Samsung Galaxy Watch4 44mm Sort

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Før vi fortsætter, kan tale om de tilgængelige størrelser og modeller. Ligesom ældre Samsung smartwatches, Galaxy Watch 4 fås i to størrelser. Det kommer i 44mm og 40mm størrelser ligesom Galaxy Watch Active 2 specifikt. Så klart, har du muligheder for at vælge en større størrelse eller den lille størrelse. Hver af disse to størrelser er kun tilgængelig i og LTE-model Bluetooth / WiFi. Forskellen er, at LTE-model vil give dig mulighed for at foretage og modtage opkald, installere apps, og mere uden at din telefon sammen. Så LTE-modellen er en standalone SmartWatch. Kontrollér, at du er køber den rigtige LTE model for dit område. Mere også vil LTE koste dig mere.

Design et € ”galakse ur er en kompakt, præmie og letvægts SmartWatch

Galaxy Watch 4 ligner Galaxy Watch Active 2 med små forskelle her og der. Dens stadig cirkulær i form og har den ikoniske digitale roterende falsen til ubesværet sejlads. Den kommer i to størrelser, den 44mm størrelse med 44. x 43. x 9. mm dimension og den 40mm størrelse med 40. x 39. x 9. mm dimension. Det har et tilfælde lavet af Armour aluminium, som er meget let og holdbar, falsen er også lavet af Armor aluminium, mens det kommer med fluorelastomer stropper. En hybrid læderrem er også tilgængelig. Du kan altid ændre stropperne hvis du ikke kan lide dem. Dens 20mm stropper til 40mm størrelse og 22mm-bred stropper til 44mm. Corning Gorilla Glass DX + beskytter skærmen. Så dette er naturligvis en holdbar og robust enhed.

Skærm

Det vil spore din puls konstant og har evnen til at vise din hvile og maksimal puls. Advance sundhed sporing funktioner som blod ilt, stress overvågning, EKG, og blodtryk er også tilgængelige på Galaxy Watch 4.

Du får adgang til 90 forudindlæste sportstilstande og det har evnen til at automatisk finde og spore dine aktiviteter . Andre fitness tracking-funktioner omfatter menstruationscyklus sporing for kvinder, tilfældige fald afsløring, og nødhjælp SOS. Ingen tvivl om, Galaxy Watch 4 er et fuldt hus på sundhed sporing funktioner.

EKG, blodtryk, og BIA vil kun arbejde med Samsung Health Monitor app, som kun er tilgængelig på Galaxy butik, men ikke tilgængelig på Google Play butikken endnu. Som et resultat, vil disse funktioner kræver en Samsung telefon til arbejde.

Musik opbevaring

The Galaxy Watch 4 kommer med en massiv 16 GB lagerplads, der giver dig mulighed for at tage dine yndlingsnumre med dig. Thats ikke alle, vil du også få adgang til mere af din yndlingsmusik streaming tjenester som Spotify â € ”Takket være Wear OS / Tizen-platform. Du kan også tilføje din personlige musik fra følgesvend app.

Håndtering af opkald, sms og andre apps underretninger

To af de største opgraderinger Galaxy Watch 4 modtagne kontakten til Wear OS / Tizen og en ny 5 nm chip. Galaxy Watch 4 kommer med en 5 nm Exynos W920 chip, som er efterfølgeren til Exynos 9110, der driver Galaxy Watch 3 ned til Galaxy Watch. Den nye chip sammen med en anstændig 1. GB RAM har en fantastisk præstation, der er alle de gode nyheder SmartWatch fans har brug for. Samsung siger den nye chip lover en 20% stigning i CPU ydeevne og en 10x løft i GPU performance.

Op til dagen batterilevetid

Den 44mm Galaxy Watch 4 kommer med et 361mAh mens 40mm kommer med et 247mAh. Ikke for meget batteristrøm i et SmartWatch ladened med masser af funktioner. Ikke desto mindre, kan du forvente omkring 2 dages batterilevetid med 44mm og lidt over en dag med 40mm størrelse. Vi har ikke bekræftet batteriets levetid endnu, men vi vil gøre netop, at når vi får vores hænder på det nye ur.

Priser

The Galaxy Watch 4 Classic 46mm Bluetooth / WiFi vil koste dig $ 379. 9 og 42 mm Bluetooth / Wif vil koste dig $ 349. 9. 46mm LTE-modellen er prissat til $ 429. 9, mens den 42 mm LTE-modellen er prissat til $ 399. 9.

Mobil WiFi hotspots 7 flere af dine spørgsmål, besvaret

Galaxy Watch 4 44mm Bluetooth / WiFi er prissat til $ 279. 9 og 40 mm Bluetooth / WiFi vil koste dig $ 249. 9. 44mm LTE model vil koste dig $ 329. 9, mens den 40mm LTE model vil koste dig $ 299. 9.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Billeder vist her er kun til repræsentativt formål, faktisk kan variere. Alle funktioner, specifikationer og priser kan ændres uden forudgående varsel. Model tilgængelighed kan variere fra sted til placering.

Producenter information

Galaxy Assured program er til rådighed for en periode på 12 måneder fra købsdatoen. Du kan indløse Galaxy Assured Værdier på ethvert tidspunkt inden for programperioden. Galaxy Assured værdier for forskellige tidsperioder er givet nedenfor i tabellen.

Udveksling dit produkt

Uret, der kender dig bestMost af os ønsker at vide mere om os selv, så vi kan være den bedste version af os selv. Det er derfor vi udviklet den helt nye Galaxy Watch4 at være følgesvend til din rejse mod et sundere dig. 1

Dont bare lytte til din krop. Kender det. rack din fitness fremskridt med vores første SmartWatch at bekvemt måler krop composition8. Få at vide din fedtprocent, skeletmuskulatur, kropsvæske og mere til at nå dine mål. Samsung BioActive Sensor og vores hurtigste chip bringer den største nyskabelse til Galaxy Watch endnu. 2, 3, 4, 5, 6, 7

Din workout venner har din backEnjoy hvert skridt du tager med dine venner og familie med Galaxy Watch4. Spor dine skridt og konkurrere med venner i en sjov konkurrence gennem en levende opslagstavle. Udfordringer kommer med erindringsmønter badges og et pointsystem til at gøre motion sjovt, motiverende og socialt givende.

Navn en træning. Det kan spore det. rack dine aktiviteter og fitness scoringer på dit ur og telefon. Tæl skridt, check kalorier og ophold på nettet med GPS. Galaxy Watch4 registrerer fysisk aktivitet at spore dine rutiner og understøtter mere end 90 øvelser til en mere nøjagtig rapport af din træning. 8

Elegant, Seamless, ikonisk. alaxy Watch4 har et enkelt design med en strømlinet Armor aluminium metalramme. Det tilbyder high-end udseende og funktionalitet til din træning og dag-til-dag opgaver. Hoose fra et udvalg af bands, herunder Hybrid læder band og Sport Band, at mode din egen band stil. Forkæl dit håndled med materialer af høj kvalitet, god pasform og sved-resistente overflader.

En ny dag. En ny urskiven. Hoose mellem analoge eller digitale urskiver med en bred vifte af baggrunde, skrifttyper og farver til at matche din smag, vejret eller lejlighed. Krydre din karakter urskiver med AR emojis at udtrykke din stil, mens animeret grafik viser, hvad du er op til, som at løbe eller lytter til musik.

Dens en reel hold playerThe første SmartWatch med Wear OS Drevet af Samsung, Galaxy Watch4 sætter sømløse adgang til dine yndlingsprogrammer på dit håndled. Du får et rigt app udvalg fra musikstreaming apps til noget i den massive bibliotek af sundhed og fitness apps. 15

Afspiller godt med othersThe Galaxy Watch4 kommer med Wear OS Drevet af Samsung, der giver dig problemfri forbindelse med Samsung Galaxy enheder. Kontrol ANC om Galaxy Buds2 eller aktivere apps på din telefon direkte fra dit ur. Yderligere funktioner som kompasset gør Galaxy Watch4 endnu mere ressourcestærke. 16

*********************************************** ********************************

*********************************************** ******************************** Amazoncom Inc forsinker forsendelsen af ​​ikke-væsentlige ting under den nuværende COVID-krise, Sænker ankomsten af ​​de fleste smarte enhedstilbehør - herunder Ringeke produkter på Amazon

Ringeke-teamet anerkender imidlertid betydningen af ​​enhedsbeskyttelse, og vi tilbyder hurtig og gratis forsendelse til alle varer købt gennem RingkestoreCombeat Amazon-ventetiden ved at få dine tilfælde, skærmbeskyttere og alt andet direkte fra kilden!

*********************************************** ********************************

Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb eller anden grund, vil vi gerne acceptere afkast af pakker inden for 30 dage efter salget dato og vil udstede en fuld refusion minus forsendelse gebyr, hvis varen er på resalable tilstand.

Bemærk venligst, at internationale ordrer kan blive moms og yderligere toldgebyrer ved levering. Disse gebyrer bestemmes af dine lokale toldembedsmænd og er køberens ansvar. Ringeke er ikke ansvarlig for tabt af internationale pakker, når de er blevet afsendt ud af vores lager. Ringeke er ikke ansvarlig for enhver international returpost.

Vælg et land

For smartwatches, dens Apple mod verden. Per seneste tal fra kontrapunkt, Apple Watch beordret mere end en tredjedel af den globale forsendelser i 1. kvartal. Samsung / Tizens egen markedsandel er en fjerntliggende â € ", men respektabel â €" Andet sted med 8%. Med Googles Wear OS på femte plads på lige under 4%, er det nemt at se begge virksomheder â € "fuldstændig dominerende i andre kategorier â €" kløe for konkurrencefordele.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Bedste pris i Indien er Rs. 13306 som den 16. december 2021. Check Samsung Galaxy Watch Aktive specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger bedømmelse, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy Watch Aktive priser, før du køber online.

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 bringer nye niveauer af praktiske til den foldbare formfaktor, men er det nok til at tjene en anbefaling

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

ENCONTRE OFERTAS IMPERDVEIS NO EBAY EM Samsung Galaxy Z Flip3 5g. VOC ENCONTRAR PRODUTOS NOVOS OU USADOS EM Samsung Galaxy Z Flip3 5G Ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. FAA COMPROS NA MAIOR SELEO DE PRODUTOS DO MUNDO E ENCONTRE AS MELHORES OFERTAS DE SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G. Compe Com Confiana No eBay

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Stærk ydeevne og fantastisk formfaktor betyde Samsung Galaxy Z Flip 3 er imponerende at både se på og leve med, på trods af sin gennemsnitlig levetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tro det eller ej, er Amazon kører sit bedste Samsung Galaxy Z Flip 3 5G salg til dato efter Black Friday og Cyber ​​Mandag, der kombinerer en 200 rabat med et gratis par Galaxy Buds 2.

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Køb den nyeste Samsung Galaxy Z Fold 3 5G og Galaxy Z Flip 3 5G i bedste pris i Filippinerne fra 52.990. 0.

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro er drevet af Android 7. Nougat, den nye smartphone leveres med 5. inches, 16 GB hukommelse med 1. GB RAM, startprisen er ca. 13455 Bangladeshi Taka.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Samsung Galaxy Grand Prime Plus have attraktive specifikationer af 5. Display, 1. GB RAM, 8 MP kamera, 2600 mAh batteri.

Køb Galaxy Grand Prime Plus Dual Sim Gold Samsung KSA

Køb Galaxy Grand Prime Plus Dual Sim Gold Samsung KSA

Samsung Grand Prime Plus 8GB Telefon Sølv

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.