Samsung Galaxy A11, 2GB32GB, 6. PLS TFT-skærm, Octacore, Triple 13 MP 5MP 2MP Rear Kamera, 8MP Selphie Cam A115

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Startpris på Samsung Galaxy A11 i Sydkorea er KRW 176.000 KRW, Samsung Galaxy A11 udgivet i marts 2022 med Android 10 OS, 6. tommer, PLS TFT HD + skærm, 4G netværk, Triple bageste kameraer, Back 13 MP, Front 8MP sensor, FHD videooptagelse, octa-Core, 1. GHz, Snapdragon 450 chipsæt, 2. GB RAM, 32 GB lagerplads, 4000mAh Batteri, 15W Fast Charge, USB type C, Rear Fingeraftryk, af kunststof, Front Glas Beskyttelse.

Samsung Galaxy en pris i Sydkorea

Den forreste skridt til at bruge alle SIM på Samsung Galaxy A11 låst med en enkelt netværk er at få en unik kode. Du kan få den kode ved at ringe til et specielt nummer på dit opkaldstastatur. Koden er * # 06 #; Indtast dette i dit opkaldstastatur. En særlig kode på 15-cifrede tal kaldet IMEI-nummer vises på skærmen efter at have ringet til dette nummer. Sikkert gem dette specielle nummer et eller andet sted ved at tage en skærm snap eller jotting det ned. Det vil være af enorm betydning for dig i den senere fase af processen.

Routerunlock. OM er en troværdig hjemmeside, der vil hjælpe dig meget med at ændre SIM på telefonen låst med et enkelt netværk. Der vises en liste over indstillinger på instrumentbræt af hjemmesiden. Vælg venligst alle de nødvendige muligheder for det. Indsæt oplysninger om din Samsung Galaxy A11 telefon. Vælg den model, der er Samsung Galaxy A11 i dette særlige tilfælde. Udfyld din e-mail-adresse og fortsæt med at låse din telefon op.

Efter opfyldelsen alle de kriterier, der kræves af købsprocessen, vil du modtage en e-mail fra RouterUnlock. om hold. Denne email består af en oplåsningskode og andre detaljer, herunder instruktioner relateret til at låse op for netværket. Sæt at unlock kode og frigøre din telefon, låst med Ghana - MTN-netværket.

Det sidste, men mest afgørende skridt er at sætte i det nye SIM-kort. Når du har modtaget oplåsningskoden, skal du slukke for din telefon. Derefter skal du bruge et SIM-fjernelse værktøj og tage din gamle SIM ud af din mobil. Placer nu det nye SIM-kort i dit personlige valg. Tænd for telefonen og følg oplåsningsvejledningen. Når din mobiltelefon er låst op, nyde alle de tjenester med din favorit netværk. Hvis din mobiltelefon er opildne et netværksproblem, og genstart telefonen. Vurder om SIM-kortet er på rette sted, og du har fulgt processen fejlfrit .

Hvor længe skal vi vente med at låse Samsung Galaxy en?

Den anslåede leveringstid til Samsung Galaxy A11 oplåsning kode er skrevet på produktsiden, som du vil vælge at låse op. Det afhænger af netværket, landet og telefonmodellen.

Hvordan kan jeg låser ghana - MTN Samsung Galaxy en telefon?

Hvor meget er prisen for Samsung Galaxy A11 i Ghana? Hvis du ønsker at vide prisen på Samsung Galaxy A11 i Ghana, så vil du blive glad for at vide, at hele indlæg er dedikeret til at bringe dig den pris, du kan få Samsung Galaxy A11 i Ghana.

Mens den primære objektiv af dette indlæg er fokuseret på at bringe dig Samsung Galaxy A11 pris i Ghana, vil du også få specifikationerne for Samsung Galaxy A11, så du kan kontrollere, om de specs virkelig matche, hvad du er på udkig efter, før du kan gøre din købsbeslutning. Så uden at spilde meget tid Lad os nu give et svar på, hvor meget er Samsung Galaxy A11 i Ghana spørgsmål.

Samsung Galaxy en vigtigste funktioner

Prisen på Samsung Galaxy A11 i Ghana starter ved GHâ,μ 1260. Så kan du købe Samsung Galaxy A11 i Ghana til en pris mellem GHâ,μ 1260 til GHâ,μ 1750. Husk på, at prisen på Samsung Galaxy A11 i Ghana indsendt ovenstående er ikke fast, og dermed kan ændre sig over tid. Bemærk også, at sælgere, butikker eller detailforretninger i forskellige steder kan have variationer i tilføjelser eller subtraktioner af den pris, du kan få Samsung Galaxy A11.

Hvis du ønsker at kende den aktuelle pris på Samsung Galaxy A11 i Ghana på det tidspunkt, du læser dette indlæg, kan du tjekke nedenstående links til en online butik i Ghana, hvor man kan se de nyeste og opdaterede pris på Samsung Galaxy A11 i Ghana. Se prisen på andre Samsung telefoner i Ghana her.

Køb Samsung Galaxy A til en billigere pris i Ghana

For at købe Samsung Galaxy A11 i Ghana til en billigere pris og få det leveret lige til din dør, skal du klikke på nogen af ​​onlinebutikkerne nedenfor for at se forskellige tilbud og rabatter på Samsung Galaxy A11.

Samsung Galaxy A Specs og Review

Denne sektioner indeholder gennemgangen og specifikationerne for Samsung Galaxy A11. Vi skal starte med kameraets kvalitet af Samsung Galaxy A11 og derefter flytte til andre funktioner og specifikationer, som den har.

Kamera

En af de funktioner, som folk ser ud til i enhver telefon, er kameraet. Et godt kamera på en telefon er allerede etableret en købkant for de fleste personer. Taler om kameraet på Samsung Galaxy A11, er ryg- eller bagkameraet en 64 MP + 8 MP + 5 MP + 5 MP, mens kameraet på forsiden eller Selfie har en 32 MP.

Intern opbevaring og ram

Batteri til mig personligt og endda andre er en stor aftale, når du laver smartphone valg. Hvis batteriet på en telefon er godt, er chancerne for, at de fleste vil gå til det. Batteriet på Samsung Galaxy A11 er ikke-aftageligt Li-PO 6000 mAh.

Det er alt overblik over funktionerne og specifikationerne for Samsung Galaxy A11, som vi skal dække. Du kan tjekke Samsung Galaxy A11 fulde specifikationer tabel nedenfor for flere funktioner, som den pakker ud af boksen.

Samsung Galaxy En komplet specifikationer

Som vi nævnte tidligere, starter prisen på Samsung Galaxy A11 på GHâ, μ 1.260, men du kan købe den til en billigere pris og få det leveret til din dør. Klik på nedenstående links for at se den nye pris, før du foretager din købsbeslutning.

Noter og ansvarsfraskrivelse på Samsung Galaxy A

Prisen på Samsung Galaxy A11 ovenfor er et skøn, og som sådan kan vi ikke garantere, at prisen og informationen på denne side er 100% korrekt. Prisen kan være højere end hvad der er på denne side eller kan være lavere end den. Vi har dog givet dig et link til at tjekke den nuværende pris på Samsung Galaxy A11 i Ghana. Tjek eventuelle onlinebutikker i Ghana nedenfor.

Den laveste tilgængelige pris på Samsung Galaxy M01s i Ghana er i ca. 734 / - GHS og er i øjeblikket tilgængelig på tværs af flere onlinebutikker i Ghana, herunder Accra og Accra sammen med den komplette garanti som pr. butikspolitik.

Samsung Galaxy MS pris i Ghana og tilgængelige lande

Samsung Galaxy M01s udgivet ved udgivet 2022, 16. juli med attraktive specifikationer med 168g, 7. mm tykkelse, Super Performance Operating System of Android 9., en UI Core 1. og tung opbevaring af 32 GB opbevaring, microSDXC. Amsung Galaxy M01s er fantastisk valg inden for lignende mobiltelefoner Catgory med 3 GB RAM sammen med 32 GB opbevaring, MicroSDXC Builtin Storage med AddOn Power på 13MP fremragende kamera og 6. "Super skærmstørrelse skærm med batterikapacitet på 4000 mAh.

Fantastisk Rabatter og tilbud på Samsung Galaxy MS Mobile Tilbehør

Samsung Galaxy M01S udgivet 2022, 16. juli med avancerede funktioner: 168g, 7. mm tykkelse, Android 9., En UI Core 1. Ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 32 GB opbevaring, microSDXC. Samsung Galaxy M01s er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 3 GB RAM, 32GB opbevaring, microSDXC med 13 addon megapixels, drevet kamera og 6. "skærm med 4000 mAh kapacitet af tungt batteri.

Fordele og ulemper af Samsung Galaxy MS

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

The Galaxy A11 SM-A115F / DS er udstyret med det største ikke-aftagelig Li-Po 4000 mAh batteri. Hvis du loooking til USB-driveren for at forbinde din enhed med pc. På denne side får du al USB-driver. Du er den rigtige platform, Mobilewithdrivers. OM Guide dig altid, hvordan du downloader USB-driveren, og hvordan du installerer en USB-driver manuelt på din computer?

Vigtig

Samsung Galaxy A12 pris i Nepal, Dec 2021

Samsung Galaxy A12 pris i Nepal, Dec 2021

Seneste Samsung Galaxy A12 pris i Nepal er pris NPR21,069 og detaljer specifikationer, få markedsrente for Samsung Galaxy A12 online, før du køber Samsung Galaxy A12 i NP

Samsung A12 Pris I Nigeria Fuld Specifikationer Smartphone pris i Nigeria

Samsung A12 Pris I Nigeria Fuld Specifikationer Smartphone pris i Nigeria

Samsung Nigeria service forfremmelse. Få overkommelige reparationer skærm til din Samsung-enheder mellem 7th april og 6. maj 2021. vilkår og betingelser gælder, så længe lager haves.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Køb Samsung A12 4GB 64GB ROM 4G Smart Phone Black Online nu på Carrefour UAE. Butik fra et stort udvalg af smartphones, tabletter i slid i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours fantastiske priser, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore afkast

Samsung Galaxy A12 Gingle Case Doctor Mobile Sri Lankas Premiere Online Mobile Store

Samsung Galaxy A12 Gingle Case Doctor Mobile Sri Lankas Premiere Online Mobile Store

Den helt nye Samsung Galaxy A12 fra SimplyTek med HD-teknologi og 48MP Triple Camera vil helt sikkert se så godt ud som det føles.

Eksklusiv Samsung Galaxy A12 priser i Indien afsløret forud for lanceringen

Eksklusiv Samsung Galaxy A12 priser i Indien afsløret forud for lanceringen

Køb Samsung A12 og mere på de bedste tilbud og de laveste priser online. Tjek produkter fra Top bedømt brands og sælgere på Lazada nu.

Samsung Galaxy A12 Pris i Malaysia Specs RM628 TechNave

Samsung Galaxy A12 Pris i Malaysia Specs RM628 TechNave

Samsung Galaxy A12 pris i Indien er Rs 12990. Denne telefon er fyldt med 4 GB RAM, 64 GB intern lagerplads og 5000 batteri. Tjek Samsung Galaxy A12 mobile specifikationer, ekspertanmeldelser, ofte stillede spørgsmål, brugervurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Samsung Galaxy A12 specs 6GB RAM, 48MP kameraer og Pris Bestmobile24. om

Samsung Galaxy A12 specs 6GB RAM, 48MP kameraer og Pris Bestmobile24. om

Samsung har annonceret to budgetposter enheder Galaxy A12 og Galaxy A02s. Meddelte i dag, vil de gå på salg i 2021.

Samsung Galaxy A12 anmeldelse TechRadar Pricetopoint. om

Samsung Galaxy A12 anmeldelse TechRadar Pricetopoint. om

Sådan spiller YouTube i baggrunden på iPhone eller iPadListen til musik, mens du bruger et andet program eller slå skærmen offBy Jim Martin, redaktør 21 apr ...

Samsung Galaxy A12 review Budget Samsung smartphone med NFC og enorme batterilevetid

Samsung Galaxy A12 review Budget Samsung smartphone med NFC og enorme batterilevetid

Samsung Galaxy A12 gør en seriøs banen med et rent design sprog, intuitiv brugergrænseflade, og en quad bageste knast. Er det nok til at lokke købere i et segment, hvor køberne kræver mere for mindre

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.