Samsung Galaxy Tab A 2GB RAM32 GB ROM 8 inch med WiFi4G Tablet Sølv

Du skal muligvis opdatere din browser

Samsung Galaxy Tab 3 8. er en 8-tommer Android-baserede tablet computer fremstilles og markedsføres af Samsung Electronics. Det hører til den tredje generation af Samsung Galaxy Tab serien, som også omfatter en 7-tommer og en 10. -inch model, Galaxy Tab 3 7. og Galaxy Tab 3 10.. Det blev lanceret i USA i juli 2022. I modsætning til de 7-tommer og 10. tommer tabletter, Galaxy Tab 3 8. er en ny størrelse kategori af tabletten i Tab serien og gøre sin debut på denne generation af Galaxy Tablets.

Historie.

Galaxy Tab 3 8. blev annonceret den 24. juni 2022. Det blev vist sammen med Galaxy Tab 3 7. og Galaxy Tab 3 10. ved 2022 Mobile World Conference. Samsung bekræftet, at Galaxy Tab 3 8. ville blive udgivet i USA den 7. juli 2022 med en pris på $ 299 endelig. 9 til 16A GB model.

Funktioner

Galaxy Tab 3 8. fås i WiFi-only, 3G og WiFi, og 4G / LTE og WiFi-varianter. Opbevaring spænder fra 16A GB til 32A DK afhængigt af modellen, med et microSDXC card slot til ekspansion. Det har en 8-tommer WXGA Super Clear LCD-skærm med en opløsning på 1280x800 pixels. Den har også en 1. Â MP front kamera uden blitz og 5. En MP AF bagudvendt kamera. Det har også evnen til at optage HD-videoer.

Se også

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med introduktionen af ​​tabletter, teknologi og innovation har været i stand til at gøre underværker for verden. Information og data blev aldrig så praktisk som de er nu, og her kan ingen benægte, at tabletterne har spillet en vigtig rolle.

I dag er markedet oversvømmet med mange muligheder i form af tabletter og hver gigantiske producent er optaget i at bringe det bedste frem konkurrencedygtigt produkt til at fange den stadigt voksende marked. Nogle har været i stand til at imponere købere med deres produkter, mens andre stadig forsøger det samme.

Forståelse af de funktioner og aspekter af de forskellige tabletter fra forskellige virksomheder er et must, fordi det vil bidrage til at gøre en praktisk beslutning. Det er også vigtigt at forstå visse nøglefaktorer, der vil hjælpe med at vælge den rigtige.

8-tommer tablet er drevet af den nyeste A15 Bionic chipset med 64-bit arkitektur. Det er støttet med 16-kerne Neural Engine, der understøtter problemfri ydelse, reaktion og produktivitet, alle i kompakt enhed. Den 12MP vid udsigt kamera sikrer mere jævne videoopkald og klar kommunikation.

Kommer til displayet, er Apple iPad Mini er udstyret med en 8. tommer LED-baggrundsbelyst multi-touch-skærm med IPS-teknologi. Du får også en fuldt lamineret skærm med Sand tone teknologi og anti-reflekterende coating giver levende og lysere grafik. Det er også integreret med op til 256 GB lagerplads til optimale krav datalagring.

Samsung Galaxy Tab en lite

Det er ikke hver dag, at du kommer på tværs af en meget lydhør og høj kvalitet kompakt tablet med en all-metalhus og byggeri. Samsung Galaxy Tab A7 Lite er en 8. tommer tablet, der er kommet for at forstærke din præstation og omdanne den overordnede brugeroplevelse. Enheden leveres også forprogrammeret med to måneder YouTube Premium.

Tabletten er udstyret med en undersøgelse og god kvalitet metalramme for optimal holdbarhed. Udover konfiguration basen opbevaring, enheden understøtter op til 1 TB udvides opbevaring konfiguration for tunge brugere, redaktører og indhold skabere de. De 5100 mAh batteri tilbyder langvarig brug og produktivitet uden afbrydelser.

The One UI teknologi tillader lettere integration af tabletten på tværs af flere Galaxy enheder. Den LTE tilslutningsmuligheder yderligere strømliner brugeroplevelse, hvilket gør det meget mere tilgængelig. Enheden er børnevenlige og er programmeret med Samsung børn for sjov og interaktive lektioner.

Loaded med fremragende funktioner, denne tablet løfter om at levere det bedste. Tabletten kommer i både 32 GB og 64 GB intern lagerkapacitet mulighed for at vælge fra, som kan igen øges op til 1 TB via microSD-kort.

Dens kraftfulde 2. GHz quad-core processor gør det muligt at levere 30% hurtigere mens dens hele dagen batteri giver mulighed for en problemfri, bidrager forbrug. Tabletten lader brugerne nyde lag-fri og uafbrudt surfing oplevelse. Gaming-tilstand er en ekstra attraktion til spil elskere.

Amazon Fire HD 8 understøtter også håndfri Alexa og alle andre populære apps som Instagram, Facebook og Netflix. For at gøre tingene let, tabletten understøtter trådløs opladning og forbedret dual-band, Wi-Fi-forbindelse.

Uanset om du bruger det indendørs eller på farten, nye Samsung Galaxy Tab En 8. En € ³ er designet til at tilbyde maksimal tilfredshed lethed og bekvemmelighed for brugerne. Stylet i en præmie måde, det er meget kompakt og transportabel.

Med stabil og hurtig 4G LTE tilslutningsmuligheder og stor batterilevetid, der understøtter næsten 10 timers streaming på en enkelt opladning, kan hvad være en bedre følgesvend end denne enhed? Uanset om du bruger det til arbejde eller underholdning, kan ingen anden tablet matche det i form af dens funktioner og specifikationer. Ser film og billeder på den levende 8 displayet kan være den mest ventede oplevelse.

Samsung Galaxy Tab En 8. â € ³ tilbud krystalklar skærm kombineret med luft påfyldning lyd fra den dobbelte højttaler, der gør det til et godt valg for alle. Med 32 GB intern hukommelse og 512GB på microSD-kort, denne tablet er den mest handy, nyttig og klar til brug gadget til dagens geni sind.

Denne tablet er velsignet med større kapacitet og højt niveau produktivitet. Helt nye Amazon Fire HD 8 Plus er drevet af en 2. GHz quad-core processor for at aktivere enheden til at afgive hurtigere og kompetent ydelse.

Med 3 GB RAM, det er tilgængeligt i 32 og 64 GB intern lagringsmuligheder. Den lagerkapacitet kan yderligere udvides umådeligt op til 1 TB gennem et microSD-kort. Brugerne skal ikke bekymre sig om batteriet løbe tør, mens du gør hvad der betyder noget.

Batteriets levetid af tabletten er stor med næsten 12 timers konstant brug støtte. Trådløs opladning option gør tingene meget lettere og enkel. Det understøtter dual-band, bedre Wi-Fi-forbindelse for øget mobilitet.

Udformningen af ​​tabletten har en sofistikeret look med metal-finish, og det er endnu beregnet til at være slank og kompakt. Dens 8 IPS HD-skærm er fuldt touch screen og tilbud en problemfri oplevelse.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Vi har allerede set lækager af den kommende Galaxy Tab A8 tablet, afslører et nyt design sprog for budgetposten. I dag får vi ord i de specs nedenunder 10-tommer skærm. Må ikke blive for ophidset, det er ikke den Galaxy Tab S-serien: mens en ny processor og lagringsmuligheder er rart, er de ikke kommer til at sætte verden i brand. Men det sandsynligvis betyder, at tabletten vil ikke bryde banken, enten. Det er, i modsætning til de andre rygter, vi har hørt, om en super-store super-dyrt Samsung tablet.

Med hensyn til stil, den nye sag er flad og kantet med et lille kamera bump, minder mig mere af Lenovos seneste tabletter end Samsungs ældre A-serien designs. OnLeaks siger du vil være i stand til at vælge mellem sølv, grå, og guld farver. Præcis hvor meget det vil koste er ikke blevet afsløret, men den 10. -inch Galaxy Tab A7 det er formentlig erstatter omkostninger $ 280 for Wi-Fi-model, der ikke tegner sig for hyppige salg.

Michael er født texaner og en tidligere grafiker. Han har været der dækker teknologi generelt og Android især siden 2022. Hans interesser omfatter folkemusik, fodbold, science fiction, og salsa verde, i nogen bestemt rækkefølge. Han skrev en roman kaldet Good Intentions: En superskurk Story, og den er tilgængelig på Amazon.

Ved at trykke 'Log ind', 'Facebook', 'Google' eller 'Apple' accepterer du Wish Brugsbetingelser. Læs venligst fortrolighedspolitik. Denne side er beskyttet af reCAPTCHA Politik og servicevilkår anvender Google Privatliv og.

Samsung Galaxy Tab en sm-t gb

Den bedste pris for Samsung Galaxy Tab En 8. SM-T290 32GB lige nu er en £ 99. 9. t er blandt de 100 mest populære produkter i vores Tabletter kategori. riceSpy sammenligner priser og tilbud fra 21 butikker, online og lokalt.

Når det gælder om at finde en tablet, der kører Android, er dine muligheder temmelig begrænset. Det meste af skylden for, der falder på Google, som opgivet sine Android-tablet håb og drømme år siden, vælger i stedet for at integrere Android-apps i Chrome OS.

Samsungs tablet lineup består af flere forskellige modeller, med en bred vifte i pris og funktioner. I mellemtiden Amazons tabletter, der teknisk set køre en kløvet version af Android kaldet Fire OS, er designet og solgt på budgettet priser, integrere alle de online shopping gigantiske s butikker og tjenester.

ZDNET anbefaler

Den keyless alle sorte frontdesign af Galaxy-fanen A med s Pen formidler sindet af form Galaxy-navnet repræsenterer. Indvendigt Find et tæt udvidet grafikprodukt for et landskab føler, selvom det holdes lodret, og indlejret s pen i hver enhed til ultimativ på-go-produktiviteten.

Levende, når det er lyst, blidt, når det er mørkt

Opdag et display udformet for at matche dine behov i Galaxy Tab A med S Pen. Levende og lyse til skarpe detaljer om dagen tændes et blåt lysfilter med et enkelt tryk for at beskytte dine øjne om natten, så du kan nyde lange perioder med læsning på 8. " Widescreen . Den bærbare pen, der altid går med dig nu, har du en s pen, når du har brug for det

Pop det ud og start skrivning med 2. gram letvægts komfort og 0. mm elastometer spids. En penneknap tilføjer mere funktionalitet, og der er ikke noget at opkræve. Og med sin IP68 rating er S Pen resistent over for vand og støv.

En tablet, der ikke holder dig tilbage

Galaxy-fanen A med s pen blev bygget for at holde op med dig, begyndende med sin octa core processor. Find 32 GB indbygget lagerplads, og slip i en micro SD for op til 512 GB ekstra. Og det kraftfulde 4,200mAh-batteri giver dig mulighed for at bruge det i lange perioder.

Du har allerede varer i din indkøbsvogn til efterbetalt service. Beklager, men forudbetalt og efterbetalt service kan ikke kombineres i samme rækkefølge. Hvis du gerne vil bestille både forudbetalt og efterbetalt service, skal du placere to separate ordrer.

Vi fandt nogle problemer med IMEI-nummeret, du har indtastet. Der er en række grunde, der kan forekomme. Sørg for, at IMEI du indtastede, svarer til enheden. Hvis du fortsætter med at opleve problemer, kontakt kundeservice på 800. 31. 500 for yderligere hjælp.

Var ked af, at vi ikke kunne fuldføre din handel på nuværende tidspunkt fortsætte med at afslutte din ordre

Designet til at gå, hvor du er godiscover en praktisk ledsager i Galaxy Tab A 8., en tablet, der udmærker sig ved det grundlæggende og tilføjer meget mere. Med en kompakt ramme, der er let at bære med en hånd, er det den ideelle blanding af ydeevne og design. Der er altid plads til din Galaxy Tab en 8. Hvor du skal hen. Slank og vejer kun 347 gram, børn bærer det med lethed, mens voksne kan greb det på bare en hånd. Find det i enten sort eller sølv for at passe til din egen stil. IG på underholdning Galaxy-fanen A 8. Pakker en stempel med en strålende 1280x800 pixel display. 16:10 skærmforholdet er designet til en fordybende oplevelse både i portræt og liggende tilstand. Den leveres med et gratis YouTube-premium abonnement, så dine yndlingsvideoer fortsætter med at spille ad-fri og uafbrudt. De to højttalere er designet til at give beriget lydkvalitet, mens de sømløst fusionerer med det slanke design.

Vigtig

Samsung Galaxy A11 Pris i USA Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A11 Pris i USA Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A11 Pris i USA er mellem 130 170 til 2 GB RAM 32GB ROM og 3GB RAM 32GB rom. Orbindelse WiFi WiFi 802. 1 BGN

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A11 Tjek de fulde specifikationer, funktioner, farver og prisen på Samsung Galaxy A11 her.

Tracfone 6. Samsung Galaxy A11 Smartphone med 1500 TalkTextData QVC. om

Tracfone 6. Samsung Galaxy A11 Smartphone med 1500 TalkTextData QVC. om

Et Samsung A20E håndsæt blev for nylig fanget ild og eksploderede til en bruger i Californien. Hvis dette sker med din enhed, er heres det, du skal gøre.

Samsung Galaxy A11 pris i Hongkong Phoneaqua

Samsung Galaxy A11 pris i Hongkong Phoneaqua

OFFICIELT MÅDE AT VIDEREGIVER uofficielle rapporter, Pris Specs

Samsung Galaxy A11 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A11 Brugernes mening og anmeldelser

En af vores medarbejdere tog Samsung Galaxy A11 til en prøvetur, så vi kunne give jer alle med en Samsung Galaxy A11 revision

Galaxy A11 Device layout-funktioner

Galaxy A11 Device layout-funktioner

Samsung Galaxy A11 telefon leveres med en 6. 0inch touchscreen-display med en opløsning på 720x1560 pixels. Samsung Galaxy A11 er drevet af en 1. GHz octa

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fuld specifikationer telefon Samsung Galaxy A11 SMA115U specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Samsung Galaxy A11 SMA115MDS 64GB Specs

Samsung Galaxy A11 SMA115MDS 64GB Specs

PIM produktdata Samsung Galaxy A11 SMA115F 16. cm 6. 4G USB Typec 4000 mAh Black SMA115FZKDTUR Smartphones 6. 720 x 1560 Pls, 4G, 1. GHz OCTACORE, 13. MP 2. MP 5. MP, 8. MP, 4000 mAh , sammenlign, gennemgå, sammenligning, specifikationer, pris, brochure, katalog, produktinformation, indholdssyndikering, produktinformation, produktdata, datablad

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.