Samsung Galaxy A52 5G, Galaxy A72 lancering på nøglemarkeder kunne forsinkes på grund af chipmangel

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Seoul, 17. marts 2022 â € "Samsung Electronics Co, Ltd i dag afslørede Samsung Galaxy A52, A52 5G og A72, hvilket gør magtfuld innovation tilgængelig for alle. Den nyeste Samsung Galaxy En serie giver dig mulighed for at kommunikere og udtrykke dig selv med et fantastisk kamera, fordybe dig i en klar synsoplevelse med en jævn scrolling-skærm og nyde større ro i sindet med innovative Galaxy Foundation-funktioner, herunder vandmodstand og et langvarigt batteri. Galaksen En serie vil også udvide din mobile oplevelse ved at give adgang til det bredere Galaxy økosystem for tilsluttede enheder, såsom Galaxy Buds Pro, Galaxy Smarttag og Galaxy Tab1.

Samsung stræber efter at give forbrugerne, hvad de vil have og har brug for mest. Derfor satte vi ud med en vision for Galaxy en serie for at demokratisere Galaxy-innovationer for alle, sagde Dr. TM ROH, præsident og leder af mobilkommunikationsvirksomhed, Samsung Electronics. Galaxy A52, A52 5G og A72 Indkapslet Galaxy Brand Filosofi Med banebrydende innovationer, tjenester og funktioner til en tilgængelig pris.

Opret, kommunikere og udtrykke dig selv med en fantastisk kamera Samsung har sat baren høj til kameraets kvalitet, og Galaxy A52, A52 5G og A72 er ikke anderledes. Ved at gøre spændende kamerainnovationer til rådighed for den nye Galaxy en serie, kan du nyde mere sjove og alsidige billeder og videoer.

Udvid dine erfaringer Takket være den fantastiske Galaxy EcosystemTem den nye Galaxy En serie oplevelse forbedres af de sømløse forbindelser og nye muligheder, der tilbydes gennem Samsung Galaxy Ecosystem.

Relevante punkter

Hvis du bemærker, at din Samsung Galaxy A52 5G hænger, forbliver frosset eller "tænker" i lang tid, reagerer det ikke, måske fordi det er overbelastet, og du har tænkt på at genstarte hurtigt for at frigøre sin 6 GB / 8 GB RAM-hukommelse, i kun tre trin, vil vi angive dig, hvordan man genstarter det.

En genstart sletter ikke nogen data, den består kun af at slukke for enheden og igen, hvis du vil slette alt indhold og gendanne fabrikken, kontakt følgende vejledning: Sådan gendannes en Samsung Galaxy A52 5G .

Før du genstarter, skal du huske på, at du skal kende PIN-koden på SIM-kortet og låseindlåsen eller adgangskoden til Galaxy A52 5G, da det vil anmode det, når det tændes igen.

Enheden slukker og tændt igen for at udføre genstart, vent et par sekunder eller minutter. Når den tændes igen, vil det anmode PIN-koden på SIM-kortet og mønsteret, fingeraftryk eller låse kode.

Sådan genstarter du Samsung Galaxy en G, hvis den ikke reagerer?

Hvis enheden stadig ikke reagerer, og du ikke kan genstarte det, er det muligt, at det er lavt nok batteri, i så fald tilslut Galaxy A52 5G til opladeren og prøv proceduren igen.

Hvis det fortsætter uden at reagere og ikke tænder eller har indtastet en sløjfe, er det muligt, at nogle interne komponent som f.eks. bundkort , hukommelse, skærm eller endda strømknappen er blevet beskadiget Så du bliver nødt til at reparere det eller ty til garantien.

Hvis du vil slippe af med alle de uønskede data som apps, medier og systemfiler, følg nedenstående trin. 1. Tryk først på tænd / sluk-knappen og VOLUME DOWN-knappen i nogle sekunder 2. Så snart skærmlampen slukker, skal du slukke for lydstyrke ned, mens du holder tænd / sluk-knappen og tryk på VOLUME UP-knappen. 3. Løsn alle knapper, så snart du ser SAMSUNGÂ logoet 4. Brug VOLUME-knappen for at vælge WIPE DATA / FACTORY nulstilling og brug strømnøgle for at bekræfte den. 5. Brug igen din lydstyrke til at vælge fabriksdata nulstilling og tænd / sluk-knappen for at bekræfte den. 6. Vælg nu Reboot-systemet, der nu bruger lydstyrken og tryk på tænd / sluk-tasten for at bekræfte den.

Sådan fejlfindes PDAET til Android

Følg trinene for at udføre fabriksindstilling på Samsung Galaxy A52 5G 1. Tryk på indstillingsikonet for at åbne det 2. Rul ned og vælg Generel Management 3. Vælg Reset 4. Vælg Fabriksdata Nulstil 4. Tryk på RESET-knappen vises På skærmen 5. Tryk på Slet på knappen for at udføre fabriksindstilling 6. Tryk på Slet data for at bekræfte.

Hvis du vil oprette fingeraftryksbeskyttelse på Samsung Galaxy A52 5G, skal du følge disse trin 1. Tryk på Indstillinger-app for at åbne den 2. Rul ned og vælg Bio Metrics og Security 3. Tryk nu på fingeraftryk. Fortsæt-knappen 5. Vælg nu en alternativ låseskærmsmetode som mønster, pin eller adgangskode 6. Hvis mønstermetoden er valgt som en alternativ låseskærm, skal du trække mønsteret Tryk på Fortsæt, redraw mønsteret og tryk på Bekræft. 7. Hold nu fingeren på fingeraftryksføleren og tilmeld fingeregenkendelsesmetoden 8. Tryk på knappen Udført, når den er færdig.

Hvis du vil tilføje låseskærmens adgangskode på Samsung Galaxy A52 5G, skal du følge disse trin 1. Tryk på Indstillinger-app for at åbne den 2. Rul ned og tryk på Låseskærm for at åbne den 3. Tryk nu på skærmen. 4. Vælg en hvilken som helst låseskærmsmetode i henhold til dit krav 5. Vælg nu alternativt låseskærmsmetode som mønster, PIN-kode eller adgangskode 6. Hvis mønstermetoden er valgt som en låseskærm, skal du trække mønsteret Tryk på Fortsæt, redraw mønsteret og tryk på Bekræft . 7. Ved sidste tryk på DONE-knappen.

Hvis du vil ændre dit nuværende sprog i Samsung Galaxy A52 5G, skal du følge disse trin 1. Tryk på Indstillinger-app for at åbne den 2. Vælg Generel Management ved at trykke på den 3. Tryk på Sproget 3. Tryk på Tilføj sprog. og vælg ethvert sprog, du foretrækker 5. Nu tryk på Indstil som standardknappen, godt udført! Du har tilføjet sproget

Følg trinene for at tænde eller slukke for mørk tilstand på din Samsung Galaxy A52 5G smartphone 1. Tryk på Indstillinger app for at åbne den 2. Vælg Display 3. Tryk på knappen Dark Mode 4. Godt udført! Mørk tilstand er nu tændt.

Følg den nemmeste måde at tænde for ikke forstyrre Samsung Galaxy A52 5G 1. Tryk på Indstillinger-app for at åbne den 2. Vælg meddelelser og tryk på den 3. Tryk på IKKE Forstyr TAB 4. Tryk på IKKE Forstyrre skyderen for at aktivere det

Hvis du ved et uheld har slettet et hvilket som helst nummer, og du vil hente det, kan du bruge et meget kraftfuldt værktøj kaldet Easeus Mobisaver. Dette værktøj hjælper dig med at gendanne andre filer som film, billeder, MP3 og SMS. Du kan også bruge dette værktøj til at sikkerhedskopiere dine data på din computer.

Hvis du har glemt PIN-koden, skal du ikke indtaste PIN-koden mere end dobbelt, da den vil resultere i at blokere Samsung Galaxy A52 5G ved SIM'en. Du skal kontakte din tjenesteudbyder og bede om PUK-kode for at fjerne blokering af din Samsung Galaxy A52 5G.

Der er flere måder at gøre din Samsung Galaxy A52 5G hurtig 1. Udfør en unødvendig applikationsrensning, slet alle downloadede programmer eller data, som du ikke bruger mere 2. Fjern forudinstalleret Programmer. Disse forudinstallerede Applikationer tager uønsket plads, som kan gøre din telefon langsommere 3. Prøv at overføre alle dine mediefiler fra internt lager til et eksternt hukommelseskort 4. Hold din mobil opdateret. Opdateret softwareversion leveres altid med præstationsforbedringer og fjerner de fleste af de fejl, der gør din smartphone laggy. 5. Prøv at genstarte din smartphone en gang om dagen 6. Hvis din telefon stadig lagder eller får måde at langsommere, kan du altid udføre fabriksindstilling.

Vil du vide, hvordan du aktiverer mørk tilstand på din Samsung Galaxy A52 5G til Google-beskeder, telefon app og indstillinger app? Hvis du tænder for System-Wide Dark-tilstand på Samsungs Oneui 2 eller Oneui 3-version, vil også aktivere en mørk tilstandseffekt system-bred og også på tapet også.

Dette under Tutorial understøtter OneUi 2 og Oneui 3-versionen, som har indstillingerne i Android Dark Mode. Da denne tilstand gør hele temaet Galaxy A52 5G mørk til natlæsning. Så denne tilstand kan også kaldes som natmodus for bedre øjenkomfort.

Sådan aktiveres Dark Mode på Samsung Galaxy A G

Om forfatteren: Gowtham V er en tech blogger og grundlægger af HowTodoninja. OM Hvem er en ekspert i Technology & Software og skriver fantastiske vejledninger til at hjælpe folk online. Han har 5 års erfaring med at skabe websteder og skrive indhold. Han bruger en Windows PC, en MacBook Pro og en Android-telefon. Tjek mere om vores hjemmeside og vores forfattere på vores om os side. Følg mig også på Twitter side og LinkedIn

I de gamle dage plejede alle at bære kort med dem, men i dag er GPS blevet et grundlæggende behov vores i det daglige liv. Er du udsat for GPS, der ikke arbejder problemet i din Samsung Galaxy A52 5G? Ingen problemer! I denne artikel skal du godt dele med dig nogle tips, som vil hjælpe dig med at løse et sådant problem.

Trin Prøv at tænde / slukke for din GPS

Prøv at flytte til forskellige områder eller pletter, hvis der er forhindringer i din nuværende placering som en høj væg eller nogle metalgenstande, så prøv at holde sig væk fra dem. Undgå at undgå underjordiske og kuperede områder for bedre GPS-forbindelser.

Samsung har for nylig lanceret sin smartphone ved navn Galaxy A52. Denne enhed tilbyder de bedste funktioner i sit prisklasse, men mange brugere står over for problemer efter at have brugt denne Samsung Galaxy A52 5G-telefon.

Galaxy A52 har en 6-tommer Super Amoled Display med 1080 x 2400 pixel opløsning og 20: 9 billedforhold, og det kommer med Infinity-O-skærmdesign, plus Corning Gorilla Glass 5 lag til visningsbeskyttelse.

Taler om kameramodulet, Samsung Galaxy A52 5G leveres med en Quad-Camera Setup, hvor det første kamera er en 64 megapixel, det andet et 12 megapixel ultrawide kamera, det tredje et 5 megapixel makro kamera , og derefter en 5 megapixel dybdeføler.

Lad os rette det â € "Samsung Galaxy A g fælles problemer og problemer

Nedenfor har jeg delt 10 forskellige fælles problemer problemer og deres løsninger. Disse problemer er mest almindelige på næsten hver smartphone. Men hvis du står over for noget problem med din telefon, så er jeg sikker på, at i dag vil du helt sikkert få din løsning i denne vejledning.

Samsung Galaxy En G kan ikke oprette forbindelse til Wi-Fi

Denne procedure vil opdatere forbindelsen fra din enhed, alle dine telefonforbindelser slettes, hvis det er gjort, og al netværkstjeneste er genindlæst, i de andre ord, hvis problemet kun er en mindre påvirker Dine telefoner netværkstjenester så denne metode løser det heres, hvordan det er gjort, følg nedenstående trin: Â

Hvis den første løsning ikke har rettet problemet, så skal du bare gøre disse ting for at rette en telefon, der ikke længere kan oprette forbindelse til netværket, selvfølgelig, da dine andre enheder opretter forbindelse til netværket Korrekt undtagen din Galaxy A52, men før nulstillingen skal du sørge for at tage en fuld sikkerhedskopi af din Android-telefon, da de vil blive slettet.

En laggy eller langsomt brugergrænseflade på din Samsung Galaxy A G

Føler du en langsom og træg brugergrænseflade, mens du bruger din smartphone? Hvis ja, så er her den komplette løsning til din enhed. Dette problem er noget, som næsten alle oplever. Dette er det mest almindelige smartphone-problem og er mere almindeligt med ældre telefoner.

Samsung Galaxy Et G-batteriafløbsproblem

Hvis din SAMSUNG GALAXY A52 5G batteri dræner Drastisk , så kan du følge nedenstående trin. Ved at følge nedenstående trin kan du være sikker på, at det, der forårsager det hurtige batterilagsproblem på din smartphone.

Samsung står overfor produktionsproblemer med Galaxy A G og Galaxy A

Ifølge en ny rapport fra Elec finder Samsung det svært at købe chipsets fra Qualcomm, nemlig Snapdragon 750g og Snapdragon 720g, som styrker Galaxy A52 5G og Galaxy A72 henholdsvis. På grund af manglen på disse chipsets er Samsung ikke i stand til at producere tilstrækkelige enheder af de to smartphones.

Vigtig

Samsung Galaxy S21 Plus 5g tilbud Kontrakter Tesco Mobile

Samsung Galaxy S21 Plus 5g tilbud Kontrakter Tesco Mobile

Få Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G G991UG996UG988U Support til emnet Bluetooth. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vores Samsung Galaxy S21 Ultra revision giver et detaljeret kig på sit design, ydeevne, software, batterilevetid, og andre aspekter efter en langsigtet brug.

Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G Aktiver Set Up Device

Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G Aktiver Set Up Device

Dette år Galaxy S21 er 200 billigere end sidste år model det starter ved 799. 9 og føles som en nedjustering. Den 1199. 9 Ultra er den sande flagskib.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Theres noget værre end at høre din telefon slag op mod persistente robocalls. Reclaim stilheden og finde ud af, hvordan man ignorere robocalls på din iPhone.

Hvordan Smart Ure Arbejde

Hvordan Smart Ure Arbejde

The Metropolitan R jeg modtog er ligeledes elegant.

Quickstart Tilføj videoopkald til din app JavaScript En Azure Kommunikation Services quickstart

Quickstart Tilføj videoopkald til din app JavaScript En Azure Kommunikation Services quickstart

Alder UKs praktisk rådgivning om, hvordan man videoopkald med familie, venner og andre kære, uanset om du bruger din computer, smartphone eller Android.

iPhone Wifi Opkald Top Ting Hvad du behøver at vide Første

iPhone Wifi Opkald Top Ting Hvad du behøver at vide Første

iPhone WiFi Calling er en af ​​de funktioner, du har på din iPhone. Men du skal vide først følgende, før du tænder for det.

Support Smartphone Hjælp eir.ie

Support Smartphone Hjælp eir.ie

Få skridtvise vejledning i at oprette din e-mail, skal du tilslutte Bluetooth, opdatere din telefon og mere for din unikke mobile håndsæt.

Guide til Turn Apple iPhone SE 2020 WiFi ringer til eller fra Vodafone Australien

Guide til Turn Apple iPhone SE 2020 WiFi ringer til eller fra Vodafone Australien

Den iPads evne til at foretage telefonopkald er endnu et kontinuitet funktion. Læs videre for at lære mere om det.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.