Samsung Galaxy A32 lanceret i Indien, prisen starter fra Rs 21,999

Samsung Galaxy A32 5G Pris i Malaysia Specs RM903 TechNave

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ikke alle Samsung 5G telefoner koste jorden, da A32 5G beviser. Dens om så billige, som du kan få, hvis du ønsker den nyeste kommunikationsteknologi, men har producenten ofret ydeevne til at tilbyde så lav en pris? Se, om denne Samsung 5G telefon er et godt køb Best Buy ved at læse vores fulde gennemgang.

Tekniske specifikationer

Vores testlaboratorier sammenligner funktioner og priser på en række produkter. ry som? at låse op vores anmeldelser. Du kan øjeblikkeligt sammenligne vores testresultater, så du kan sørge for, at du ikke sidder fast med en, ikke køb.

Sammenlign detailhandlere

Priserne er bestilt fra laveste til højeste, uanset af detailhandler rating eller lager, og udelukke eventuelle leveringsomkostninger. Vi er ikke i stand til at vise alle mulige forhandler og billigere priser kan være tilgængelige. Når du klikker på et forhandlerlink på vores websted, kan vi tjene til affiliate provision. Dette understøtter ournot-for-profit missionto styrke forbrugernes stilling og på ingen måde påvirker vores anbefalinger. ind ud mere.

Sæt os på prøve

Samsung Galaxy A32 5ga Pris i Bangladesh herunder Uofficiel & officielle pris i Bd eller BD Pris, dato for lancering, Anmeldelser, BD News, Farver, Varianter, fulde specifikationer, funktioner, RAM, Internt lager, Størrelse, Performance, sammenligning, og hver enkelt har ratings af den mobile gives belowâ € |

Lavet af glas på forsiden, plast på bagsiden og rammen, den mobile er tilgængelige ina Awesome Blå, Awesome Hvid, Awesome Black & Awesome Violeta farver. Side Mounted Fingerprint kører ganske præcist hurtigt. At være en sensor accelerometer, gyro, nærhed, kompas sensor. Face unlock er også helt korrekt.

Virksomheden har lanceret telefonen i 4 varianter OFA 4GB / 64GB, 4GB / 128GB, 6GB / 128GB & 8GB / 128GB. I tilfælde af spil, grafik og ram ret godt. Høj kvalitet grafik spil kan nemt løbe og spillede ganske glat.

Bagsiden af ​​telefonen har AA 48MP + 8MP + 5MP + 2 MPa cameraÂ, som du kan optage flotte kvalitet billeder og en maksimal OFA en video. Desuden er det stadig som en ekstra funktion, ligesom telefonen har Ana 13MP selfie kamera med, som du kan tage smukke kvalitet billeder og selfie. Du kan optage maksimalt   video med frontkameraet. Højt kvalitetsarbejde kan gøres ubesværet med kameraet på telefonen.

De mobile anvendelser en ikke-aftagelig Li-Ion 5000 mAh batteri. Med hvor du kan få et gennemsnit på op til 90 timers standbytid, og 12 timers netto browsing. På den fuld opladning, kan du tale for næsten Op til 30 timer på 3G. Telefonen vil tage omkring 2. minutter at oplade med 15W hurtig opladning.

Alle vores produkt dataindsamling kilder er internettet. Vores hold delte alle slags anmeldelser, detaljer og priser i Bangladesh er blevet indsamlet fra forskellige hjemmesider på internettet. Vi har forsøgt at præsentere oplysningerne til dig gennem verifikation og udvælgelse fra internettet. Vi oprigtigt undskylder ulejlighed, dette måtte forårsage. Før du køber et produkt, skal du tjekke og vælge godt.

Typisk nybygget smartphones koste en masse penge, især dem på toppen af ​​elektronikken pyramide. Den nyeste Apple og Android-baserede enheder nærmer og svæve over $ 1.000 mærket. Og i de tidlige dage af en cellulær tech overgang som den gik igennem nu med 5G, anordninger til at bruge NewTech har en endnu højere præmie.

Sådan Lås Samsung Galaxy S8 Plus Fast Secure

Men var langt nok nede ad vejen, at du kan finde relativt overkommelige telefoner med 5G kapaciteter. Tidligere på året, Samsung forfrisket sin serie af Galaxy A serie telefoner, medio prissat til ligefrem billige håndsæt, der er stadig temmelig stand. Jeg fik mine hænder på AA Galaxy A52Â ogen en A32Â til test, og afhængigt af dine behov, hver er en tilfredsstille enhed. Tag ikke fejl, selv om der er ofre, der skal foretages. Uanset om det, du giver op, er det værd, er spørgsmålet.

Der er nogle ting A52 og A32 andelen til fælles. Begge har 6. -Inch skærme, selvom A52 er af højere kvalitet. Begge har 5G-kapaciteter â € "Jeg testede dem på T-MOBILES-netværk â €", men hverken understøtter super-hurtige millimeter bølgeforbindelser, der tilbyder kæbe-drop downloads, men kan ikke trænge ind i solide genstande og er generelt svært at finde. Begge kommer i sort â € "Tag det eller lad det være â €" og begge accepterer microSD-hukommelseskort for at tilføje op til 1 terabyte lagerplads. Begge kommer med Android 11.

Galaxy A G, $ Â

Denne telefoner 6. -Inch-skærm er en Super AMOLED med 1,080 x 2,400-pixels ved en 2000-Hz-opdateringshastighed. Dens en fremragende skærm, og i betragtning af Youd betaler tæt på $ 1.000 sidste år for S20 med denne skærm, det er en hel del.

Telefonen føles godt i min hånd, og selvom det for det meste er lavet af plast, føles det solidt, med nogle hekte. Fingeraftrykssensoren er under displayet og fungerer meget godt, oplåst hurtigt og pålideligt. Jeg havde mindre held med ansigtsgenkendelse, men så er jeg forkælet med ansigts-id på min iPhone 12 Pro Max.

A52 5G bruger en Qualcomm Snapdragon 750g processor med 6 GB RAM og 128 GB indbygget opbevaring, men det er ekspanderbar som tidligere nævnt. Dens hurtige og lydhør, med apps, der åbner hurtigt og skærme, ruller jævnt - det føles som en flagskibstelefon. Mid-range spil spillede godt.

Telefonen har et 32 ​​megapixel front selfie kamera, og der er fire kameraer på bagsiden: et 64-MP hovedkamera med optisk billedstabilisering; et ultrabredt 12-MP kamera; et 5-MP makro kamera; og et 5-MP dybde kamera til at hjælpe med portrættilstandsskud. Video kan fanges i op til 4k opløsning.

Billeder har ikke den sædvanlige hyper- mættet Se du forventer af Samsungs Flagship Galaxy-telefoner med flere naturlige toner. Low-Light Photos manglede detaljerne og dybden, jeg får med min iPhone, men gjorde et godt nok job med ledigt lys.

Portrættilstand Lejlighedsvis sløret Forgrund Objekter, og zoomning for at fange fjerne objekter resulterede undertiden i en ulige sløring af ting i forgrunden . Men kamerasystemet omfatter mange af de fancy funktioner, der findes i de højere ende galakser, som f.eks. Single Take, som giver dig mulighed for at fange både stillbilleder og videoer i et udvidet skud.

5G-forbindelsen på A52 matchede min iPhone 12 Pro Max, som også er på T-Mobiles netværk. Med 2-3 barer var jeg i stand til at få downloadhastigheder over 200 Mbps, og i nogle områder, hvor alle fem barer tændte, fik jeg hastigheder tæt på 300 Mbps. Men det understøtter ikke Wi-Fi 6.

Galaxy A G, $ Â

Da Samsung lancerede sin a-serie lineup i april, var A32 da den mindst dyre 5g smartphone, du kunne købe. Nu er der mindst en billigere 5g telefon: Â Motorola en 5g Aceâ på $ 264. Stadig, hvis du specifikt vil have en Samsung-enhed, er dette din lavest-pris 5G-indstilling.

Galaxy A32 5G har en 6. -Inch HD + LCD-skærm med en 720-by-1,600 pixel opløsning og en 90-Hz opdateringshastighed. Dens hverken så lyse eller så skarp-udseende som A52, men rulning er glat.

Fingeraftrykket sensor til A32 er indlejret i låseknappen på den højre kant af telefonen. Det efficient helt så lydhør som under-skærmen sensor på A52, til tider klager at jeg var ikke dækker hele knap med min tommelfinger, da jeg var. Men jeg fandt, at jeg kunne godt lide den bekvemmelighed af knappen sensoren mere end versionen på dyrere telefon â € ”bringe min tommelfinger på knappen følte sig mere naturligt. Id elsker at se dette på andre telefoner, med følsomheden forbedret.

The A32 5G er drevet af en MediaTek 720 processor med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads, men ligesom A52, dens udvides til 1 TB. Jeg var tilfreds med hastigheden af ​​populære apps â € ”Facebook, Twitter, TikTok og Microsofts Office-app, som er inkluderet i telefonen, var ganske snappy. Men nogle mid-range spil jeg forsøgte didnt spil så glat som på A52.

Ligesom A52, farver er mere afdæmpet end på Samsungs flagskib telefoner. Det ude af fokus udtværing jeg nævnt i nogle zoomet fotos var værre på denne enhed. Portrætbilleder var af ordentlig kvalitet, og svagt lys billeder blev ikke nær så godt oplyst. Jeg vil ikke anbefale denne model til noget ud over afslappet smartphone fotografering.

Jeg var begejstret over muligheden for A32 som en anstændig 5G telefon, og for basisløsning brugere, der foretrækker Android-enheder ville det sandsynligvis være tilstrækkeligt til en fornuftig pris. Men den A52S højere omkostninger får du en langt bedre skærm, et beefier kamerasystem og mere magt til gaming. Hvis du har brug for flere muskler, sit værd det.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Tags: Samsung Galaxy A32 5G, Samsung Galaxy A32 5G Harga, Samsung Galaxy A32 5G Malaysia Forbestilling, Samsung Galaxy A32 5G Forbestilling, Samsung Galaxy A32 5G Malaysia, Samsung Galaxy A32 5G Malaysia Pris, Samsung Galaxy A32 5G Specs, Samsung Galaxy A32 5g anmeldelse, Samsung Galaxy A32 5G Malaysia Udgivelsesdato, Samsung Galaxy A32 5G Malaysia Launch, Samsung Galaxy A32 5G annoncere

Vurder og anmeld Samsung Galaxy A G

Camera-Boleh Dapat Gambar Yang Lebih Baik, Jelas, Dan Cantik Cuma Tidak Suka Wide kamera. Game-dapat Bermain ML Pada High Graphic Tanpa Masalah. Feature-Saya Dapat Manfaatkan Dengan Sebaiknya Data-Walaupun Model 5g, Tapi Still Tahap 4G + Men OK JE

Samsung Galaxy A32 Smartphone er nu officiel i Indien. Virksomheden har udgivet den dedikerede Samsung Galaxy A32-side og har også afsløret prisen på det officielle websted. Nøglehøjdepunkterne i telefonen er et AMOLED 90Hz panel, et 5.000mAh batteri, 64mp quad bagkameraopsætning og meget mere. Samsung sælger i øjeblikket midt-range-telefonen i kun en variant. Den 6 GB RAM + 128GB opbevaringskonfiguration af Samsung Galaxy A32 er prissat til Rs 21.999.

Salgs- og online tilgængelighedsoplysninger er i øjeblikket ukendte. Tipster Ishan Agarwal hævdede, at enheden vil gå på salg i Indien den 3. marts. Samsungs websted viser, at man kan købe Galaxy A32 via offline butikker. Den vil være tilgængelig i fire farve muligheder, herunder fantastisk violet, fantastisk sort, fantastisk blå og fantastisk hvid.

Hvad angår specifikationerne, pakker den nyligt lancerede Samsung Galaxy A32 en 6. -Anch AMOLED DISPLAY, som fungerer ved fuld HD + opløsning. Panelet understøtter 90Hz opdateringshastighed, og det er beskyttet af et gorilla glas 5 ark. Enheden leveres med et Infinity-U-hakdesign. Mid-range Phone Sports En In-Display Fingerprint Sensor til biometrisk godkendelse.

Samsungs officielle hjemmeside har ikke afsløret navnet på octa-core processor. Men den samme smartphone er allerede tilgængelig i Rusland med en MediaTek Helio G80 chipset. Den samme chip driver også nogle af budgettelefonerne, herunder Redmi 9 Prime. Samsung Galaxy A32 smartphone understøttes af et 5.000mAh batteri. Sammenlignativt tilbyder Samsung Galaxy M51-telefonen med et 7.000 mAh batteri til Rs 22.999.

Den nye Samsung-telefon understøtter 15W hurtig opladningsteknologi. Virksomheden har givet mulighed for at udvide det interne lager med op til 1TB ved hjælp af et microSD-kort. For billeddannelse er der fire kameraer på bagsiden. Du får en 64MP primær sensor med f / 1. Aperture og et 8mp ultra-vidvinkel kamera med f / 2. blænde. Opsætningen indeholder også to 5MP â € "One er til dybde skud og den anden er til makro fotos. På forsiden har Samsung tilføjet et 20mp selfie kamera med f / 2. blænde.

Den billigste pris på Samsung Galaxy A32 i Singapore er SGD325 fra Shopee. Samsung Galaxy A32 er udstyret med en 6 "skærm, 48MP tilbage kamera, 13 MP front kamera, og en 5000mAh batterikapacitet. Det leveres også med Octa Core CPU og kører på Android. Dato for offentliggørelse af Samsung Galaxy A32 er March, 2022. Sammenlign priser på Samsung Galaxy A

Samsung Samsung Galaxy A32 LTE | 4Gb + 64GB | Helio G8

Vigtig

Silikone Cover til Galaxy A51 Black Samsung Levant

Silikone Cover til Galaxy A51 Black Samsung Levant

Shop det bedste udvalg af Galaxy A51 Cases og Covers fra alle de bedste mærker, herunder Spigen, OtterBox, UAG og mange flere. Alle fås med samme dag Dispatch

Fix Samsung Galaxy F41 Volume Power Knapper Ikke fungerer GADGET-funktioner

Fix Samsung Galaxy F41 Volume Power Knapper Ikke fungerer GADGET-funktioner

For at gøre dit problem lettere at løse, har vi samlet nogle nyttige metoder til at rette Samsung Galaxy F41 Volume Power Knapper, der ikke fungerer.

Samsung brugere Find de Cant Slet Facebook

Samsung brugere Find de Cant Slet Facebook

Tjek mere httpswww. ardreset. nfodevicessamsungsamsunggalaxya51toptricksIn denne tutorial vores ekspert vil vise dig de bedste apps og sejeste ...

Samsung Galaxy A51 pris i Indien 18. december 2021 med specifikation Anmeldelser Kurhunt

Samsung Galaxy A51 pris i Indien 18. december 2021 med specifikation Anmeldelser Kurhunt

Find den bedste brugte A51 pris i Indien Brugt A51 til salg i Indien. Renoveret Seal Pack A51, A50, J7, S10, J2, Note 9, S9 Mere i OLX Indien. Indien.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Telefonen er prissat til P17,990, grubetæring den direkte mod Vivo V19 Neo

Samsung Galaxy A51 5G bedste pris i Tyskland 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy A51 5G bedste pris i Tyskland 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Visning taget til et helt nyt niveau af awesomeness Den InfinityO Visning af Galaxy A51 optimerer visuel symmetri. Nu kan du spillet,

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Samsung Galaxy A51 Bedste pris i Bangladesh er BDT. 26.117 pr. 15. december 2021. Check Samsung Galaxy A51 specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger Vurderinger, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy A51 priser før du køber online.

Samsung Galaxy A51 anmeldelse Can Det slå konkurrenterne Digital Trends

Samsung Galaxy A51 anmeldelse Can Det slå konkurrenterne Digital Trends

Product Review i 2019, Samsung indført en masse nye A-serie smartphones, men med en ansigtsløftning, der gav dem slankere design og flere sømløse skærme. Galaxy A51 tager på denne nye look, men har andre ting i sine ars ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den mest komplette ressource om mobil teknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tablets og bærbare enheder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.