Restauranter i nærheden af ​​Jordan Creek Park

De 10 bedste restauranter i nærheden af ​​Jordan Creek Town Center i West Des Moines, IA

Panera Pizza er her! Unbox De nye Flatbread Pizzaer i tre sorter: Margherita, Chipotle Chicken & Bacon og Ost. Hent det op, har det leveret, eller tag det gennem drevet til frokost eller aftensmad.

mypanera + kaffe: måneder gratis *

For at se, om vi leverer til dig, skal du besøge vores Levering Adresse Lookup side og indtaste din adresse. Hvis du tjekket din adresse i fortiden og var uden for leveringszonen, kan du være i leveringsradius af din nærmeste bageri-café nu! Vi udvider aktivt vores leveringsradius for at understøtte det voksende behov for levering, så sørg for at tjekke tilbage ofte.

Det er nemt! Placer din pick-up-ordre online eller i Panera Bread-appen. Beskriv den bil, du kører i feltet Specielle instruktioner, når du bestiller. Kør op til Panera Bakery-Cafe, park og ophold i din bil. Vi holder øje med dig og bringer din ordre curbside. Eller du kan også køre op og ringe til det udstationerede telefonnummer for at placere din ordre, hvis du foretrækker det.

Vi holder mange af vores Panera Bread Bageri-cafeer åbne for at tjene dig sikkert gennem den igangværende krise, mens de reagerer på lovændringer og vejledning fra lokale ledere. Sørg for at tjekke dine Panera Cafe-timer og servicetilbud inden du besøger. Vores butikstider opdateres i realtid på vores Panera Bread Locations side. Vi, som alle, reagerer så hurtigt som muligt for lovgivningsmæssige ændringer og vejledning fra lokale ledere, der dikterer ændringer i foodservice

Kør simpelthen op til højttaleren, og en af ​​vores medarbejdere vil hilse på dig og spørge, hvad YouD vil. Når du har trukket op til vinduet, vil en associeret iført handsker acceptere dit kreditkort eller gavekort og håndtere din mad, lydfuldt pakket i en pose forseglet lukket med et klistermærke.

Nærliggende steder

Fødevarer var god; Service Fantastisk! Hun var hurtig at få ordrer fra børnene, patienten med deres spørgsmål og høflige til alle. Hun anerkendte, at de var sultne og bragte kiks ud med det samme godt arbejde!

Udforsk OpenTable

Afhængigt af hvor du er, er McDelivery tilgængelig på Doologash, Uber Eats, Grubhub eller Postmates Apps. Uber spiser er også tilgængelig for at bestille fra McDonalds app. For at bestille McDelivery gennem McDonalds app, log ind, hvis du ikke allerede er. Vælg 'Bestil' fra nederste menulinje og skift fra 'Pickup' til 'McDelivery'. Indtast din ønskede leveringsadresse, og du vil blive underrettet, hvis McDelivery er tilgængelig for dig via vores app.

Menupunkter varierer efter placering. For tilgængelighed af fødevarer, vælg venligst McDelivery i McDonalds app og se elementer, der er til rådighed for levering på Uber Eats i appen ved at vælge 'Bestil' på nederste menulinje. Du kan også åbne dit Doordash, Grubhub eller postkammerater Apps for at lære, om der er en McDonalds placering i nærheden af ​​dig for at gennemse menupunkter for at bestille.

For at bestille McDonalds kontaktløs levering, vælg dine favoritter i Doordash, Uber Eats, Grubhub eller postkammerater, som du normalt ville. Når du tjekker ud, skal du vælge orlov på døren i Uber Eats-appen, forlade ved min dørmulighed i Doordash-appen eller "kontaktfri levering" i Grubhub-appen, eller vælg dropoff-indstillingen "Forlad ordren på min dør "på postkammerater.

For at finde McDonalds kontaktløs levering i nærheden af ​​dig, skal du blot downloade Doologash, Uber Eats, Grubhub eller Postmates App. Du kan tillade adgang til din placering eller indtaste adressen, hvor du vil bestille din mad til levering. Apps vil automatisk finde en McDonalds nærmest dig! Du skal blot vælge McDonalds og tilføje dine favoritter â € ", og vælg derefter Forlad ved døren, mens du tjekker på Uber Eats, skal du forlade ved min dør under kassen på Doologash," Kontaktfri levering ", når du tjekker på Grubhub, eller vælg dropoff-indstillingen" Forladelse Bestil på min dør "på postkammerater

Sørg for, at du tænder for placeringstjenester, så vi kan vise dig alle de tilgængelige funktioner i McDonalds app. Mobil ordre og løn vises i McDonald's app som en funktion, når du er inden for 5 miles fra en McDonalds restaurant, der tilbyder mobil ordre og løn. I stedet for placeringskortet, efter at du har valgt et restaurantikon, skal du vælge den hvide detaljer-boks også angive, hvis mobilordre og løn er tilgængelig på et bestemt sted. Hvis restauranten deltager, vises "Order her" i sorte bogstaver nederst på detaljeringssiden, så du kan vælge det og starte ordren. Hvis ikke, "Bestil her" vises, vises, hvilket tyder på, at mobilordre og løn ikke er aktiveret på den pågældende placering.

Du kan registrere Visa, MasterCard, American Express og Discover. Betalingskort, der er registreret, skal udstedes af en U. bank. Hvis du har en iOS-enhed, og dit kort er registreret på din Apple Wallet, vises Apple Pay automatisk som betalingsindstilling i McDonald's app.

For at overholde statslige og lokale bestemmelser har nogle restauranter været nødt til at justere deres driftstimer. Vi er forpligtet til at betjene dig din McDonalds favoritter under disse udfordrende tider og overvåger nøje yderligere begrænsninger, såvel som når de kan løftes

Vi overvåger nøje alle lokale, statslige og føderale regler for at give kunderne en kontaktløs pickup-oplevelse. Som et resultat af disse regler betjener nogle restauranter kun kunder gennem drivkraften, mens andre forbliver åbne for udførelse, samt at betjene kunder gennem drivkraften, med mobil rækkefølge og betale på McDonalds app og med McDelivery®.

Zombie burger + ryste labjordan bæk indkøbscenter

* Forbrugende råt eller utilstrækkeligt kød, fjerkræ, fisk og skaldyr eller æg kan øge din risiko for fødevarebårne sygdomme, især hvis du har en medicinsk tilstand. Oplys venligst din server om eventuelle allergier og kost restriktioner. vil blive gjort ethvert forsøg på at opfylde dine diætetiske anmodninger. Vores anlæg er ikke allergen-fri; Vi er ikke ansvarlige for de enkelte reaktioner på alle fødevarer. Bedste praksis anvendes i produktionen, men vores udstyr ikke er dedikeret til allergen følsomme forberedelse.

PF Chang catering

Din mad og drikke destination for forfriskende Morgenmad valg om morgenen, og en række middag og cocktail indstillinger i aften. Bistroen byder også specielle drikkevarer lavet med Starbucks® kaffe til du får en hoppe på dagen.

Starbucks®

Flemings Prime Steakhouse and Wine Bar er en moderne og kvinder-venlige steakhouse. De har 100 vine glas og 40 forskellige martinier i bogen. Kunderne kommer tonjoy den gode mad og service, som Flemings giver til alle.

Bravo! Cucina Italiana

En afslappet, sjov hvid dug restaurant tilbyder klassisk italiensk mad under romerske ruiner. Med en hyggelig gårdhave og en smuk udsigt over vandet, mange mennesker kommer til at nyde fantastisk italiensk mad. Bravo er fantastisk til en afslappet middag eller romantisk middag.

P f Changs China Bistro

P.. Changs Bistro er en af ​​de restauranter beliggende omkring dammen ved Jordan Creek Town Center. Restauranten byder på kinesiske køkken med et unikt twist. Atmosfæren er lys og trendy.

Joes Crab Shack

Minder om en forrevne gamle fiskerleje hytte ved kysten, men slicked op og super-størrelse til forstæderne. Inside, sammen med den fornødne ru-hugget træ og bølgepap tin er hav memorabilia og strand junk

Cheesecake fabrik

1. Hvis du bestiller online, skal du vælge "Curbside," give et mobiltelefonnummer og køretøj oplysninger. Hvis du kalder restauranten på 515-222-5872 at placere din ordre, anmode Curbside og give mobiltelefon og information køretøj. . Når du ankommer til at afhente din ordre, parkere i vores parkeringsplads. . Vi vil teksten dig, når din ordre er klar og vil bringe det ud til dig.

indholdet vist i usarestaurants. NFO-mappe består af oplysninger fra tredjeparter, blandt andet fra offentligt tilgængelige kilder eller fra kunder, der har en præsentationsside i vores bibliotek. usarestaurants. NFO kan ikke holdes ansvarlig eller ansvarlig for nøjagtigheden, korrektheden, anvendeligheden eller pålideligheden af ​​dataene. Mærke navne, logoer, billeder og tekster tilhører disse tredjeparter og deres respektive ejere. Hvis du har spørgsmål eller forslag til dette spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundesupporthold.

Ejendomsdetaljer

Jordan Creek Town Center er en cirka 1. -million kvadratmeter store ejendom kombinere elementer af en traditionel butiksejendomme, livsstil center, og underholdning hub. Centret indeholder mere end 150 populære detailhandlere, herunder Anthropologie, Apple, Coach, Kendra Scott, Lululemon, LUSH, Pottery Barn, Peloton, Sephora, og Soft Omgivelser. Waterfront spisning er tilgængelig på Flemings Prime Steakhouse og P.. Changs China Bistro. Centrene Lake District har en afslappet, parklignende omgivelser med en tre-acre sø omgivet af restauranter, cykelstier, fodgænger gangbroer, en søbred strandpromenade, og en 20-skærm biograf. "Landsbyen" præsenterer et udendørs design med mange specialforhandlere, herunder Best Buy, Costco, DSW sko og Old Navy, sammen med Restaurant Options Bar Louie, Buffalo Wild Wings og Wahlburgers.

Faciliteter.

Uanset om du leder efter en overbærende morgenmad burrito, kickin 'blodige marys, boozy mimosas, eller bare et sted at se spillet, tilbringe fodboldsæson med os på den oprindelige gastras, hvor du finder en' original "Vejen til at gøre brunch og fodbold hele weekenden lang!

Ugentlige tilbud

Hvem kan argumentere for, at kokken, der først eksperimenterede med dej, ost og tomatsauce var et geni? På Giordano fejrer vi opdagelsen af ​​pizza hver dag ved at servere den bedste Chicago-stil pizza i West Des Moines, IA. Stop ved vores beliggenhed på Jordan Creek Parkway for at smage test vores håndværker menupunkter. Slap af med venner i den indbydende atmosfære, eller tag en dyb skål pizzaâ € "eller to" hjem med dig! Â

Livet er bedre, når du tilfredsstiller dine cravings til pizza med en lille hjælp fra Giordano's. Dyk ind i eventuelle variationer på vores originale fyldte italienske påskepai, afleveret gennem generationerne lige fra Køkkenet i Mama Giordano selv. Husk at vi også tilbyder catering til de særlige lejligheder, når kun den bedste pizza levering vil gøre!

Casual Family Dining i West Des Moines

Navngivet en af ​​de bedste steder at leve ikke for længe siden, West Des Moines er et godt sted at arbejde og tjene kunder! Vibrant og Kulturelt Signifikant, området blev først beboet af indianere og senere af pionerer.

I slutningen af ​​1800'erne blev West Des Moines og den omkringliggende region et hub af aktivitet for rejsende på grund af dens placering. Folk, der ønskede at krydse landet, blev ofte stoppet i denne Iowan by, samling af forsyninger for at opretholde dem på deres ture. Selvfølgelig faldt nogle af dem hovedet over hæle til Pittoreske Skønhed i West Des Moines og plantede rødder.

Hjem til finansielle virksomheder, skoler, sundhedsfaciliteter og andre typer af corporate, regering og uddannelsesmæssige enheder, har West Des Moines en befolkning anslået til 66.000. Og når de vil have den bedste Deep Dish Pizza, ved de, hvor de skal hen - Giordano's!

Hvad skal man lave i West Des Moines â € "bortset fra at besøge det bedste pizza sted

Måske flyttede du lige til West Des Moines. Måske har du boet i området hele dit liv. Uanset om vi inviterer dig til at opdage nogle af de mest sjove steder at vove, når du har lidt fritid.

For eksempel skal du gå tilbage i tiden ved at tjekke den historiske Valley Junction. Nu er et sted for blomstrende handel blandet med historiske landemærker, Valley Junction tilbyder antikviteter, kunst Gallerier , Møbler, Collectibles , Pampering Services, Smykker og så meget mere. Alle i familien kan finde noget at gøre, når du tager en tur til dette hot spot.

Vil du nyde nogle scener? Spadsere langs Jordan Creek centrum. Udover at tjekke butikkerne, kan du simpelthen baske i den naturlige pragt af havnefronten. Hvis du virkelig er i grønne rum, anbefaler vi at gå til Raccoon River Park eller Walnut Woods State Park. Vandretur eller bare tage en picnic komplet med nogle chicago-stil pizza.

Vigtig

Tmobile Jump 2021 hvad er det og hvordan fungerer det

Tmobile Jump 2021 hvad er det og hvordan fungerer det

Publikum Insights platform og AI video for at få mest muligt ud af data genereret af dine video service Få indsigt, identificere blokkere og forbedre ux.

Lrionad Cabhrach Whatsapp Sådan blokerer en gruppeadministrator

Lrionad Cabhrach Whatsapp Sådan blokerer en gruppeadministrator

Få mere at vide om Nokia 2720 Fliphttpwww. ardreset. NFODEVICESNOKIANOKIA2720FLIPIN Den vedhæftede video guide lærer vi dig, hvordan man succesfuldt ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Introduktion til mest fuld fremhævede enhed varmer nogensinde er bygget. Bedre komfort gennem bedre teknik. KB Platinum indeholder det hele. Med elektronisk termostat og infrarød fjernbetjening.

OnePlus 8T KB2000, KB2001, KB2003, KB2005, KB2007 Tekniske specifikationer GsmChoice. om.

OnePlus 8T KB2000, KB2001, KB2003, KB2005, KB2007 Tekniske specifikationer GsmChoice. om.

1. SIM-kortbakke SIM-kortbakke til OnePlus 8T KB2001 KB2000 KB2003 KB2005 KB2007. 2. Udskift din brudte eller uhåndterlige. 3. Hver vare er blevet kontrolleret og i god stand før forsendelse. 4. Helt passende og arbejde. 5. Professionel installation anbefales stærkt. Vi vil ikke være ansvarlige for eventuelle skader på

Komplekse makromolekylære arkitekturer

Komplekse makromolekylære arkitekturer

SIM-kortbakke SIM-kortbakke Udskiftning af OnePlus 8T KB2001 KB2000 KB2003 KB2005 KB2007

Var meget ked af det, men din browser er ikke understøttet

Var meget ked af det, men din browser er ikke understøttet

Køb de bedste smartphones og mobiltelefonplaner på Spectrum Mobile The Nations Største 4G LTE-netværk. Tilføj tilbehør til beskyttelse af Samsung og LG-telefoner.

Switch Signs Anchor lejer på Keep Campus i Atlanta og bryder jorden på de næste to bygninger

Switch Signs Anchor lejer på Keep Campus i Atlanta og bryder jorden på de næste to bygninger

Find ud af, hvordan du holder dit mobilnummer, når du får en ny plan og skifte netværk. Det er lettere end du tror, ​​følg bare vores fem hurtige trin.

Sådan ændre standard tastatur på Samsung Galaxy J7

Sådan ændre standard tastatur på Samsung Galaxy J7

I denne tutorial til Android mobil, vil du opdage, hvordan man ændre standard-tastatur på din Samsung Galaxy J7.

Fitbit Ace 3 Tracker for Kids

Fitbit Ace 3 Tracker for Kids

Bedste Personlig GPS Tracker for børn og ældre købes online GPS-tag for børn og sporingsenhed for ældre, og Alzheimerpatienter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.