Samsung Galaxy A52, A52 5G, A72 afsløret

Samsung Galaxy A52 Unboxing, Gennemgå Filippinerne

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsungs Seneste Galaxy En serie smartphones er planlagt til at blive afsløret senere i dag på Companys anden udpakket virtuel begivenhed på 2022, med Galaxy A32, Galaxy A52 og Galaxy A72 forventes at gå officielt om et par timer. Den koreanske producent har allerede blødt lanceret Galaxy A32, så vi forventer ikke nogen overraskelser med hensyn til den nyeste model.

Men hvad med de efterfølgere til Galaxy A51 og Galaxy A71, den passende navngivet Samsung Galaxy A52 og Samsung Galaxy A72? Tilsyneladende er begge allerede solgt i Filippinerne til priserne, der ligner i sidste års modeller. Eller i det mindste deres 4G-versioner er.

Som for Specs, A52 og A72 Sport FHD + Super AMOLED-skærme, der opererer ved 90Hz og måle 6. og 6. tommer. Jo større A72 bærer også en 5.000mAh-celle sammenlignet med A52S mindre 4.500mAh-enhed. Begge enheder er udstyret med en 64 megapixel hovedføler og en Qualcomm Snapdragon 720g processor, som styrer mange andre håndsæt, herunder Realme 7 Pro, Vivo V20 og Redmi Note 9 Pro. Det er en langsommere chip end snapdragon 732g inde i Redmi Note 10 Pro og Poco X3 NFC.

Desværre forbliver de lokale priser på Galaxy A32 og 5G-varianten af ​​Galaxy A52, som antages at blive bygget omkring Snapdragon 750g som Samsung Galaxy A42 5G, et mysterium på tidspunktet for udstationering. Der vil ikke være en 5G-version af Galaxy A72, i hvert fald for nu.

Video: Livestream af Samsung Galaxy udpakket marts 2022 begivenhed, der sker ved 10 s. . den 17. marts. Den filippinske begivenhed skete i sidste uge, men vi valgte ikke at gå, fordi det var en på stedet, ikke en virtuel aktivitet

Anmeldelser Editor: Ramon "Monch" Lopez har 13 års erhvervserfaring Oprettelse og redigering af indhold til print og digitale publikationer som Yahoo. Han ledede gadgets- Merchandising Division af en af ​​Filippinerne største detailoperatører et sted imellem. Hans seneste afhængighed er kommentarafsnittet af Virale Facebook-indlæg.

Nyt design

Sammenlignet med den foregående generation har både Galaxy A52 og Galaxy A72 nu et plastikmatte design på bagsiden og derefter theres det minimale kamerahus også, hvilket betyder, at det er et mindre udragende kamera her, hvorfor det gør det, det gør det gør Se renere og vinkler ikke for meget på en flad overflade. Der er også forskellige farver til smartphones, herunder fantastisk violet, fantastisk blå, fantastisk sort og fantastisk hvid.

Awesome kameraer

Samsung har også forbedret kameraerne ved at bruge et 64mp hovedkamera på denne ene med sammen med 12MP Ultra Wide Lens, 5MP makro og overraskende en 8MP-telefoto linse med zoom op til 30x på Galaxy A72 og 5MP dybden i stedet til galaksen A52. Bortset fra det er smartphones også i stand til at skyde 4K og der 30 scener, der bliver anerkendt og optimeret med AI.

Taler om video, smartphone leveres også med OIS-kamera, som muliggør en mere stabil optagelse, en Tetra Binning-teknologi til LowLight Shots og Nattilstand. Ligesom flagskibets smartphones serie af Samsung kommer denne nu med Pro Video-tilstand, så du kan tage en mere fleksibel videoer på smartphone til oprettelse af indhold.

glattere display

Både Samsung Galaxy A52 / A72 og A52 5G rocker nu en hurtigere og glattere visning med smartphones med henholdsvis 90 Hz og 120 Hz display. Og da denne leveres med Super Amoled Display, har disse skærme en skarpere og bedre farver i forhold til konkurrencen og stadig opretholder stadig en høj opdateringshastighed.

Samsung Galaxy A52 4G Pris og specifikationer i Filippinerne

Bedre hardware

Samsung Galaxy A52, A52 5G og A72 rocker nu en IP67 certificering, hvilket betyder, at smartphones nu er vand og støvbestandige, og du kan nedsænke smartphones med op til 1 meter ferskvand i 30 minutter.

Med hensyn til batteriet, vil Samsung Galaxy A52 og A52 5G kommer med 4500mAh batteri, mens Galaxy A72 kommer med 5000mAh batteri og for hukommelsen, vil de smartphones kommer med en op til 256 GB lagring, som er en første i A-serie af Samsung.

I tilfælde Youre nysgerrig, theres ingen 5G-version af Galaxy A72 men Samsung Galaxy A52 er dybest set Galaxy A52, bortset fra at vi har en bedre processor, hurtigere skærm, og et andet chipsæt indeni.

Samsung Galaxy A Specs

Den første ting youll varsel om A52 er dens ryg overflade, hvis du får en i den violette eller blå farve. Disse telefoner kommer i en mat, pastel nuance â € ”en kombination, der virkelig gør det skiller sig ud fra den sædvanlige mat finish. Telefonen ser meget ungdommelig og sjov som resultat.

Hvad jeg elsker ved det så godt, er, at hele ryggen er problemfri med kameraet array. Det meste af tiden, synes kameraet array som en separat enhed affyret ud fra hoveddelen. Thats ikke tilfældet med A52, som vælger en problemfri, minimalistisk look. Telefonen fås i sort og hvid samt, men jeg føler det lilla og blå fremhæve designet bedst.

Rammen af ​​kroppen, i mellemtiden, er i en blank finish, kontrasterende med ryggen mat look. Hvad jeg fandt lidt væk med A52S fysiske udseende er, at ringen føles lidt tyk til prisen. På denne pris, jeg ville ønske, de kanter var tyndere. Det gør ikke forringer brugervenligheden, men fald den sleekness af telefonen.

Den IP67 er en Guds gave. Overraskende, dens en sjælden egenskab selv nu i mellemtone tier, og stadig noget af en præmie funktion. At finde det i en sub-P20,000 telefon er en behagelig overraskelse. Jeg følte meget sikrere at tage telefonen til at afspille noget musik i bruseren, eller placere den på bordet, hvor det kan blive spildt på med lidt vand. Dens en undervurderede funktion, som jeg ønske blev fundet i flere mellemklasse telefoner, og Im glad A52 har det.

Den 90 Hz skærm giver dig en mere moderne, glattere føler. Opstart telefonen, Id glemt, at A52 havde en 90 Hz skærm. Jeg brugte det, så straks forskellen, og derefter kontrolleres igen Samsungs specs side at bekræfte min mistanke .

Den Realme 7, som har en 90 Hz display samt, er prissat til P15,000. Som sådan A52 Código de billigste mobiltelefon med dette bestemt funktion, hvis du var på udkig efter noget mere overkommelig.

Dens også dejligt at se OIS på telefonerne vigtigste 64MP shooter, og er effektiv til at producere stabile optagelser. I forbindelse med en hurtig f / 1. blænde, dette er et godt valg for udendørs rejse shotsâ € | når rejser bliver en mulighed igen for vores COVID-låst verden. Det har to andre kameraer, en ultrabrede og en makro, for den alsidighed, du har brug for i at tage billeder i dag.

Det har også en dybde sensor til hurtigere autofokus, hvilket er stort set blevet standard nu selv for billigere telefoner. På forsiden er en høj opløsning 32MP kamera, der giver solid kontrast og mætning.

Dens store at se en dobbelt opsætning højttaler på telefonen så godt, perfekt til dem, der spiller MOBAs på en telefon, og er nødt til altid vende telefonen på den rigtige måde, så de ikke dækker højttaleren. Thats ikke et problem med A52 med lyd, der kommer fra begge sider.

Bruger Tilgængelig hukommelse: Brugerhukommelse er mindre end den samlede hukommelse på grund af opbevaring af operativsystemet og softwaren, der bruges til at betjene enhedens funktioner. Faktisk brugerhukommelse varierer afhængigt af operatøren og kan ændres, efter at der udføres softwareopgraderinger.

Samsung Galaxy en pris i Filippinerne

Vi forsøger at give alle specifikationerne af smartphone med vores hårde arbejde. Men der er altid en mulighed for at indrømme en fejl. Hvis du ser nogen forkerte eller ufuldstændige data, så lad os vide det.

Samsung Galaxy En komplet specifikationer

A-serien har haft nogle attraktive telefoner i fortiden, men de lejlighedsvis falder kort med hensyn til ydeevne i forhold til andre telefoner på sammenlignelige priser. Galaxy A52 og Galaxy A72 er de fleste nyere modeller, der skal frigives. Disse nye smartphones ser godt ud, men har Samsung arbejdet på at forbedre ydeevnen? For at finde ud, satte jeg Galaxy A52 gennem sine hastigheder.

Sammendrag af Samsung Galaxy a-

Udformningen af ​​Galaxy A52 er en af ​​dens stærkeste punkter; det skiller sig ud fra de fleste andre smartphones. Farven på min anmeldelse enhed var den første ting, der trak min opmærksomhed på Galaxy A52.

The Galaxy A52, færdig i Awesome blå, tiltrækker en masse opmærksomhed. Den matte finish hjælper med at reducere fingeraftryk på ryggen. Den Awesome Blå og Awesome Violet varianter er iøjnefaldende, mens Awesome sort Awesome Hvide varianter er mere underspillet .

Samsung Galaxy A52 er udstyret med en 6. -Inch Full-HD + Super Amoled Display med en opdateringshastighed på 90Hz. Skærmen er indstillet til 90Hz som standard, men du kan reducere den til 60Hz for at forbedre batteriets levetid.

Qualcomm Snapdragon 720g processoren styrker Galaxy A52, som vises underpowered i forhold til andre smartphones i dette prisklasse. Samsung tilbyder 6 GB og 8 GB RAM muligheder, men opbevaring forbliver det samme ved 128 GB.

Hvorfor købe Samsung Galaxy A?

Galaxy A52 er medlem af A-serien, og det blev frigivet sammen med Galaxy A72. Den nye Galaxy A52 har en stor 6. -Inch fuld HD + Super Amoled Display med et hul-punch design. Det har også en hurtig opdateringshastighed på 90hz. Konstruktionen er primært lavet af plast, hvilket ikke er tilfældet med sine konkurrenter.

Galaxy A52 er IP67 vurderet, og en gummitætning omkring SIM-bakken holder vand og støv ud. Smartphone har et 4,500 mAh batteri og er lille nok til at blive brugt med en hånd. Batteriet er i stand til hurtig opladning ved 25W, men boksen indeholder kun en 15W oplader.

Vigtig

Samsung Galaxy A71 nu tilgængelig i PH til Php22,990 Jam Online

Samsung Galaxy A71 nu tilgængelig i PH til Php22,990 Jam Online

Den laveste pris af Samsung Galaxy A71 pris i Filippinerne 18,684 Check priser fra alle online-butikker i Filippinerne, sammenligne specs, funktioner sæt pris beskeder 2021

Samsung Galaxy A71 Funktioner, Teknisk Sheet og Price Look4mobile

Samsung Galaxy A71 Funktioner, Teknisk Sheet og Price Look4mobile

Galaxy A71 5G SMA716BZSUXSG Se fordelene og fulde funktioner i dette produkt. Lær mere og find de bedste smartphones til dig på Samsung Golf.

Samsung Galaxy A71 6GB RAM 128DK Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

Samsung Galaxy A71 6GB RAM 128DK Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

Miliki Samsung Galaxy A71 Dengan Bundling Spresial Halo Device Plan Nikmati Internetan Hingga 23GB, TelePonan, Serta SMS KE Semua Operator Hanya Dengan Rp150. 006 BULAN.

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Samsung Galaxy A71 YOUM DISPLAY HID OG BIG SCREEN.

Samsung Galaxy A71 YOUM DISPLAY HID OG BIG SCREEN.

Med Galaxy A71 er Awesome for alle. Se det hele på den fantastiske Infinityo-skærm, vælg fra en række fængslende pastellfarver og fange mere af din verden med et Quadcamera-system.

Samsung Galaxy A72 5g Mobiltelefoner

Samsung Galaxy A72 5g Mobiltelefoner

Vi sammenligner Samsung Galaxy A72 med A52S 5G at finde ud af, hvilken telefon har en bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Samsung Galaxy Bog Go og Galaxy Bog Go 5G lancerede Pris, specs og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Bog Go og Galaxy Bog Go 5G lancerede Pris, specs og flere gange af Indien

En rimelig første reaktion af alle, overvejer Samsung Galaxy Bog Go ville være at spekulere over, hvad slags hjørner var blevet skåret til at opnå dette. Den store

ATT Samsung Galaxy Book GO 5G med hurtigere 8CX Snapdragon nu tilgængelig til 800

ATT Samsung Galaxy Book GO 5G med hurtigere 8CX Snapdragon nu tilgængelig til 800

Vi har for nylig set Qualcomms meddelelse om sin nye armbased computere platform for entry 1 overkommelige bærbare computere kaldet Snapdragon 7c Gen 2. Blandt de første enheder til at feature ...

Bedste tilbehør til Samsung Galaxy Book Go

Bedste tilbehør til Samsung Galaxy Book Go

Samsung lancerede for nylig Galaxy-bogen, en overkommelig armbased Windows-bærbar computer, der er tilgængelig til en startpris på kun 350. Det er den nyeste tilføjelse til Samsungs Galaxy Laptop Lineup og

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.