Norton 360 Antivirus anmeldelse 2021 Er det faktisk værd

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opgradering dag. For mange mennesker, den dag de udskifte deres gamle telefon til en nyere model er som en pseudo-jul for voksne. Du åbner kassen for at finde en skinnende nye legetøj, derefter tilbringe de næste par timer at trykke på knapper, afprøve nye funktioner, og at få indstillingerne * lige højre *. Før alle de sjove ting, men i mellem dagdrømme opgraderede selfies og som OtterBox bør du købe, kommer den uundgåelig spørgsmål: Ville du gerne tilføje på mobiltelefon forsikring? Dens eneste sådan-og-sådan dollars om måneden.

For nogle kan dette enkle spørgsmål forårsage sin rimelige andel af stress, lammende hvad-hvis'er, og selvrefleksion. Har jeg brug for en beskyttelsesanordning plan? Er mobiltelefon forsikring værd? Hvad hvis jeg ikke droppe min telefon? Hvad hvis jeg gør, og ikke har dækning? Hvilken er den bedste telefon forsikringsselskab eller plan?

Er Mobiltelefon Forsikring værd nyheder forskellen? â €”Udvidet garanti vs Forsikring vs Beskyttelse PlanBest mobiltelefon Insurance Plans for 2022   Bedste Samlet: AKKO plana  A Producent Insurance Plans: A A A Apple  |   SamsungMobile Provider Forsikring Planer:    AT & Ta  |   T-Mobile  |   VerizonThird ansvarsforsikring Planer: en nørd Squad  |   SquareTrade

Er mobiltelefon forsikring værd?

Det korte svar er: Det afhænger. Theres ingen tvivl om, at smartphones er en investering, med den nye iPhone 12 Pro Max starter ud på $ 1.099. Tilføj i skrøbelige, er svære at fix komponenterne A €”såsom bagruden bruges i nogle af Apples nyeste telefoner â €” og du har fået en ulykke venter på at ske for både enheden og tegnebog.

Og husk, hvor meget handling telefonen ser hver dag. Fra din rituelle morgen skimme gennem Instagram til doom rulle gennem Twitter i slutningen af ​​en stressende dag, theres ingen mangel på muligheder for din sarte enhed til at tage en tørretumbler på gulvet eller i toilettet. Plus, med alle de steder, vores telefon går, muligheder for tab eller tyveri er overalt â €”glide ud af en baglomme, glemme det på bagsædet af en Uber, bliver pickpocketed mens du er på ferie.

man ser tilbage på vores iPhone 12 Pro Max eksempel ville en revnet skærm koster $ 329 i reparationer gennem Apple, hvis du var forsikret. Og husk, at bagruden vi nævnte tidligere? En ud-af-garantireparation vil koste dig $ 599, eller mere end halvdelen af ​​den oprindelige pris på din telefon. Og hvis du har brug for en erstatning, forgrenede tilknytning over en anden $ 1.099 er på ingen måde en dråbe i spanden for de fleste mennesker.

Sure, tilsløring din telefon i en anstændig slagfast og / eller vandafvisende tilfælde kan hjælpe med at beskytte din enhed. Men glas er glas og intet tilfælde er perfekt. Selvfølgelig, tænde Find min iPhone kan redde din telefon, men igen, intet er idiotsikker. Vi siger, at dens bedre at være sikker og beskyttet end ked pebret uforsikrede gebyrer eller out-of-pocket udskiftninger.

Moralen af ​​historien? Altid huske på din økonomiske situation, der vil bruge telefonen, og hvor meget fastsættelse eller erstatte det vil være, når de træffer en beslutning om mobiltelefon forsikring.

Medmindre du har været begavet med kattelignende reflekser og en elefanter hukommelse, er telefonen forpligtet til at tage en tørretumbler eller være malplaceret mindst én gang. Og mens du måske være fristet til at have en tredjepart værksted eller en handy ven fix det for dig, vi tror det bedre at forebygge end at helbrede, og overlade reparationer til eksperterne. Faktisk uautoriserede eller gør det selv reparationer ofte forårsage mere skade end gavn, hvilket resulterer i beskadigede komponenter og enhed driftsforstyrrelser .

Udvidet garanti vs telefon forsikring vs beskyttelsesanordning

En udvidet garanti er netop det: en udvidelse af garantien kom oprindeligt fra producenten. Dont forvente nogen rettelser til revnet skærm reparationer eller vandskade med denne mulighed A € ”garantier dækker kun fabrikationsfejl og andre relaterede emner.

Telefon forsikring

Ligesom bilforsikring, mobil forsikring hjælper dækker din bankkonto, når utilsigtede skader fra håndtering, eller ADH, der sker. Og til alle jer glemsomme folk, nogle muligheder har endda du dækket, hvis din enhed bliver væk eller stjålet. Så i stedet for forking over et ton af kontanter for out-of-garanti reparationer eller en udskiftning, vil du kun skal betale den gældende fradragsberettigede.

Enhed planen beskyttelse

Overvej denne sidste kategori telefon forsikring på steroider. Ikke alene er du og din enhed beskyttet under alle de ulykker-ske øjeblikke, men du får også at nyde en vifte af værdifulde ekstramateriale oven såsom 24/7 teknisk support, ubegrænset cloud storage til fotos og videoer, identitetstyveri beskyttelse, og selv vejhjælp. Akko Plan, vores top overordnede pick, selv giver dækning for 24 andre elementer en € ”herunder alt fra apparater til videography udstyr â €”som supplement til din telefon.

Takket være en skifer af enhedsbeskyttelse planen tilbud fra en række mobiltelefon forsikringsselskaber, youre sikker på at finde en plan, der passer til dig og din enhed. Heres en hurtig sammenligning af, hvad hver enkelt plan har at tilbyde.

Nu da weve givet en kort oversigt over, hvad mobiltelefon forsikring udbydere har at tilbyde, lader dykke ned i fordele og ulemper ved vores foretrukne beskyttelse planer enhed. For nemheds skyld har out-of-garanti reparationsomkostninger medtaget når det er muligt.

Uanset om du er en iPhone fan eller en Android ejer, der vil helt sikkert blive en mobiltelefon forsikring plan og / eller udbyder til at matche din enhed. Her er nogle af vores favoritter, hvad enten du er på udkig efter noget propfyldt med frynsegoder eller strippet ned til kun det væsentlige.

Quem à © en oficinox

Somos reconhecidos atualmente, como referência em qualidade , diversidade, amplitude de produtos e preço Justo, mantendo-se firme em seu compromisso de crescimento, alto desempenho e Foco ingen bom relacionamento com os SEUS clientes.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ud over at give funktioner til overvågning, identitetsstyring, bedrageri, opløsning og brud husstand, den omfattende CyberScout Elite Plus løsning giver støtte til afsløre potentielle husholdnings- og enhedens sårbarheder til at låse ned adgang til personlige data.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Det kan ske på et øjeblik. Youre gå ned på gaden og beslutter at foretage et opkald. En passerer fodgænger bump din arm og din smartphone smutter fra din hånd. Du se hjælpeløst til, mens det vælter, som om i slowmotion, mod den hårde beton. Du afstive for nedbrud og beder du heldig. Ikke denne gang, da din touch screen bliver en spindelvæv af revner.

Hvis du er ikke dækket på en eller anden måde, at omkostningerne fastsætte en revnet skærm, den mest almindelige reparation, er $ 277 i gennemsnit for en Samsung S8 + ifølge AGiRepair, et selskab, der leverer enhed reparation trådløs dele til virksomheder . Hvis din afbryderknappen går kaput, kan det koste over $ 90. Og hvis din telefon ikke kan være fast eller dets tabte eller stjålne, er du nødt til at købe en ny, og som kunne sætte dig tilbage $ 840 til $ 1.149 for en top-of-the-line Galaxy S9 + eller iPhone X.

Med numre som det, forsikrer din smartphone til reparation eller udskiftning kan synes som en god idé, især når præmierne kan være så lavt som $ 7 til $ 36 per måned. Men mens det lyder godt, det er ikke så simpelt. For hvert krav du filen, vil du betale en selvrisiko, der kunne køre overalt fra $ 29 til $ 225. De fleste forsikringsselskaber begrænse antallet af fordringer kan du indgive til to eller tre år. Og dit forsikringsselskab kan sende dig en renoveret telefon i stedet for en ny model, hvis en udskiftning telefon er, hvad du har brug for.

Cell-telefon forsikring er virkelig forvirrende, siger Logan Abbott, formand for Wirefly, en hjemmeside, der sammenligner celle-telefon planer. Nogle luftfartsselskaber tilbyder tre eller fire planer med forskellige niveauer af dækning, selvrisikoen , og begrænsninger. Det er svært for folk at vide, hvornår det er værd at betale 15 bucks om måneden for en plan, og hvis ja, hvad den skal dække.

Kørsel reparation satser er nemme at bryde LCD-skærme og touch-skærme, og meget tynde covers, i henhold til en December 2022 rapport fra markedsundersøgelser selskab IBISWorld. Nogle nyere telefoner er også dyrere end nogensinde at rettelse, fordi de har et glas tilbage eller buet glas front.

Din smartphone har en tendens til at rejse med dig overalt, så det er udsat for alle mulige potentielle problemer. I en 2022 Consumer Reports undersøgelse om smartphone uheld, rapporterede en respondent ved et uheld at drukne sin telefon i en vaskemaskine. En anden ran en over en telefon med en bil. Så var der den telefon, der en pit bull bruges som en tygge legetøj.

AppleCare + Hver iPhone leveres med en standard et-års garanti fra Apple og 90 dages teknisk support. Tilføjelse AppleCare +, som du skal købe inden for 60 dage efter køb af din smartphone, udvider garantien for hardware og dækker utilsigtet skade i op til to år til iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, og iPhone 6S Plus til $ 149; Det koster $ 199 til en iPhone X. For gebyret dækker Apple op til to tilfælde af skade, som f.eks. En revnet skærm og tilføjer et andet års beskyttelse for mekaniske fejl. Planerne dækker ikke tab eller tyveri. Du skal betale en $ 29 fradragsberettiget til at rette skærmskader og $ 99 for andre typer skader, plus skat. Reparationer kan udføres hos en Apple Store, på en autoriseret forhandler eller via post.

Samsung Premium Care Dette dækker de nyeste Samsung Smartphones, herunder Galaxy S8, Galaxy S8 +, Galaxy Note8, Galaxy S9 og Galaxy S9 +, for $ 12 per måned. Du kan tilmelde dig på købstidspunktet for S9-familien af ​​telefoner og når som helst for de andre telefoner. Du kan annullere når som helst. Samsung Premium Care udvider telefonerne original et års garanti, så længe du betaler for politikken og dækker utilsigtet skade, herunder dråber, væskeudslip og revnede skærme. Du skal betale en $ 99 fradragsberettiget til en reparation. Du kan få op til tre udskiftninger hvert år for hver smartphone, du forsikrer. Premium Care beskytter ikke din smartphone, hvis dens tabte eller stjålet.

De fleste mobiltelefonbærere tilbyder også rene forsikringsprodukter, der dækker tab og tyveri. Planerne er generelt i virkeligheden, så længe du fortsætter med at betale det månedlige gebyr. AT & T, Sprint og Verizon sælger dækning leveret af forsikringsselskabet Asurion; T-MOBILES-planen drives af Assurant. Du kan finde flere detaljer nedenfor.

AT & T tilbyder tre smartphone forsikringsplaner Top Tier, Multi-Device Protection Pack, koster $ 35 og dækker tre enheder. Mobile Beskyttelsespakken koster $ 12 pr. Måned pr. Telefon. Begge dækningsenhed Fejlfunktioner , tab, tyveri og skade, samt teknisk support. Hvis du ikke bryr dig om teknisk support, tilbyder en $ 9 plan den samme beskyttelse.

Sprint tilbyder forskellige smartphone forsikringsplaner baseret på dine DeviceMore dyre telefoner, ikke overraskende, koster mere at forsikre og pådrage sig højere Deductibles . For eksempel er en Samsung Galaxy S4 mini og en LG Viper i gruppen, der koster mindst, $ 9 pr. Måned. Dækning for Apple iPhone 8 og Samsung-telefonerne koster $ 13 per måned. Det koster $ 17 for at dække en iPhone X. Planen dækker enhed Fejlfunktioner , skade, tab og tyveri.

Vigtig

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Lær at PUK låse Samsung Galaxy Tab 3. Hvis du indtaster en forkert PIN-kode flere gange i træk, kan enheden blokerer dig fra at forsøge igen og også permanent skade dit SIM-kort.

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode personligt identifikationsnummer til at kræve en identifikationskode for telefonopkald og cellulardata brug.

Apple iPhone 11 Online 128 GB Opbevaring, Lilla til Best Price VIJAY SALG

Apple iPhone 11 Online 128 GB Opbevaring, Lilla til Best Price VIJAY SALG

Få op til 120 fra en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. 0 Finansiering til rådighed. Køb nu med gratis levering.

iPhone 11 128GB lilla

iPhone 11 128GB lilla

Få op til 160 fra en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Apple iPhone 12 128GB lilla

Apple iPhone 12 128GB lilla

Tillid til over 30 år at levere og omdanne teknologi til komplette løsninger, der fremmer værdien af ​​det. Sky, mobilitet, sikkerhed og meget mere.

Lilla originale silikone etui

Lilla originale silikone etui

Vores veganfriendly læder er lavet af genanvendelige planteekstrakter. Udviklet og produceret af os i Storbritannien for at minimere vores CO2-fodaftryk og støtte den lokale økonomi.

iphone 12 lilla bedste køb canada

iphone 12 lilla bedste køb canada

Leder du efter iPhone 12 i hele New Lilla Colourway Besøg Best Buy Canada online i dag for at gennemse hvad der er tilgængelige

Gennemgå ApplesNy Purple iPhone 12

Gennemgå ApplesNy Purple iPhone 12

Få op til 240 fra en ny iPhone 12 eller iPhone 12 Mini, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Macerich Properties Queens Centre

Macerich Properties Queens Centre

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke ud, hvad dine venner har familiemæssige interesser blevet opfange deling rundt om i verden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.