Retur af tmobile sidekick

Palmer minuscule ny mobiltelefon sidekick

Ahh, sideklik. Min første smartphone af valg tilbage på dagen får genopfundet med introduktionen af ​​Sidekick 4G. Kommer på T-Mobile, dette er ikke den sidekick, du plejede at vide; Det er hurtigere, kører på Android-platformen og forbinder med hurtige 4G-hastigheder. Jeg elskede den oprindelige så meget, kan du bebrejde mig for at have en ny?

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I et forsøg på at genoplive Palm Brandâ € "en synonymt med Palmpilot og personlige digitale assistenter og så mange andre vidtrækkende udviklinger i 90'erne og tidlige Aughtsâ €" har et Californien-selskab udgivet en ny enhed under navnet . Dens den første udgivelse med Palm Branding siden HP erhvervet og Shuttered Brandetâ € "og det er ikke, hvad man ville forvente. Palm-smartphone bliver spioneret som en Android-Powered Sidekick til din første telefon. Det har intet at gøre med de originale Palm-værktøjer, der vælger i stedet for at være en Verizon-eksklusiv aluminium og Gorilla Glass-telefon til, når du ikke ønsker at bære din primære telefon. Læs mere om Palms Vision og enhederne specifikationer over ved endgadget.

Et andet skridt

Så det er måske ikke nogen overraskelse at se Sidekick Re-forestillet under Android Banner - selvom det er ret indlysende fra de forholdsvis middelmådige specifikationer, at T-Mobile nu ser Sidkick som en budgetvenlig, teen-rettet enhed.

Dale Sohn, præsident for Samsung Mobile, sagde: "Vi er stolte af, at T-Mobile valgte Samsung for at hjælpe med at skabe næste generations sidekick og bære det ikoniske sideekick mærke og enhed til næste niveau. Samsung redesignet den nye sidekick 4G med vores bedste-klasse hardware kombineret med T-Mobile's 4G-netværkshastigheder, Android-operativsystemet og unikke messaging- og underholdningsfunktioner, for at gøre dette til et perfekt match for både loyale sidekick fans og nye sidekick-ejere. "

Thestreet anbefaler

Operativsystemet er blevet tweaked lidt for denne telefon. Der er nogle nye grafik og funktioner, herunder gruppeteksting, sky teksting, videochat og - selvfølgelig - fuld moderne socialmediekompatibilitet med

T-Mobile ved, at i denne dag og alder er en sidekick en hårdere salg. Så det spørger $ 100 for telefonen med en ny, to-årig servicekontrakt. På det tidspunkt er det bundet til at være attraktivt for begge unge og vigtigere deres forældre.

Sammenlignet med Sideskick LX med 2022 softwareopdateringen, tilbyder New Sidekick en lille ændring i telefon- og messagingfunktioner. Ligesom LX får Sidekick 2022 anstændigt, men ikke super stærk Rf. I veldækkede områder får Sidekick fuld signalstyrke og i fair dækningsområder, får telefonen omkring halvdelen af ​​de fulde søjler. Den Sidekick har god lydkvalitet på både indgående og udgående ender og det ikke droppe et opkald på T-Mobile i vores test. Telefonen understøtter fælles opkaldshåndteringsfunktioner som Caller ID, opkald Venter, viderestilling af viderestilling og 9 hurtigopkald. Den telefonbog kan lagre op til 2000 poster. Som de fleste af dagens T-Mobile telefoner, Sidekick understøtter myFaves funktion.

Gaming er blevet den nye store ting for Sidekick brugere. Ligesom LX, Sidekick 2022 kommer med eventyrspil Bobs Journey Lake of Doom og du kan downloade fra et stort bibliotek af aktuelle spiltitler over luften. Spil normalt koste mellem $ 3. 0 og $ 7. De Sidekicks thumstick og d-pad er en perfekt sat op til spil og den store skærm er en stor fordel for dem, gaming.

Med slankere og mindre krop, får du et mindre batteri. Den nye Sidekick kommer med et 1030 mAh lithium-ion-batteri i stedet for mAh batteri 1540 på LX. Den hævdede taletid er ned til 5 timer, men det hævdede standbytid er op til 9 dage. I vores test, taletid var omkring 4. time og standby var omkring 7 dage.

Med et stigende antal af berømtheder set med BlackBerry-telefoner, at de Sidekick lejr behov gøre noget for at peppe enheden og opdatere softwaren. De nye Sidekick formål at gøre netop det. Med muligheden for at skabe et nyt look til din telefon når som helst du ønsker på en mindre og slankere krop, Sidekick bliver attraktivt igen til unge mobile brugere, der konsekvent ser for måde at udtrykke sig. Den 2022 softwareopdatering tilføjet nogle funktioner, som mange Sidekick brugere eftertragtede i årevis. Med det sagt, Sidekick har stærke konkurrencer fra QWERTY feature telefoner foruden BlackBerry og andre smartphones med fuldt QWERTY tastatur. Hvis du er en Sidekick loyalistiske og har nogen ældre enhed, den nye Sidekick er absolut værd at se. Hvis du har en Sidekick LX og ikke har noget imod større krop, vil 2022 softwareopdatering bringe enheden de nuværende funktioner.

Pro: Mindre størrelse og inter- foranderligt dæksler er gode træk at tiltrække brugere. Stor skærm er rart for gaming og visning af fotos og se videoer. QWERTY-tastatur fungerer godt med de beskedfunktioner. Browseren er meget forbedret og viser fulde HTML sites godt i de fleste tilfælde.

Genoptag abonnement

For kun at have denne telefon i en uge jeg har haft en dårlig oplevelse. Det har et par gode kvaliteter, men de har ikke ud vejer de dårlige. De første par dage gik med ud et problem. Jeg elskede den centrale bord, og hvor mange apps var avialable. Ikke ret længe senere begyndte at få problemer. Et par af dem er: ~ Efter at sende tekster forsøger at afslutte ved hjælp af tilbage-knap telefonen ville låse op og vibrere, indtil en skærm beder dig om at tvinge tæt dukkede op. ~ Mindst en gang om dagen, for mig i hvert fald, det ville gå sort, men stadig have lys på, så medierne scaner ville begynde at køre ligesom når du først tændt telefonen. den mest irriterende del var telefonen ville så tilfældigt sende tekster fra tidligere i samtaler igen, så ville det ikke vise dig de igen blev sendt. ~ Internettet arbejdede sjældent for mig, hvis jeg ikke har wifi. Thes var mine may problemer, der findes med telefonen.

Køb ikke dette og gemme dig selv den hjertesorg . Jeg købte en, og det har aldrig fungeret godt selv som en telefon. Det låser op mindst en gang om dagen, der kræver et batteri pull. Nogle gange er det låser op flere gange om dagen, som regel, når du forsøger at besvare et telefonopkald. YouTube låser omkring hver anden brug. Samsung har udsendt 2 "rettelser" hverken som har fastsat noget. TouchWiz skal være den værste bloatware tilføje til Android nogensinde er lavet, og gør denne telefon ubrugelig. En konkret "O" stjerner og en ikke købe. Jeg vil ikke anbefale dette, eller en hvilken som helst samsung på dette tidspunkt, at min værste fjende

Tastaturet på denne telefon er forbløffende, og det har næsten al den hastighed, du har brug for at køre Android godt. Jeg har hørt om andre mennesker, der har til at tvinge tætte apps hele tiden, men så vidt jeg har kun haft at gøre dette, når jeg har omkring 10 forskellige apps kører på én gang. Teksten gruppe og cloud features det har er virkelig rart samt.

T-Mobile Sidekick har længe været kendt for sin innovative og karakteristisk design, og Sidekick 4G ikke skuffe. De 3. -inch display markerer den første Sidekick til indslag en touch skærm og dens robuste "pop-tilt" hængsel afslører den tidligere roste , fem-rækken QWERTY tastatur, der har længe været en Sidekick adelsmærke og grunden til dens status som en ekstraordinær messaging-enhed.

Den nye Sidekick 4G Udnytter dets kvalitet tastatur sammen med Sidekick Group TextTM og Cloud TextTM til at omdefinere messaging. Sidekick Group Text funktionen lader kunderne oprette, navn, styre og deltage i svar-alle gruppe tekst samtaler, så de kan føre deres netværk i samtale og social planlægning. Gruppe Tekst puster nyt liv i et af de mest populære former for messaging tillader Sidekick 4G kunderne at initiere og dele fordelen af ​​ansøgningen med SMS-stand enheder fra flip telefoner til smartphones. Desuden Cloud tekst giver mulighed for at tekst med venner eller grupper på tværs af platforme, hvad enten fra komfort i deres PC'er stor skærm og tastatur, eller fra deres nye Sidekick 4G.

"Støttet af den hurtigere hastigheder på T-Mobiles 4G-netværk, de nye Sidekick 4G tilbyder kunderne både fart og stil," siger Andrew Sherrard, senior vicedirektør, product management, T-Mobile USA. "Vi har genopfundet messaging oplevelse, der gjorde Sidekick sådan en ikonisk enhed, og trykladning det med kommunikation og underholdning erfaringer, der tager fuld fordel af vores 4G-netværk."

Vigtig

Nokia Lumia 520 og 521 Touch Window Replacement

Nokia Lumia 520 og 521 Touch Window Replacement

I 2016 Nokia Lumia 520 er stadig den mest populære Windows Phone på verdensplan og thats ikke et godt tegn. Andre budgetposter telefoner som Lumia 535 og Lumia 640 har undladt at generobre det magiske. Windows Phone landskab ser ud til at have toppet i 2014. Alt dette er åbenbaret i januar 2016 AdDuplex rapport fra Windows Phone brug.

Amazon. about Nokia Lumia 520 GSM Unlock 3G-telefon, 4inch Touch Screen, 5MP 720P kamera, Windows Phone Black International Version Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Nokia Lumia 520 GSM Unlock 3G-telefon, 4inch Touch Screen, 5MP 720P kamera, Windows Phone Black International Version Mobiltelefoner Tilbehør

Dette er en meget enkel og nem at arbejde med telefonen. Ingen skjulte skruer og ingen lim. Plast snaps fjerner let og udskiftningen er ligetil.

Amazon. about Nokia Lumia 520 GSM Unlock 3G-telefon, 4inch Touch Screen, 5MP 720P kamera, Windows Phone Black International Version Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Nokia Lumia 520 GSM Unlock 3G-telefon, 4inch Touch Screen, 5MP 720P kamera, Windows Phone Black International Version Mobiltelefoner Tilbehør

I 2016 Nokia Lumia 520 er stadig den mest populære Windows Phone på verdensplan og thats ikke et godt tegn. Andre budgetposter telefoner som Lumia 535 og Lumia 640 har undladt at generobre det magiske. Windows Phone landskab ser ud til at have toppet i 2014. Alt dette er åbenbaret i januar 2016 AdDuplex rapport fra Windows Phone brug.

Optus 5g med høj gevinst antenne, nogen prøvet

Optus 5g med høj gevinst antenne, nogen prøvet

En ekstern antenne kan bidrage til at forbedre hastigheden og pålideligheden af ​​din 4G eller 5G hjem bredbåndsforbindelse. Læs vores købere guide.

Nokia FastMile 5G Hjem Gateway 3 specifikationer, funktioner, Pris og Blad

Nokia FastMile 5G Hjem Gateway 3 specifikationer, funktioner, Pris og Blad

Check Nokia FastMile 5G Hjem Gateway 3 specs, anmeldelse, funktioner, hardware, software, Nokia FastMile 5G Indendørs Gateway 3 pris, manuel, Opsætning, VPN, antenne, indstillinger og købe Nokia FastMile 5G Gateway 3 fra httpswww.4gltemall.com

De 5 Bedste ingen penge ned Cell Phone Plans

De 5 Bedste ingen penge ned Cell Phone Plans

Mobiltelefon planer er kompliceret. Toårig kontrakt eller earlyupgrade planen Monthtomonth eller payasyougo Individuel eller fælles data

OnePlus Nord N200 5G specs med Snapdragon 480 SoC, 5000mAh batteri lanceret i USA og Canada Times of India

OnePlus Nord N200 5G specs med Snapdragon 480 SoC, 5000mAh batteri lanceret i USA og Canada Times of India

OnePlus Nord N200 5G er officiel. Selskabet lancerede efterfølgeren til OnePlus Nord N100 i USA og Canada. Ligesom de andre Nord serien smartph

Metro ved tmobile OnePlus Nord N200, 5G, Blå Quantum Forudbetalt Smartphone Walmart. om

Metro ved tmobile OnePlus Nord N200, 5G, Blå Quantum Forudbetalt Smartphone Walmart. om

Med OnePlus Nord CE og Nord N200 både netop afsløret, weve sammenlignet de specs til at hjælpe dig se forskel.

Samsung Galaxy Note 10 5G Single SIM SMN976N Unlocked, 12GB256GB, Aura Glow

Samsung Galaxy Note 10 5G Single SIM SMN976N Unlocked, 12GB256GB, Aura Glow

Shop online på Best Buy i dit land og sprog valg. Best Buy giver online shopping i en række lande og sprog.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.