Realme 6 128GB8GB 5 gratis gaver

Realme 6 går på salg i dag 12 PM specifikationer, Pris, tilbud og meget mere

THEA Realme 6 er en smartphone officielt lanceret den 5. marts 2022. Den er udstyret med en 6. -inch FHD + skærm med en 90 Hz opdateringshastighed ogen Punch-hul til sin 16MP selfie kamera. Det har også en quad bageste kamerasystem med en 64MP hovedkameraet 8MP ultrabredt kamera, 2MP makro kamera, og 2MP dybdemåler.

Det kører på en MediaTek Helio G90T chipsæt med op til 8 GB RAM, og Android 10-baserede Realme UI-software. Der er 4G LTE-forbindelse, en sidemonteret fingeraftryksscanner, og op til 128 GB udvides opbevaring også.

Realme specs:

Hvis du har været eyeing Realme 6 eller Realme 6 Pro i temmelig lang tid nu, er begge telefoner får en prisnedsættelse her i Filippinerne som en del af realmes Valentinsdag Promo. Startende fra 5. februar begge varianter af Realme 6 og Realme 6 Pro vil være Php 3k mere overkommelig, hvilket giver dig endnu flere grunde til at købe de nye telefoner.

De nye priser giver dem endnu bedre værdi for pengene med specs, der omfatter 90 Hz skærme, 64-megapixel vigtigste bageste kameraer, 16-megapixel selfie kameraer og et 4300mAh batteri med 30w VOOC opladning. Den Realme 6 er drevet af en Helio G90T processor, mens Realme 6 Pro får en Snapdragon 720 g processor. Derudover mere præmie Realme 6 Pro får en 12-megapixel tele kamera med 2x zoom og en 8-megapixel ultra-vidvinkel selfie kamera.

Realme pro specs

i Indien. Virksomheden har i dag lanceret en midterste opbevaring variant af både Realme X2 og Realme X2. For dem uvidende blev Realme 6 lanceret i marts i tre varianter af 4GB + 64GB, 6GB + 128GB, og 8GB + 128 GB og Realme X2 blev lanceret i december 2022 for 4 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB og 8 GB + 128GB varianter. Realme 6 ny variant pris og tilgængelighed Selskabet har lanceret en 6 GB RAM og 64 GB variant af Realme 6 til en pris af Rs 15.999. Den nye variant af håndsættet vil være tilgængelig er noteret på Flipkart, er det imidlertid stadig ikke er opført på Realmes officielle hjemmeside. Realme X2 ny variant pris og availabilityThe firma har lanceret en 8GB RAM og 256GB variant af Realme X2, hvis pris er ikke kendt på nuværende tidspunkt. Denne variant siges at gå på salg den 21. juli.

Realme i Kenya

Prisen på Realme 6 i Kenya er 28.500 shilling. Telefonen er udstyret med en 6. inches vise Android 10 og en Mediatek MT6785 Helio G90T chipset. Det leveres også med en 64 MP kamera og en 5300 mAh batteri. Køb Realme 6 i farver Comet blå, og Comet Hvid i dag på Phoneplace Kenya.

Realme specs og pris i Kenya

Lige ved sin kasse, kan vi sige, at enheden er ret stor på 6. inches. I modsætning til Realme 6 Pro, punch hul huser kun en enkelt 16-megapixel front kamera i stedet for en dobbelt opsætning. Det har også en metallisk ramme for en premiumlook og føles. Den venstre side huse er tredobbelt kort bakke, med slots til to nano-SIM-kort og en micro SD-kort samt lydstyrkeknapperne. Den højre side er indrettet med en fingeraftryksscanner, der også fungerer som afbryderknappen.

Knapper er cliquey mens fingerprintscanner / power-knappen er placeret mod midten af ​​rammen, hvilket gør det nemt at nå. På bunden. Vi har hovedtelefonstikket, hovedmikrofonen, USB-C-port, og højttaler. Kontrol ud på bagsiden. Dens lavet af plastik med en temmelig simpel gradientdesign. Dens helt reflekterende derfor en plamage og fingeraftryk magnet. Men Realme har givet en sag. Besøg dette produkts officielle hjemmeside her

Realme display

Nu kigger på detaljerne i 6. -inch skærm, det bruger en pæn IPS LCD-panel med rådvildhed 2400 af 1080 eller lig med 405 PPI. Betragtningsvinklerne er gode. Farverne er præcise, men lysstyrken er ikke så høj, som vi ville have foretrukket. Men hvad gør dette apparat særligt er den glatte 90 Hertz opdateringshastighed. En 90 Hertz opdateringshastighed i en mid-range smart for på denne pris, dens ualmindelige. Dens en visuelt tiltalende oplevelse, mens du er navigere UI eller rulle gennem artikler eller sociale medier.

Platform

Realme 6 Specifikationer og officielle pris i Filippinerne

Realme ikke svigte på deres løfte, at Realme 6 er en greatphone forgaming som Helio G90T giver stor ydeevne til tunge grafik spil. Benchmark scoringer er temmelig højt for en telefon på denne pris punkt. Kørsel af software-afdelingen er Realme UI baseret på Android10. Dens en ren og smuk UI thats nemt at navigere. Det har funktioner såsom systemfarver, animationer, nye baggrunde, ikon tilpasning, og hele systemet mørk tilstand for at nævne nogle få.

Kameraer

For bageste kameraer, Theyre kommer til at være seks og har fået fire af dem. Thats en 64-megapixel main sensor, en 8 megapixel ultrabredt, 2-megapixel makro, og en 2-megapixel dybdesensor. Lader oprettet flot og alsidig som vi har ultra hvide og makro kameraer, som begge har vist sig at være nyttig. Kvalitet fra de bageste kameraer under lyse lysforhold er prettygreat som vi får levende farver og skarpe detaljer. Hold øje med det dynamiske område, som kan være bedre.

For svagt lys, udfører det temmelig godt med funktionen natindstillingen i visse situationer. Men uden det tændt, dens generelt en gennemsnitlig performer i svagt lys. Nu tjekker ud foran kameraet dens ærligt, lidt under gennemsnittet. Mens detaljer synes skarp i Realme 6 foran kamera leverer ikke præcise farver. Især for hud knogler, hvilket er et meget vigtigt aspekt for selfies. Men generelt, de er kommer til at være en succes. Kameraer bestå lakmusprøven for en anstændig mellemklassen smartphone.

Batteri

Nu til batteri, de Realme 6 packs, et 4.300 mAh kapacitet, der er stor i betragtning af, at du vil bruge denne telefon til at tage masser af fotos og masser af spil. Batteriet kan nemt holde dig en hel dag med moderat forbrug. Det inkluderer en masse gaming hele. I standard video loop test, det scorer 18 timer og 52 minutter af afspilning. Og takket være den hurtige opladning 30W 0% til 100% procent tager kun mindre end en time.

Sammenlign priser for Realme

Søgning efter den bedste telefon under R'er 15.000, stop din søgning lige nu og hop på til Realme 6. Denne smartphone ved Realme tilbyder en høj opdateringshastighed, quad bageste kamera, der er oprettet, blinker opladning, og en anstændig processor, alle til en utrolig pris i henhold til Rs 13,999. Den smartphone er tilgængelig på alle større online shopping platforme som Flipkart og Amazon.

Skærm: Realme 6 packs en 6. -inch display sammen med en 90 Hz opdateringshastighed, der giver dig en problemfri oplevelse. Visningen af ​​smartphone er blevet skabt med præcision, da alle farverne er afbildet smukt og du kan nemt se skærmene indholdet i sollys også.

Ydelse: De smartphone kører på MediaTek Helio G90T SoC og er baseret på Android 10. operativsystemet. Realme 6 kommer med 6 GB RAM parret med 64GB intern lagerplads, og det har en 8GB RAM variant, der kommer parret med 128 GB internt lager for at tilvejebringe en højere hastighed og store lagerplads hhv. Man kan også udvide hukommelsen af ​​Realme 6 af 256 GB ved hjælp af et microSD-kort som smartphone har en dedikeret microSD-kort slot for det. Den MediaTek gaming processor og en høj kapacitet RAM sørge for, at du får høj hastighed, når det kommer til multitasking og gaming. En lille stigning i temperaturen kan være vidne hvis der anvendes smartphone i mange timer, men det er helt normalt.

Kamera: At tale om kameraet, får du en quad bageste kamera sat op i Realme 6, der omfatter en 64MP primære kamera, 8MP sekundære kamera, 2MP tertiære kamera, og et 2MP dybde sensor. Den bageste kamera oprettet tilbyder forskellige tilstande som panoramisk , slowmotion, skønhed, HDR, og nightscape tilstand. Den smartphone har også en in-display 16MP front kamera af hensyn til selfies.

Batteri: Din smartphone er drevet af en 4300 mAh batteri, der understøtter 30W flash opladning teknologi. Batteriet i smartphone bliver helt opladet fra nul til 100% i 1 time og 4 minutter, der er ingen tvivl hurtigere end de fleste af sine konkurrenter. Batteriet afløb i et tempo på 16%, når tunge spil spilles på Realme 6 og i et tempo på 10%, når det kun bruges til video streaming.

Konkurrenter: Den hårdeste konkurrent til Realme er redmi Note 9 Pro, der tilbyder en bedre batteri-backup og en højtydende Snapdragon processor på næsten samme pris. Redmi Note 9 Pro tilbyder også et flagskib niveau 120 Hz opdateringshastighed, som er uovertruffen i den angivne prisklasse. Men hvis en MediaTek gaming chipsæt vil arbejde for dig, og en 90 Hz opdateringshastighed er nok så Realme 6 er den bedste pasform for dig.

Realme 6 sæt linjen høj for alle smartphones under beslaget af Rs 15.000. Fra hurtig opladning til høj RAM kapacitet og en kraftig processor, smartphone byder på en masse ting, som man finder , før de køber en smartphone. Den sidemonterede fingeraftrykssensor i Realme 6 gør det lidt mere attraktive.

Lignende mobiler under

I forsøg på at opretholde denne hårdt tjente omdømme, virksomheden fortsætter med at udstyre verden med flere og flere telefoner, der kommer med den nyeste teknologi, og Realme 6 udstiller denne kamp stolt.

Udgivet i februar i år, Realme 6 er et syn at se, især når man overvejer Realme 6 pris i Pakistan. Det lover over-fantasi funktionalitet og nogle meget killer udseende. Fortsæt med at læse for at lære mere om dette fint udformet smartphone.

Realme 6 idræt en glamourøse eksteriør. De firmanavne de to varianter af denne skønhed som Comet Blå og Comet Hvid. Begge disse har et polycarbonat krop, blank ryg, og dermed en præmie føler. Tynde kanter omgiver dens 6. -inch bred skærm, at yderligere maksimerer den brede skærm potentiale med dets høje 2400 x 1080 pixel.

I modsætning til de fleste mid-range håndsæt, Realme 6 ikke kompromis på linserne er installeret i telefonen. Den bageste kamera har fire objektiver, herunder 64MP vigtigste kamera, 8MP ultra-bred, 2MP makro, og 2MP dybde. Kollektivt, disse objektiver giver brugerne mulighed for at fange professionelt niveau billeder. Tværtimod fronten udstyret med en 16MP linse, der gør det muligt at fange perfekte selfies selv i livscyklussupport .

Bestemt, jo større tallet er, jo bedre resultater. Men selv de 64GB model udfører usædvanligt. Alle tre opererer på Android 10. og Mediatek MT6785 Helio G90T. Whats mere, det kommer med en kraftig 4300 mAh batteri, der let varer en dag og en halv, hvilket igen gør Realme 6 pris i Pakistan desto mere værd.

har et spørgsmål?

Realme 6 er den mere overkommelig smartphone spækket med mere Pro funktioner, herunder en 64MP Pro kamera, 90 Hz glat skærm, 30W hurtig opladning og en helt ny side fingeraftryksscanner. Alt dette kommer startende fra blot Rs. 2999, som kan få det en position blandt picks i budgettet de bedste. Realme 6 Pris i IndiaRealme 6 pris i Indien for 4GB + 64GB opbevaring variant er Rs. 3999, efter at prisstigning i Indien. Den 6 GB + 128 GB lagerplads variant er tilgængelig for Rs. 5999 og prisen for 8GB + 128GB lagerplads variant er Rs. 6999. t denne pris, det Realme 6 står en stor konkurrence for alle de andre mærker som Xia0mi, Samsung og Motorola i mellemklassen segment.

Om telefonen

Realme er skiftet til en ny Comet design til Realme 6. Denne design ser præmie når lyset rammer på det på grund af gradienten finish. Bagsiden er også udstyret med en quad-kamera modul. Fingeraftrykssensoren placeres smart på siden afbryderknappen, som er ikke-så-almindelige. Den sædvanlige hak erstattes med en punch-hul i øverste venstre hjørne af skærmen.

Den Realme 6 leveres med en 6. -inch FHD + 90 Hz Ultra Smooth Skærm suppleret med en Corning Gorilla Glass 3 beskyttelse som et add-on. Med en skærm-til-krop-forholdet 90.%, den samlede visuelle oplevelse er beundringsværdigt.

Realme 6 er drevet af en 12 nm octa-core MediaTek Helio G90T chipset og kraftfuld AI, der leverer fremragende præstationer, selv for gaming. Den leveres med tre RAM-varianter â € ”4GB, 6GB og 8GB.

De Realme 6 Pro packs en Pro kamera modul både på forsiden og bagsiden. Den 64MP quad-kamerasystem på bagsiden er i stand til at tage gode billeder. Der er en 64MP primære kamera, 8MP ultra-vidvinkelobjektiv, 2MP monokrom kamera, og en 4 cm makro linse. Den 16MP selfie kamera er pakket i punch-hullet på forsiden. Kameraerne har AI scene anerkendelse samt.

Den Realme 6 har en langvarig 4300 mAh batteri, der er ledsaget af en 30W flash opladning teknologi, som kan oplade den til fuld i lidt over en time. Realme 6 leveres også med en USB type C-port.

Realme overtager budgettet segment og med Realme 6 de leverer næsten alt Pro du har brug for i telefonen. Med udgangspunkt i en 90 Hz skærm til denne pris, kraftfuld chipsæt, quad-kamera, til 30W flash opladning, er Realme 6 udstyret med det hele.

Vigtig

Pardon Vores Afbrydelse

Pardon Vores Afbrydelse

Con el reloj inteligente Pebble Stål, puedes leer Correos electrnicos, mensajes de textos, llamadas entrantes, calendarios y Acceder en tus APLICACIONES favoritas desde tu mueca.

Sådan Hard Reset Blackberry Aurora Swopsmart

Sådan Hard Reset Blackberry Aurora Swopsmart

Her er den komplette guide om nulstilling BlackBerry Z10 mobil. ou kan nemt hard reset, Factory Reset Unlock af BlackBerry Z10.

HARD RESET BlackBerry Z10. Glemt lås Hard Master Reset

HARD RESET BlackBerry Z10. Glemt lås Hard Master Reset

Thebledotot. Et viser dig, hvordan du skal nulstille de fleste Blackberry-telefoner. Nogle gange får du en brugt telefon, der stadig har info på det, eller du downloadede noget th ...

Samsung Galaxy Watch3 gennemgang

Samsung Galaxy Watch3 gennemgang

Tjek Samsung Galaxy Watch 3 4G 41mm bedste pris som 19 December 2021. Se fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger og meget mere. Sammenligne Samsung Galaxy Watch 3 4G 41mm priser, før de køber online.

Samsung Galaxy Watch 42mm SMR810 bundkort, nulstille og arbejder 54. 9

Samsung Galaxy Watch 42mm SMR810 bundkort, nulstille og arbejder 54. 9

Hård Nulstil på Samsung SMR815U Sådan Bypass skærmlåsen, Sådan sletter alle brugerdata, Factory Reset, Gendan fabriksindstillinger

Kunne ikke forbinde Samsung Galaxy Watch

Kunne ikke forbinde Samsung Galaxy Watch

Produktbeskrivelse Kategori Galaxy Watch Farve Midnight Black Carrier Bluetooth Case 45. mm x 41. mm Case Dybde 12. mm Case Materiale rustfrit stål sag Krystal Gorilla Glass DX Strap Materiale Silicone Længde Buckle Strap 84. mm Stor Strap 130. mm Lille Strap 110. mm Bredde 20 mm Størrelse Vægt 49 g Dis

Sådan bruger Samsung Galaxy Watch 4 til at måle kropssammensætningen

Sådan bruger Samsung Galaxy Watch 4 til at måle kropssammensætningen

Samsung Smartwatches Pris i Indien for december 2021. Tjek de nyeste bedste Samsung SmartWatch Pris, specifikationer, funktioner og anmeldelser på NDTV Gadgets 360.

Sådan Reset iPhone netværksindstillinger

Sådan Reset iPhone netværksindstillinger

Løsninger til iPhone wifi bugs hvor iPhone viser forbundet til et WiFi-netværk, men wifi er slukket eller ikke faktisk er tilsluttet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Cellular ikke arbejder på iPhone Intet problem. I denne skridtvise vejledning vise dig Ill hvordan du kan rette iPhone cellulære problem permanent.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.