Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Softwareopdatering

Samsung Galaxy S20 Ultra gennemgang

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy S20 Ultra går stort i alle tænkelige måde, med 108MP billeder, en 100x kamera zoom, 40MP selfies, og en 6. -inch 120 Hz skærm. Med over-the-top interne specs på lige fod med nogle bærbare computere, vil du betale mere for denne telefon end enhver ikke-foldbare telefon før det, men det er ikke overraskende. Hvad er overraskende er nogle af de fejl, vi har stødt at holde Ultra i at nå sit fulde potentiale.

Techradar Bedømmelse

Galaxy S20 Ultra er en af ​​Samsungs største Android-telefoner, og ved lanceringen var dens mest dristige salgstale: du kunne eje verdens mest avancerede 5G telefon med massive kamera specs. hvis du er parat til at bruge flere penge end nogensinde på et ikke-foldbar smartphone.

Ultra er designet til early adopters, og tre ting skiller sig ud: den har en massiv 6. -inch display med næste generations flydende-scrolling tech, der vil strække din hånd; fem kameraer til at fange 108MP fotos, 40MP selfies og 8K video og 5G antenner med peak hastigheder 66 gange så hurtigt som 4G LTE.

Det er en dejlig hoppe fra Galaxy S10 og S10 Plus kameraer, selvom problemer med inkonsekvent autofokus og overeksponering holdt Ultra fra at være den bedste kameratelefon selv ved lanceringen. Selv med et kamera softwareopdatering, vi stadig finde Galaxy S20 og S20 Plus at være bedre i de fleste ikke-zoom scenarier.

Og nu er der en ny max-størrelse, max-specced telefon derude: Samsung Galaxy S21 Ultra. Dette faktisk har en marginalt mindre 6. -inch skærm, men det har endnu mere magt, bedre kamera ydeevne og støtte til Samsungs S Pen stylus. Det er unægtelig bedre telefon så, men vil sandsynligvis også koste dig endnu mere end S20 Ultra gør i øjeblikket - dog især S21 Ultra lancering prisen er lavere end S20 Ultra s var.

Under alle omstændigheder tilbage på emnet for Galaxy S20 Ultra, mens kameraerne er inkonsekvent, de gør skinne til fjerntliggende motiver. Den 48MP teleobjektiv tillod os at komme tæt og personlige tak til et imponerende udvalg af zoomobjektiver. Det langt overgår den 2x optisk og 10x digital zoom på tidligere Samsung telefoner, og den begrænsede 8x digital zoom på Google Pixel 4 â € ”selvom 100x zoom snaps var næppe Instagram-værdig, 30x zoom så fint på et stativ.

Tag begge. Dens nye single-take-mode fanger en bred vifte af skud over en 10-sekunders span: fotos, ultra-wides, portrætter, hyperlapse video, regelmæssig video, og så videre. Det holdt os ud af indstillingsmenuerne og i det øjeblik, plus du kan også klippe 33MP billeder fra video, som viste sig praktisk.

Theres også en kæmpe 5,000mAh batteri til at trække ned batteri-intensive 5G-signal, selvom vi fandt det kunne kun sidste mere end 24 timer i 4G-tilstand. Så er der i skærmen fingeraftrykssensor fra de tidligere års telefoner, men det desværre er den første S-telefon uden en 3. mm stik til hovedtelefoner.

For andre, selv om ordet opgradering betyder en helt anden ting: de vil have en telefon, der skubber nye grænser, og de dont tankerne, hvis der skubber den prisseddel længere ind Galaxy Z Fold 2 territorium.

Galaxy S20 Ultra er Samsungs egen version af Tesla Latterlig tilstand i sine elbiler, og selv om kameraet er lidt overhyped og inkonsekvent i øjeblikket, vil early adopters elske at vise, hvordan dens kameraer går fra 0. x til 100x zoom rigtig hurtig.

Samsung Galaxy S20 Ultra vil sandsynligvis blive reduceret i de sorte fredag ​​tilbud, hvis du kan finde det, så det er værd at kigge på den bedste telefon Black Friday beskæftiger derude. Nå skal foretage en fornyet gennemgang i fremtiden. Men så har vi opdaterede referencer inden for vores gennemgang at fremhæve nye funktioner, der er dukket op siden vores tests for at give dig en bedre idé om, hvad du kan være at købe.

Samsung Galaxy S dato og pris ultra frigivelse

Køb Samsung Galaxy S20 og nyde 5G, 8K videokamera, og mange flere funktioner. eXtra giver hjem levering eller butik afhente med hver ordre.

Den S20 Ultra lanceret på en svimlende $ 1.399 / Â £ 1.199 / AU $ 1.999, hvilket er mere end nogen ikke-foldbar smartphone vi har testet i den forbi en € ”, og at prisen er bare for versionen med 128 GB intern lagerplads og 12GB RAM.

Hvis du føler at du kan få brug for 512GB intern hukommelse og en svimlende 16 GB RAM, S20 Ultra pris springer til $ 1.599 / Â £ 1.399 / AU $ 2.249. Desværre, der er ingen 256GB versionen i mellem, som de fleste mennesker, der skyde video måske ønsker.

Nogle gode nyheder, men: du er ikke vil få brug for max-out opbevaring, givet vores stadigt accelererende flytte til skyen, og det faktum, at 5G-forbindelse vil give dig mulighed for nemt at trække ned eksternt lagrede data.

Samsung Galaxy S21-serien er nu også landet selv, og det kan være et egnet alternativ for dig at til Galaxy S20 Ultra. De nye Samsung Galaxy S21 Ultra tilbud en svag spec opgradering og bedre kamera ydeevne, men har en lavere lancering pris på $ 1.199 / Â £ 1.149 / AU $ 1849.

Display og samlede størrelse

Som 1. november, 2022 Yahoos suite af tjenester vil ikke længere være tilgængelig fra det kinesiske fastland. Yahoo produkter og serviceydelser forblive upåvirket i alle andre globale steder. Vi takker for din støtte og læserskare.

Beskyt dit køb

Verizon er glad for at annoncere en softwareopdatering til din enhed. Denne softwareopdatering er blevet testet for at optimere enhedens ydeevne, løse kendte problemer og anvende de nyeste sikkerhedsretter.

Systemopdatering

Hvis du roamer, vil du ikke modtage en softwareopdatering varsel. Til opdatering, skal du enten aktivere Wi-Fi og vente på opdateringen varsel skal vises eller manuelt opdatere ved at gå til Start> Program> Indstillinger> Om enheden> Softwareopdateringer.

Hvis du ikke har en stærk forbindelse til Wi-Fi eller Verizon Wireless-netværket, kan du ikke være i stand til at udføre en softwareopdatering æteren. I stedet kan du slutte enheden til en computer med adgang til internettet. Slut enheden til computeren med dit USB-kabel, derefter downloade softwaren Upgrade Assistant værktøj til din computer, som vil søge efter softwareopdateringer og indlede softwareopdateringen proces.

Systemopdatering

Vilkår og betingelser og yderligere afgifter og gebyrer gælder. På godkendte kredit. Enhver gældende moms forfalder ved tidspunktet for salget. Tidsbegrænset tilbud. Kræver køb af iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max på en 36-måneders rate og aktivering af en ny linje på et topmøde, Peak eller Udforsk mobil plan om at modtage en $ 350 rabat anvendes månedligt mere end 36 måneder . Hvis tjenesten er afbrudt før sigt 36-måneders er færdig, vil den fulde resterende detailprisen minus eventuelle trade-in kreditter skyldes. For at modtage en ekstra $ 450 kredit mod iPhone 12, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max eller en $ 350 kredit mod iPhone 12 mini handel med en iPhone XS, XS Max, 11, 11 Pro, eller 11 Pro Max i som ny stand . Max på 4 tilbagediskonterede enheder per kunde. $ 30 instant kredit fås med kun iPhone 12.

Den bedste tilbehør til din Galaxy S ultra g

Hvad er inkonsekvent? Autofokus, for én. Jeg har brugt en masse tid på at vente på, at kameraet fokusere på motivet, og som jeg nævnte tidligere, trykke på skærmen for kraft fokus kan være en vanskelig opgave, når du holder sådan en stor telefon med den ene hånd. Stående, som Samsung kalder Levende Fokus, er uregelmæssig så godt. Dette slører baggrunden af ​​et emne for en effekt, der tilnærmer hvad du ville få fra et DSLR med en stor linse. Det kan være fantastisk. når du er udendørs i god belysning. Andre steder, resultaterne er middelmådig. Du er bedre at komme tæt på et emne med de vigtigste linse, som det naturlige bokeh den producerer er fantastisk.

Samsung er klar over disse uoverensstemmelser , specielt med autofokus problemer, overprocessing , og billedet udglatning. Selskabet sagde, at det er "arbejder på en fremtidig opdatering for at forbedre kameraets oplevelse."

8K videooptagelse er overkill. Når det er sagt, har jeg vokset til ligesom at skyde på sådan en høj opløsning, ikke kun fordi optagelserne ser godt ud, men også fordi når jeg redigere disse klip, kan jeg beskære i at komme tættere på et emne og derefter gemme optagelserne som en 4K fil. Men det er en meget niche ting kun kreative fagfolk kan gøre. De fleste mennesker har ikke en 8K-tv endnu, så der er ikke meget af en grund til at registrere alle dine optagelser på en sådan høj opløsning. Gå ned til 4K og spare nogle lagerplads. Eller endnu bedre, skyde på 1080p i Super Steady-mode for nogle smukt stabiliseret video.

Jeg har også endnu at føle et batteri angst. Ultra sidder normalt omkring 40 procent kl. 19.00 efter en gennemsnitlig arbejdsdag, og hvis jeg har glemt at saft det natten over, har jeg endda været i stand til at gå i halvdelen af ​​en anden dag.

Telefonens stadig IP68 Vandtæt, kan hurtigt jupper op med trådløst eller trådløst, har en microSD-kortspor, en pålidelig fingeraftrykssensor, og er chock fuld af andre funktioner. Men det er en skam, det er så stort, og at der ikke er nogen hovedtelefonstik. Hey, det er derfor, jeg sagde tæt på perfekt.

Galaxy S20 Ultra er en Heck af en god Android-telefon. Det er bare ikke en god aftale. Hvis prislappen ikke giver dig pause, så lad mig ikke stoppe dig. Du vil elske skærmen og kameraet. Men de fleste skal enten vente på en prisfald eller gå til den mindre og billigere Galaxy S20, som jeg vil gennemgå næste.

vores dom

Er det stadig værd at købe Samsung Galaxy S20 Ultra? Det har været over 18 måneder siden telefonen lancerede, på hvilket tidspunkt er det blevet bestået af Galaxy Note 20, samt S-Pen Toting Galaxy S21 Ultra og Galaxy Z Fold 3.

Svaret er stadig en Rosounding Ja. Ikke alene er S20 Ultra en perfekt stand og kraftfuld telefon, tiden har kun sænket sin engangsstyrke pris. Det kan ikke have sin pen support, en foldeskærm eller endda en dobbelt 3x og 10x telefoto kamera linser, men hvad denne telefon har betyder, at det stadig er et meget tiltalende valg.

Samsung pakket Hvad var det mest avancerede kamera på tidspunktet i galaksen S20 Ultra: et quad-linse modul, der indeholder en 108 megapixel hovedføler, og 10x lossless zoom, der giver op til 100x i digital effekt.

Et hurtigt kig på de top-flyvning optik og sensorer, og du ville antage Galaxy S20 ultra var bestemt til at være den bedste kameratelefon på markedet. Men takket være en række frustrerende bugs i lanceringen tog de billeder, vi oprindeligt tog, ikke nogen steder lige så imponerende som du ville håbe. Især i betragtning af den oprindelige pris.

Heldigvis er S20 Ultra så meget mere end blot et kamera med sin Gargantuan 6. -Inch, 120Hz display og fremtidssikker støtte til alle større luftfartsselskaber 5G-netværk. Og hvis næsten 7 tommer skærmfast ejendom er mere end du har brug for, tilbyder Samsung alternative muligheder: Der er den lidt mere kompakte 6. -Inch Samsung Galaxy S20 Plus eller den endnu mindre og billigere 6. -Inch Samsung Galaxy S20 - dog Disse modeller mister ultras kraftige zoom.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mobiltelefoner Galaxy S8 Plus Dual Sim 128GB LTE 4G Pink 6GB RAM 175.693 SAMSUNG Quickmobile

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Samsung Galaxy S8 specs, pris, detaljer, anmeldelse, specifikation, størrelse, farver Klik her for at se fra PhonesCounter. Versioner Network Technology Hspalte

Samsung Galaxy S8 plus SMG955FD Specs

Samsung Galaxy S8 plus SMG955FD Specs

Samsung Galaxy S8 specs, pris, detaljer, anmeldelse, specifikation, størrelse, farver Klik her for at se fra PhonesCounter. Versioner Network Technology Hspalte

Samsung Galaxy SmartTag Plus i sort nu op til forudbestilling

Samsung Galaxy SmartTag Plus i sort nu op til forudbestilling

Køb den sorte Samsung Galaxy SmartTag online med gratis levering Retur på Samsung UK. Hold ejendele sikkert med vores nyeste Bluetooth tracker.

Samsung Galaxy SmartTag Alle thats Lost vil blive fundet

Samsung Galaxy SmartTag Alle thats Lost vil blive fundet

I betragtning af Samsung Galaxy SmartTag Få alle de anmeldelser på ét sted, sammenligne priser, stille spørgsmål mere.

Tilføj Samsung Smart Tag Support til SmartThings Integration

Tilføj Samsung Smart Tag Support til SmartThings Integration

Den mest komplette ressource om mobilteknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tabletter og bærbare enheder.

Manuel Samsung Galaxy Tab 10.

Manuel Samsung Galaxy Tab 10.

Samsung Galaxy Tab anvender et SIM-kort til at oprette forbindelse til dit mobilnetværk. Den gemmer også nogle af dine brugerdata på kortet. Hvis din Galaxy Tab er at have problemer med at læse dit SIM-kort, vil du være i stand til at bruge nonWiFi forbindelser få adgang til internettet. Fastsættelse af SIM-kortet er det første skridt i at returnere din ...

Samsung Galaxy Watch4 Classic 42 mm Bell Mobility Bell Canada

Samsung Galaxy Watch4 Classic 42 mm Bell Mobility Bell Canada

Tidløst design TheGalaxy Watch4 Classic BTIS en premium smartwatch med udseende og følelse af en traditionel timepiece. Udformet af rustfrit stål, det er svært, mens du opholder sig lys og diskret på

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.