Samsung Galaxy A21 Sydkorea

Samsung Galaxy A21 Pris i Sydkorea

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Disclaimer: Priser og indholdet er ikke guaranted. Alle data er indsamlet fra producentens hjemmesider og nogle andre anseelse hjemmesider. BDMobilePhone Selskabet er ikke ansvarlig for eventuelle krav fra påståede skader som følge af indholdet af sådanne websteder. Indholdet til de steder leveres som en service til dig som bruger af dette web-sted.

Adskillige lav til midten af ​​budget telefoner har ramt smartphone-markedet i de seneste dage. Er du forvirret om, hvilken en til at købe, og som for at give slip på? I løbet af økonomiklasse telefoner i 2022, har en Samsung deltog med sin seneste opfindelse Galaxy M21. Udgivet den 12. juli i Bangladesh, har M21 viste sig som en lav-budget morder Smartphone. Det har nogle fantastiske funktioner med et par ulemper. Læs denne artikel for at kende de specs, funktioner, ogen prisen på Samsung Galaxy M21 i Bangladesh.

På højre kant, får du volumen rocker og power-knappen. SIM-kort slot er placeret på venstre side. I denne telefon, kan du indsætte to nano SIM med et MicroSD hukommelseskort. En sekundær støj annullering mikrofon sidder på den øverste kant. På den nederste kant, M21 tilbyder en USB-C-port, en 3. mm lydstik, en højttaler grill, og den primære mikrofon. Udførelsen af ​​højttaleren er god.

På den bageste ende har M21 et kamera bump i besiddelse af en tredobbelt kamera sat op med en LED lys. Dens fysiske fingeraftryk sensor er også placeret på bagsiden. Denne sensor kan tage et øjeblik til at reagere. Denne smartphone er tilgængelig i to fantastiske farver: Midnight Blue og Raven Black.

Skærm

Samsung Galaxy M21 er velsignet med en 6. -inch fuld HD Plus skærm. Du kan vide, at Super AMOLED-panelet er et flagskib-niveau funktion, der tilbydes af luksuriøse telefoner. Tak Toa Samsung for at indføre denne præmie funktion i sit lave budget Smartphone Samsung Galaxy M21. Dens kanter look gennemsnit med en skærm-til-krop-forholdet 84.%. Samsung praler med, at M21 har 420 nits lysstyrke. Det kan udføre gennemsnit i direkte sollys.

Kamera

Ligesom andre telefoner, M21s svagt lys billeder er ikke glædeligt ligesom sine dag-lys fanger. Det har en nat-mode funktion til at forbedre billedkvaliteten i svagt lys situationer. Men stadig kan du se lyde efter zoom. Men den automatiske fokusering træk ved denne smartphone kan ikke arbejde effektivt hele tiden. Men hvis man sammenligner med andre telefoner under en lignende pris-interval, M21s prime shooter gør et godt stykke arbejde.

Med de bageste sensorer, kan du skyde et maksimum på 4K videoer ved 30 fps uden stabilisering facilitet. Hvis du vælger den 1080p opløsning ved 30 fps, kan du nyde super stabilisering tilstand med gyro-EIS-funktion. Videoen kvalitet synes gennemsnit i begge tilstande.

For selfie elskere, har Samsung givet en 20MP forreste sensor featuring F / 2. blænde med HDR-funktionen. Du kan tage gode selfies viser fine detaljer og kanter. Interessant M21s foran shooter gør det muligt at tage billeder på et vidvinkel. Det er en bonus for dem, der elsker at tage gruppe-selfies. Men farven nøjagtigheden af ​​fotos kan forvrænge lidt fra virkelige objekter de. Med kameraet på forsiden kan du optage videoer i 1080p ved 30 fps.

Ydeevne

Samsung har anvendt Exynos chipset i sin anden smartphone-serien. Det fungerer godt for regelmæssig brug, sociale medier navigation, og multi-tasking. Mens du spiller spil kan du opleve nogle forsinkelser. Men stadig, kan du gøre afslappet gaming uden at have betydelige opvarmning spørgsmål. Imidlertid er Galaxy M21 anbefales ikke til de tunge spillere, der ønsker at spille PUBG eller lignende spil gnidningsløst uden forsinkelser i høje indstillinger.

I kraft af Samsungs One UI 2 operativsystem på toppen af ​​Android 10, Galaxy M21 leverer en problemfri brugeroplevelse uden indblanding fra nogen reklamer. Du kan nemt fjerne unødvendige apps til at få hurtigere ydeevne. M21 er tilgængelig i to varianter 4GB / 64GB og 6GB / 128GB. Denne telefon er udstyret med UFS 2. teknologi.

Batteri

Samsung Galaxy M21 out-vinder mange dyre konkurrenter med sine 6000 mAh batteri. De tunge brugere kan bruge denne telefon for omkring en dag, mens moderat forbrug kan holde den i live i ca. 2 dage. Med den medfølgende 18 W hurtig oplader, kan du oplade denne telefon inden 2. timer. Imidlertid kunne en kraftig oplader har reduceret opladning varighed.

Netværk

For nylig folk taler om netværk nummer af Samsung Galaxy M21 Smartphone. På test, er det konstateret, at der for GP Sim netværket barer er mindre sammenlignet med Airtel eller Robi SIM. Wi-Fi-signaler er også lav end andre telefoner. 4G-forbindelse fungerer muligvis ikke korrekt. Selvom øre-stykket fungerer godt, kan lydkvaliteten af ​​opkald vise nogle forvridninger til modtagerne. Â Dog kan netværket antenne af denne telefon har nogle spørgsmål. EN

For at bekæmpe disse problemer kan du optimere indstillingsmulighederne for Galaxy M21. Naviger til tilslutningsmulighed fra indstillingerne. Så vil du finde en mulighed netoperatører. Nu aktiverer indstillingen Select automatisk, hvis standardindstillingen viser Vælg Manuelt. Efter denne optimering, forventes Samsung Galaxy M21 til at overvinde de netværksproblemer.

Samsung Galaxy m pris i Bangladesh

Samlet set Samsung Galaxy M21 er en stor smartphone under budgettet rækkevidde. Det kan være et godt valg for folk, der ønsker at nyde video streaming i mange timer med den fremragende skærm kvalitet. M21 er ikke en gaming-centreret telefon, men virker fint for afslappet gaming. Den prisseddel forekommer rimeligt. Håber det hjælper!

Samsung Electronics er en sydkoreansk multinational virksomhed. De har samlefabrikker og salgsnet, i 80 lande og beskæftiger omkring 365000+ folk. Samsung Electronics også producenter af elektroniske komponenter såsom halvledere chip, flash-hukommelse, harddisk, batterier enheder til kunder som sony, etc, æble. Samsung Galaxy Note er en serie af Android-baserede smartphone og tablets. Galaksen serien smartphone er for populær i Bangladesh på grund af deres rige funktioner, nem brugergrænseflade, fremragende design og fremragende kundeservice. Dens klart, at de altid forsøgt at give god kundeservice.

Samsung har været berygtet for at producere nogle af de bedste funktioner i telekommunikation verden. Stemplet som Samsung Galaxy, blev den første telefon produceret i 2022 som markeret som den første af den lange række af Galaxy enheder. Der er to versioner af Galaxy enheder en € ”Galaxy S-serien, som er markedsført som en high-end enhed, og Galaxy Note-serien, som tilbyder okay, træk med en ekstra stil. Deres enheder kører gennem en android system. I øjeblikket er den nyeste version; Galaxy S10 Â og Galaxy s10 plus gælder for 683 dollars og 799 dollars hhv. Galaxy Note 9 handler pt 745 dollars

I Bangladesh, priserne på Samsung er noget der ligner den eneste forskel er shipping og skattemæssige priser. For eksempel er det Galaxy Note 9 går til 94.900 taka hvilket er en stigning på 14.695 taka. Den høje ende version Samsung S10 plus går til 99.900 taka, hvilket er langt over det normale prisklasse i USA. Dette er en stigning på 33.282 TK. Helt en forskel!

Hvorfor folk elsker samsung mobil

Samsung har opholdt sig i smartphone industri i løbet af de seneste par år. Med den dræbte af nye funktioner, specs og banebrydende teknologi, har det vist sig at være den bedste og største selskab. For at tilføje til det, virksomheden tilbyder smartphones, der spænder fra budgetmæssige til nogle hårde high-end produkter. Så deres fans har masser at vælge imellem, afhængigt af deres ønsker.

Den levende og store skærm Samsung smartphones har, er det guld-kapløb for de fleste mennesker, der gerne farverige produkter. De prale af en levende Super AMOLED skærm, der giver dig mulighed for at nyde den præmie indhold ser erfaring med som lat = RGE som 4 Pixel opløsning. Deres nyeste modeller har foldbare skærme gør den utrolig elegant og kraftfuld.

Mange mennesker kan lide deres top-notch kameraer, der er for ideal tage billeder og selfie billeder. Med andre ord, deres kameraer har stærke og store pixels, der arbejder selv under dårlige lysforhold. Og deres utrolig indstilling funktioner gør opfange ethvert objekt skarp og perfekt. De har også to billede autofokus, der gør det muligt at fange krystal billeder selv i bevægelse.

Samsungs distinkt software er en anden utrolig funktion, der gør brandet mere populære. De fleste af de telefoner bliver drevet af Snapdragon 765G-processor, som sikrer en bemærkelsesværdig præstation. Som et resultat, giver de mindre processorkraft end de fleste smartphone mærker på markedet.

En anden god ting med de fleste Samsung smartphones er deres utroligt store lagerkapacitet. Dette giver dig ro i sindet og samtidig holde dine vitale data eller store filer uden bekymringer. Deres store RAM-kapaciteter sikrer også en hurtig, pålidelig og bekvem præstation, der outshines andre mærker.

Samsung er ingen brainer, den førende smartphone maker i verden. Takket være deres ekstraordinære kvalitet og førsteklasses produkter, de giver. Det leverer en bred vifte af smartphones fra low-end til high-end for dig at vælge dit bedste. Det gode er, de er det mest populære mærke adgang til mange på grund af deres budgetvenlige funktion.

Alt om Samsung smartphones er fantastisk! Fra deres strålende AMOLED-skærm til den store skærm til skarpe kameraer. Nogle serier har smarte touch-funktioner, der gør brug endnu mere sjovt og ligetil. Også de har fremragende udseende med høj buet for et behageligt greb. Deres udvidede batterilevetid gør det til din daglig brug en brise og bekymringsfri. Der er så meget, Samsung bringer til brugere af deres produkter.

Samsung Galaxy En komplet specifikationer

Mobiltelefoner er nu den uadskillelige og bedste ledsager, som alle har inden for rækkevidde. Uanset om du skal gennemse internettet, kommunikere eller tjekke venner og familieaktiviteter på Facebook, shoppe noget online, book billetter til rejser, bestil mad, fortsæt med de seneste nyheder eller underholde dig selv ved at spille spil eller Ved at se videoer, kan mobiltelefonen i denne moderne mobiltelefon få næsten alt gjort uden stor indsats.

Leder du efter den bedste mobilpris i Bangladesh? Køb din foretrukne mobiltelefon online til bedste pris i BD. Få den nyeste og budgetvenlige smartphone fra topmærker som Samsung fra Transcom Digital.

Vigtig

Køb Samsung Galaxy A22 5G 128GB White SMA226BZWVEUB

Køb Samsung Galaxy A22 5G 128GB White SMA226BZWVEUB

Samsung Galaxy A22 specifikationer Display 6. inches Super AMOLED Kamera 48 MP OIS, autofokus Processor MediaTek Helio G80 MT6769T 12 nm RAM 4GB LPDDR4

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Tech Giant Samsung vil sandsynligvis have et 50mp kamera i sin kommende smartphone Galaxy A23.

Samsung Galaxy A23 til funktionen en 50MP kamera

Samsung Galaxy A23 til funktionen en 50MP kamera

Den Itel A23 smartphone er en meget omkostningseffektiv og budget venlige telefon fra Itel mobil. Enheden er udstyret med en 5inch skærm med en skærmopløsning på

Samsung Galaxy A23 kan komme med en 50MP kamera

Samsung Galaxy A23 kan komme med en 50MP kamera

Køb Samsung Galaxy A32Black med 6 GB RAM 128 GB Opbevaring, 5000mAh Batteri, 6. tommer InfinityU Display, 64MP Main kamera mere.

Xiaomi, Samsung efterladt, blev Indias nr. 1 smartphone mærke

Xiaomi, Samsung efterladt, blev Indias nr. 1 smartphone mærke

Ups, ser ud til, at siden går tabt. Start din hjemmeside på den billige.

Ny Samsung Galaxy A23 rygter om at have 50mp hovedkamera AZ World News

Ny Samsung Galaxy A23 rygter om at have 50mp hovedkamera AZ World News

Samsung Galaxy A23 er en kommende smartphone med den forventede pris på Rs. 51.999 i Islamabad, Karachi, Lahore, Faisalabad, Multan, Bahawalpur og andre byer Pakistan.

Samsung Galaxy A23 5G specs, pris og funktioner SpecificationsPro

Samsung Galaxy A23 5G specs, pris og funktioner SpecificationsPro

Tjek Samsung Galaxy A23 Forventet pris og udgivelsesdato i Indien. Få Samsung Galaxy A23 dato for lancering, specifikationer, nyheder, billeder og ofte stillede spørgsmål ved MySmartPrice.

Samsung Galaxy A30 vs Samsung Galaxy M30 Sammenlign Specifikationer, pris Gadgets nu

Samsung Galaxy A30 vs Samsung Galaxy M30 Sammenlign Specifikationer, pris Gadgets nu

Køb Samsung Galaxy A30 Blue, 4GB RAM, 64GB opbevaring online. ead produktspecifikationer, funktioner og kunde anmeldelser. Et års brandgaranti EMI tilgængelig

Køb Galaxy A31 6GB Black Price tilbud Samsung Indien

Køb Galaxy A31 6GB Black Price tilbud Samsung Indien

Samsung Galaxy A31 smartphone er en værd at flaunting omkring den kommer med en lang række misundelsesværdige funktioner som sin quadcamera setup 48 MP Main 8 MP Ultrawideangle Camera 5 MP Macro kamera 5 MP Dybde kamera 20 MP Front kamera og en stor Infinityu display Åh, det er ikke alle dets stilfulde

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.