefast, høj densitet hærdet glas. Vil splintre men ikke fragment når beskytter din iPhone skærm, så er 100 sikkert at bruge.

Golf Target Display Protect

Golf Target Display Protect

Target har alle dine favoritter, herunder OtterBox Apple iPhone 12 Mini Alpha Glass beskyttelses film fra OtterBox. Få din dag på Fandom Shop.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.