Resultater for brugte Android-telefoner i alle kategorier i Toronto GTA

Liste over bestselling mobiltelefoner

Gazelle er en førende leverandør af kvalitets brugte mobiltelefoner. Vi bærer telefoner fra alle dine yndlingsmærker, herunder Apple, Samsung og LG. Køb online i dag og opdag, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde dit næste køb.

Selvom det kan føles som nyt er altid bedre, med mobiltelefoner, det er ikke tilfældet. Brugte telefoner har meget mere at tilbyde udover deres overkommelige priser. Det meste af tiden har de meget liv tilbage i dem, når folk opgraderer til en ny model.

Gazelle er en førende udbyder af brugte mobiltelefoner. Vi køber og sælger brugte telefoner til at give dig en sikker måde at hjælpe din tegnebog og miljøet på. Med vores tjenester kan du springe over online jagt for en lokal sælger og få din telefon sendt direkte til din dør.

Second-handphones. OM er en af ​​de største detailhandlere af brugte mobiltelefoner i Storbritannien. Vi lager fysisk tusindvis af håndsæt på tværs af alle de vigtigste producenter fra de ældre retro modeller helt op til de nyeste enheder, så hvis du leder efter en overkommelig kvalitet brugt mobil, så er du helt sikkert på det rigtige sted.

I det usandsynlige tilfælde, at vi ikke har den nøjagtige model, du leder efter, er det altid værd at give os et opkald, da vi har ny lager, der ankommer dagligt, og hvis vi ikke har det, vil vores venlige kundeservice team være mere end glad for at placere en backordre med vores indkøbsteam.

Vælg et land

City of Toronto sælger telefon, kan ikke rigtig lide det så meget og vil gerne have en anden telefon i stedet for jeg er ikke en fan af Android. Denne telefon er som ny ingen mærker eller ridser på den. Bærbar trådløst batteri-.

City of Toronto Denne telefon har haft en skærmbeskytter og taske på hele sit liv. Der er ingen skade på telefonen, ikke engang en ridse. Den er inkluderet med et spidvæske, 6 TPU-skærmbeskyttere ,.

Markham / York Region Sync 4 til SYNC3 8 FORD / LINCOLN OEM NON-NAVIGATION Konvertering Med Carplay og Android Auto Carplay og Android Auto har NAV apps Google Maps, Waze osv., Som kan være bruges via mobiltelefon vil fungere.

I løbet af de sidste par år har prisen på smartphones skyrocketed . Som følge heraf er det ikke længere ualmindeligt at se, at telefoner sælges for $ 1.000 eller mere, hvilket gør beslutningen om at købe et nyt håndsæt helt investering. Takket være det stadigt voksende brugte smartphone-marked er det dog ret nemt at tage sting ud af de stigende priser.

Den brugte telefon markedsplads er en fantastisk måde at spare nogle kontanter på dit næste telefon køb, især hvis du ved, hvor du kan købe brugte telefoner. Også, hvis du har gamle enheder, der ligger omkring, at du ikke bruger længere, så sælger dem, at andre bruger dem, samtidig med at du sætter ekstra penge i lommen â € "gør det så meget lettere at få dine hænder på en af ​​de bedste Android-telefoner til dig selv.

Ting at overveje, før du køber en brugt telefon

Vi har allerede talt om, hvordan man sælger eller handler i din Android-telefon for at få de fleste penge, og du kan holde alle de tips i tankerne, mens du går for at købe en brugt telefon. Gå igennem samme slags tjekliste â € "Factory nulstilling, sim oplåsning status, originalt tilbehør, skade, salgshistorik â €" For at afgøre, om telefonen du køber har fået den pleje, du ville have givet din egen telefon til at sælge . Der er en løs tankeproces at gå igennem:

Du kan nok få den bedste deal ved at købe direkte fra en anden, fordi ingen mellemmand tager et gebyr, men du risikerer også, at telefonen har problemer, som det blotte øje ikke kan se. Hvis du ved præcis, hvad du vil og vide, hvad du skal kigge efter, vil du sandsynligvis være behagelig at købe en brugt telefon fra en direkte markedsplads som craiglist, swappa, eBay eller en af ​​mange køb / salgsfora.

I betragtning af den nuværende pandemi, køber en telefon, der er blevet brugt af en anden, være noget, du tænker to gange om. Det er normalt at have nogen frygt for brugte telefoner lige nu, da bakterier og vira kan holde fast på enheder, hvis de ikke er korrekt rengjort / saniteret.

Selvom den bekymring er helt gyldigt, ønsker vi at forsikre dig om, at muligheden for at indgå en virus fra en brugt telefon er ret minimal. Når det er sagt, er der nogle forholdsregler anbefaler vi at tage, hvis du ønsker at minimere nogen chancer for at potentielt sker.

De bedste steder at købe en brugt telefon

Gazelle er en af ​​de ældste spillere i den anvendte smartphone spillet. Mens dens forretningsmodel for nylig ændret til at stoppe så alle kan handel med brugte telefoner online, er det stadig sælger brugte enheder via sin egen online butiksfacade.

Du kan købe fra Gazelle og betale den fulde pris for en telefon direkte, eller hvis du gerne vil gå med en månedlig afbetaling, finansiering muligheder er tilgængelige med 0% i rente â €” høflighed af Affirm.

Craigslist

eBay er enorm, og i dag fortsætter med at være en af ​​de øverste steder at købe en brugt telefon. Det har den største fordel ved Craigslist â €”skala â €” med få ulemper , især da det bruger PayPal til at sikre, at betalinger kan hentes bør der være et problem.

eBay har et robust filtreringssystem for købere, så du kan søge efter præcis, hvad du ønsker, med filtre til pris, carrier â €”selv farve. Selvfølgelig, eBay har stadig sine rødder som et auktionshus, og det er sådan nogle brugte telefoner sælges stadig, men langt flere af dem sælges til faste priser. eBay opkræver sælgere, ikke købere, at være vært for deres lister, så alt hvad du skal gøre er at finde den rigtige liste, og du er off til løbene.

eBays bedste funktion er dets penge-tilbage garanti, hvilket, kombineret med de omfattende sælgers profiler, gør det nemt at købe med tillid. For eksempel, hvis der er et problem med enheden, eller forsendelsen, kan du søge om at få dine penge tilbage, og, inden for rimelighedens grænser, eBay vil enten annullere PayPal transaktion eller, hvis det allerede er gået igennem, refusion dig. Og sælger profiler lader dig filtrere potentielle indkøb baseret på tillid sælgere, der har været rundt om blokken en gang, ti eller ti tusinde gange.

Swappa

I modsætning til iOS som kun til iPhones eller Windows Phone, som hovedsagelig er forbundet med Nokia, Android finder vej til et bredt udvalg af mærker, herunder Samsung, LG, HTC og Sony. Android-telefoner kommer i alle former og størrelser, og spænder fra meget grundlæggende dermed billige modeller til teknologi-pakkede enheder, end der kan koste en mindre formue.

I modsætning til iOS og Windows Phone, Android giver sine brugere til at deltage i udviklingen af ​​systemet ved bidrager deres egne ideer. Du kan endda tilføje dine egne applikationer ubekymret om licens.

Alle operativsystemer tillade en vis grad af tilpasning, men uden tvivl Android tilbyder den mest muligheder. Du kan ændre næsten alt, på denne måde gør telefonen så personligt som du ønsker det. For eksempel, hvis du ikke kan lide den launcher i enheden, kan du få et nyt i Google Store og ændre din skærm layout, ikoner, gestik, etc. Du kan også tilpasse bestanden ROM, der følger med din Android-enhed, hvis du vil og ved, hvordan det skal gøres.

Da Google er den største udvikler af Android, er platformen fuldt integreret med Googles produkter og tjenester såsom Gmail, Google Maps, Google+, og mange flere hvilke garantier forbedret funktionalitet og produktivitet.

Sådan køber billige Android-telefon på stor værdi

Desuden medmindre at have den mest up-to-date iteration af Android er ekstremt vigtigt for dig, kan du kigge efter en enhed med en ældre version af operativsystemet. Det kan også være en god idé at købe en telefon fra en tredjepartsleverandør.

Hvis du allerede er i markedet for en ny telefon, så tjek vores tilbud på Android-enheder. Men før plads din ordre, du læse vores tips om, hvordan at købe nye, brugte og renoverede telefoner med tillid. På denne måde vil du være i stand til at undgå skuffende køb.

smarte funktioner, der gør Android-telefoner et godt valg

Det var en temmelig lang tid siden, men du kan stadig huske de dage, hvor smartphones var bare en lille smule smartere end almindelige mobiltelefoner. De dage er væk nu. Dagens smartphones er så meget mere end blot en touch screen, GPS-navigation og adgang til internettet. Faktisk mange producenter udstyre deres telefoner med funktioner og funktionaliteter du ville endda drømme om et par år siden. Her er en liste over 10 smarte funktioner, der gør Android telefoner et godt valg, uanset om du planlægger at købe det i nye, brugte eller renoverede tilstand.

Hurtig opladning

Batteriets levetid er normalt den største skuffelse til brugere, der skifter fra grundlæggende telefoner til smartphones. Lader det i øjnene, smartphones er strømslugende apparater, hvorfor de kræver hyppig opladning. En løsning ville være at bruge større batterier, men så en gennemsnitlig smartphone ville være på størrelse med en mursten og ingen ville sætte pris på det. I stedet mange producenter valgt hurtig opladning teknologi, som gør det muligt at oplade telefonen op til 50% i ikke mere end 30 minutter. Du skal stadig tilslutte telefonen til en oplader ganske ofte, men i det mindste behøver du ikke at vente lange timer for batteriet for at få nok strøm til at få dig igennem resten af ​​dagen. Desværre skal du for at udnytte hurtig opladningsteknologi, at købe en separat oplader, men det er meget sandsynligt, at det snart bliver en standardfunktion. Denne mulighed kan findes for eksempel på Samsung Galaxy S6, HTC One M9 og Nexus 6 Android Smartphones.

Heart Rate Monitor

En hjertefrekvensmonitor er ikke et absolut must for hver smartphone-bruger, men hvis du er sundheds- Bevidst og ønsker at holde faner på din fysiske tilstand, kan denne funktion komme til nytte. Samsung Galaxy S5 var den første Android-telefon, der skulle komme med en pulsmåler. Dens efterfølger, Galaxy S6, samt Galaxy Note 4 tilbyder også denne funktion. Selvom for nogle kan det stadig lyde som en science-fiction ide, er sensoren, der bruges i Samsung-telefoner, faktisk ret præcis. Desuden arbejder det med en dedikeret app kaldet S sundhed, som kan optage dine resultater og hjælpe dig med at overvåge din tilstand.

Ir blaster / fjernbetjening

Husk, når du plejede at sende filer fra telefon til at ringe via infrarød? Nu har vi Bluetooth og Wi-Fi til at overføre data mellem enheder, men det betyder ikke, at infrarød er kun en sød hukommelse, når det kommer til telefoner. En række Android-enheder, for eksempel dem, der er lavet af Samsung, LG, Sony og HTC, er udstyret med IR Blasters, som giver dem mulighed for at fungere som fjernbetjeninger. Takket være specielle apps kan du bruge din smartphone til at styre en række enheder i dit hus, for eksempel tv'er, set-top-bokse og lydsystemer. Det kan være meget nyttigt, især hvis du er en person, der har problemer med at holde styr på alle dine fjernbetjeninger.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

American Express via Amex Tilbud er offer vælge American Express Business Kortholdere 75 Erklæring Kredit når du bruger 75 eller flere w din indskrevet Amex visitkort til at gøre en eligib ...

Arrangører Jan. 6 rally sagsøge Verizon for at forhindre cellphone optegnelser frigivelse

Arrangører Jan. 6 rally sagsøge Verizon for at forhindre cellphone optegnelser frigivelse

Salget signalerer, at Verizon vil fokusere på sine internetprovider virksomheder som rivaler fortsætte med at undersøge medier.

Verizon Viderestilling af en omfattende brugervejledning

Verizon Viderestilling af en omfattende brugervejledning

Find de bedste kontaktoplysninger Verizon Cell Phone Call Videresendelse. Du vil hurtigt finde kontakt med de oplysninger, du har brug for.

Tmobile Carrier Freedom betaler nu for dine udestående enhedsdragsplaner

Tmobile Carrier Freedom betaler nu for dine udestående enhedsdragsplaner

Ønsker den nye pixel 2 eller 2 xl, men tror, ​​at Verizons Sletende netværk er dit eneste valg godt, lyt op. Tmobile NASDAQ TMUS i dag meddelte, at en

Mobildækning kortlægger, hvem der har det bedste netværk i Amerika

Mobildækning kortlægger, hvem der har det bedste netværk i Amerika

Netværket dækningskort kan du hurtigt tjekke Jitterbug tidligere GreatCall telefon dækning for enhver U.. område ved blot at indtaste et postnummer. Tjek dækningen nu.

FCC Record.

FCC Record.

Er du på udkig efter den bedste gadget forsikring Denne guide med hjælp dig valget mellem AppleCare og Verizon. Hvilken er bedst

Verizon bruger Tableau at reducere supportopkald med 43, øge kundeoplevelsen

Verizon bruger Tableau at reducere supportopkald med 43, øge kundeoplevelsen

Ring til Verizon lille virksomhed kundeservice nummer for at få kontooplysninger og regninger. Prøv kundeservice live chat funktionen til hurtig hjælp.

Bedste Verizon kun data Planer i 2021 MoneySavingPro

Bedste Verizon kun data Planer i 2021 MoneySavingPro

Verizon har tre ubegrænset planer, hver med forskellige highspeed data grænser.

Apple Watch Dual SIM med en esim Skifte mellem Planer

Apple Watch Dual SIM med en esim Skifte mellem Planer

Kan du lide tanken om at bruge en esim i stedet for en fysisk Så denne opdatering fra Verizon til Galaxy Note 20 tilføjer esim støtte til Samsungs håndsæt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.