Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du har indhold på din iPhone, som du ønsker at nyde fra en større skærm, huske på, at du ikke behøver at eje en Smart TV eller endda en Apple TV til at gøre dette. Der er flere måder at forbinde din iPhone til dit TV uden nødvendigvis at skulle bryde banken. Uanset om du har en smart-tv plejer hindre dig fra opnå dette.

Brug af et HDMI-kabel mellem dit TV og din iPhone er én måde at gøre dette. Dog skal du også en adapter til at tilslutte HDMI-kablet til din iPhone. Disse adaptere kan købes på ethvert Apple Store eller online, hvis du ikke allerede har en.

Udviklet af Apple, Airplay er en protokol der tillader dig at dele dine mediefiler fra din Apple-enheder, inklusive din iPhone, til dit Apple TV og andre smarte tv'er. Det forbinder til dit TV trådløst ved at tillade dig at spejle dine telefoner vises på tv-skærmen.

Start med at sikre, at Apple TV og iPhone er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk. Hvis din iPhones iOS er 12 eller senere, skal du åbne skærmen hjem og knalde ned for at afsløre kontrolcentret. Hvis din iOS har en tidligere version derefter knalde op i stedet.

Hvis din smart tv doesnt kommer med en indbygget Chromecast kan du købe din Chromecast dongle online. Desuden, hvis en iPhone bruger har en Chromecast kan de bruge det på ethvert TV med et kompatibelt program for at få vist deres medier. En sådan anvendelse er Google startside Companion app.

Hvis Chromecasts isnt indbygget i dit tv, skal du sætte din Chromecast dongle i HDMI-porten på bagsiden af ​​tv'et. Så sørg din iPhone og Chromecast tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

Hent venligst en moderne browser:

Efter valg af skærm spejling knap, du er nødt til at hanen på Start Broadcast indstilling i Live og Standard modes. I avanceret tilstand, kan du gå til kontrolcentret på iOS-enheden, skal du vælge Screen Mirroring og vælg din Roku TV / enhed.

starte spejling iphone til roku

De fleste moderne smartphones vil lade brugeren slutte telefonen til et tv, så de kan dele indholdet på en større skærm. Der er flere måder at forbinde telefonen til et tv. I dette indlæg, vil vi vise dig, hvordan du kan tilslutte telefonen til en stor skærm. Du kan tilslutte en telefon trådløst via en Wi-Fi-forbindelse, eller du kan også bruge en kabelforbindelse at han skal give kræver internetforbindelse. En kabelforbindelse involverer som regel ved hjælp af et USB-kabel eller HDMI. Når du har tilsluttet din iPhone eller Android-telefon til fjernsynet, vil du være i stand til at nyde indholdet af telefonen på større skærm. Du kan streame videoer, gennemse billeder, og mere.

Da de fleste nuværende tv med indbygget internet support, kan du afgive din smartphone til fjernsynet og bruge apps såsom Prime Video, YouTube, Netflix, Disney Plus Hotstar, og så videre. Du vil også være i stand til støbte fotos og videoer fra programmet Galleri til telefonen ved hjælp af en streaming-stick. Der er masser af streaming enheder til rådighed på markedet, og disse kan du tilslutte din smartphone til et tv at han skal give funktionen indbygget internet-forbindelse.

Sådan tilsluttes en Android-telefon til tv trådløst

Tilslutning af en Android-telefon til et tv er ret enkel i disse dage. Aktuelle smartphones og tv'er har brugervenlige teknologier, der gør deling af indhold til en leg. Her er nogle af de måder, du kan tilslutte en Android-telefon til et TV trådløst.

Nogle Android smartphones tilbyder en screencast funktion, der gør det muligt at kaste hele telefonens skærm til tv'et. Du kan oprette forbindelse til TV ved at aktivere skærmen spejling på begge enheder. Her er hvordan du aktiverer screencast.

Hvis det gør ikke arbejde kontrollere, om dit TV og telefon er på samme netværk eller ej. Hvis de Arent, sætte begge enheder på samme netværk, og derefter prøve igen. Screencast eller skærm spejling lader dig dele alle dine smartphone indhold på den store skærm. Dets ideelle når du ønsker at dele noget på telefonen med flere andre mennesker. Du kan få vist fotos, apps, og endda spille spil ved spejling telefonen til tv'et.

Denne funktion er en del af Wi-Fi-hardwaren på tv og smartphones, som gør det muligt at oprette en lukket Wi-Fi-forbindelse mellem to enheder. Du behøver ikke en trådløs router for at forbinde din Android-telefon til tv'et. MiraCast ligner screencast, da det giver dig mulighed for at dele din smartphone skærm på tv'ets display. Denne teknologi er mere velegnet til kontorbrugere, da den bedst understøtter Windows-enheder. Begge enheder skal understøtte MiraCast for en forbindelse til at finde sted.

Med Chromecast kan du vende et gammelt tv med en HDMI-port til et smart tv. Du har dog brug for en aktiv internetforbindelse til dette til at arbejde. Du kan derefter blot forbinde din telefon trådløst til CHROMECAST og Stream-indholdet til den store skærm.

Sådan tilsluttes iPhone til tv trådløst

For at forbinde iPhone til tv trådløst, skal du bruge et Apple TV eller noget som Chromecast. Processen svarer til at forbinde en Android-enhed til et tv. Både iPhone og Apple TV eller Chromecast skal være forbundet til det samme Wi-Fi-netværk.

Du kan også streame indholdet af din iPhone til tv'et, hvis du bruger en streaming enhed som Chromecast, Amazon Fire TV Stick, Roku osv. Du vil kunne kaste bestemte apps som Netflix, Amazon Prime, Og andre til dit tv fra din iPhone.

Sådan tilsluttes en telefon til tv ved hjælp af USB og HDMI

Nu, hvis du vil tilslutte din telefon til dit tv uden at bruge en trådløs forbindelse, så kan du stadig gøre det. Du skal bruge en dongle eller adapter, der kan udsende til HDMI fra din smartphone. Du kan finde sådanne adaptere online, og nogle smartphones skifter endda med en USB OTG Dongle. Mini-HDMI- eller HDMI-adaptere giver dig mulighed for at afspejle din telefon til tv'et, men du har også brug for et HDMI-kabel. De fleste aktuelle tv'er vil have en HDMI-port.

Parring din smartphone skærm med et smart tv kan medføre det ideelle match. Tilslut din telefon til et tv Wireløst "er en fantastisk måde at tjekke billeder, se film, Optagelser , musik, fotos, spil, online tv-shows, applikationer og meget mere.

Der er flere måder at streame indhold fra eller afspejle din telefonsskærm til dit tv. Du kan bruge et USB-kabel eller et HDMI-kabel, men kabler arent altid convienent. Dit kabel er muligvis ikke den rigtige til at forbinde din telefon til fjernsynet, eller det kan ikke have mulighed for at nå fra din gadget til dit tv, hvilket giver det meningsløst helt.

Den avancerede smartphone, du har i lommen eller Satchel, har mere strøm end en 1980'ers mainframe, og et 4K TV har over 8. millioner pixels for dig at dele din backup iPhone til iCloud på Mac eller fotos direkte fra telefonen. Hvis du telecommuting eller har klyngerum i din facilitet, burde du tage en mere Intensiv blik på, hvordan du tilslutter din telefon til et tv trådløst hurtigt og nemt.

Størstedelen af ​​os er vant til at se video og opmærksom på musik på vores iPhones og iPads. Under alle omstændigheder har du indset, at det er virkelig nemt at sende video og musik fra din telefon til dit tv? Der er flere lige muligheder, der spænder fra at forbinde et kabel til at stråle signalerne trådløst via et smart tv eller Apple TV.

Sådan tilslutter du din Android-telefon til et tv trådløst

Du kan bruge en mediestreaming gadget som Google Chromecast for at afspejle -stoffet fra din Android-telefon til dit tv. Hvis du ikke har en Micro HDMI-port på din gadget, er Google Chromecast et overkommeligt alternativ, der giver dig mulighed for trådløst at forbinde din Android-telefon til et tv.

Der er så mange seje ting, du kan gøre med chromecast bortset fra at kaste video fra YouTube, Netflix, eller støber hele dit skrivebord. CHROMECAST afhænger af din Android-gadget for at kaste din telefonskærm til dit tv.

Når du tilslutter Chromecast Dongle i dit tv, skal du oprette Google Home-appen til skelne Chromecast og etablere en forbindelse for at hjælpe dig med at sætte den op. Google Home App hjælper dig med Reflekterende Dine Android-telefoner vises til dit tv, men for apps som YouTube eller Netflix, kan du trykke på CAST-symbolet eller logoet på din telefonsskærm til at kaste.

Android skærm spejling

Android opretholder også skærmen Reflekterende Kapacitet, som virker for apps, der ikke har CAST-knappen. Du kan bruge skærmen Reflekterende -funktion fra Google Home-appen eller tjekke på en CAST-knap ved at trække indstillingsskyggen på din Android-telefon.

For at installere Google Home-appen, skal du gå til Google PlayStore for at downloade og installere appen. Når du er installeret, skal du starte Google Home, logge ind med din favoriserede konto, og derefter på det tidspunkt, vælg gadgeten, rummet og WiFi-netværket, du skal bruge til at forbinde.

Smart View

Hvis du har en Samsung Galaxy Phone, kan du bruge Smart View-funktionen til at forbinde din telefon til et tv trådløst. Vælg, hvor du vil se din telefonsskærm, og tjek for en nærliggende skærm Reflekterende Gadget Du kan bruge til at forbinde din telefon til et tv trådløst.

Samsung Galaxy Phone Clients kan forbinde trådløst til Samsung Smart TV og spejl eller kastet indhold til tv'et. Under alle omstændigheder, hvis dit tv opretholder Samsung-til-Samsung Reflekterende , kan du også forbinde Samsung-telefonen til tv'et. Gå til TVS-menuen, vælg netværk og søg efter skærmspejling for at kontrollere, om tv'et opretholder reflekterende kapacitet.

Roku.

Roku er en Media Streamer, som du kan bruge til at forbinde din telefon til dit tv trådløst. Opretholder casting og har en skærm- reflekterende valg implicit sine indstillinger. På trods af, fungerer Roku ikke med Apple Gadgets som iPhone, iPad eller Mac.

For at udnytte Roku af disse grunde skal du åbne indstillinger på din Android-telefon og tryk på Display> Cast. Din telefon og Roku Gadget skal være på samme WiFi-netværk for forbindelsen til at arbejde og kastes effektivt.

DLNA app

Andre apps som localcasts og allcast giver dig mulighed for at streame din musik, Optagelser og fotos til et smart tv eller kontrolcenter. Med AllCast kan du streame medieoptegnelser fra Dropbox til dit tv i stedet for at downloade dokumenterne til din telefon først.

Sådan tilslutter du din iPhone til et tv trådløst

Der er flere teknikker, du kan bruge til at forbinde din iOS-gadget til en tilslut din telefon til et tv trådløst. En af dem er at udnytte Chromecast, men du kan også bruge den indfødte AirPlay-funktion, Apple TV eller en DLNA-app.

Airplay.

Airplay er en funktion på Apple Gadgets, der giver dig mulighed for at dele musik, fotos, Optagelser og mere fra din iPhone / iPad til dit tv. Du kan forbinde din iPhone til et tv, der trådløst udnytter AirPlay gav gadgetsne på samme WiFi-organisation.

Apple TV

TV er en set-top box af Apple, der kan streame Netflix, HBO eller forskellige administrationer , formidle musik fra Apple Music, spille spil fra App Store, og fungere også som et center for HomeKit-kompatible Smart Home Gadgets.

iPhone 13 miniâ i særdeleshed er bare ikke stor nok. For eksempel â € "Når du vil vise dine fotos til dine venner og familie, nyd en film uden Squinting , eller når du skal lave en præsentation for dit team.

Men vi finder os ofte i nærheden af ​​store skærme â € "måske er der et tv i nærheden eller en computerskærm. Du skal blot tilslutte din iPhone eller iPad til det større skærm og nyde dit indhold på den store skærm, ikke? Yep, du kan gøre det! Og der er også flere måder at gøre det på, afhængigt af hvad du har liggende rundt. Find den bedste metode til at forbinde din iPhone til et tv eller en computerskærm nedenfor.

Metode: Brug AirPlay med et AirPlay-kompatibelt Smart TV

Den mest bekvemme og trådfri måde at afspejle din iPhone eller iPad-skærm til et tv ville være at bruge AirPlay, som er Apples egen trådløse delingsløsning. En række moderne tv'er fremstillet af LG, Samsung og andre store mærker leveres med AirPlay-support, så hvis du ejer et tv med det, så kig ikke længere end denne enkle metode.

Først skal du sørge for, at din iPhone eller iPad er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som Smart TV. Så på din iPhone eller iPad åbner kontrolcentret ved at skubbe ned fra øverste højre hjørne af skærmen. Endelig tryk på "Screen Mirroring" og vælg det smarte tv, du ønsker at spejle til. Din Apple-enhed og tv'et kan bede dig om at bekræfte denne forbindelse med Indtastning en kode, og i bekræftende fald følg derefter vejledningen på skærmen. Dette gøres kun en gang af sikkerhedsmæssige årsager.

Vigtig

3G ud, 4G LTE5G klar SIMs i Globe fortæller forbrugerne til at opgradere til hurtigere forbindelse

3G ud, 4G LTE5G klar SIMs i Globe fortæller forbrugerne til at opgradere til hurtigere forbindelse

Abonner nu med den hurtigste mobile netværk hastighed tilgængeligt på landet 247 kundeservice. 5G LTE Internet planer. Eksklusive Tilbud Tilbud.

Er din enhed eller telefon 5G klar corning

Er din enhed eller telefon 5G klar corning

Nokia annoncerede i dag, at det kan opgradere sine 4G LTE-basestationer til 5G ved hjælp af en softwareændring

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Følg denne StepbyStep-guide og lær, hvordan du konverterer IDEA 3G SIM til 4G. Lær også, hvordan du kan få dit nye 4G SIM-kort, og hvad er aktiveringsprocessen.

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Hvis du leder efter måder på, hvordan du eksporterer kontakter fra iPhone til SIM, læse denne detaljerede vejledning.

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Ønsker du at deaktivere viderestilling på din telefon Find alle viderestilling Deaktiver koder af jio, Airtel, BSNL, og Vodafone Idea.

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Sådan deaktiver du Airtel Viderestilling via USSD-koder Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling på USSD

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Hvordan man kan stoppe viderestilling på MTN, Airtel, Glo 9Mobile SIM

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Lær at viderestille opkald på tmobile myTouch Q af Huawei. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget annullere viderestilling

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Denne artikel beskriver, hvordan du blokere og deaktivere Facebook-beskeder, som du ikke ønsker at se igen. Check ind og følge vejledningen for at få det gjort nu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.