Otterbox Defender Samsung Galaxy S21 Ultra Back Cover Black

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Otterbox Symmetry-sagen til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G har et drop + certifikat, som giver ultimativ beskyttelse mod dråber og stød. Den er lavet af syntetisk gummi og polycarbonat og har et integreret sølvbaseret antimikrobielt additiv, der forsvarer sagen mod mange bakterier.

Funktioner: - Otterbox Symmetry Hybrid Case til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - infunderet i et sølvbaseret additiv, der blokerer mikrobielle og bakterier - Otterbox Symmetry Case har hævet kanter for at beskytte skærmen og kameraet - miljøvenligt tilfælde - Otterbox Symmetry indeholder mere end 60% genanvendt plastik - Otterbox Symmetry Hybrid Case passer til din Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Perfekt

Anmeldelser

Otterbox design er bygget på at give til samfundet. Otterbox Australia giver sikkerhed og sikkerhed for, at din teknologi er beskyttet. Med en slank elegance i design er den store produktliste nogensinde voksende og for evigt revolutionere branchen. Fra lumen-serien er Otterbox Symmetry-serien til Otterbox Defender-sagen en telefonhus, AirPod Protector og Apple Watch Case Thats Thats Perfekt til dig. Afterpay Otterbox Tilbehør og red dig selv besværet. Otterbox Australia Online og Syntricy - giver dig toppen af ​​linjeprodukterne, der sikrer levetiden for din teknologi.

Otterbox Defender Series Pro Case til Apple iPhone Pro - Sort

Otterbox Symmetry Clear Case til Samsung Galaxy S21 Ultra - Stardust Glitter - Clear Case viser din enhed | Holdbar beskyttelse forsvarer mod dråber, bump og fumbles | Hævede kanter Beskyt kamera og berøringsskærm

Otterbox Symmetry Clear Case for Samsung Galaxy S Ultra - Stardust Glitter

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Otterbox Galaxy S Ultra Defender Case

Indtast venligst en mængde på $ qty_dummy $ eller leatplease Indtast en mængde 1kurv er begrænset til $ Qty_Dummy $ pr. EnlerPlage Enter Mængde på 1 eller MorePlease Indtast en lavere nummervilkår, der er mindre end $ qty_dummy1 $ eller svarende til $ qty_dummy1 $ eller lig med $ qty_dummer $ Du kan kun vælge mængde, der er lig med $ QTY_DUMMY $

Vare Specifikationer

otterbox Alpha Flex er Precision-Fit, Ultra-stærke Galaxy S21 Ultra 5g Beskyttelsesbeskytter, der holder dit display uberørt og styrer, der arbejder fejlfrit. Dens modstandsdygtige, fleksible og knuste resistent. Støbt til en optimal pasform på din buede skærm, installerer Alpha Flex nemt og bevarer klarheden på dit display.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Specs.

Defender Series Pro er den robuste beskyttende galakse S21 Ultra 5g-sag, der leverer avanceret forsvar for din enhed. Defender Series Pro integrerer et sølvbaseret antimikrobielt additiv i det tilfælde, der hjælper med at hæmme mikrobiel vækst og forsvarer tilfældet udvendigt mod mange almindelige bakterier. * Vævning af additivet i sagsmaterialerne sikrer, at det beskytter din sag 24/7/365 og overlader tunge brug. Premium Robust Design viser rene linjer med et behageligt greb. Plus, den hævede kant tilbyder ekstra kamera og skærmforsvar.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus Specifikationer, Pris Specifikationer Tech

Defender Series Pro Case

Otterbox Defender Samsung Galaxy S21 Ultra Back Cover Black Giver dig mulighed for at forhindre skade på din smartphone, selvom du taber din enhed regelmæssigt. Det robuste og tykke tilfælde består af flere lag, der forhindrer ridser, revner og bukser. Forsvareren forhindrer også faldskader. Det betyder, at selv efter et fald på 2 meter vil din enhed stadig være intakt. Da dens tykke kant stikker ud over skærmen på din enhed, forhindrer sagen også ridser. Det har beskyttelsesdæksler til dine knapper og stik, så sand, støv eller andet snavs ikke kan komme ind. Det ydre beskyttende lag har et bælteklips. Du kan også bruge dette klip som standard for at sætte din Samsung Galaxy S21 Ultra oprejst, for eksempel når du ser en video.

Nøglespecifikationer

Hvis du nogensinde har søgt efter en sag til din smartphone, så har du sikkert hørt om Otterbox. Otterbox har eksisteret i lang tid, hvilket gør nogle af de mest robuste og beskyttende tilfælde derude. Faktisk tror jeg, at de plejede at være GO-for at nævne YOUD-søgning efter, hvis du ønskede en sag, der kunne beskytte din telefon mod de hårdeste aktiviteter og dråber. Disse dage gør de stadig meget beskyttende tilfælde, men de er mere stilfulde nu og ikke så stor mere. Dette gælder stadig med deres sager for Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, hvoraf to vi havde en chance for at teste â € "symmetrien og pendleren.

Otterbox-symmetrien er kendt for sin ultra-slanke profil. Dette er Otterboxs slimmeste tilfælde, de laver, men kompromitterer ikke beskyttelse. t gøres dog lidt anderledes end Otterboxs andre mere robuste tilfælde, hvilket hjælper med at bidrage til sin ultra-slanke formfaktor. Symmetrien er en Hybrid-eti, der består af en hård polycarbonatskal, der blev fusioneret med syntetisk gummi omkring grænsen og kanterne. Sagen har også et sølvbaseret antimikrobielt additiv, der smeltes i det tilfælde, der hjælper med at hæmme mikrobiel vækst og forsvarer sagen udvendigt mod mange fælles bakterier.

Hvad det betyder er, at det meste af chokbeskyttelsen kommer i hjørnerne og kanterne, da indersiden af ​​sagen ikke har en gummiforing. Det eneste, der beskytter ryggen, er den hårde skal, der ærligt bør være nok til at holde bagglaset fra at blive ridset op eller afskåret fra lejlighedsvise dråber og bump. Frontglaset ser en vis beskyttelse med gummien surround, men kun de øverste og nederste kanter strækker sig forbi glasset, som giver glasset en vis beskyttelse mod at placere din telefon med forsiden nedad.

Alle Mic huller, højttalerhuller og Portholes er der for at holde alle lagerfunktionerne intakte. Jeg kan godt lide, at det bageste kamerahul faktisk går over kameraet Hump og har ikke nogen udsatte kamera humpekanter, der viser. Det vil hjælpe med at holde støv og snavs ud af der, hvilket er en lille irritation Jeg har med andre tilfælde. Jeg kan også lide, hvordan slank sagen føles i din hånd, især da galaksen S21 Ultra 5G er sådan en stor telefon. Sagen er dog lidt glat på bagsiden, men heldigvis har siderne den gummidel, der hjælper med at give noget tiltrængt greb.

Samlet set er Otterbox Symmetry et glat udseende ultra-slank, der lever op til Otterbox-navnet. Selvom ikke helt så beskyttende som deres robuste forsvarer serie tilfælde, er symmetrien stadig masser af beskyttende for sin slanke profil.

Otterbox Symmetry-sagen til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G fås i fem forskellige farver - sort, rock candy blå, klar, sølvflager og shell-chokeret grafik. Hver vil sætte dig tilbage omkring $ 49. 5.

Otterbox pendler sagen er et niveau op fra symmetrien. Dette er en slank sag så godt, men ikke helt så slank som Symmetry. Commuter er en to-delt sådan, at tilbuddene lidt mere beskyttelse end Symmetry. Det indvendige dæksel er fremstillet af syntetisk gummi og hjælper absorbere stød medens den ydre hårde polykarbonat hjælper aflede virkninger. Desuden er denne sag er også udstyret med en sølv-baseret antimikrobielle additiv, der hæmmer mikrobiel vækst og beskytter mod mange almindelige bakterier.

Commuter sagen er, hvad du ville få, hvis du stadig ønsker en slank sag, men vil have mere af den beskyttelse, OtterBox er kendt for. Alle nødvendige huller er til stede her såvel som dækker for knapper til mere beskyttelse. Dette er også udstyret med et beskyttende dække for USB-C-port og hjælper med at holde snavs og støv ud af hullet. Commuter gør tilbyde lidt mere skærm beskyttelse som gummi kanter udvide mere forbi på skærmen, som vil beskytte skærmen lidt, når de placeres med forsiden nedad.

Dette tilfælde har også en bageste kamera udskæring der sidder over kameraet pukkel som holder støv og snavs ind tilfældet ved kanterne. Pendleren som symmetrien kan være lidt glat på grund af den hårde skal, men de ekstra udsatte gummibas hjælper med at løse dette problem.

Mens Otterbox-pendleren også er et godt tilfælde, er det eneste lille negative, jeg har med, er de overdækkede knapper. Disse knapper her er lidt skarpe på grund af de kvadrerede afkanter og føler sig meget hårdere end nogle andre. Mens de er meget beskyttende, er de ikke så behagelige at bruge.

Der er en anden Otterbox-etui, forsvareren til galaksen S21 Ultra 5G, men vi har ikke den her for at se på. Plus jeg ønskede hovedsagelig slankere stil sager, der nemt kunne passe i lommen og ikke gjorde en allerede stor telefon føler endnu mere gigantisk. Derfor, hvis du vil have en slank beskyttelseskasse fra Otterbox, er symmetri- og pendlerens tilfælde dine bedste valg her.

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

* Ved at klikke på Instacart links, vil du forlade hæfteklammer. OM og indtaste Instacart-webstedet, som de opererer og styrer. Varepriserne kan variere fra priserne i butikken. Servicegebyrer kan gælde. Fås i udvalgte postkoder eller placering.

Denne robuste sag tilbyder multilagsbeskyttelse mod dråber, skraber og bump. Portdæksler Opbevares snavs og støv, men tillad adgang til alle telefonfunktioner. Inkluderer en snap-in holster med Drejning Bælteklip, der fordobles som en kickstand. For Samsung Galaxy S21 Ultra 5g.

Flere måder at shoppe på

Vi bruger cookies til at personliggøre indhold og annoncer, og at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame og analytics partnere, som kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem.

Min Telus er den bedste måde at administrere din konto på

Fort Collins, Colo., Jan 14, 2022 / Prnewswire / - Med den verdensomspændende udvidelse af 5g svarer SAMSUNG GALAXY S21 5G, GALAXY S21 + 5G, GALAXY S21 ULTRA 5G opkaldet for at holde os alle tilsluttede. Otterbox, No. 1-Selling Smartphone Case Mærke i U.., Holder Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21 + 5G, Galaxy S21 Ultra 5G beskyttet med en række tilfælde designet til ethvert behov.

"Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21 + 5G, Galaxy S21 Ultra 5G sikrer, at vi kan forblive forbundet med kære ved hjælp af det hurtigste netværk," sagde Otterbox CEO Jim Parke. "Otterbox sikrer, at hver af disse øjeblikke er beskyttet med en sag for alle, der vagter mod klodset øjeblikke og uheld."

Alle Otterbox-tilfælde er bygget med 5G i tankerne, så den hurtigste forbindelse og den bedste beskyttelse er altid lige ved hånden. Otterbox tilbyder en sag for alle med stilfulde, robuste og alt imellem, herunder tilsætning af anti-mikrobielle muligheder på alle tilfælde, til Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21 + 5G, Galaxy S21 Ultra 5G2,3:

otter + popsymmetri serie til Galaxy S21 5G, Galaxy S21 + 5G, Galaxy S21 Ultra 5G bringer sjovet af Popsocket til beskyttelse af Otterbox med en Super Slim Case og Integrated Poptop. Byt POPTOP for at udtrykke din stil alt, mens du holder din enhed sikker fra dråber og bump.

Symmetry-serien er slank, LOCKABLE og klar til at beskytte galakse S21 5G, Galaxy S21 + 5G, Galaxy S21 Ultra 5G fra daglige dråber. Med klare og farverige muligheder er der en sag at supplere alles stil.

Defender Series tilbyder robust beskyttelse til ny galakse S21 5G, Galaxy S21 + 5G, Galaxy S21 Ultra 5G-enheder. Med multi-lags beskyttelse og antimikrobielle muligheder med Defender Series Pro, holder disse tilfælde dine nye enheder som ny.

Strada-serien beskytter din enhed, samtidig med at du giver dig mulighed for at gemme dine kontante og vigtige kort i læderfolio. Folio beskytter skærmen, når den ikke er i brug og bruges som kickstand til medievisning.

Vigtig

Amazon. about Nokia 7. Android 9. Pie 64 GB Dual Camera Dobbelt SIM Unlocked Smartphone VerizonATTTMobileMetroPCSCricketH2O 5. 4 FHD HDR Screen Blå U.. Garanti Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Nokia 7. Android 9. Pie 64 GB Dual Camera Dobbelt SIM Unlocked Smartphone VerizonATTTMobileMetroPCSCricketH2O 5. 4 FHD HDR Screen Blå U.. Garanti Mobiltelefoner Tilbehør

Chase ofrece una amplia gama de alertas de cuenta para ayudarte en monitorear tus Finanzas, mantener tu CUENTA Segura y evitar los sobregiros.

Bluefin SUP 14 Sprint Stand Up Paddle Board Kit Touring SUP

Bluefin SUP 14 Sprint Stand Up Paddle Board Kit Touring SUP

Den GAERNE G. print landevejscykling sko er lavet af højkvalitets materialer, der tilbyder både høj komfort og fremragende tekniske kvaliteter. EPS Carbon Power eneste garantier pedalerne uden tab energi og fremragende stivhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fik en ny iPhone og spekulerer på, hvordan du tilslutter din nuværende Apple Watch uden at miste sundhedsdata Lær via iCloud, Finder eller iTunes

OPDATERET Pappas BarBQ Restaurant på Little York Burns til jorden i TwoAlarm Blaze

OPDATERET Pappas BarBQ Restaurant på Little York Burns til jorden i TwoAlarm Blaze

Opdater 1230 s. . Christina Pappas, direktør for Marketing for Pappas Restaurants, Inc., forudsat denne erklæring til Houston Press Vi vil gerne takke The Houston Fire Department for deres tapperhed på vores kontor på Lille York. Vi er meget taknemmelige for, at alle vores medarbejdere og alle brandfolk er ...

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Køb billetter online. Paramount Hudson Valley billet reservationssystem. Bestil dine billetter med det samme.

Bred vifte

Bred vifte

Paramount Abonns og Paramount Network Viewers er meget forskellige. Heres, hvordan et medieselskab kan bruge disse indsigter til at vinde annoncører.

Gratis Hulu Plus Regnskab 2021 Få en måned Trial Uden kreditkort

Gratis Hulu Plus Regnskab 2021 Få en måned Trial Uden kreditkort

Brug Vaults gratis password bestyrer app, kan du styre et ubegrænset antal passwords, noter, dokumenter og andre følsomme data. Synkroniser dine adgangskoder på tværs af flere enheder og få adgang til dine data overalt i verden. Prøv vores gratis password bestyrer i dag.

Sådan installeres og streamer Paramount Plus på Android TV Smart TV-tricks

Sådan installeres og streamer Paramount Plus på Android TV Smart TV-tricks

Cast on Android Devices Download den seneste Paramount-app på din Android-telefon eller tablet. Tilslut din telefon eller tablet til det samme WiFi-netværk som din chromecast.

Paramount Plus kommer til Sky

Paramount Plus kommer til Sky

Stream 1883 ET Presents Yellowstone Aftershow Reno 911 Jagten for QAnon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.