Renoveret Apple iPad Pro 12. 3. generation 256 GB Cellular Tablet Space Grey

Bedste Black Friday Ipad Deals 2021 Alt det største salg lever stadig nu

3. FaceTime-opkald kræver en facetime-aktiveret enhed til opkalderen og modtageren og en Wi-Fi-forbindelse. Tilgængelighed over et cellulært netværk afhænger af carrier politikker; Dataafgifter kan gælde.

8. Cellular Data Plan sælges separat. Modellen du køber er forbundet med at arbejde med en bestemt mobilnetværksteknologi. Tjek med din transportør for kompatibilitet og cellulær dataplan tilgængelighed.

Vælg et land

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Black Friday iPad tilbud er stadig på hylderne, selvom selve dagen selv har været og væk. Hvis du har en og har brug for nogle Cyber ​​Monday Airpods omhandler 2022, så du kan nyde ting i private, kontrollere det link. Selvom årets officielle salg ikke gav op for meget handling på de billigere modeller, så Premium iPad Pro og Mini-enheder nogle solide rabatter - hvoraf mange stadig er tilgængelige i weekenden. Hvis du blomstrede i går og savnede salget, så skal du ikke bekymre dig - der er masser af Black Friday iPad-tilbud, der stadig findes i dag.

Ting bevæger sig hurtigt i både USA og Storbritannien, så vi vil anbefale, at du hopper på enhver Black Friday iPad omhandler, du kan lide udseendet før snarere end senere. Vi afrunder alle de tilbud, der stadig bor i weekenden lige under.

De bedste Black Friday iPad tilbud lever stadig nu

Hvis den model, du leder efter, ikke findes ovenfor, så tjek pris sammenligning diagram nedenfor. Du finder alle de laveste priser på tværs af Apples fulde udvalg af tabletter lige under, hvilket betyder, at alle dine foretrukne forhandlers Black Friday iPad-tilbud automatisk sammenlignes.

Black Friday iPad tilbud: FAQs

Black Friday iPad tilbud er live nu, med besparelser til rådighed på visse pro modeller på tværs af internettet. Disse rabatter vil sandsynligvis rulle gennem weekenden og kulminere i Cyber ​​Monday iPad tilbud den 29. november.

Hvor vil de bedste Black Friday iPad tilbud være?

Vi holder denne side godt lager med alle de bedste Black Friday iPad tilbud, så snart de tilbyder begynder at rulle ind. Men hvis du planlægger at søge efter dit eget salg, er det detailhandlerne vi Jeg har vist sig at have de bedste rabatter i fortiden.

USA: Amazon: Regelmæssigt har de laveste priser omkring Best Buy: Færre rabatter, men bundter Nogle gange tilgængelige B & H Foto: Bedst til ældre og istandsatte modeller Newegg: Massivt udvalg af ældre enheder Walmart: Ofte Pris matcher Amazon på Air and Pro

UK: Amazon: Det bedste sted for rekord lave priser på de nyeste enheder Argos: Regular Bundle Deals med tilbehør inkluderet Currys: Bundles indeholder ofte gratis abonnementer og software Ebuyer: Rabatter, der ofte er tilgængelige på Premium Pro Models John Lewis: Regular Handel -in tilbud og fremragende garantier Laptops Direct: Fremragende priser, men en £ 5 forsendelsesgebyr Meget: Stock Indeholder Ofte på længere med pris Matchede tilbud

Renoveret 12. tommer iPad Pro WiFi Cellular 64GB Sølv 3. Generation

Sådan får du den bedste Black Friday iPad tilbud: Vores Top Tips

Black Friday iPad tilbud er yderst konkurrencedygtige - især hvis du tager sigte på en af ​​de mere kraftfulde pro- eller luftmodeller. Vi ville også klassere den nye mini i denne kategori, da den Dinky Tablet pakker en alvorlig slag og viser særligt populær.

Hvilken iPad skal du købe på Black Friday?

iPad Mini 6 - Du skal tage din iPad på farten med dig regelmæssigt og ikke ønsker at bære en 10-tommer + enhed. IPad Mini 6 er mere magtfulde i disse dage, men hvis du søger at køre mere krævende apps eller spil, vil vi anbefale Pro-modellen i stedet - denne ene er for det meste om formfaktor.

iPad Pro 12. -Inch - Du leder efter en enhed til at erstatte en bærbar computer, når du er på farten, understøtter kraftige medieredigeringskontrol, store filstørrelser og med masser af skærmrum til multi-tasking .

Sort fredag ​​ipad tilbud: hvad vi forventer at se

Vi forventer den mest populære model i dette års Black Friday iPad tilbud til at være den nye 9. generation entry level model. De $ 329 tablet har allerede set tidligt pris falder ned til de tidligere iterationer rekordlav $ 299 omkostninger. Mens rabat kommer så hurtigt efter udgivelsen sikkert lover godt for dette års tilbud, ville vi ikke forvente, at $ 299, rekordlav at vakle i november.

At $ den 30. rabat er den største den tidligere model nogensinde sav, og overvejer andre A-modeller er alle kommer til at være væsentligt dyrere, selv i Black Friday iPad tilbud, er det sandsynligt, vil vi ikke se en forbedring i november.

Hvis du spotte en $ 299 prisseddel inden da, ville vi tage det før tid springet. Selvfølgelig, intet er garanteret - kunne detailhandlere overraske os med en blockbuster $ 289 omkostninger senere på året, men det er højst usandsynligt.

Sort fredag ​​ipad fly: hvad forventer

CNET Cheapskate gennemsøger internettet efter et godt tilbud på tech produkter og meget mere. For de seneste tilbud og opdateringer, følg Cheapskate på Facebook ogen Twitter. Find flere store køber på the CNET tilbud SideA og tjek Oura CNET Kuponer SideA for de nyeste promo koder Hvisduopgraderedefra Best Buy, en Walmart,  Amazona anda mere. Spørgsmål om Cheapskate blog? Find svarene på vores FAQ side.

Hvis du har brug for en kraftfuld iPad med masser af plads og en fantastisk skærm, Amazon og Best Buy sælger den 512GB, Wi-Fi-version af den nyeste 12. -inch iPad Pro til sit laveste pris endnu. Normalt $ 1.399, er forhandleren sælger det for $ 1.249 i stedet. I Dieter Bohns gennemgang, han anses dette den bedste og pæneste iPad derude. Drevet af Æbler M1-processor, iPad 2022 Pro er en fartdjævel, og det kommer med funktioner som Thunderbolt-forbindelse, Wi-Fi 6 kompatibilitet, Apple Blyant støtte, samt Face ID oplåsning.

Forsyning kan sælge ud før end senere, men på eBay den velrenommeret sælger BuyDig tilbyder en fabelagtig deal på kommuner 48-tommers C1 OLED TV. Normalt omkring $ 1.300, mens på salg, dens bare $ 1.100 og kommer med en fire-årig utilsigtet udvidet garanti. endnu bedre, når du køber, Slickdeals siger, at din konto vil blive krediteret $ 100, så det er som at få fjernsynet for $ 1.000 flad.

Du kan også gemme hundredvis på en Intel-drevne Apple bærbar computer, hvis youd foretrækker den ene over en iPad i dag. Og selv om det ikke kommer med M1-processor, dens stadig en hurtig, kraftfuld MacBook i sin egen ret. Lige nu er Amazon sælger midten 2022 13-tommer MacBook Pro med 16 GB RAM, en 1TB SSD, fire Thunderbolt-porte, og en 10. Gen Intel Core i5 processor til $ 1.500 i stedet for $ 1.999. I vores gennemgang, vi rost denne MacBook Pros tastatur og byggekvalitet, kalder det en kompetent , pålidelig bærbar.

For Android-brugere, der er ivrige efter at overvinde en sammenfoldelig telefon, Amazon har en hel del om Samsungs Galaxy Z Fold 3. Udgivet blot et par måneder siden i august, Galaxy Z Fold 3 billethajer en mere holdbar skærm end sine forgængere , med 120Hz opdateringshastighed skærme, støtte til S Pen, og IPX8 vandtæthed. Dens største ulempe, som regel, er, at det kan være meget dyrt, men dagens handelsbeslutninger barbering $ 200 off gør det mere overkommelige. Lige nu, Amazon er den sælgende den 256 GB foldbar telefon for $ 1.600 i stedet for $ 1.800. For $ 80 ekstra, kan du også tilføje en S Pen sagen til din ordre. Læs vores gennemgang.

Galaxy Z Fold 3 er Samsungs seneste forsøg på at gøre foldbare telefoner mere mainstream. Dens dyrt, sikker, men dens også mere holdbart end tidligere modeller og kommer med en 120Hz skærm og støtte til den engang eksklusive S Pen. For at kvalificere sig til denne prisnedsættelse, skal du aktivere telefonen med et luftfartsselskab på dagen for købet.

Best Buy tager $ 200 off af en af ​​de bedste Chromebooks du kan købe, Acer Chromebook Spin 713. Typisk $ 529 for den foregående generations model med 4 GB RAM, 64 GB SSD opbevaring, og en Intel 10th Gen Core i3-processor, kan du få det nu for $ 329. I vores gennemgang, fandt vi denne Chromebook udkonkurrerer mange andre, når det kommer til funktioner, byggekvalitet og ydeevne. Selvom det mangler Intels 11. Gen-processor og Thunderbolt 4 support, fandt vi, at det kan prale lidt bedre batterilevetid end 2022-modellen.

Men hvis youd foretrækker den nyeste version med en Intel Evo-certificeret 11. Gen Core i5 processor, 8 GB RAM, en 256GB SSD, og ​​Thunderbolt 4 understøttelse, er Best Buy sælger, at man for $ 529 i stedet for $ 699.

Hvis du er kommer på et eventyrlystne ferie snart, og ønsker at tage store fotos og videoklip, så tjek denne GoPro Hero 9 deal. I vores gennemgang sidste år, vi kaldte den 2022 GoPro Hero 9 den største, sejeste action kamera derude. Den bærbare handling kamera er i stand til at opfange 5K video og 23. -Megapixel fotos, og det kan også bruges til at optage i en række indstillinger, herunder under vandet . Lige nu er GoPro-Hero 9 på salg på Amazon og Best Buy for $ 350, den største prisfald Weve set for denne model.

GoPro Hero-kameraer har været de facto actionkameraer i årevis. Hero9 Black har 5k video med HDR, sammen med en ekstra frontvendt skærm for når du er vlogging eller arbejder i stramme rum.

Best Buy tager $ 100 off af LGS 32-tommers UltraGear QHD Nano IPS display. Normalt $ 500, kan du købe Gaming Monitor for $ 400 i stedet. Denne skærm har tynde bezeller og et 16: 9-billedforhold med en Sharp 2560 x 1440 opløsning. Det er hurtigt og prale af en 165hz opdateringshastighed med en 1ms responstid, og det er også kompatibelt med NVIDIAS G-Sync adaptive synkroniseringsteknologier. Vi kan måske se lidt lavere priser Kom Black Friday, men de, der er på markedet for et dygtig 32-tommers spilmarked, bør tjekke dette ud.

PC eller Xbox Gamers kan nu nu nyde et tre-måneders Xbox Game Pass Ultimate Abonnement for $ 38 i stedet for $ 45, når de køber det ud af Amazon. Med abonnementet kan du få adgang til eksklusive tilbud, online Multiplayer , EA Play Titles og Microsofts Cloud Gaming Service, XCloud, for en Mængde af enheder. Denne aftale er særlig god for eksisterende abonnenter, da du kan bruge den til at tilføje tre måneder til dit eksisterende abonnement. Eebas sælger også et tre måneders abonnement på Xbox Game Pass Ultimate for $ 29, men den pris ofte svinger .

Vigtig

Køb Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3ZDA

Køb Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3ZDA

Køb Apple iPhone 11 Leveres på søndag og om aftenen. Apple iPhone 11 ved coolblue gratis levering afkast.

Apple iPhone 11, iOS, 6.

Apple iPhone 11, iOS, 6.

Oplev iPhone 11, herunder funktioner, prisoplysninger og kundeanmeldelser. Køb alle forudbetalte smartphones fra Cricket Wireless i dag.

Køb Apple iPhone 11 128GB sort mhdh3zda

Køb Apple iPhone 11 128GB sort mhdh3zda

Køb Apple iPhone 11 128 GB i sort fra ATT. Få gratis forsendelse afkast, ingen restocking gebyrer. Med forbehold for ændringer.

Apple iPhone 11 64GB Black coolblue

Apple iPhone 11 64GB Black coolblue

Drevet af den hurtigste chip i smart enhed historie, iPhone 11s A13 Bionic chip, lover uovertruffen ydeevne, når det kommer til gaming, fotografering, og augmented reality. Denne telefoner tilbyder netop den rigtige mængde af alt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Unikke rose guld design på hårde og bløde tilfælde og dækker til iPhone 13, 12, SE, 11, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8, mere. Snap, hårde, flex tilfælde skabt af uafhængige kunstnere.

Forbes Indien sprænge den billige IPhone Myte I Indien

Forbes Indien sprænge den billige IPhone Myte I Indien

iPhone 11, har iPhone 12 mini og iPhone 12 priser i Indien blevet skåret med op til Rs. 14.000 få timer efter iPhone 13 lanceringen. Tjek de nye priser her.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I betragtning af en lys og lommeløs telefon læses gode husholdninger Anmeldelse af Apples mindste variant af dets flagskib, iPhone 13 mini.

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Apple har mange forskellige modeller af iPhone 5 nu SE, iPhone 6, og iPhone 7. var her for at hjælpe dig skelne mellem de to, for at være sikker på at få dig den rigtige Loopy

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

Du kan få en iPhone 13 Mini starter ved 700, men der vil være en iPhone 14 Mini Måske ikke.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.