Samsung Galaxy A12 Pris 24922 i Nepalese Rupee

Samsung Galaxy A12 pris i Nepal, Dec 2021

Galaxy A12 mobilprisen kun anderledes med intern opbevaring og ikke meget mere forskellig mellem begge mobile, det er ikke mere Vanskeligheder at vælge mens købet, begge er gode, men hvis du har brug for mere opbevaring, kan det være godt For 128 GB ellers vil 64 GB være bedst.

Samsung Galaxy et kamera

Endelig har Samsung Nepal Galaxy A12 i Nepal. Det blev allerede lanceret i andre lande. Enheden har nogle store opgraderinger over sin forgænger. Her i denne artikel vil vi kigge på specifikationerne, funktionerne, prisen og tilgængeligheden af ​​Samsung Galaxy A12 i Nepal.

Display & Design

Samsung Galaxy A12 Sport A 6. -InCH TFT LCD-panel. Den har en HD + opløsning på 720 x 1600 pixels og et aspektforhold på 20: 9. Desuden har panelet ~ 264-pixelsdensitet og ~ 85. % screen-to-body ratio. Desværre valgte Samsung til en Infinity-v Notch i stedet for et Punch-Hole display. Der er mærkbare bezels og hake.

Kamera

Flytning til kameraerne, der er et quad-kamera opsætning på bagsiden. Opsætningen ledes af en 48MP primær sensor med en blænde på 2.. Det ledsages af en 5MP ultra-bred sensor med en blænde på F / 2. og et 123-graders synsfelt. Der er yderligere to 2MP makro og dybde kameraer til makro og portræt skud. Telefonen kan optage 1080p videoer på 30fps fra bagkameraet.

ydeevne og hukommelse

Samsung har ikke afsløret det nøjagtige chipset indtil nu. Ifølge Data SAMSUNG har givet vi spekulere , at Galaxy A12 er drevet af Helio P35 chipset. Den har i alt 8 kerner, der indeholder 4x 2. 5Hz og 4x 1. GHz Cortex-A53 kerner. Powervr GE8320 GPU håndterer grafikken.

Batteri og andre specifikationer

Samsung Galaxy A12-mobiltelefonen har en 6. tommer TFT-skærm med en skærmopløsning på 720 x 1560 pixels og kører på Android 10-operativsystemet. Mobiltelefonen er drevet af octa-core-processor og uspecificeret chipset. Den har 32 GB / 64 GB / 128 GB Indbygget opbevaring og 3 GB / 4GB / 6GB RAM. Samsung Galaxy A12 kører Android 10 og drives af et 5000 mAh, ikke-aftageligt LI-PO-batteri.

Samsung startede 2022 med udgivelsen af ​​et af de mest ventede flagskibe fra Galaxy S21-serien. S21-serien havde et godt svar for brugerne globalt. Denne lineup har allerede gjort sin vej ind i det nepalesiske marked. Nu har Samsung Nepal officielt lanceret en ny budgetenhed, Samsung Galaxy A12. Galaxy A12 er pakket med nogle bemærkelsesværdige funktioner. Hvis du leder efter en mid-range enhed, er Galaxy A12 den ene til øjet for. Samsung Galaxy A12 pris i Nepal er Rs 18.999 for 4/64 GB variant.

design og display

Samsung Galaxy A12 Funktioner 6. -InCH PLS IPS med 720 x 1600 pixels. Denne enhed har ca. 82. Screen-to-body-forhold med et billedforhold på 20: 9. Ser på enheden Æstetik Vi har en flad skærm med en Waterdrop-hak på toppen og en synlig hake på bunden. På venstre kant er der volumen rockere, under løgn på fingeraftryk sensor integreret strømknap. Som det ses på de fleste mid-range-enheder, leveres galaksen A12 også med en 3. mm hovedtelefonstik. Dette er et stykke gode nyheder for kablet øretelefon / hovedtelefon elskere.

MP quad kamera modul

Den leveres i fire opbevaringsvarianter, 3 / 32GB, 4 / 64GB, 4/128 GB & 6 / 128DK. Du kan udvide det interne lagring ved hjælp af Micro SDXC. Ved at bevæge sig frem til batteriet, er der et massivt 5000mAh batteri. Det understøtter også 15W hurtig opladning. For opladningsporten har vi desværre Micro USB 2.. Da den nuværende tendens i opladningsporten er standard USB-type-C.

Samsung Galaxy en nøgle specifikationer

Samsung Galaxy A12 Generelt ser anstændigt budgetenheder. Den 48MP Quad bagkameraopsætning og det massive 5000mAh batteri er fremragende funktioner i denne enhed. Galaxy A12 er officielt tilgængelig på det indiske marked. Samsung Galaxy A12 pris i Indien er INR 12.949 for 4/64 GB. Samsung Galaxy A12-prisen i Nepal er Rs 18.999 for 4/64 GB og Rs 19.999 for 4/128 GB. F Du ser ud til en enhed under Rs 20.000, læs venligst, bedste smartphone til at købe i Nepal under Rs 20.000.

Der har været en officiel lancering af Samsungs Galaxy A12 i Nepal. Det blev lanceret for et år siden som efterfølgeren til Galaxy A11. Her er Samsung Galaxy A12 Pris I Nepal med sin specifikationer, funktioner og tilgængelighed lige nu.

Samsung Galaxy en oversigt

Ud over den 6. -inch TFT panel, Samsung Galaxy A12 indeholder også en fingeraftryksscanner. I modsætning til sin forgænger, den nye model er udstyret med en Infinity-V hak. På den nederste hage, at skærmen har en mærkbar bezel. Displayet er HD +.

På grund af sit budget natur, kroppen sandsynligvis lavet af plast. Med en dual-tone look og en struktureret øverste del, Samsung har gået for en moderne look. Samsungs branding vises på den nederste del, som huser den firkantede kamera modulet.

ydeevne og hukommelse

Mens Samsung lister telefonen som havende en octa-core processor, has not det afsløret, hvilken processor er faktisk bruges. A12 kan faktisk komme med MediaTeks Helio P35 processor, baseret på clockfrekvens. I alt otte Cortex-A53 kerner er til stede, hvoraf størstedelen fungere ved 2. GHz, og resten ved 1. GHz. Hvad nu, Samsung har ikke specificeret, hvilken version af Android det planer om at sende med. Vores forventning er, at det vil køre på One UI 2. ud af boksen, baseret på Android 10.

Tre RAM konfigurationer vil være tilgængelige for Galaxy A12 â € ”3GB, 4GB, og 6GB. Endvidere vil tre hukommelsesoptioner være tilgængelig â € ”32GB, 64GB, og 128GB. Med en ekstern MicroSD-kort, kan det interne lager også udvides op til 1 TB.

Kamera

Der er fire kameraer på bagsiden af ​​Samsung Galaxy A12. Sammenlignet med sin forgænger, A12 er udstyret med en 48MP primære kamera, en opgradering fra 13 MP. F / 2. åbning reducerer også dybdeskarpheden. Ud over den 5MP kamera, der er en 2MP dybde kamera samt. Samsung har tilføjet en anden 2MP makroobjektiv til at erstatte den tidligere 8MP linse. Infinity-V hak huser en 8MP selfie kamera.

Resten af ​​de specs

Derudover batteriets kapacitet er blevet øget. En massiv 5,000mAh batteri er nu inkluderet med Galaxy A12. Nå nødt til at se, om det vil komme med en oplader, der understøtter 15W hurtig opladning. Der er en fingeraftryksscanner indlejret i siden af ​​telefonen.

Samsung a specifikationer:

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung har afsløret efterfølgeren til Galaxy A11: Samsung Galaxy A12 i nepalesiske marked. Håndsættet er budgettet tilbud fra firmaet med forbedret kamera og batteri. Når det er sagt, lad os tage et kig på specs, funktioner, forventet pris og tilgængelighed af Samsung Galaxy A12 i Nepal.

Samsung Galaxy en oversigt

Galaxy A12 flaunts en 6. HD + TFT-skærm med HD + opløsning på 720 x 1500 pixels. Den leveres med Infinity V hak for selfie kamera og kanter er mærkbar. Sammenlignet med de kanter rundt på skærmen, på knappen hage er lidt tyk.

Håndsættet bærer unibody-design, støbt med en enkelt sag, der ombrydes alle fire kanter, indtil den møder displayet. Sagen har en dual tone finish med en struktureret look. Den øverste del af sagen er et hjem for en firkantet kamera modul, mens den nederste del flaunts SAMSUNG branding.

Kamera

Den firkantet kamera modul giver plads til en quad kamera opsætning og lige under den ligger en LED-blitz. Helten i opsætningen er en 48MP vigtigste shooter med et f / 2. åbning, der er en stille opgradering via 13 MP på Galaxy A11. Tilsvarende kan en 5MP ultrabrede linse og et 2MP dybdeenheder er også til stede. Endvidere har selskabet tilføjet et 2MP makroobjektiv.

ydeevne og hukommelse

Håndsættet drives af en octa-core chipset med to klynger opererer ved frekvenser på 1. Ghz og 2. Ghz. Men Samsung has not specificeret selve processoren. Men vores spekulation siger, at det kan komme med en MediaTek s Helio P35. På samme måde har virksomheden has not talt om den Android version, det vil skib med. Igen, vi forventer, at køre med Android 10 med One UI 2. på toppen.

Udover det, vil håndsættet være tilgængelig i tre hukommelseskonfigurationer â € ”3GB, 4 GB og 6 GB. Der er også muligheder for tre forskellige opbevaring â € ”32GB, 64GB og 128GB. Disse lagre kan udvides op til 1 TB ved hjælp af et microSD-kort.

Batteri og diverse

Samsung har opgraderet batteriets kapacitet så godt. Galaxy A12 kommer nu med et 5,000mAh batteri med understøttelse af 15W opladning. Til biometrisk autentificering, det kommer med en sidemonteret fingeraftrykssensor. Endelig. Den leveres med Wi-Fi, Bluetooth 5., GPS og en 3. mm stik til hovedtelefoner.

Samsung Galaxy En pris og tilgængelighed i Nepal

Galaxy A12 vil sandsynligvis blive prissat på €179 og €199 for henholdsvis 3 / 32GB og 6 / 128GB varianten. I henhold til tilgængeligheden vil det være tilgængeligt fra januar 2022 i Europa med sorte, blå, røde og hvide farveindstillinger. I Nepal forventer vi prisen på Samsung Galaxy A12 til at starte på Rs 25.000, når den lanceres.

Vigtig

Samsung Galaxy A20 Funktioner, specifikationer og pris Finder

Samsung Galaxy A20 Funktioner, specifikationer og pris Finder

Galaxy A20 lader dig gå større. Den har en 6. tommer sAMOLED InfinityV Display til en større visning, Ultra Wide Kamera for at se en større verden, og et batteri længe nok til tilslutning i din virksomhedernes daglige.

Samsung Galaxy A20 vs Samsung Galaxy A20s side ved side specs sammenligning

Samsung Galaxy A20 vs Samsung Galaxy A20s side ved side specs sammenligning

Venligst skal du gøre JavaScript On i din browser og derefter genindlæse siden.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

SAMSUNG A20 har masser af spændende funktioner, som alle, der leder efter en klassiske telefon vil falde i kærlighed med. Find ud af alt om telefonen og dens omkostninger.

Samsung Galaxy A20 lanceret i Indien på Rs 12.490

Samsung Galaxy A20 lanceret i Indien på Rs 12.490

Find den bedste brugte A20 pris i Indien Brugt A20 til salg i Indien. Renoveret Seal Pack A20, A50, J7, S10, J2, Note 9, S9 Mere i OLX Indien. Indien.

Samsung Galaxy A20 Pris i Nigeria december 2021

Samsung Galaxy A20 Pris i Nigeria december 2021

At finde den bedste pris Samsung Galaxy A20 i Nigeria, finde hvor kan man købe Samsung Galaxy A20 til den bedste pris, Samsung Galaxy A20 Fuld

Samsung Galaxy A20 Bedste pris i SouthAfrica 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy A20 Bedste pris i SouthAfrica 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Find Samsung A20 til salg i Rynfield. OLX Sydafrika, Find nu Alle Samsung A20-klassificerede annoncer i Rynfield.

Samsung Galaxy A20 SMA205GD Smartphone Billigste priser online på Findpare

Samsung Galaxy A20 SMA205GD Smartphone Billigste priser online på Findpare

Samsung Galaxy A20 fuld smartphone specifikation og estimat pris i Tanzania. Læs mere om Samsung Galaxy A20 i Tanzania.

Samsung Galaxy A21s langsom opladning Check grunde mulige løsninger

Samsung Galaxy A21s langsom opladning Check grunde mulige løsninger

Shop til Samsung Galaxy A21s 15W Type C Adaptive Fast cigarstik Med 1 Mt Cable Black GRATIS COD waranty USB-kabler MOBILE laptop opladere

Hvordan du låser en Samsung Hvis du har glemt PIN ElectroAnswers

Hvordan du låser en Samsung Hvis du har glemt PIN ElectroAnswers

Video hvordan man kan låse en samsung A21 telefon uden at kende adgangskoden Nghe NHC remix, NHC dækning hø ht Nghe NHC Hay l ni chia s nhng video NHC Remix, NHC dækning hø NHT, cc bn c th xem v ti minutter ph nhng video MV CA NHC

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.