Samsung Galaxy Note 9 Blå, 128 GB, 6 GB RAM

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Etableret som en bedømmelseswebsted i midten af ​​2022, prisen i Kenya er markedslederen for hjemmeelektronik. 9 år, vi forbliver din uafhængige og betroede online og fysisk butik, der serverer Nairobi, Mombasa, Kisumu og de fleste kenyanske byer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Seoul, Korea â € "9. august 2022 â €" Samsung Electronics Co, Ltd annoncerede i dag den seneste tilføjelse til sin Premium Note Series med Galaxy Note9. Notesserien er blevet anerkendt for at inkludere Companys nyeste banebrydende innovationer, og Galaxy Note9 bygger på denne arv med en premium smartphone, der leverer den ultimative ydeevne; en ny s pen med tilslutning til første gang nogensinde; og Samsungs mest intelligente kamera endnu.

Bemærkningen har altid været vores udstillingsvindue til premiumteknologi og industri-defineret innovation, og Galaxy Note9 er ingen undtagelse. Dens designet til et niveau af ydeevne, magt og intelligens, som dagens strømbrugere ønsker og har brug for, sagde DJ KOH, administrerende direktør for IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. Bemærk fans er Samsungs mest loyale; Vi ved, at de vil have det hele, for at få mest muligt ud af arbejde og spil, og Galaxy Note9 er den eneste telefon, der kan holde op med deres travle liv.

hele dagen præstationspersoner stole på deres smartphones for næsten alt, hvad de gør - hele dagen, hver dag. De har brug for en telefon, der kan holde op uden at skulle finde den nærmeste stikkontakt for at genoplade, slette billeder for at frigøre opbevaring til deres næste snap, ængsteligt Vent til deres Video, der skal downloades, før du går ombord på deres fly, eller deal med nogen forsinkelse, når du spiller.

Udviklingen af ​​S Penthe S Pen er Signature-funktionen i note-serien - dens hvordan brugerne har lavet deres mærke, og hvordan Samsung har udvidet forestillingen om, hvad en smartphone kan gøre. Det, der begyndte som et værktøj til at skrive og tegning, sætter nu mere strøm og kontrol i deres hænder.

Det intelligente kamera, der laver billeder, kan være svært at tage et billede, der ligner dem, at profferne tager â € ", men det burde ikke være. Galaxy Note9 bygger på Samsungs Industry-førende kamera teknologier med nye muligheder, der tager arbejdet ud for at få det perfekte billede.

Premium oplevelser: Fra arbejde til Playthe Infinity Display er hjørnestenen i Samsungs Design Heritage, og Galaxy Note9 har den største kant-til-kantvisning nogensinde på en note. Den 6. -Inch Super Amoled Infinity Display giver en virkelig immeriv multimedieoplevelse. Galaxy Note9s Infinity Display suppleres af stereohøjttalere, som er indstillet af AKG og har evnen til at levere Dolby Atmos® Immersiv Audio til en livlig oplevelse. Mobil video har aldrig set eller lød bedre, end det gør på Galaxy Note9. YouTube navngivet Galaxy Note9 som en signatur enhed, der kan levere en bedst i klasse YouTube-oplevelse.

Galaxy Note9 leverer også en pc-lignende oplevelse med Samsung Dex. Brugere kan arbejde på præsentationer, redigere fotos og se deres foretrukne show alle drevet af deres telefon. Oplev Samsung Dex med nemme at bære HDMI-adaptere3. Når du er tilsluttet en skærm, kan Galaxy Note9 strøm en Virtualized Desktop og endda fungere som en fuldt funktionel anden skærm. Tag noter med S Pen, mens du ser en video, eller brug Galaxy Note9 som en Trackpad, for at højreklikke, trække og slippe, og brug flere vinduer på en skærm. Det har aldrig været lettere at være mere produktiv.

Galaxy og beyondthe præmie Galaxy teknologier leveres som standard med Note9: hurtig trådløs opladning, IP68 vand og støv resistance4 og Samsung tjenester såsom Samsung Sundhed og Samsung betalingskanaler. Galaxy Note9 funktioner Samsungs tillid, forsvar-grade Knox sikkerhed platform og biometrisk sikkerhed muligheder, herunder scanning af fingeraftryk, iris scanning og ansigtsgenkendelse kapaciteter til at holde vigtige oplysninger sikkert.

Galaxy Note9 åbner op for en verden af ​​muligheder â € ”dens en portal til den fulde Samsung økosystem af enheder og tjenester. For eksempel bruge Galaxy Note9 og SmartThings at styre tilsluttede enheder, eller få mere fra hånden med Bixby, en personlig, intelligent assistent. Og med lanceringen af ​​Galaxy Note9, er Samsung gør det nemmere at nyde musik med en ny langsigtet partner, Spotify. Partnerskabet gør Spotify let tilgængelige for problemfrit synkronisere og overføre musik, spillelister og podcasts på tværs Galaxy Note9, Galaxy Watch og Smart TV produkter.

Galaxy Note9 vil være tilgængelig starter August 24, 2022 på udvalgte markeder og vil blive tilbudt i Midnight Black, lavendel lilla, metallisk kobber med matchende S Pen, og Ocean Blue med en gul S Pen.

* Alle funktionaliteter, funktioner, specifikationer og andre produktoplysninger, der findes i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, fordelene, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og evner i produktet kan ændres uden varsel .

Relevante punkter

Galaxy Note 9, som blev annonceret den 9. august 2022 på Samsung Uemballeret i Brooklyn, NY, er den første smartphone til at omfatte en Bluetooth-drevne S Pen og evnen til at bruge det i DeX mode med kun en lille dongle at tilslutte den til en skærm.

Hvad er den Samsung Galaxy Note?

Samsungs Galaxy Note 9 har en 6. -inch skærm og kommer med en S Pen stylus og produktivitet funktioner for at gøre det tiltrækkende for erhvervsbrugere. S Pen er nu drevet med Bluetooth at give det ekstra funktionalitet som en fjernenhed.

Dette Galaxy Note 9 kommer med mere end en terabyte hukommelse og lagringsmuligheder, en første for enhver smartphone. Og smartphone har et 4,000mAh batteri, langt større end tidligere enheder i Galaxy Note lineup.

Det er en konkret udfordrer til erhvervsbrugere og steder en mere enhed i mellem katastrofen af ​​den mindede Galaxy Note 7 med dens batterier fange ild og en samlet udgift til Samsung på $ 1 milliard dollar, ifølge Bloomberg.

Hvem er målgruppen til Galaxy Note?

Den smartphone er for kunder, der ville "gerne have en enhed, der kan gøre næsten alt," siger Eric McCarty, vice president for mobil produkt marketing hos Samsung Electronics Amerika.

"Vi ved, at medarbejderne bruger mere og mere tid væk fra deres skrivebord, og det er steget omkring 50 procent til den tid, de ikke sidder ved deres skrivebord," sagde McCarty. "Og der er denne voksende antal medarbejdere, der taler om ting som at bruge den samme enhed til arbejde og personlig brug."

Hvordan er det Galaxy Note forskellig fra Galaxy Note?

Den første og mest indlysende forskel mellem Galaxy Note 9 og Galaxy Note 8 er, at Note 9 er den første smartphone til top 1 terabyte lagerplads. Selv den mindste mængde af lagerplads til rådighed er fordoblet til 128 GB. Galaxy Note 9 fås i to størrelser: 6 DK RAM med 128 GB intern storage med op til 512 GB eksternt lager tilgængelige via en MicroSD, eller 8 GB RAM med 512 GB intern storage med op til 512 GB ekstern lagring tilgængelige via et MicroSD.

Galaxy Note 9 tilbud hurtigt netværk hastigheder med forbedret 4X4 MIMO og Giga LTE støtte. Og Samsung sagde CPU'en har en 33% forbedret ydeevne i forhold Galaxy Note 8, og GPU'en har en 23% forbedret ydeevne.

hvad er dex?

Den nye Galaxy Note 9 har meget den samme hardware og kameraer som Galaxy S9 Plus. Den vigtigste ting, sæt Galaxy Note 9 ud er dens S Pen, som nu er tilføjet Bluetooth og kan bruges som en enkelt-knap Bluetooth fjernbetjening. Samsungs Experience UI er meget tilpasset, men føles glat og naturligt at bruge, med flere tankevækkende måder at bruge S Pen. Denne telefon er en smule for stor og tung, men det har en enorm 6. -inch skærm med buede kanter og en 4000mAh batteri, der kan holde dig op til to dage. Kameraerne er stor, og Samsungs app giver dig en masse at lege med. Hvis du ønsker at bruge så mange penge og kan leve med hovedparten, Galaxy Note 9 leverer et førsteklasses oplevelse.

Samsung Galaxy Note pris i Indien

Samsung Galaxy Note 9 pris i Indien starter fra â,¹ 66.000. Den laveste pris af Samsung Galaxy Note 9 er â,¹ 66.000 på Flipkart den 20. december 2022. Denne telefon er tilgængelig i en anden variant som 8GB RAM + 512GB Opbevaring med farve muligheder som Alpine White, Lavendar Lilla, lavendel lilla, metallisk kobber, Midnight Black, og Ocean Blue.

Samsung Galaxy Note videoer

Faktisk ville det være forkert at gætte på, at Samsung er i sidste ende sigter Galaxy Note 9 ved virksomheder . Dette skyldes, at enheden er pakket i nogle alvorlige kapaciteter til at få folk til at tænke på at udskifte deres laptops med den nye Galaxy Note 9.

DesignSamsung Galaxy Note 9 ser stort set svarer til den nuværende generation af Galaxy Note 8. På et blik ville det være svært at skelne mellem Galaxy Note 9 og note 8. Samsung har dog indført subtile ændringer i designet. Siderne er lidt trimmet gøre din smartphone mere kompakt til venteposition. Den virkelige forskel i design er på bagsiden af ​​telefonen. Galaxy Note 9 er udstyret med en vandret -places dual-linse setup med fingeraftryksscanner placeret i en bekvem beliggenhed lige under kameraet modulet. Taler om fingeraftryksscanner, dens lidt lille og brugere skal vænne sig til det. Bortset fra disse ændringer, telefonen har skarp lighed med Note 8.

Heldigvis, Samsung fortsætter med sit løfte om at levere et hak-mindre næsten bezel-mindre skærm. Galaxy Note 9 er udstyret med en 6. -inch Super AMOLED Infinity skærm med Quad HD + opløsning på 2960x1440 pixels og 516 ppi pixeltæthed. For at gøre en lang historie kort, er det blandt de fineste skærm i flagskib telefoner. Sollys synlighed er fremragende og Infinity Display formår at levere en kant-til-kant bezel-mindre fordybende føler. Displayet er beskyttet af Corning Gorilla Glass 5 og lover at undgå ridser. Vi anbefaler, at du investerer i et dække for at beskytte den bagerste glas fra faldulykker og mindre ridser.

PerformanceIn Indien, Galaxy Note 9 vil køre på den selskabets flagskib 2. GHz 64-bit octa-core Exynos 9810 processor. Det er den samme processor, der magter selskabets nuværende generation flagskib Galaxy S9 og Galaxy S9 + smartphones. Holde ydeevne i tankerne, Samsung hævder, at dens Note 9 er 33% hurtigere end Note 8 og har indsat større carbon fiber varmerør med vand inde til spreder varme. Galaxy Note 9 kørsler Android 8. Oreo operativsystem ud-af-boksen.

Vi brugte Galaxy Note 9 til redigering Fuld HD-videoer sammen med moderat gaming og fandt ikke enheden ved at blive varm. Den Galaxy Note 9 tilbud en glat oplevelse generelt og inden for uger brug, siden lanceringen, vi havent enheden stammen fundet under multitasking samt tunge spil. Enheden er bygget til at levere på multitasking og produktivitet fronter og Samsung har faktisk optimeret Galaxy Note 9 i overensstemmelse hermed. Interessant, fandt vi de mobile og Wi-Fi internet hastigheder at være hurtigere på Galaxy Note 9 takket være den tilpassede kat. 18 LTE-modem i Exynos 9810 SoC.

CameraAs vidt kameraet angår, har Samsung brugt den samme hardware-modul, der er tilgængelig i flagskibet Samsung Galaxy S9 +. Der er en dual-kamera setup på bagsiden med en 12MP vidvinkel sensor med f / 1. og f / 2. dobbelt åbning og en 12MP telefotosensor med f / 2. blænde. Både linserne har optisk billedstabilisering. På forsiden er der et 8MP kamera med f / 1. åbning til selfies.

At tale om forbedringer i kameraet, Galaxy Note 9 kommer med AI-power-software, der registrerer mangler i de billeder, du har klikket. Galaxy Note 9 kommer med en række kameramodi sammen med bokeh effekt på både forsiden og bagsiden. Der er AR Emoji sammen med flere live-klistermærker. Pro-mode i kameraet tilbyder større kontrol mens du klikker billeder. For så vidt angår billedkvalitet angår, Galaxy Note 9 klik greats fotografier i alle lysforhold og med ægte farver. Dette er uden tvivl, en af ​​de bedste kameratelefoner på markedet lige nu. Taler om videooptagelse, kameraet understøtter optagelse op til 3840 x 2160 UHD format i 60 FPS. Det understøtter slowmotion video sammen hyperlapse optagelse. Kameraet vil nemt imponere det være sig for at klikke fotografier, eller mens du optager video.

Vigtig

De bedste tilfælde til din Samsung Galaxy S20, S20, og S20 Ultra 5G

De bedste tilfælde til din Samsung Galaxy S20, S20, og S20 Ultra 5G

Niveau op Galaxy S20, S20 og Galaxy S20 Ultra med tilbehør som power, cases og wearables herunder Galaxy Smart Ure og Galaxy knopper.

Anmeldelser Samsung Galaxy S20 5G Review. rg

Anmeldelser Samsung Galaxy S20 5G Review. rg

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for Samsung Galaxy S20 5G UW 128 GB Cosmic Grey Verizon. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Samsung Galaxy S20 5G kosmiske sort 5G 512 GB CDMA GSM smartphone Dell Canada

Samsung Galaxy S20 5G kosmiske sort 5G 512 GB CDMA GSM smartphone Dell Canada

ATT officielle websted. Køb Samsung Galaxy S20 5G 128 GB i Cosmic Black online på ATT få gratis forsendelse, afhentning i butikken, eller samme dag levering hvor det er muligt. Få gode tilbud på ATT. om.

Samsung Galaxy S20 Series Dolby

Samsung Galaxy S20 Series Dolby

Samsung Galaxy Note9 Samsung Corning Gorilla Glas

Samsung Galaxy S20 2020 Mål Tegninger Mål. om

Samsung Galaxy S20 2020 Mål Tegninger Mål. om

Samsung S20, Samsung S20, Samsung S20 Ultra er designet omkring en revolutionerende kamera erfaring, herunder 8K Video Snap til videography og 5G at dele det.

Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Black

Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Black

Køb Phantom Grey Samsung Galaxy S21 5G Smartphone med trådløs PowerShare, 8GB RAM, 6., 5G, SIM gratis, 128GB fra vores Se alle Mobiltelefoner spænder på John Lewis Partners. Gratis levering på ordrer over 50.

Samsung Galaxy S21 Plus 5G Pris i Bangladesh 2021 BD Pris

Samsung Galaxy S21 Plus 5G Pris i Bangladesh 2021 BD Pris

Samsung Galaxy S21 5G Pris i Bangladesh 2021, anmeldelser, sammenligning, fulde specifikationer ved Muthophone. o. Samsung Galaxy S21 5gshould 68000 i Bangladesh.

Samsung Galaxy S21 5G Snapdragon Batteri Review God effektivitet

Samsung Galaxy S21 5G Snapdragon Batteri Review God effektivitet

Samsung Galaxy S21 5G 8 GB RAM, Exynos 2100, IP68, Dual Sim, Triple 64 MP, 6. AMOLED 2X

Køb Samsung Galaxy S21 5G med Clear Case Betal Månedlige tilbud

Køb Samsung Galaxy S21 5G med Clear Case Betal Månedlige tilbud

Med Super High Resolution, en innovativ zoom og OnetAp-effekter, sætter Samsung Galaxy S21 5G Intuitiv kamerasystem en pro photo studio lige i lommen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.