Nordamerika Bedste forudbetalte SIM-kort muligheder for Nordamerika

Bedste forudbetalte SIM-kort i en uge besøg i San Francisco San Francisco Forum

Nordamerika har nogle af de mest fantastiske landskaber, levende byer, forskellige klimaområder og mange aktiviteter / oplevelser catering til hver Traveler . Fra de canadiske Rockies til Colorado Springs, Cancun til San Fransisco, er det virkelig den fulde pakkeferie! Ã ,â

Kan jeg købe AÃ, usa simã, kort i Australien?

Ja, du kan helt sikkert! Vi stockÃ, USA SIM-kort fra T-MOBILE og AT & TÃ, "HØJRE HER I AUSTRALIEN. Når du har købt en SIM, har vi det, der leveres til dig, før du flyver. Nogle af vores USA SIM-kort kan også bruges i Canada og Mexico.

Hvad er det bedste sim til brug i USA?

Vores USA og Nordamerika SIM-kortene kommer alle sammen med Unlimited Calls og SMS og masser af data. Du kan vælge den mest egnede Simã: Baseret på varigheden af ​​dine rejser og individuelle brugskrav. ,  En god vejledning er at tage mindst 500 MB - 1 GB data om dagen. Dette vil sikre, at du får det bedste SIM til dine behov, og værelserne er komfortabelt dækket for det grundlæggende, såsom: e-mails, à ,â Socialà ,: messaging, webbrowsing og GPS.

De bedste forudbetalte planer til rådighed i december

Der er ingen ændringer i større kategori vindere i denne måned for vores forudbetalte kategorier, men der har været nogle tweaks til planerne om regerende sejre og populære forudbetalte planer om de tre store netværk.

Mint Mobile GbÃ, Â Â «»

At få en ny mobiltelefonplan, der bruges til at kræve meget mere indsats end hvad det for øjeblikket tager for at komme op og køre med mobiltelefon service i dag. Kontrakter forlænget i to år, i gennemsnit og nogle gange længere. Derefter kom forudbetalte mobiltelefonplaner sammen og ændrede spillet. Selvom de har eksisteret siden 1990'erne, har forudbetalte planer været stadigt vokset i popularitet, da folk realiserer deres fordele og potentielle omkostningsbesparelser.

Ikke alle forudbetalte telefonplaner og luftfartsselskaber er de samme. For at hjælpe dig med at vælge den rigtige plan for dig, brugte vi vores bedste mobiltelefoner på 2022 rating for at finde de bedste forudbetalte mobiltelefoner på 2022. Hvis du er interesseret i en kontraktfri mobiltelefonplan, skal du fortsætte med at læse for at se, hvor planer fra mynte Mobil, synlig og metro af T-Mobile Place i vores vurderinger.

Vores bedste forudbetalte mobiltelefonplaner

Der er fire hovedoperatører i USA: Verizon, AT & T, T-Mobile og Sprint. Alle fire operatører går gennem en streng godkendelsesproces, før de får lov til at fungere, og hver enkelt konkurrerer med de andre for at tilbyde de bedste tilbud. Deres tjenester er alle blevet testet og testet af både lokalbefolkningen og Traveler s. Ifølge OpenSignals netværkskort er dækning meget god i de vigtigste byer og byer, selv om det kan lide, når du leder ud mod ørkenområderne eller landskabet regioner.

Om Telco-operatørerne i USA

Alle fire operatører tilbyder forudbetalt SIM-kort, og du kan købe dem fra supermarkeder , kiosker, apoteker og officielle forretninger samt på internationale lufthavne. 2G, 3G og 4G / LTE-planer er tilgængelige på alle netværk, selvom de opererer lidt anderledes på, hvordan de gør i mange andre lande.

De fleste lande uden for USA bruger GSM mobile netværk. Hvis du rejser fra et af disse lande til USA, og du tager din telefon med dig, er det vigtigt at kontrollere, at et amerikansk netværk understøtter GSM, før du køber et af SIM-kortene.

Du kan købe et forudbetalt SIM-kort ved at vise dit pas, og dit telefonnummer er allerede aktivt, når du køber det. For at tilføje kredit er der flere kiosker omkring forskellige byer, og kuponer er på lager i de fleste butikker og supermarkeder . Nogle luftfartsselskaber i USA giver dig mulighed for at købe forudbetalt SIM-kort, men de skal købes med håndsættet som en pakke. Sørg for at du tjekker den samlede pris, før du køber, da de kan træne for at være dyre.

Skift aldrig dit SIM-kort

Verizon er den største udbyder i USA. Det tilbyder 2G, 3G og 4G / LTE-tjenester. Det tilbyder også både CDMA- og GSM-platforme, men kontroller, om din enhed er kompatibel først, da kun et begrænset antal understøttes på CDMA. Forudbetalt SIM-kort kan købes fra officielle butikker og godkendt forhandlere, og kredit kan købes fra de samme forhandlere og de fleste supermarkeder hele Amerika. Verizon har det største antal abonnenter i USA, sammen med den bedste dækning og bedste hastigheder.

forudbetalte SIM-kort og "pay-as-you-go" planer kan føjes til SIM-kort, så længe din telefon er kompatibel med Verizons tjeneste. Hvis ikke, bliver du nødt til at købe en telefon med SIM-kortet for at bruge det i staterne.

Dens 4G / LTE-kompatible SIM pakker kan købes for US $ 49. 9. Det kan lyde som en masse, men det omfatter ubegrænset tale og sms i USA, plus 2GB data. Kredit kan købes i skikkelse af PIN-kort eller PIN-koder til et sted mellem US $ 15 og US $ 150 fra de fleste butikker og supermarkeder over hele landet. Bare kig efter Verizon tegn.

Følgende valgmuligheder er begrænset til forudbetalte SIM pakker, der kommer med en Verizon smartphone. Priserne varierer afhængigt af, hvad smartphone, du vælger, men disse tilbud er naturligvis meget dyrere end blot erhverve et SIM-kort.

AT & T

AT & T er den næststørste operatør og den største GSM-baserede leverandør i Amerika. Det tilbyder 2G, 3G og 4G / LTE-tjenester. Forudbetalt SIM-kort kan købes fra officielle butikker og godkendt forhandlere, og kredit kan købes fra de samme forhandlere og de fleste supermarkeder hele Amerika. AT & T GoPhone forudbetalte SIM-kort kan afhentes gratis, men pakker skal tilføjes at bruge dem.

forudbetalte SIM-kort er ved at blive et populært valg for forbrugerne søger at forbinde til en mobiltelefon netværk i USA. Uanset om du er en rejsende eller en lokal lever i U.. De fleste telefon luftfartsselskaber i USA tilbyder forudbetalte SIM-kort, der giver dig masser af muligheder, afhængigt af din påtænkte brug.

Når du vælger en trådløs luftfartsselskab, flertallet af amerikanerne blot vælge Verizon, T-mobile, og AT & T. Den manglende vilje til at se ud over de enorme fire, til en alternativ luftfartsselskab, kunne være koster dig alvorlig kontanter.

Mange tjenesteudbydere forstå markedsudviklingen og tilbyder forskellige forudbetalte planer om at matche kundernes behov. Mange af dem er at give ordentlige tjenester til overkommelige priser, men nogle af dem er exceptionelt gode. Så du nødt til at vælge tjenesteyderen med ordentlig forskning og viden.

forudbetalte planer har kommet langt, siden vi skabt denne liste i 2022. Blev få dybt ind 2022 og forudbetalt tjeneste er ikke længere kun for dem med dårlig kredit eller stramme finanser. Dens bliver perfekt for dem, der ønsker ekstra fleksibilitet eller frihed til at skifte luftfartsselskaber, så snart en bedre aftale kommer rundt.

forudbetalte SIM-kort tilbyder den bedste værdi for pengene, når det kommer til mobil kommunikation i USA. Uanset om du er en rejsende eller en lokal lever i U.., Vi håber du finde den bedste forudbetalt SIM-kort USA, der vil passe til dine behov blandt denne liste.

Den bedste forudbetalt SIM-kort usa i

Tello er en af ​​de bedste forudbetalt SIM-kort i USA. Tello er en MVNO, at piggybacks off af Sprints netværk i U.., Hvilket sikrer dig en velrenommeret og glat forbindelse i almindelighed. Grundlæggende planer begynder for så lavt som $ 5.

Tello Mobile mobiltelefon planer er en smule anderledes end de planer, youll finde fra andre luftfartsselskaber. Tellos signatur Byg din egen plan kan du opbygge din perfekte mobiltelefon plan, med præcis den mængde data, minutter og beskeder youll brug.

ons anbefale tilmelding til Tello, hvis du bor i et område thats omfattet af Sprint og har tendens til at bruge telefonen meget. Tello ender med at koste en hel del mindre for folk, der forbruger en stor del af mobildata og sende en stak tekster, og det bliver også nogle ekstra point for helt gratis hotspot adgang og opkald til Canada, Mexico og Kina.

Twigby.

Twigby er også en god mulighed for folk på udkig efter et forudbetalt SIM-kort USA. Twigby er en billig forudbetalt udbyder med dækning på Sprints 4G LTE-netværk. Hvad gør Twigby speciel er, at du kan tilpasse din strategi for at passe til dine behov. Du kan vælge den nøjagtige mængde af tekster, minutter og data, du har brug for.

Twigby tilbyder en række attraktive funktioner, herunder evnen til at ændre din plan medio måneden og gratis ubegrænset global tekstning. Alle planer kommer med en 25% rabat for de første 6 måneder og en tilfredshedsgaranti, så hvis du befinder dig utilfreds med den kundeservice, netværket, eller planerne, så vil du være i stand til at kræve en fuld refusion.

Synlig

Navnet Republik Wireless måske ikke ringer en klokke til de fleste trådløse industri kunder, men dens sats planer er sikker på at fange opmærksomhed. Til lette brugere, der benytter små eller ingen data hver måned, Republic er en billig løsning, der tilbyder, hvad du har brug for uden yderligere frynsegoder eller glamour.

I betragtning af at alle planer er fleksible, har du valget til at vælge den plan, du ønsker i stedet for at holde fast i en plan, der anvendes af transportøren. Forbrugerne er gratis for at bringe deres egne gadgets til Republic Wireless eller vælge fra et stort udvalg af budgetvenlige muligheder. Med hensyn til netværksdækning, forventer vi at være væsentligt bedre end nogen af ​​de konkurrenter, da den anvender en blanding af to netværk.

Check online for AT & T og T-Mobile Plans. Jeg ved, at T-Mobile har en turistplan, der er $ 30 i 21 dage, men de kan have noget billigere for et kortere besøg. Når du ved, hvad du vil, er der både AT & T og T-Mobile Stores i nærheden af ​​Union Square.

Vigtig

Samsung telefoner til Metro PCS

Samsung telefoner til Metro PCS

Kombineret med tmobile Metros overkommelige planer, kan du vælge den bedste plan, der passer til dine behov. Samsung Metro PCS mobiltelefoner er Android-enheder med

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gaming Screen Protector med antimikrobielt teknologi kombinerer ultraliserbar beskyttelse og privatlivsteknologi for at beskytte din skærm fra nysgerrige øjne uden at gå på kompromis med nogen klarhed.

Den bedste iPhone 12 skærmbeskytter

Den bedste iPhone 12 skærmbeskytter

Da du er her allerede, så lad mig skole dig på, hvordan du vælger den bedste skærmbeskytter til din iPhone 12 PRO eller iPhone 12.

Beskyt at Apple Watch Series 7 skærm og holde det uberørte

Beskyt at Apple Watch Series 7 skærm og holde det uberørte

Din Google Pixel 6 Fordele buet skærm gør at finde en stor skærm beskytter vanskeligere, og det inscreen fingeraftryk kastede en anden skruenøgle i værkerne efter telefoner lanceringen. Her er de bedste skærm beskyttere du kan købe lige nu, og hvorfor alle hærdet glas dem fik trukket.

Whats den bedste Deal på en midlertidig SIM for USA Mr. Thrifty Blog

Whats den bedste Deal på en midlertidig SIM for USA Mr. Thrifty Blog

Hvis du er på rejse til USA og ønsker en lokal mobilnummer, Mr. Thrifty anbefaler tmobile som den bedste aftale om en midlertidig SIM for USA.

10 Bedste Smartphones under 20000 i Indien december 2021 Ultimate Guide

10 Bedste Smartphones under 20000 i Indien december 2021 Ultimate Guide

Med flagskib telefoner topping 1000, IT-afdelinger har brug for mere overkommelige muligheder, der giver kvalitet, hastighed og sikkerhed. Her er de bedste mellemtone smartphones for udsendelse virksomhed i dag.

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Er på udkig efter en SmartWatch til dit barn Her har vi samlet en liste over de bedste SmartWatch til 10 årige drenge og piger i 2022

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Android, rabatter og godtgørelser, Samsung Galaxy Watch serien, SmartWatch, Wear OS

Smartwatches og Trackers

Smartwatches og Trackers

Shop for børn Smart Ure på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.