Samsung Galaxy A71 5G Silver

Samsung Galaxy A71 5G Pris i Sydkorea

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung sagde mandag, at Galaxy A71 5G vil starte i U.. på fredag. Det vil være den billigste 5G-telefon i U., prissat til $ 599. 9 Før Carrier Tilskud , Underbud Den Oneplus 8 solgt af T-Mobile med $ 100.

Samsungs A-serie-telefoner er mere overkommelige end sine højere-end Galaxy S-serie-telefoner, som Galaxy S20-familien, der blev udgivet tidligere i år. Mens disse telefoner også har 5g, understøtter Galaxy S20 + og Galaxy S20 Ultra også hurtigere MMWave 5G Wave-netværk, der tilbydes af U.. luftfartsselskaber. Disse netværk understøttes ikke af versionen af ​​A71 5G lanceringen på fredag. De fleste mennesker behøver ikke en telefon med MMWave 5G lige nu, da det kun er tilgængeligt i begrænsede dele af udvalgte byer.

A-serien telefoner er lavet af plast i stedet for metal og glas som S-serien-enhederne. De bruger også midrange Qualcomm processorer i stedet for high-end chips i S20-serien telefoner. Galaxy A71 5G har en stor 6. -Inch-skærm, støtte til opladning hurtigt og masser af opbevaring. Det har også flere kameraobjektiver, så du kan tage close-up skud og vidvinkelbilleder, der indeholder mere af landskabet i et skud.

mah

Oplysningerne i dette indlæg er kun til generelle oplysninger. Oplysningerne leveres af Samsung Galaxy A71 5G, vi kan ikke garantere, at prisen og andre oplysninger på denne side er 100% korrekte, vi stræber efter at holde den up-to-date.

Samsung Galaxy en G-specifikation

Tags: Samsung Galaxy A71 5G, Samsung Galaxy A71 5G Harga, Samsung Galaxy A71 5G Malaysia Forbestilling, Samsung Galaxy A71 5G Forbestilling, Samsung Galaxy A71 5G Malaysia, Samsung Galaxy A71 5G Malaysia Pris, Samsung Galaxy A71 5G Specs, Samsung Galaxy A71 5g anmeldelse, Samsung Galaxy A71 5G Malaysia Udgivelsesdato, Samsung Galaxy A71 5G Malaysia Launch, Samsung Galaxy A71 5G Annoncere

Vurder og anmeld Samsung Galaxy A G

Hvis du nogensinde har været nødt til at flytte ind på et nyt sted, vil du vide, at at have en vaskemaskine og en tørretumbler kan tage op ganske plads. Du kan muligvis stable enten en oven på den anden, hvis dit nye sted har plads nok. Men hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan få dig selv en 2-i-1 vaskemaskine, der også kan tørre dit tøj? Introduktion til den frontbelastende vaskemaskine tørretumbler med AI Â ecobubbleâ "¢, 11 kg Wash & 7k Dryâ maskine.

Mest populære

Samsung Galaxy A71 5G er top-tier af Samsungs mere overkommelige A-serie, og den er markeret ned en næsten Utroligt $ 225 for Amazon Prime Day, hvilket bringer den normalt $ 600 Galaxy A71 5G ned til en fantastisk $ 375 på Amazon i dag.

Samsung Galaxy A71 5G lancerede i foråret som den seneste rate i Samsungs populære A-serie. Det giver dig et imponerende udvalg af bagkameraer, herunder en 64MP primær, 12MP ultra-bred og et par 5MP-objektiver til dybde og makrofotografi.

Displayet er højdepunktet for denne budgettelefon med en 6-tommer Super AMOLED + display. Mens det mangler den høje opdateringshastighed for flagskibet Samsung S-serie-telefoner, hjælper det med at bevare batteriets levetid med 10 timer og 49 minutter på et gebyr i vores test med sit 4.500mAh batteri.

Inde i Samsung Galaxy A71 5G kører en Snapdragon 765-processor, kan det ikke leve op til gaming ydeevne Snapdragon 888, men for enhver anden opgave, det er hurtigt nok til at holde alt kørende på telefonen . Dette er en Prime Day eksklusiv aftale, så du lige har fået den ene dag til afhente denne fantastiske deal.

Sean Riley har dækket tech professionelt i over et årti nu. Det meste af den tid var som en freelancer dækker varierede emner, herunder telefoner, wearables, tabletter, smart home-enheder, bærbare computere, AR, VR, mobile betalinger, fintech og meget mere. Â Sean er beboeren mobil ekspert på Laptop Mag, speciale i telefoner og wearables, vil du finde masser af nyheder, anmeldelser, how-to, og kronikker om disse emner fra ham her. Men Laptop Mag har også bevist en perfekt pasform til den brede vifte af interesser med anmeldelser og nyheder på de nyeste bærbare computere, VR-spil og computertilbehør sammen med dækning på alt fra NFTS til Cybersecurity og meget mere.

Bedste tilbud i USD

Her er de laveste priser, vi kunne finde for Samsung Galaxy A71 5G på vores partnerforretninger. Lick på nogen af ​​priserne for at se de bedste tilbud fra den tilsvarende butik. Vi kan få en kommission fra kvalificerende salg.

Den prisfastsættelse, der er offentliggjort på denne side, menes kun at blive brugt til generel information. Mens vi overvåger priserne regelmæssigt, kan de ovenfor anførte, være forældede. Vi kan heller ikke garantere, at disse er de laveste priser, så shopping rundt er altid en god ide.

Hvis du beslutter dig for at foretage et køb, skal du sørge for at gennemgå listen omhyggeligt, så hardwarekonfigurationen, varens tilstand, og dens pris alle matcher, hvad du forventer. Tjek garantisedækningen for dit land og vær opmærksom på eventuelle ekstra ekstra gebyrer som omsætningsafgift og forsendelses- eller toldgebyrer.

Vi leverer linkene til pris sammenligning, men som associerede virksomheder til Amazon og de andre butikker, der er knyttet ovenfor, kan vi få en provision fra eventuelle kvalificerende køb, du laver, fordi vi har henvist dig til butikken. De affilierede programmer Gsmarena Deltager i er helt uafhængige af vores redaktionelle produktrevisionsproces, og vores redaktører nyder ikke fordel af at vælge specifikke tilbud.

Den bedste tilgængelige pris på Samsung Galaxy A71 5G i Tyskland er 0 / - EUR og i øjeblikket er den tilgængelig på tværs af flere onlinebutikker i Tyskland samt Berlin og Berlin sammen med den komplette garanti som pr. Store-politik.

Samsung Galaxy en g pris i Tyskland og tilgængelige lande

Samsung Galaxy A71 5G udgivet ved udgivet 2022, 15. juni med attraktive specifikationer med 185 g, 8. mm tykkelse, Super Performance Operating System af Android 10, en UI 2 og tung opbevaring af 128 GB opbevaring, microSDXC. Amsung Galaxy A71 5G er fantastisk valg inden for lignende mobiltelefoner Catgory med 8 GB RAM sammen med 128 GB opbevaring, MicroSDXC Builtin Storage med Addon Power på 64MP fremragende kamera og 6. "Super display størrelse skærm med batterikapacitet på 4500 mAh.

Fantastiske rabatter og tilbud på Samsung Galaxy AG Mobiltilbehør

Samsung Galaxy A71 5G udgivet 2022, 15. juni med avancerede funktioner: 185 g, 8. mm tykkelse, Android 10, en UI 2 Ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 128 GB opbevaring, microSDXC. Samsung Galaxy A71 5G er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 8 GB RAM, 128 GB opbevaring, microSDXC med 64 addon megapixels, drevet kamera og 6. "Skærm med 4500 mAh kapacitet af tungt batteri.

Fordele og Ulemper ved Samsung Galaxy AG

Det handler om at blive forbundet. Galaxy A71 5G giver dig ultra høje hastigheder med ultra lav latens, så du kan sætte strømmen bag dine yndlingsspil og også ændre den måde, du går, streamer og deler live på næste generations 5G-netværk.

Galaxy A71 5G er klar til det nu. Opret i høj opløsning og del med ultra-hurtig streaming takket være 5G-hastigheder, så endnu flere mennesker kan se live. Få en helt ny spiloplevelse med 5G, kombinerer med octa-core-processoren og 6GB / 8GB RAM til det ultimative præstationsforøgelse.

Galaxy A71 5G registrerer som et højkvalitets action kamera ved hjælp af det ultra brede kamera og prædiktiv software. Super Steady giver dig glatte levende videoer, selv når din rejse er på den eventyrlystne side.

Galaxy A71 5G har hurtig behandling og rummelig opbevaring, så du kan fokusere på nu. En avanceret octa-core-processor og 6 GB / 8GB RAM leverer glat og effektiv ydeevne. Download mere og slet mindre med op til 128 GB internt lager. Tilføj endnu mere med et 1TB microSD-kort.

Maksimer ydeevne med Game Booster. Skær Distraktioner og op på dit spil med en dedikeret grænseflade og nem at nå menu. Ramme booster giver grafik glat, livlignende bevægelse. Og spil til dit bedste, da Game Booster lærer dine brugsmønstre for at optimere batteri, temperatur og hukommelse.

Vigtig

ATT Samsung Galaxy Book GO 5G med hurtigere 8CX Snapdragon nu tilgængelig til 800

ATT Samsung Galaxy Book GO 5G med hurtigere 8CX Snapdragon nu tilgængelig til 800

Vi har for nylig set Qualcomms meddelelse om sin nye armbased computere platform for entry 1 overkommelige bærbare computere kaldet Snapdragon 7c Gen 2. Blandt de første enheder til at feature ...

Bedste tilbehør til Samsung Galaxy Book Go

Bedste tilbehør til Samsung Galaxy Book Go

Samsung lancerede for nylig Galaxy-bogen, en overkommelig armbased Windows-bærbar computer, der er tilgængelig til en startpris på kun 350. Det er den nyeste tilføjelse til Samsungs Galaxy Laptop Lineup og

Samsung Galaxy Bog 2 Review First Snapdragon 850 Device Falls Short

Samsung Galaxy Bog 2 Review First Snapdragon 850 Device Falls Short

Samsung har annonceret Samsung Galaxy Book Go er nu tilgængelig til at købe online og i butikken.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tilgængelig fra Expansys Filippinerne, Samsung Galaxy Book Pro 360 13. 1080p Touch Screen også tilbehør, Bundle Tilbud, anmeldelser og videoer.

Samsungs Galaxy Book Pro er den bedste Samsung laptop, du kan købe

Samsungs Galaxy Book Pro er den bedste Samsung laptop, du kan købe

Et hurtigt udseende af Samsung Galaxy Book Pro Specs og estimeret pris i Filippinerne. Den nye generation af mobile computing-enheder, der samler magtfulde ...

Samsung Galaxy Book Pro 360 gennemgang er det bedste 2in1 bærbare til Samsung Galaxy brugere

Samsung Galaxy Book Pro 360 gennemgang er det bedste 2in1 bærbare til Samsung Galaxy brugere

Samsungs Galaxy Bog Go og Galaxy Bog Go 5G pakning Qualcomms Arm CPU'er med priser fra 349.

Samsung Galaxy Book Pro 15. bedømmelsesudvalg En sand road warrior IT PRO

Samsung Galaxy Book Pro 15. bedømmelsesudvalg En sand road warrior IT PRO

Cest une list de kritikker et dautres informationer sur le gabarit Samsung Galaxy Bog Go de la srie Galaxy bog.

Lanceret Samsung Galaxy Bog Go, Galaxy Book Go 5G laptops Tjek pris, funktioner, specifikationer og mere

Lanceret Samsung Galaxy Bog Go, Galaxy Book Go 5G laptops Tjek pris, funktioner, specifikationer og mere

Seneste nyheder om Samsung Galaxy bog go specs. Læs bryde historier og meningsdannere artikler om samsunggalaxybookgospecs på Firstpost

Samsung afslører nye Galaxy Book Go Laptops

Samsung afslører nye Galaxy Book Go Laptops

Oplev de nyeste funktioner og innovationer til rådighed i Galaxy Book Go, 14 inches, 128 GB, sølv. Find den perfekte Windows Laptops for dig

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.