Poll resultater ud Samsung andre Android OEM'er bør følge Xiaomi at tillade afinstallation af systemet apps

Kan du dele apps på tværs af enheder QuickAdviser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

The Galaxy S9 er en stor telefon drevet af Android økosystem. Dette omfatter Googles familie af apps â €”hvoraf mange overlapper med Samsungs i funktionalitet. Dette kan føre til afskedigede apps, vandlås ressourcer fra din telefon, men heldigvis er der er en måde at sløve nogle af støjen og deaktivere indbyggede apps.

Mens Samsung sandsynligvis betyder godt med deres utal af mærkevarer apps, de føler sig som regel modstridende med Googles egne apps, som generelt føler renere og mere funktionel. Eller måske du foretrækker Samsungs apps, og du ønsker at deaktivere Googles â €”hey, ingen dom her. Alt, hvad jeg mener at gøre, er at fortælle dig, at hvis du er ny til Android, bør du ved, det er muligt at deaktivere bloatware og andre indbyggede apps.

Trin: gå til "apps inde i dine indstillinger

Først gå til dine indstillinger ved at finde den app inde i app skuffe, eller ved at stryge ned for at afsløre panelet anmeldelse og trykke på ikonet gear i øverste højre hjørne. Herfra ramte sub-header "Apps".

Trin: deaktivere systemet apps

Inde i "Apps" sektionen, en liste over alle dine programmer vil blive vist foran dig. Rul indtil du finder den, du ønsker at deaktivere, og tryk på den. Hvis det i stedet siger "Fjern" og derefter er du heldig â €”du kan helt slippe af med den app ved at trykke på denne knap.

Step: sikkert deaktivere bloatware apps

Mens du er i her, vil du sandsynligvis varsel at få forudinstallerede systemer apps har den "Disable" valgmulighed nedtonet â €”disse er i daglig tale omtales som bloatware. Selvom du ikke kan fjerne dem helt så nemt, er det stadig lade sig gøre.

Hvis du løber ind i nogen apps, der ikke kan deaktiveres eller afinstalleret via menuen Indstillinger på din Galaxy S9, er der en app, der vil slippe af med dem alle. Det tager lidt opsætning, men vi har fået en trin-for-trin guide venter på dig på nedenstående link.

Hold din Connection Sikker Uden en månedlig regning. Få en levetid abonnement på VPN Ubegrænset til alle dine enheder med en engangs-køb fra den nye gadget Hacks Shop, og se Hulu eller Netflix uden regionale restriktioner, øget sikkerhed, når du browser på offentlige netværk, og meget mere.

Men hvis det der volder dig problemer, bør du scanne din telefon eller tablet med sikkerhedssoftware

Deco pic app afinstallere. En bruger kan let måle størrelsen og afstanden af ​​emnet hurtigt og nemt som er blandt de mest spændende funktion af ar zone app af Samsung mobiler. Herfra skal du bare trykke afinstallere. Jeg fandt ud af at fjerne ar zone.

Ive forsøgt at afinstallere app fra min enhed, men tilsyneladende er der ingen mulighed for at gøre det. Bortset fra alle disse, kan man også fange billeder eller videoer med forskellige klistermærker skabt af dem på ansøgningen. Sådan bruger ar emoji på din Samsung telefon.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Debloat MIUI 12 og en ui 3. via ADB. Den app forsvinder fra visning, men det er faktisk kører, skjult under et system navn, hvilket gør det umuligt at opdage og stoppe uden anstrengelse. Fail at logge ind på deco app.

Config APK er en eksekverbar bruges af android maskinfabrikanterne at udføre den indledende opsætning af enheden og anvendes til installation og fjernelse eller forskellige applikationer. Hjælp til at oprette en emoji, besøg venligst: Apps, Android, løse et problem eller et problem.

Gå til den app info og klik på lille tandhjul i hjørnet, så er der en toggle at fjerne fra ca skuffe. Gå til video avancerede indstillinger for kamera og slukke toggle knappen for denne mulighed. Fjern duplikerede apps fra mit hjem skærmen på min galakse enhed;

For dem i mørke, er denne praksis ofte brugt af smartphone beslutningstagere til at skubbe deres egne apps og tjenester i stedet for Googles lager Android tilbud, men oftere end ikke ender på toppen af ​​Google Apps.

Selvfølgelig, antallet af sådanne apps varierer på tværs af OEM. Mens folk som Samsung, Huawei, Oppo, Vivo, og andre OEM'er fylde deres telefoner med mange ubrugelige apps, andre som Nokia, OnePlus, Sony og Motorola Dont.

Heck, selv LG, som har et forfærdeligt løb, er også blandt de få OEM'er, hvis telefoner skibes med et mindre antal forudinstallerede apps. Som du måske har gættet, er der noget incitament til at installere disse apps.

OEMS bliver betalt af Bloatware-udviklere til forudinstallation af apps / tjenester på telefoner, der resulterer i en form for omkostningsbesparende. Denne omkostningsbesparende afspejles så i prisen på telefonen, hvilket gør det overkommeligt for forbrugerne.

Xiaomi Miui lader dig afinstallere system apps

Men hvad med de system apps, der også tilfældigvis er ubrugelig for mig som en enhedsejer? For eksempel, hvorfor skal jeg have to opkaldsapplikationer, to SMS-apps, to e-mail-apps, to webbrowsere, to ur apps, og så videre?

De fleste af disse unødvendige apps kan også ende med at forbruge batteri og data i baggrunden og dermed påvirke din telefons generelle ydeevne. Nogle apps kan endda udgøre en trussel mod din sikkerhed og privatliv.

Samsung, Oppo, Vivo & Andre OEM'er skal notere

Det faktum, at Xiaomi nu lader brugere afinstallere systemapps uden at vende til adb eller rooting, er en god ting for Android generelt. I stedet for at have to tilfælde af apps, kan du nemt fjerne den, du ikke kan lide.

For dem med intet at gøre med sådanne apps, hvad med, lad os helt afinstallere dem, Samsung? Ja, det går også også til dig for oppo. Og vivo, Asus, Honor, Huawei, Poco, Infinix og Tecno, blandt andre.

Piunikaweb startede som rent en Investigative Tech Journalism Website med hovedfokus på at bryde eller eksklusive nyheder. På ingen tid blev vores historier hentet af Forbes, FoxNews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors og mange andre. Vil du vide mere om os? Hoved her.

Hvis du lige har købt en anden Android-enhed, kan du have de samme apps på begge enheder. Så længe dine apps er fra Android Market, lader Android dig gøre det med sine indbyggede app management værktøjer, og du behøver ikke at betale for apps igen.

Hvordan synkroniserer jeg apps mellem enheder?

Du kan bruge apps, du har købt på Google Play på enhver Android-enhed uden at betale igen. Hver enhed skal dog have den samme Google-konto på den. Du kan: Installer en app på mere end en Android-enhed.

Hvordan ser jeg apps downloadet på andre enheder?

Arcore er googles platform for at bygge augmented reality oplevelser. Ved hjælp af forskellige API'er gør det muligt for din telefon at mærke sit miljø, forstå verden og interagere med information. Nogle af API'erne er tilgængelige på tværs af Android og IOS for at aktivere delte AR-oplevelser.

Hvad er der zone på min telefon?

Arzone app giver brugerne mulighed for at opleve forstørret virkelighed på Samsung Android-enheder. Brugerne har friheden til at vælge en funktion og tage billeder og videoer med alle de sjove elementer. Du kan tilføje virtuelle elementer som emojis, tøjartikler, makeup eller møbler til dine billeder og videoer.

Hvad er AR Zone App i Samsung?

Hvad er AR Zone App på Android Smartphones? AR Zone Software leverer Samsung mobile brugere med AR-relaterede funktioner, som f.eks. AR Emoji og Ard Doodle. AR Zone-applikationen giver brugerne mulighed for at vælge en funktion og fange sjove billeder eller video. Dette hjælper med at opleve en større end livsbrugergrænseflade til sine brugere.

Er Bixby værd at bruge?

8. juni 2022. I Android, tutorials. Samsung-telefoner og Galaxy-faner leveres med masser af forudinstallerede apps, hvoraf mange er ubrugelige for slutbrugeren. Sådanne apps kaldes Bloatware, og fordi de er installeret som systemapps, forbliver Afinstaller-indstillingen for dem ikke utilgængelige.

Hvilken Android-telefon har ingen blootware?

For at slippe af med enhver app fra din Android-telefon, blootware eller på anden måde, skal du åbne indstillinger og vælge apps og meddelelser, og se alle apps. Hvis du er sikker på, at du kan gøre uden noget, skal du vælge appen og derefter vælge Afinstaller for at få det fjernet.

Hvilke android-telefoner har ingen blootware?

På baren med AR Emojis i kameraappen skal du rulle helt til højre og trykke på ikonet Indstillinger. Der skal du trykke på Rediger øverst på skærmen, og du vil kunne vælge AR Emojis og andre klistermærker for at slette dem.

Hvordan redigerer jeg min AR Emoji?

Med AR Emoji kan du optage videoer og tage selfies ved hjælp af den animerede emojis som en maske. Når du har oprettet min emoji, skal du trykke på AR Emoji i kameraappen, vælg din emoji eller en tegnmaske, og tryk udløserknappen for at tage en Selfie eller Record-knappen for at skyde en video.

Vigtig

Claims Submission Tips.

Claims Submission Tips.

Geicos topprioritet hjælper dig med at komme sig fra uventede begivenheder som ulykker og svær vejr. Ring til et centercenter eller indsend dit krav online.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kontakt os med eventuelle spørgsmål om din udvidede servicekontrakt. Få nyttig hjælp til dækning, krav, produkter, fejlfinding

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Assurant tilbyder en af ​​de mest omfattende suiter af mobile beskyttelse enhed tjenester tilgængelige i dag.

Kontakt os Assurant Mellemmand

Kontakt os Assurant Mellemmand

En mobil eller fremstillet hjem politik giver dækning for dit hjem, personlige ejendele, og andre strukturer. Få en gratis mobil home forsikring citat fra GEICO i dag.

Assurant fjernbetjening arbejde fra hjemmet fleksjob fleksjob

Assurant fjernbetjening arbejde fra hjemmet fleksjob fleksjob

Stewart Sons Insurance, Inc. repræsenterer assurant i Florida.

Siden blev ikke fundet Health Nut

Siden blev ikke fundet Health Nut

assurant personalegoder Nyheder og opdateringer fra The Economictimes. om.

404 Siden blev ikke fundet npploni

404 Siden blev ikke fundet npploni

Ønsker du at kontakt os skyde os en e-mail, og godt vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Assurant Repurposes sin 100 million Mobile Device

Assurant Repurposes sin 100 million Mobile Device

Assurant Repurposes sin 100 million Mobile Device

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.