Spørgsmål Hvor meget koster til reparation Samsung Galaxy S10 5G skærm i Indien

Samsung Galaxy S10 5G pris i Taiwan Phoneaqua

Samsung annoncerede de nye Galaxy S10-serien i Indien på onsdag. Lanceringen kommer blot et par uger efter den globale annonceringen af ​​Galaxy S10 på Samsungs Uemballeret begivenhed i San Francisco. På global begivenhed, selskabet også annonceret Galaxy Fold, som er Samsungs første kommercielt klar foldbar smartphone. Virksomheden har ikke lancere Galaxy Fold i Indien på onsdag, men Samsungs mobil chef DJ Koh gjorde bekræfte, at den foldbare telefon vil komme til Indien.

Under arrangementet, DJ Koh gentog betydningen af ​​det indiske marked for selskabet, hvilket er grunden til Galaxy M fik sin debut i landet i januar. Samsung har til formål at bringe alle sine telefoner til det indiske marked, fra overkommelige for high-end, og det sker også at omfatte Galaxy Fold så godt. Efter hændelsen, Koh talte til medierne, hvor han bekræftede, at Galaxy Fold vil faktisk komme til Indien.

"indiske marked er, jeg klart sagde, vigtigste marked - ikke kun investering og alt, min langsigtet engagement er mod markedet På dette marked, hvorfor vil jeg ikke levere min nyeste teknologi, innovation Ja, jeg.? vil," Koh fortalte medierne, hvilket bekræfter lanceringen af ​​Galaxy Fold.

Samsung Mobile chef gav ikke en præcis dato for lanceringen eller prissætningen af ​​Galaxy Fold i Indien, men han gjorde add, at Samsung vil gerne fremstille Galaxy Fold i Indien for at holde prisen nede. Dette giver mening i betragtning af Galaxy Fold er prissat til $ 1.980 i USA, hvilket svarer til omkring Rs 1,40,000 i Indien. "På grund af skatter, må vi gøre det i Indien, til at sælge i Indien," sagde han. Men det lader til, at Galaxy Fold vil ikke have den "Made in India" tag når det til sidst lanceringer i landet.

The Galaxy Fold tilbud en ny 7. -inch Infinity Flex-display, der kan koldt op som en bog. Ved at folde enheden, får du også en sekundær 4. -inch skærm på ydersiden. Galaxy Fold packs en 4,380mAh og kommer med 12 GB RAM. Samsung også efter sigende arbejder på to mere foldbare telefoner, hvoraf den ene kan ligne Huawei Mate X.

Samsung har annonceret salget lanceringen af ​​Galaxy S10 5G variant, som købes på det koreanske marked vil starte fra april 5, 2022. Håndsæt fabrikanter i stigende grad bevæger sig i retning af 5G-spektret og Samsung er en af ​​de første producenter til at sætte deres smartphone med 5G kapaciteter på salg. Samsung havde annonceret Galaxy S10 5G med den foldbare Galaxy Fold sidste måned på deres Galaxy Uemballeret begivenhed. Prisfastsættelse blev ikke annonceret ved arrangementet.

I en rapport fra Sydkoreas ETNews, Samsung har prissat Galaxy S10 5G ved 1. 9 mio vundet, hvilket er omtrent omkring $ 1.200 eller omkring Rs. 83.000. Hvis du bemærker, er prisen på Galaxy S10 5G basen variant blevet sat mere end Galaxy S10 Plus basen variant. Samsung Galaxy S10 5G 256GB varianten er basismodellen. Der vil være en Galaxy S10 5G 512GB varianten såvel som efter sigende vil sælge omkring 1. 5 millioner vandt, hvilket er omkring $ 1.350.

Prisfastsættelsen af ​​Galaxy S10 5G er sådan, at det etablerer en top på $ 200 eller mere over prisen på Galaxy S10 Plus. Galaxy S10 5G har en større skærm, et større batteri, ekstra kamera, og forreste og bageste 3D-dybde-sensing kamera kapaciteter. Alle de præmie funktioner peger på, at Samsung kunne nemt have tilføjet den 5G funktion til Galaxy S10 Plus for en mindre præmie end $ 200.

DJ Koh, President og CEO for IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics sagde: "Vi er i begyndelsen af ​​en ny æra, hvor den utrolige hastighed og konnektivitet af 5G bliver en realitet, at bringe verden tættere på Samsungs vision af tilsluttede levende."

Samsung Galaxy S10 5G idræt en QHD + 6. -inch Dynamisk AMOLED skærm, som får kant-til-kant Infinity-O display med en opløsning på 3040 x 1440 pixels. Galaxy S10 5G vil blive drevet af den octa-core Snapdragon 855 chipset. Galaxy S10 5G sport 8GB RAM og 256GB intern hukommelse for basismodellen og 512GB for topmodellen.

Samsung Galaxy S10 5G er en Android-telefon, fremstillet af Samsung, blev lanceret i marts 2022. Samsung Galaxy S10 5G pris i Indien starter fra Rs. 70.000. Telefonen leveres med en 6. inches touchscreen display med en opløsning på 1440x3040 pixels.

Samsung Galaxy S10 5G er en enkelt sim. Tilslutningsmuligheder omfatter Y, Wi-Fi 802. 1 A / AC / B / G 2. GHz + 5GHz, med A-GPS GLONASS, V 5. 0, USB Type-C 3., Qi Wireless Opladning 15W. Sensorer på telefonen omfatter fingeraftryk på skærmen.

Samsung Galaxy S Nyheder

Selvom du ikke ønsker at slippe af med din nuværende telefon, kan du udveksle den ældre, som sandsynligvis bare lyver rundt og ikke er blevet brugt i et stykke tid. Du skal bare sikre, at den er i en arbejdstilstand. EN

Samsung Galaxy S Lite Lækket Brugervejledning bekræfter sit design

T-Mobile USA vil lancere sine 5G-tjenester i seks amerikanske byer nemlig Atlanta, Cleveland, Dallas, Las Vegas, Los Angeles og New York City fredag ​​den 28. juni. Operatøren vil også starte Samsung Galaxy S10 5g i disse seks byer på samme dag.

Samsung solgt over millioner enheder af Galaxy S G i Sydkorea: Rapport

Du kan få Samsung Galaxy S10 5G til omkring samme pris i Bangalore, Delhi, Mumbai, Hyderabad, Chennai, Kolkata, Pune, Chandigarh, Mohali, New Delhi, Jaipur, Kolkata, Ahmadabad, Amritsar, Bhopal, Agra, Gurugram , Mangalore, Calcutta, Bhubaneswar, Gurgaon, Noida, Trivandrum, Nagpur, Lucknow, Mysore, Bangaluru, Kochi, Indore, Vizag, Nashik, Ludhiana, Jammu, Faridabad, Ghaziabad, Patna, Guwahati, Raipur, Ranchi, Shimla, MySuru og andre store citater i Indien.

Se produktfarve og grader

* Alle specifikationer og beskrivelser, der er angivet heri, kan være forskellige fra de faktiske specifikationer og beskrivelser for produktet. Samsung forbeholder sig ret til at foretage ændringer i dette dokument og det her beskrevne produkt, når som helst uden forpligtelse for Samsung til at give meddelelse om en sådan ændring. Alle funktionaliteter, funktioner, specifikationer, GUI og andre produktoplysninger, der leveres i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, fordelene, design, prisfastsættelse, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og muligheder for produktet kan ændres uden varsel eller forpligtelse. Indholdet på skærmen er simulerede billeder og er kun til demonstrationsformål.

Samsung Galaxy S10 X 5G er flagskibets smartphone, der tilbyder af Samsung, der leveres med en Premium Spec-ark. Håndsættet pakker alle de bedste i klassefunktioner og teknologi, der er tilgængelige på markedet for at levere uovertruffen brugeroplevelse. Med den stærke indbyggede specifikationer gør denne enhed det en reel contender i sit segment ved at tage et kæmpe spring i fremskaffelsen af ​​mobilteknologi.

Samsung Galaxy S10 x 5g leveres med en 6. -Inch dynamisk amoled display med en høj opløsning på 1.440 x 3,040 pixels, der resulterer i en massiv pixeldensitet på 502 ppi. Den grænsefrie skærm er et super nedsænkt panel med høje farve kontrastforhold og producerer levende farver selv på vanskelige synsvinkler.

Samsung Galaxy S10 x 5g er drevet af Exynos 9 Octa 9820-processoren kombineret med 8GB RAM, som bidrager med til glat og væskebrugeroplevelse. Kombinationen bærer ikke kun regelmæssige opgaver, men er også i stand til at opretholde tung multitasking uden nogen kamp.

Den sydkoreanske tech Giant sagde Galaxy S's G-model vil sælge i april uden forudgående ordreprogram, rapporteret Yonhap News Agency

Samsung på torsdag sagde, at det vil frigive sin første 5G smartphone i den første uge i april i Sydkorea, hvilket gør det til verdens første mobile enhed med næste generationens netværkskapacitet. Den sydkoreanske tech Giant sagde Galaxy S10s 5G-model vil sælge den 5. april, uden et forudbestillingsprogram, rapporteret Yonhap News Agency.

Sydkoreas tre mobile luftfartsselskaber har forberedt på at udrulle deres kommercielle 5G-tjeneste til Samsungs smartphone, der er bygget til højhastighedsnetværket. Samsungs skema er omkring en uge tidligere end den amerikanske Carrier Verizons plan om at lancere sin første 5G smartphone service på Motorola's Motoz3, hovedsagelig en 4G-telefon med en særlig vedhæftet fil, der giver den 5G-kapacitet, i Chicago og Minneapolis den 11. april.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy S10 5G mobiltelefon har en 6. inches display med en skærmopløsning på 1440 x 3040 pixels og kører på Android 9. Operativsystem. Mobiltelefonen er drevet af octa-core-processor og exynos chipset. Den har 256 GB indbygget opbevaring og 8 GB RAM. Samsung Galaxy S10 5G kører Android 9. og drives af et 4500 mAh, ikke-aftageligt LI-PO-batteri.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Enheden drives af et 4500mAh batteri, der giver dig en vidunderlig brugeroplevelse og en 1. GHz octa-core-processor. Den leveres med en 8 GB RAM og pakker en 256 GB internt lager, der ikke kan udvides via microSD-kort. Enheden kører den seneste Android 9.

Samsungâ Galaxy S10 5G er en enkelt SIM-smartphone, der bruger en nano-sim og microSD-kortspor. Telefonen besidder en 10 megapixel + 0. 38 megapixel front shooter til perfekte selfies og et 12 megapixel + 12 megapixel + 16 megapixel + 0. 38 megapixel primær kamera på bagsiden til Tag fantastiske skud. Tilslutning på telefonen indeholder Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, USB type-C, 3G og 4G. Og sensorerne er en ansigtsløsning, fingeraftrykssensor, kompas / magnetometer, nærhedssensor, accelerometer osv.

General

Jeg brød min Samsung Galaxy S10 5G LCD display skærm ved et uheld. Jeg kan nu besvare opkald, men kan ikke se noget på skærmen. Hvor meget vil det koste at udskifte skærmen med en ny udskiftning af LCD-skærm. og fastgør telefonen. Kan jeg gøre det selv?

Svar

Omkostningerne til at reparere din SAMSUNG GALAXY S10 5G-skærm afhænger helt af hvilken metode du vælger at rette op på. Få af metoderne er som at få det fast fra autoriseret Samsung Service Center eller få det rettet af en lokal værksted i dit område eller for at gøre det selv.

* Den 1. mulighed er at gå til autoriseret Samsung Service Center. De vil opkræve et voldsomt beløb på det samme, men det vil sikre 100% ægte udskiftningsskærm med garanti. Betyder, at dette er den eneste metode til at sikre, at du får 100% ægte original skærm og får nogle begrænset tidsgaranti på den del.

* Den 2. mulighed er at gå til en lokal mobilreparationsbutik i dit område, hvor du kan få din Samsung Galaxy S10 5g repareret til en bedre prisaftale, men dette vil ikke sikre god kvalitetsdel og en upålidelig garanti. Bare sørg for at du ikke bliver narret af en butik, der hævder at have en original skærm til en højere pris. Tror du virkelig, at han kan få bindinger med Samsung og få originale ægte dele fra dem? Den eneste måde, disse butikker kan have en original skærm på, er, hvis de tog skærmen ud af en anden telefon.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den bedste pris på Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB i Sri Lanka er Rs. 272.900. Prisen er skovet fra 4 butikker i Sri Lanka som den 20. december 2021.

Samsung Galaxy S21 256GB ulåst telefon

Samsung Galaxy S21 256GB ulåst telefon

Best Buy presser prisen ned på den nye Samsung S21 serie ulåst udgave yderligere ned S21 256GB 550 aktivere på Sprint eller 650 aktivere senere OOS S21 256GB 700 aktivere på Sprint ...

Samsung Galaxy S21 256GB Lilla 5G coolblue

Samsung Galaxy S21 256GB Lilla 5G coolblue

Vi sammenligner Samsung Galaxy S21 256GB tilbud på tværs af hele markedet for at finde de bedste priser i Storbritannien. GRATIS på kontrakt for bare 27 2 gennemsnit pr måned. Opgraderinger, simfree PAYG rådighed.

Fix batteri tomgang dræn på Samsung Galaxy S21S21 Mobile Internist

Fix batteri tomgang dræn på Samsung Galaxy S21S21 Mobile Internist

Hvis du ønsker at vise batteri procent på Galaxy S21, er denne funktion allerede findes, men du skal aktivere det først. Her er hvordan

Samsung Galaxy S21s direktører View funktionen kan sive ned til Galaxy S20 5G

Samsung Galaxy S21s direktører View funktionen kan sive ned til Galaxy S20 5G

Galaxy S21 kameraindstillinger lader dig finjustere kameraet, så du kan tage de ønskede billeder med Galaxy S21.

Galaxy S21 FE farver lækker som Samsung meddelelse tommer tættere

Galaxy S21 FE farver lækker som Samsung meddelelse tommer tættere

Samsung Galaxy S21 FE er en kommende telefon. Se rygtet pris pr. 19. december 2021, fulde specifikationer, ekspertanmeldelser, brugerbedømmelser og meget mere. Samsung Galaxy S21 Fe Udgivelsesdato er ukendt.

Samsung Galaxy S21 5G gennemgang

Samsung Galaxy S21 5G gennemgang

Samsung Galaxy S21 Ultra har sine op og nedture, som vi har lært i vores telefon gennemgang. I denne video har vi fokus på kvalitet kamerabilledet især hopin ...

Samsung Galaxy S21 5G 8GB, 256GB Phantom Grey

Samsung Galaxy S21 5G 8GB, 256GB Phantom Grey

Samsung Galaxy S21 256GB Phantom Grey

Samsung Galaxy S21 Plus 128 GB, 8 GB RAM, Phantom Violet, Smartphone

Samsung Galaxy S21 Plus 128 GB, 8 GB RAM, Phantom Violet, Smartphone

Samsung Galaxy S21 5G Exynos har kamera specs, der afspejler S21, gør det til en solid performer, med behagelig farve og nøjagtig eksponering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.