Gennemgå Samsung Galaxy S21 og S21 Ultra

Galaxy S21 er ikke et stort skridt fremad, men det er præcis, hvorfor jeg kan lide det så meget

Tidligere i år lancerede Samsung tre nye smartphones bestående af sin 2022 flagskib Galaxy S21 serie. Galaxy S21 Ultra er top-of-the-line-modellen og showcases nogle imponerende kamera hardware, som vil appellere til dem, der leder efter den ultimative fleksibilitet, uanset omkostningerne. Vi har allerede testet Galaxy S21 Ultra, og vi var imponerede over det, men det koster over Rs. 1,00.000.

Hvis du ikke ønsker at bruge så meget på en smartphone, er der andre muligheder, der kan være gode nok. 128GB opbevaringsvarianten af ​​galaksen S21 er prissat til Rs. 69,990 Mens 256 GB-varianten er prissat til Rs 73,999. Galaxy S21 + er prissat til Rs. 81.999 og Rs. 84.999. I USA er Galaxy S21 prissat meget lavere end den udadvendte Galaxy S20, men det er ikke tilfældet her i Indien, hvilket kunne være på grund af skatter og valutakursudsving. Så vil den mere overkommelige Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21 + gøre klippet? Jeg sætter dem gennem vores tests for at finde ud af.

Samsung Galaxy S21 + og Galaxy S21 deler det samme design og afviger hovedsageligt i størrelse. Samsung har også spillet rundt med materialer denne gang. Du får et glas-metal sandwich design med Samsung Galaxy S21 +, og det har Corning Gorilla Glass Victus på forsiden og bagsiden. Den mindre galakse S21 har Corning Gorilla Glass Victus på forsiden, men har en plastik tilbage. Under samme belysning kan du se ryggen af ​​disse telefoner, der afspejler lys forskelligt. Touch føleren er også anderledes, og overraskende, galaksen S21 + føles mere præmie. Den ene opadgående polycarbonat bagsiden af ​​galaksen S21 er, at det hjælper med at holde fingeraftryk væk. I betragtning af priserne på disse smartphones bør Samsung også have tilbudt et glas tilbage på Galaxy S21.

Samsungs nye designkurver metalrammen lige over kameramodulet, og du vil se dette på alle tre modeller i Galaxy S21-serien. På de phantom violette enheder jeg havde, har rammen en slående guldfinish. Rammen er afrundet langs siderne, hvilket gør både smartphones behagelige at holde. Knappen og portplaceringen er den samme på begge disse smartphones. Du har strøm- og volumenknapperne til højre, mens venstre for rammen er helt bare. SIM-bakken, USB-type-C-porten og primærmikrofonen er i bunden af ​​hver telefon. Jeg fandt knappen placering at være bekvem på den mindre galakse S21, mens den større galakse S21 + havde brug for mig til at strække.

Jeg fandt Galaxy S21 for at være perfekt til engangsbrug, da jeg kunne nå alle hjørner af displayet uden problemer, i modsætning til Galaxy S21 +, som havde brug for nogle i håndsblandinger. Det er også lettere på 169g sammenlignet med sidstnævnte, som vejer 200g. Begge modeller har IP68 ratings for støv og vandmodstand.

Galaxy S21 + pakker i et 4.800mAh batteri, mens Galaxy S21 har en 4.000mAh enhed. Samsung har taget et blad ud af Apples bog, så du ikke får en oplader eller et sæt hovedtelefoner i boksen med enten telefon. Du får et kabel med USB Type-C-stik i begge ender, hvilket ikke vil være nyttigt, medmindre du har en oplader med en USB-type-C-port.

Samsung Galaxy S + og Galaxy S specifikationer og software

Samsung har holdt kernehardware af begge modeller næsten identiske, så hvis du søger at købe en mindre smartphone, vil du ikke være kompromittere på ydeevne, og det er en god ting. Både Galaxy S21 + og Galaxy S21 drives af Samsungs egen Exynos 2100 5G SOC, som er baseret på en 5nm fremstillingsproces ligesom Qualcomm Snapdragon 888. Du får 8 GB RAM som standard på begge disse enheder, men du kan vælge mellem 128 GB og 256 GB opbevaringsmuligheder. Jeg vil anbefale de højere opbevaringsvarianter, da opbevaring ikke kan udvides.

Du får Android 11 ud af boksen med Samsungs en UI 3. På toppen, svarer til det, vi har set på Galaxy S21 Ultra. UI føles glat og er intuitiv at bruge. Samsungs kantpanel, som har app genveje, er bare en slip væk. Jeg havde marts sikkerhed patch på begge disse smartphones. Samsung har holdt forudinstalleret bloatware ned, men du stadig få et par apps fra Google og Microsoft, samt Facebook og Netflix er forudinstalleret. Jeg fandt, at My Galaxy og Galaxy Shop apps skubbet lejlighedsvise meddelelser om tilbud og nyheder. Du kan tjekke vores Galaxy S21 Ultra gennemgang for flere detaljer om, hvordan man UI 3. værker på disse nye Galaxy smartphones.

Samsung Galaxy S + og Galaxy S ydeevne

Samsung måske har begrænset skærmene på de to lavere-end Galaxy S21-modeller til fuld-HD + opløsning, men det har ikke begrænset dem med hensyn til ydeevne. De sprøde AMOLED-skærme på både disse smartphones tilbyder punchy kontrast. Den opdateringshastighed på begge er indstillet til Adaptive, hvilket betyder, at det vil ændre sig dynamisk baseret på indholdet på skærmen. Du har mulighed for at låse den på 60Hz at spare på batteriet selv.

Både Galaxy S21 + og Galaxy S21 tog alt, hvad jeg kastede på dem uden afbrydelser. Jeg kunne multitaske mellem flere apps nemt og apps indlæst hurtigt. Galaxy S21 + scorede 595.576 i AnTuTu mens Galaxy S21 formået at score 536.273 i samme test. I PC Mark Work 2., Galaxy S21 + scorede 13,302 point, mens Galaxy S21 lykkedes 13,603 point. Som for grafik benchmarks, Galaxy S21 + lykkedes 7.360 point i 3DMark Slingshot mens de mindre Galaxy S21 var ikke langt bagefter på 7,578 point. I betragtning af, at disse smartphones er drevet af den samme hardware, blev jeg ikke overrasket over, at der ikke var nogen store forskelle i scoringer.

Jeg spiller Call of Duty Mobile på Galaxy S21 + ved de meget høje indstillinger for både grafik og Frame Rate. Jeg har ikke bemærket nogen forsinkelse eller stammen under spillet. Jeg spillede for tæt på 15 minutter og lagde mærke til en 4 procent batteri dråbe, hvilket er acceptabelt. Bagsiden var knap varm at røre ved.

Batteriets ydeevne er et område, hvor disse smartphones afvige lidt siden Galaxy S21 + har en større batteri. Med min brug, Galaxy S21 + varede mig om en dag og en halv, mens den mindre Galaxy S21 havde brug for at blive opkrævet efter en dag med brug. I vores HD-video loop test, Galaxy S21 + formået at køre i 16 timer og 34 minutter, mens Galaxy S21 kørte i 14 timer og 6 minutter i den samme test.

Da Samsung ikke sende en oplader i kassen, jeg testet opladning hastigheder ved hjælp af en 18W oplader af mine egne. Galaxy S21 + formået at få til 33 procent på 30 minutter og 67 procent i en time, tager lidt mere end en time og en halv til at oplade helt. Galaxy S21 var hurtigere at oplade takket være dens mindre batteri og fik til 39 procent på 30 minutter og 79 procent i en time.

Samsung Galaxy S + og Galaxy S kameraer

Samsung har brugt de samme sensorer til Galaxy S21 + og Galaxy S21, så du kan forvente det samme kamera ydeevne fra begge disse enheder. Du får en tredobbelt setup kamera med en 12-megapixel ultra-vidvinkel kamera, en 12-megapixel vidvinkel kamera, og en 64-megapixel telefoto kamera. For selfies, begge har en 10-megapixel front kamera. Du får ikke 100X Space Zoom på disse telefoner, ligesom du gør på Galaxy S21 Ultra, men du får 30X Space Zoom som bør være tilstrækkelig for de fleste scenarier.

De tele kamera tilbyder hårde stop ved 3X, 4X, 10X, 20X og 30X zoom niveauer i den app, men du kan knibe at indstille det til nogen forstørrelse niveau i mellem. Telefonen udfører en digital zoom op til 30X og kameraet app viser et eksempel, når du går ud over 20X zoom. Billeder skudt på 30X zoom-niveau havde anstændigt detalje selv ved, at høj forstørrelse .

nærbilleder var skarpt og havde fremragende detaljer. Telefonen forvalter også en blød sløring til baggrunden. Portrætbilleder havde meget god kant afsløring og du kan vælge mellem forskellige filtre. Du får også at fastsætte niveauet for slør, før du tager et foto.

Når Apple annoncerede iPhone 13 Pro Max, det hævdede batteri levetid forbedringer på omkring 2. timer over iPhone 12 Pro Max. Flere undersøgelser har vist, at Apples påstande er sandt, med iPhone 13 Pro Max selv styre til at vare næsten 10 timer i en batteriforbrug test. Nu har YouTuber PhoneBuff udstenede iPhone 13 Pro Max mod Galaxy S21 Ultra i et batteri test for at se, hvilken telefon tilbyder den bedste batterilevetid.

Samsung Galaxy S21 Ultra er udstyret med en 6. -inch LTPO AMOLED-panel med en 5,000mAh batteri. IPhone 13 Pro Max har en tilsvarende størrelse 6. -inch 120Hz ProMotion AMOLED skærm, men kommer med en mindre 4,352mAh batteri. Så på papiret, iPhone 13 Pro Max er på en ulempe sammenlignet med Galaxy S21 Ultra.

Takket være den tætte integration mellem hardware og software og den strømbesparende A15 Bionic chip, iPhone 13 Pro Max outlasts Galaxy S21 Ultra af 2. timer i PhoneBuffs batteritest. Faktisk var det den længste vedvarende smartphone i testen hidtil. Testen involverede Running Instagram, Google Maps, Messaging, Se videoer på YouTube, lytter til musik på Spotify, og mere i en time hver.

Hele testen fra PhoneBuff er automatiseret, så der er en lille grund til at tvivle på resultaterne her. I sidste ende bekræfter disse tests en ting: Hvis du vil have en smartphone med den bedste batterilevetid muligt, er iPhone 13 Pro Max den, du har brug for at købe.

Da Samsung introducerede Galaxy S21, lavede det en utrolig sjælden bevægelse i high-end smartphone-rummet: det sænkede priserne. Galaxy S21 5G-serien â € "på tværs af bestyrelsen â €" Debuts for $ 200 mindre end lanceringspriserne på Galaxy S20-telefonerne. På baggrund af den virkelighed, at Galaxy S20-salget var markant lavere end for både S9 og S10, og at 2022 ikke må ende med at være så økonomisk stabil som oprindeligt håbet, synes dette som det rigtige træk.

Men Samsung gør ikke dette skridt ud af velgørenhed â € "det er at vælge at sænke prisen for forhåbentlig at øge salget, og vil gøre masser af penge på hver solgt telefon, uanset. Virkeligheden af ​​disse priser er, at Galaxy S21 og S21 + arent fulde opgraderinger over S20-serien telefoner, de erstatter â € ", og det har smartphone entusiaster tilbage ridser deres hoveder.

På ansigtet af det er der simpelthen ingen grund til nogen med en galakse S20 at overveje at købe en S21. Samsung vidste sikkert, at dette gik ind, i betragtning af det er godt klar over, at et stort flertal af folk opgraderer deres telefon hvert andet år tidligst. Af denne grund. Jeg vil ikke blive slået ned med, hvordan Galaxy S21 er bedre end sin forgænger - hvad der er vigtigt, er Evaluering om galaksen S21 kan stå på egen hånd som en god telefon for pengene i 2022. Jeg skal bemærke, at denne anmeldelse er centreret omkring base Galaxy S21, som jeg har brugt i en uge. Et stort flertal af min erfaring kan også anvendes til Galaxy S21 +, som jeg har brugt mindre tid sammen med, men deler den samme platform og er simpelthen større. Fordi Galaxy S21 Ultra har så meget om det, der er tydeligt Forskelligt fra S21 og S21 + har vi en komplet separat gennemgang af den telefon.

Hardware, design og display

Så meget af et moderne smartphones design er defineret af begrænsningerne for at få et utroligt antal komplekse komponenter â € "processorer, et stort batteri, antenner, højttalere og flere kameraer â €" for at passe sammen inde. Det forlader os med telefoner, der ser omkring 90% identiske på tværs af markedet, med den endelige 10% omfattende materialevalg, kamera pod design, farvevalg og småforskelle i slutoplysninger. Galaxy S21 ser helt anderledes ud end Galaxy S20, men ærligt, hvis du dækkede den nye bageste kamera pod, ville det â € | se ligesom en S20 igen.

Der er stadig nuancer at værdsætte her. Den blanke metalramme ser ud og føles godt, og jeg elsker, hvordan kameraet pod er blevet integreret i rammen - dens slanke og særprægede . Min anmeldelse enhed er særligt fantastisk i guld-og-violet farveskemaet, men det er ikke den, jeg ville vælge. Heldigvis er hele lineup af farver fremragende. Interessant nok er det base S21, der har det bredeste udvalg af farveindstillinger, selvom S21 + har et godt sæt af tre at vælge imellem.

Vigtig

Samsung Galaxy S21 Ultra, 5G, 256GB, Phantom Black Copy Cheyone.com

Samsung Galaxy S21 Ultra, 5G, 256GB, Phantom Black Copy Cheyone.com

Shop Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12GB512GB, Phantom Black leveres med 120Hz Dynamic Amoled 2x, køb online til bedste pris i Indien

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 256GB Phantom Navy ulåst til salg online eBay

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 256GB Phantom Navy ulåst til salg online eBay

Hver Samsung Galaxy S21-enhed har forskellige farvemuligheder, du kan vælge imellem.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 256GB Phantom Titanium ulåst til salg online eBay

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 256GB Phantom Titanium ulåst til salg online eBay

Unboxing Samsung Galaxy S21 Ultra 5G i Phantom Titanium, en af ​​de brugerdefinerede farver, der udelukkende tilbydes via Samsung. Amsung Galaxy S21 Første 21 Tynde ...

Samsung Galaxy S21 Ultra 512GB Pris i Indien, Specifikationer 20. december 2021 91mobiles. om

Samsung Galaxy S21 Ultra 512GB Pris i Indien, Specifikationer 20. december 2021 91mobiles. om

De seneste Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB pris i Malaysia markedet begynder fra RM5899. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB er drevet af en Exynos 2100 CPU ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy S21 Ultra til salg i UAE, indtast nu og gennemse tusindvis af annoncer tilbydes gratis

I PICS Bedøvelse Samsung Galaxy S21 Ultra Pris i Indien, Specifikationer, Funktioner, Kamera, Tilbud, Tilbud og andre detaljer

I PICS Bedøvelse Samsung Galaxy S21 Ultra Pris i Indien, Specifikationer, Funktioner, Kamera, Tilbud, Tilbud og andre detaljer

Samsung lancerede Galaxy S21 Ultra 5G i Indien for Rs 1,05,999. Smartphone er Companys mest præmieudbud under Galaxy S21-serien i

Samsung Galaxy S21 Series Cover Xcite Kuwait

Samsung Galaxy S21 Series Cover Xcite Kuwait

Brug for rådgivning Spørg vores eksperter for at finde ud af mere om Samsung S21 Ultra Clear View dækker Pen.

Woopcase Samsung S21 Ultra hvide mønstre præmie telefon sag

Woopcase Samsung S21 Ultra hvide mønstre præmie telefon sag

Samsung Galaxy hvid marmor Galaxy S21 Ultra Skin Case

Samsung Galaxy S21 Ultra Indien gennemgang

Samsung Galaxy S21 Ultra Indien gennemgang

R. Foods Offering Sort Samsung Galaxy s21 ultra 5g, Memory Size 256GB i Kapurthala, Punjab. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23844621591

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.