OnePlus 8T hurtig opladning vil give en dags strøm på 15 minutter

Oneplus 8ts Superpowers er dens Crazyfast Opladning og Gorgeous Display

I mere end et årti er trådløs opladning blevet omtalt i high-end smartphones, så brugerne kan oplade deres enhed ved blot at placere den på en Qi-kompatibel trådløs opladningspude eller stativ. Bekæmpelsen af ​​trådløs opladning betyder, at du kan oplade din enhed uden at skulle besøge med at tilslutte den i hver gang, hvilket sikrer, at dit batteri bliver toppet hver gang du placerer det på dit skrivebord eller andre steder, kan du have en trådløs oplader i dit hjem, din bil eller endda dit kontor.

Trådløs opladningsteknologi er ekstremt billig at tilføje til smartphones, men producenter bruger ofte det kun i deres dyreste enheder. Oneplus 8 er ikke nødvendigvis billig, men OnePlus valgte at udelade trådløse opladning fra telefonen, så OnePlus 8 Pro havde en ekstra funktion for at hjælpe med at retfærdiggøre sit dyrere prispunkt. Selv i 2022 er det stadig svært at finde trådløs opladning fremhævet i smartphones, der sælger for $ 700 eller mindre.

Den gode nyhed er, at der er en nem løsning, så du kan tilføje trådløs opladning til OnePlus 8 med en trådløs opladningsadapter. Der er snesevis af tilgængelige produkter, der giver dig mulighed for at tilføje Qi Wireless Opladning til næsten enhver smartphone, rækkevidde i pris fra $ 8 til $ 20 / de alle gør det samme samme ting til at tilslutte din smartphones opladningsport for at overføre strøm fra deres qi trådløse opladning af din telefon. Den eneste forskel mellem de billige $ 8 og dyrere $ 20 muligheder er den trådløse opladningshastighed, de tilbyder.

Virker det?

Jeg har været personligt ved hjælp af en trådløs opladningsadapter med mine smartphones siden 2022. På det tidspunkt brugte jeg en HTC-telefon, der fremhævede en metalkrop, hvilket gør det umuligt for HTC at tilføje trådløs opladning til telefonen. Efter en anbefaling fra en ven købte jeg en og fandt ud af, at den fungerede som annonceret, så jeg kunne tilføje trådløse opladningsfunktioner til min enhed.

Opladning af OnePlus 8 med trådløs opladning vil være langsommere end kablet opladning. De fleste af de trådløse opladningsadaptere tillader 5W opladning, men jeg anbefaler, at de dyrere modeller lover at levere 7. W eller endda 10W opladning, hvis hastigheden er vigtig for dig.

Tilføjelse af en trådløs opladningsadapter til din OnePlus 8 ISNT den bedste mulighed, hvis du vil have de hurtigste opladningshastigheder, men det er en god mulighed for at sikre, at din telefon altid er toppet, da du ikke behøver at huske at tilslutte det i hver gang Du sætter det ned. Den langsommere opladningshastighed har også den fordel at øge levetiden for dine telefoner batterilevetid og hurtige opladning lithium batterier bidrager til reduceret kapacitet over tid.

Glem ikke det trådløse opladningsstativ / pude

Hvis du henter en trådløs opladningsadapter til OnePlus 8, skal du også investere i en trådløs opladningsstativ eller pude, hvis du ikke allerede har en. Trådløse opladere kommer i alle former og størrelser. Nedenfor er et par trådløse opladningspuder og stande anbefaler jeg at holde din OnePlus 8 opladet.

Hurtig og kraftig, Warp CHARGE 30 Wireless oplader Giver dig mulighed for at oplade din enhed uden at afbryde din dag. Gå fra 0% til 50% på bare 29 min, når du oplader din OnePlus 8 pro. Og med QI / EPP kompatibilitet *, Warp Charp CHARGE 30 Wireless Opladeren styrker også dine ikke-OnePlus-enheder.

** Som standard aktiveres sengetimetilstand automatisk fra kl. 11.00 til 7.00. Brugere kan manuelt justere tiden og aktivere eller deaktivere sengetidstilstand. Mens Bedtime tilstand er aktiveret, er kun 10W opladning understøttes, i forhold til 30W under normal drift.

Yderligere Information

? OnePlus 8T FAQ â € ”Er det understøtter NFC, USB OTG, 5G, Dolby Atmos, Trådløs opladning, vandtæt krop, IR Blaster, 4K kamera, kølesystem og mere â € | â Læs mere » OnePlus 8T FAQ â € ”NFC, USB OTG, 5G, Dolby Atmos, Trådløs opladning

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

OnePlus er alle prepped op til at lancere den længe ventede OnePlus 9 serier på marts 23. Denne spænding yderligere antændt af alle de nye detaljer, vi får om de enheder hver dag. Tilføjelse til denne liste, har vi nye oplysninger, som bekræfter hurtigere trådløs opladning til OnePlus 9 Pro. Læs også - OnePlus Buds Z2 med ANC støtte, 11mm drivere og mere lanceret: Check detaljer

Med denne, den OnePlus 9 Pro bliver selskabets anden smartphone til at komme med trådløs opladning. Læs om at vide mere om det. Også Læs - OnePlus Nord 2 CE gengiver lækket: Billederne lække mere end bare design

Den OnePlus 9 Pro vil konkurrere med folk som Huawei Mate 40 Pro +, der understøtter 50W hurtig trådløs opladning også og vil sandsynligvis have en kant over det, i betragtning af den ulejlighed i Huawei paradis.

Dette er også meget hurtigere end de fleste Android-telefoner derude. For eksempel er de Samsung Galaxy S21 Ultra understøtter op til 10W trådløs opladning og iPhone 12 Pro telefoner understøtter op til 15W trådløs opladning. Igen gør OnePlus 9 Pro en hård udfordrer.

OnePlus serier funktioner, specs, pris

Med hensyn til de specs, den OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro forventes at komme med en Snapdragon 888 chip, op til 12 GB RAM, op ​​til 256GB lagerplads, AMOLED-skærm med adaptiv 120Hz opdateringshastighed, og køre Android 11 med OxygenOS på toppen. Mens 9 kunne få tre bageste kameraer, den 9 Pro sandsynligvis funktion fire. Kameraet afdeling på begge enhederne er i samarbejde med Hasselblad.

Du kunne være interesseret

En ny rapport foreslår nu, at den OnePlus 9 lanceringen kunne være i blot seks måneder. Efterfølgeren til OnePlus 8, der blev lanceret tidligere på året, en rapport i Android Central nu siger, at der er en høj sandsynlighed af telefonen frigive fire uger tidligere end normalt. Som pr rapporten, selvom OnePlus ikke har afviklet på en udgivelsesdato endnu, har Android Central modtaget oplysninger fra en insider, at lanceringen begivenhed vil blive planlagt i nogen tid omkring midten af ​​marts.

Som pr rapporten, OnePlus ønsker at frigive OnePlus 9 marts giver mening overvejer det ville give flagskib serie mere tid på butikshylderne. Telefonen bliver udgivet i marts vil også give det tid til at positionere sine 2022 flagskibe imod folk som Samsung, Xiaomi og andre.

Ifølge en rapport i TechRadar, som regel OnePlus giver flagskibe fra Samsung, Oppo, LG og Xiaomi lancere deres enheder i første kvartal året før indhente i de følgende måneder. Dog bør en kortere genopfriskningscyklus hjælpe det konkurrere med dem fra starten og resultere i bedre salg. Det er også uklart, om en tidligere OnePlus 9 lancere hints i retning af en lancering til OnePlus 9T serien tidligere så godt.

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

I går, OnePlus indsendt en teaser animation til opladning tech den OnePlus 8T vil få, men didnt detaljer, hvordan det ville fungere. Men nu kender vi, og det er super hurtigt. Den OnePlus 8T Warp Charge 65 tech skulle blæse væk iPhone 12, der er rygter om at tilbyde bare 20W opladning.

Tale til PCMag, OnePlus CEO Pete Lau bekræftede, at OnePlus 8T vil bruge to batteripakker, der vil levere en samlet 4.500 mAh kapacitet, og vil opkræve til 100 procent i 39 minutter takket være OnePlus nye Warp Charge 65 tech.

OnePlus t opladning hastighed

Det er ligesom at fylde en pool med vand ved hjælp af to rør af samme størrelse. Når rørene har samme størrelse, hælde vand gennem to rør i stedet for én er utvivlsomt hurtigere, sagde Lau. Ved den samme logik, vi øget spændingen og samtidig opretholde den samme strøm niveau, så opladeren kan fylde to batterier på samme tid, at levere en mere effektiv og kraftfuld opladning løsning."

at stort set blæser væk andre telefoner på markedet, såsom Samsung Galaxy Note 20 Ultra, som har en 25W oplader til at udfylde sin 4500 mAh batteri til 56 procent på 30 minutter. Og mens der forventes den kommende iPhone 12 at have støtte til 20W opladning, det er ikke sandsynligt, at opkræve så hurtigt som OnePlus 8T.

OnePlus t: to batterier er bedre end én Â

Opdeling batterier er ikke noget nyt, da dens blevet brugt i folde telefoner. Men at gøre det i en ikke-folding telefon vil give OnePlus 8T en stor opladning opgradering over OnePlus 8, som brugte Warp Charge 30T.

I vores OnePlus 8 gennemgang, så vi telefonen jævnligt fylde op fra en drænet batteri til en afgift 68% efter 30 minutter. Men med Warp Charge 65 og den dobbelte batterisystem, blot ni minutter mere på suger elektrisk saft vil se OnePlus 8T få fuldt opladet.

Thats sandsynligvis at komme i handy da telefonen vil have en 120 Hz opdateringshastighed-rate skærm i modsætning til 90 Hz på sin forgænger. Så forventer det at komme igennem batterilevetiden lidt hurtigere, da 120Hz skærme kan være ret magt sultne.

The OnePlus Plus 8T vil også sandsynligvis have Snapdragon 865 Plus, som tilbyder en vandretur i Peak Performance over OnePlus 8s Snapdragon 865. Så når du kører i fuld fart, forventer ons, OnePlus 8T til at forbruge mere strøm.

Lau afslørede også en anden Warp CHARGE 65 TIDBITS, fordi det ville være den første OnePlus oplader til at bruge USB-C-forbindelse på begge sider. Det er en enorm ændring, men det betyder, at Warp-charge 65-blokken vil fungere med telefoner, der bruger USB-C PD-opladningsstandarden.

Og for at forhindre varme opbygning Som et resultat af at øge opladerens strøm bemærkede LAU, hvordan spændingen -konvertering finder sted i opladeren i stedet for telefonen, hvilket er ret standard for en OnePlus oplader . Og warp charge 65 holder også opladningsspændingen lavt og forhindrer dermed for meget varme i at opbygge sig fra øget elektrisk modstand.

Afvejningen: Ingen trådløs opladning

En af de ting, der holdt Oneplus-telefoner tilbage fra at være sande flagskibs håndsæt, var manglen på trådløs opladning. OnePlus købte endelig i trådløs opladning med OnePlus 8 Pro, men det ser ud til at være stoppet. Lau bemærkede, at der ikke var plads til en trådløs opladespole i chassiset på OnePlus 8T, formodentlig på grund af dets dobbelte batterisign.

Nogle kan bemoan den udeladelse, mens andre kan rykke, hvis de ikke bruger trådløse opladere meget. Well Reserve-dommen, indtil vi får vores hænder på OnePlus 8T. Og vi har ikke for lang tid til at vente, da telefonen er sat for en fuld afslør den 14. oktober.

Roland Moore-Colyer er U.. Editor hos Toms Guide med fokus på nyheder, funktioner og opinionsartikler. Han skriver ofte om spil, telefoner, laptops og andre bits af hardware; Hes har også interesse for biler. Når ikke ved hans skrivebord kan Roland findes Wandering omkring London, ofte med et kig på nysgerrighed på hans ansigt.

Jason, 13. maj 2022 Jeg har lige skiftet til T-Mobile's Vaunted 5G-netværk med min opgradering til Samsung Galaxy S2. Moretmobile er dumping Sprint kunder på tmobile tårne ​​så hurtigt som de kan stressing Kapacitet, de ønsker at rive ned Sprint Towers og flytte frekvenserne til deres 5G Towers

5G Network Performance hidtil er fuldstændig abysmal! Det var meget hurtigere, mere pålideligt, stabilt og i overensstemmelse med 4G end 5 g. Det tager for evigt at indlæse et websted eller åbne et dokument online med 5g. Præstationen er op og ned og over hele kortet. Den skifter automatisk mellem 5G og 4G i hele dagen, hvor 5G-signalet bliver så svagt, det kan ikke engang afhentes af telefonen.

Jeg har lige købt denne telefon, der kun var 5 uger gamle og i uberørt tilstand for $ 400. 0 Og jeg synes, det er en meget hurtig og glat telefon med en sød skærm og virkelig gode kameraer .. 'VE Læs anmeldelser, at Nitpick ved at sammenligne med Pro Model .. ud der virkelig ikke er for mange store forskelle bortset fra trådløs opladning og opdateringshastighed .. eller $ 400 Jeg vil leve med det når som helst

MITUL, 21 JUL 2022Actuelt trådløs opladning er påkrævet. Jeg har Redmi note 4 og efter 2 år er det for hårdt f. MoreYour Fault for at få en forfærdelig ikke USB C-udstyret telefon. Min LG V30 er still going strong med hensyn til opladning efter næsten 2 og et halvt år. Den oprindelige kabel varede mig indtil et par uger siden, da jeg ødelagt det for meget for det at være fornuftigt at fortsætte med at bruge.

Vigtig

Den OnePlus 8T 5G forskelle ende på tmobile netværk lås

Den OnePlus 8T 5G forskelle ende på tmobile netværk lås

Ankommer ved Wed, 29 dec Køb CoverON OnePlus 8T Case OnePlus 8T Plus 5G Phone Case, Militær Grade Full Body Robust Slim Fit Clear Cover Lyseblå på Walmart. om

OnePlus 9 Pro vil have en oplader i kassen, video teaser afslører kamera ø design

OnePlus 9 Pro vil have en oplader i kassen, video teaser afslører kamera ø design

Her er de bedste tilbehør du kan købe for OnePlus 9 Pro i 2021. Vi er skyld omfattede forskellige sager, skærm beskyttere, opladere og meget mere.

Læderetui tegnebog 9 Pro, OnePlus 9 Pro

Læderetui tegnebog 9 Pro, OnePlus 9 Pro

Vaku OnePlus 9 Pro Lodret Læder Stitched Guld Electroplated Soft TPU Bagcover

Det bedste OnePlus 9 Pro sag og dæksel Fuentitech

Det bedste OnePlus 9 Pro sag og dæksel Fuentitech

OnePlus fortsætter glasset sandwich designfilosofi med sine nyeste modeller, hvilket betyder, du ikke ønsker at droppe enhederne eller lade dem ubeskyttet.

OnePlus 9 og 9 Pro udgivelsesdatoen, priser og tilbehør

OnePlus 9 og 9 Pro udgivelsesdatoen, priser og tilbehør

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

OnePlus 9 Sag Tough Armor Black af Spigen ACS02686

OnePlus 9 Sag Tough Armor Black af Spigen ACS02686

Produktbeskrivelse Robust Armor Slim CaseKapaver tilfælde giver 360degree beskyttelse til din enhed og samtidig bevare sin slanke profil. Dens unikke Air Cushion Technology og stødsikkert hjørner gør telefonen slagfast fra alle sider på en dråbe. Hævede læber til Kamera og ScreenRugged Armor Case giver

OnePlus 9 Pro vil trådløst oplade fra nul til fuld i 43 minutter, kablet om 29 minutter

OnePlus 9 Pro vil trådløst oplade fra nul til fuld i 43 minutter, kablet om 29 minutter

Et par lækkede billeder bekræftede tilsyneladende, at OnePlus 9, ikke Pro-modellen, vil inkludere støtte til trådløs opladning.

Spigen OnePlus 9 Pro Case Liquid Air

Spigen OnePlus 9 Pro Case Liquid Air

Køb Nillkin CamShield Pro dække tilfældet for OnePlus 9 Pro. OnePlus 9 Pro Nillkin CamShield Pro dække tilfældet for OnePlus 9 Pro. H1 CamShield Pro case kombinerer med klassisk, mode og beskyttende elementer.

OnePlus trækker sin OxygenOS 12 opdatering til OP 9 og 9 Pro

OnePlus trækker sin OxygenOS 12 opdatering til OP 9 og 9 Pro

Køb OnePlus 9 Pro online i bedste pris i Indien. Check fulde specifikationer for OnePlus 9 Pro mobiltelefon med sin funktioner, anmeldelser sammenligning på Gadgets nu.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.