Samsung Galaxy A22 5G 128 GB Opbevaring Grey 6 GB RAM

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Bygget til trendsættere, Samsung Galaxy A22 Smartphone værter en vifte af fantastiske funktioner såsom et multi-kamerasystem, kraftfuld 5000mAh batteri, brede Infinity-V-display, og hurtig 5G-forbindelse. Det er også udstyret en iøjnefaldende design, der ubesværet supplerer din daglige outfits. Uanset om du er overskrift til kontoret for en arbejdsdag eller hænge ud med dine venner på en fredag ​​aften, Galaxy A22Â altid er du dækket!

Specs.

Vi tilstræber at sende ordrer inden for 2 dage. Leveringsomkostninger beregnes ud fra din placering og størrelsen af ​​din ordre. Møbler kan tage op til 8 uger at levere, da de fleste produkter er lavet specifikt til din ordre. Nogle varer kan tage længere tid at levere, hvis et produkt i øjeblikket ikke er på lager. En medarbejder vil kontakte dig, hvor dette sker.

hej min gamle telefon er en samsung s hvordan de sammenligne og min gamle telefon kan være under udvidet garanti med Harvey Norman Northwood er jeg i stand til at aflevere den eller sende den i at blive kigget på hensyn sagsøge

Tak for dit spørgsmål Sue. Spec klogt dette er ens i spec til Samsung S6. De mest bemærkelsesværdige forskelle er denne enhed har en meget højere kamera kvalitet og væsentligt højere lagerplads med hukommelse. Med hensyn til garanti, anbefales det du tager enheden til at gemme for holdet at vurdere, når låsning er blevet løftet. Håber dette hjælper!

gør denne telefon take grader SIM-kort

Skærmstørrelse: Målt diagonalt, skærmstørrelsen er 6. 'i den fulde rektangel og 6.' tegner sig for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Beskrivelse.

Samsung Galaxy A22 5G er et budget telefon med 6. -inch Infinity-V-display og 5000mAh batteri. Specifikationer omfatter også MediaTek Dimensity 700 processor, tredobbelt opsætning kamera på bagsiden med 48MP vigtigste sensor kombineret med 8 MP foran selfie kamera og hukommelse muligheder spænder fra 4GB / 64GB op til 8 GB / 128 GB. Priserne starter fra â,¬229

Shop Links

På trods af vores bestræbelser på at give fuld og korrekte Samsung Galaxy A22 5G specifikationer, er der altid en mulighed for indrømme, en fejl. Hvis du ser nogen forkerte eller ufuldstændige data, så lad os vide det.

Alternative varianter

På den næste generation af mobile datanetværk, magt 5G hurtige hastigheder ændrer den måde, du oplever og dele indhold â €”fra super glat spil og streaming, til ultra-hurtig deling og downloading. Opgrader til Galaxy A22 5G og fremskynde din smartphone oplevelse.

SAMSUNG MOBIL PRESSE

Awesome skærm, ægte jævn rulning

Udvid din udsigt til 6. -inch Infinity-V Visning af Galaxy A22 5G og se, hvad du har været savnet. Takket være FHD + teknologi, dit daglige indhold ser bettera €”skarp, sprød og bedøvelse. Plus, Fast Glat holder visningen glat, uanset om du er gaming eller rulle.

. * Billeder simuleret til illustration ** Målt diagonalt, skærmstørrelsen er 6. 'i den fulde rektangel og 6.' tegner sig for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Glat at røre med detaljer, der fanger lyset

En brosten tekstur og diskrete farver holder øje med Galaxy A22 5G mens det skinner i lyset. Raffineret kurver gør det behageligt at holde og give nem skærm navigation. Vælg mellem Violet, Mint, Hvid og Grå farver.

Fang din verden i alle forskellige måder med tredobbelt kamera

2mp dybde kameraet giver dig mulighed for at justere dybdeskarpheden i dine fotos. Med et simpelt tryk kan du nemt finjustere baggrunden blur bag dit emne for højkvalitets portrætbilleder, der virkelig skiller sig ud.

Del selfies der skiller sig ud med front kamera

Selvom dyre smartphones tendens til at komme i søgelyset en hel masse mere, mid-range modeller tilfældigvis er de hemmelige stjerner på butikshylderne i hele verden. Samsung forstod denne omstændighed nogen tid siden og byder på mange mid-ranger-modeller i 2022. Med en start pris på $ 300 og derover, kan du i øjeblikket afhente Galaxy A22 5G efter billige online. Denne særlige gennemgang viser, hvordan Samsung har de bedste alternativer, der tilbydes til masserne.

Gå direkte til:

Galaxy A22 5G er en temmelig gennemsnitlige mellemklassen smartphone. Det betyder, at der hverken er stor overrasker heller ikke smartphone skuffe når det kommer til brug hver dag. Både design og operativsystemet vil helt sikkert overbevise Samsung-fans, mens det hele pakketilbud solid præstation med en pris, der svæver omkring $ 300.

Men der er smartphones, der tilbyder mere til den pris punkt, så du måske ønsker at træde varsomt her. Hertil kommer, at Samsung ikke tilbyde en længere garantiperiode eller softwareopdateringer til A22 5G med Android 12A opdateringen kun ankommer i juli 2022. Hvis dit hjerte ikke slog for et slankt smartphone med en hvid tilbage, ville du være bedre stillet ser andre steder.

Design & visning: flyforsinkelser i samsung styrker

Visuelt Samsung Galaxy A22 5G minder mig om Galaxy S21 5G, der ankommer i hvidt. Dette skyldes, at begge enheder bruge samme hvide materiale for ryggen. Men polycarbonat på A22 5G ser lidt mere hult end på flagskibet håndsæt. Derudover har Samsung også indarbejdet en plastik ramme i A22 5G. Samlet set build kvaliteten af ​​smartphone er acceptabel.

Bortset fra det, er Samsung også kendt for sine fremragende skærme. Galaxy A22 5G tilbyder kun et LCD-display albeit med en høj opdateringshastighed på 90 Hertz. Resolutionen er på 1.080 x 2.400 pixels, hvor indholdet på skærmen, vil blive afbrudt af en vanddråbe hak ved overkanten af ​​skærmen. I denne afdeling, andre modeller i samme prisklasse tilbyder allerede en moderne dorn-hul-variant.

Trods transporterer LCDÂ teknologi, er Galaxy A22 5G display overbevisende nok i brug hver dag. Det er lyst nok til at være læseligt, også når de ses under stærkt sollys. Og det har også været Kalibreret godt nok til at vise indholdet på skærmen i realistiske og ægte farver. Fingeraftrykssensoren af ​​A22 5G er ikke placeret under displayet, da det forbliver i en bekvem position på højre side af skærmen.

Software: ikke drage fordel af den årig opdatering politik

Galaxy A22 5G kører på Android 11 ud af boksen! En opdatering til den næste Android styresystem er i støbeskeen, men køberne af A22 5G vil sandsynligvis nødt til at vente indtil juli 2022 at ankomme på deres håndsæt. Dette er en fejl, at jeg ikke ønskede at efterlade ubemærket i denne anmeldelse. Desuden er der en anden ulempe, når vi tager et nærmere kig på softwaren.

Det er fordi Samsung lavet overskrifter i begyndelsen af ​​2022 ved at love fire års sikkerhedsopdateringer til sine utallige smartphones. Det er et smart træk, selv om sandheden er, at rigtig mange billige smartphones kun modtage en ny sikkerhedsopdatering hvert halve år. Galaxy A22 5G ikke drage fordel af denne nye politik, i hvert fald ikke på en official grundlag. På listen, at Samsung offentliggjort, er Galaxy A22 5G ikke.

Hvad jeg også fundet at være temmelig mærkelig: smartphone kommer med præcis en pre-installeret app, som er de sociale medier netværk er kendt som "TikTok". Dette er en app, der er kendt for ikke at være meget forsigtig, når det kommer til at holde dine personlige data sikkert. Måske ville det være i din bedste interesse at afinstallere TikTok lige fra få gå, medmindre du er dig selv en TikTokker. Hvis det er tilfældet, så er dette ulempe bliver en stor fordel!

Ydelse: tilstrækkelig ydeevne med g bonus

Galaxy A22 5G er drevet af en MediaTek Dimensity 700 5G chipset, en af ​​de mest populære mid-range 5G SoC'er af 2022. De otte-core CPU er clocked på 2. og 2 gigahertz, opdelt i effektivitet og ydeevne klynger. Kernerne arbejder sammen med 4 GB RAM og enten 64 eller 128 GB intern hukommelse. NFC er om bord, og lagring kan udvides via microSD-kort.

Hvad jeg kunne lide:

På markedet for mid-range smartphone, kan du forvente støtte til den nye mobile netværk og en glat daglige præstation i 2022. Desuden bør alle almindelige mobilspil også være spilbare, omend med længere load tider og lave grafikindstillinger. Galaxy A22 5G gør meet sådanne krav, selv om kun lige i nogle tilfælde.

Den MediaTek Dimensity 700 anvendt, som bruges i the redmi Note 10 5G bl.a. lancerer apps med korte loading tider. Som altid, selv om, vil jeg anbefale dig at ringe ned Animationa i indstillingerne udvikler at lave ydelse lidt hurtigere. Mobil spil som Call of Duty: Mobile eller den nye PUBG: Ny stat vil være i stand til at køre problemfrit på lave grafikindstillinger. A22 5G be beatâ sammenlignelige modeller som Oppo A54 5G i Benchmark Tests.

Der er dog også et rimeligt antal punkter til at kritisere omkring A22 5G. Mens jeg var glad for NFC-supporten, er 4 GB arbejdshukommelse simpelthen for lidt i denne dag og alder. Du vil savne at have mere RAM, især under multitasking-øjeblikke, og når yderligere apps er installeret. Desuden er næsten 18 GB af den allerede tilgængelige hukommelse besat af operativsystemet.

Selvom smartphone understøtter microSD-kort, er det altid lidt mere Cumbersome end at stole på indfødte enhedsopbevaring. Når man ser på de understøttede 5G-bånd, er det også mærkbart, at håndsættet ikke understøtter "N3", "N1" og "N28" -båndene, der anvendes i Tyskland. Imidlertid understøttes det mest almindelige 5G-band i Tyskland, "N258".

Kamera: Triple Camera Configuration har mange faldgruber

Bagsiden af ​​galaksen A22 5G har en tredobbelt kamera konfiguration med en maksimal opløsning på 48 megapixel. Sensorerne består af en hovedføler, et ultra-vidvinkelkamera med 5 megapixel og et dybdekamera ved 2 megapixel. Du tager selfies via et 8 megapixel kamera.

Apesar de Já ter Sido Anunciado No Mercado Global, o Galaxy A22 5G Ainda nà £ o Pode Ser Comprado. ISSO PORQUE SOMENTE AGORA A SAMSUNG BESTEMMELSER FAZER O LANç DETTE OFICIAL DO APARELHO NO SEU PRIMEIRO MERCADO: Estamos Falando da à ndia.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A32 5G forventede pris i Indien er Rs 0. forventes Denne telefon til at blive lastet med 4 GB RAM, 128 GB Internt lager og 5000 batteri. Tjek Samsung Galaxy A32 5G forventede mobile specifikationer, udgivelsesdato og fotos.

Samsung Galaxy A32 5G Pris i Swaziland

Samsung Galaxy A32 5G Pris i Swaziland

Dens ikke kun 4G versionen thats tilgængelig i Filippinerne Samsung Galaxy A32 5G er, også. Se hvor meget du kan få det til her

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

TMobiles mostlyfree telefon, Samsung Galaxy A32 5G, blev rost for sin opbygge kvalitet, men kritiseret for sin dårlige skærm.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fuld specifikationer Telefon Samsung Galaxy A32 5G Specs, detaljeret teknisk information, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Samsung Galaxy A32 5G pris og specifikationer ABP LIVE

Samsung Galaxy A32 5G pris og specifikationer ABP LIVE

Ankommer ved Wed, 22 dec Køb Bemz Trådløs oplader til Samsung Galaxy A32 5G Ultra Thin10W Hurtig Opladning med Touch Tool Astronaut på Walmart. om

Mobiltelefoner Samsung Samsung Galaxy A32 128 GB6 GB RAM Awesome Black

Mobiltelefoner Samsung Samsung Galaxy A32 128 GB6 GB RAM Awesome Black

Køb Samsung Galaxy A32 8GB RAM 128GB Blå online. Få din nye mobiltelefon med den bedste pris og tilbud på Samsung Indien.

Køb Samsung Galaxy A32 4G 128GB ROM, 8GB RAM i Qatar.

Køb Samsung Galaxy A32 4G 128GB ROM, 8GB RAM i Qatar.

Den bedste pris på Samsung Galaxy A32 128GB 8GB RAM i Sri Lanka er Rs. 56.950. Prisen er skovet fra 10 butikker i Sri Lanka som 19 December 2021.

Samsung Galaxy A32 128GB Dual Sim Sort 395 Delivered Amazon AU

Samsung Galaxy A32 128GB Dual Sim Sort 395 Delivered Amazon AU

Amazon Samsung Galaxy M32 Daily Quiz Time besvarer i dag 19 juli win R'er 10.000 1 vinder Quiz

Spigen Rugged Armour Samsung Galaxy A32 4G TPU Taske Sort

Spigen Rugged Armour Samsung Galaxy A32 4G TPU Taske Sort

Samsung A32 Case samsung A32 kofanger tilfælde Samsung A32 Silikon Samsung A32 hardcase Samsung A32LAZADAhttpspdp. Azada. o. dproductscasesamsunga32 ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.