Screen Mirroring App til alle Tv

Duet Display

Ovenstående anmodninger fra Apple diskussion for skærm spejling til iPhone iPad. Hvis du også har det samme spørgsmål, så er du kommet til det rette sted. Uanset hvad årsagerne til du ønsker spejl skærm iPhone til en stor skærm til undervisning tutorial eller film nydelse , selv den kommercielle præsentationer af et projekt, kan du finde de løsninger her. Vi vil vise dig flere måder at spejle din iPhone iPad skærm til tv eller en computer til storskærm præsentation.

Del: skærm spejling fra iphone ipad mac til Apple TV med airplay

Fra iPhone skærm til Apple TV gør dig underholde en stor skærm at gøre præsentationer . Hvis har nogle ting, som du ønsker at vise fra Mac til Apple TV, AirPlay også kan hjælpe dig med at gøre skærmen spejling.

at angive, om dit skrivebord passer til størrelsen af ​​skærmen Mac eller TV-skærmen, skal du klikke på symbolet for AirPlay og vælge denne Mac eller Apple TV. Når du bruger AirPlay Mirroring, AirPlay-status ikonet i menulinjen er blå.

være dobbelt så produktiv

Hvis du rejser med en bærbar computer og iPad, du har brug for denne app. IA havde brug for en anden skærm, men Duet giver mig endnu mere. Fuld gestus støtte, der kan tilpasses genveje, Touch Bar, tonsvis af indstillinger opløsning, og meget lidt batteristrøm. Hvordan er denne alt i én app?

Nyd mirrormeister pro

Hurtigt, nemt og smertefrit. Et par trin efter jeg kunne spejle min skærm uden problemer. Bortset fra den forventede lille forsinkelse, billedet var god, og jeg kunne arbejde på min Mac, mens tv'et var spejling en video via en browser.

Fantastisk

Og AirPlay-ikonet skal være på menulinjen på Mac. Nogle gange på ikonet AirPlay bare ikke vises på iPhone, iPad, MacBook, iMac. Denne vejledning kommer til at hjælpe med at finde den forsvundne AirPlay-ikonet på iOS-enheder eller Mac.

# hvorfor er airplay ikonet ikke vises på iPhone, iPad eller mac?

Et netværk problem er den mest almindelige årsag til, at du ikke kan finde ikonet AirPlay på din iPhone, iPad eller Mac. For eksempel, din iPad ikke er på det samme Wi-Fi med Apple TV; din Mac netværksindstillinger er ikke konfigureret korrekt.

# hvordan du løser airplay ikke dukke op?

Før iOS 11, ikonet Airplay viser kun op i kontrolcenteret, når iPhone, iPad er i nærheden af ​​en AirPlay-aktiveret enhed. Derfor, når AirPlay-ikonet mangler på iPhone, iPad, skal du sørge for, at Apple TV eller anden AirPlay-aktivere enheden er tændt og i nærheden af ​​din iOS-enhed.

# aktivere airplay på Apple TV

Skærm Spejling iPhone iPad til TVMacPC til storskærm

Hvis AirPlay-ikonet forsvinder når du forsøger at luft musik eller video til Apple TV, skal du sikre dig, at AirPlay er aktiveret på din Apple TV. Gå til Indstillinger> AirPlay. Hvis AirPlay er slukket, skifte knappen på.

På din MacBook Air / Pro, iMac, den Airplay-ikonet shows i menulinjen, når AirPlay spejling er tilgængelig. Hvis ikonet AirPlay ikke vises, selv når en Apple TV er rundt, gå til Systemindstillinger> Displays> Skærm, og vælg "Vis spejling muligheder i menulinjen når tilgængelige".

# Slå Wi-Fi fra og til

På din iPhone, iPad, MacBook, iMac eller Apple TV, skifte fra Wi-Fi og derefter tænde den igen. Sørg også for, at dine to enheder er på samme Wi-Fi. Hvis Apple TV bruger Ethernet, skal du sørge for, at kablet er sluttet til routeren, du bruger til Wi-Fi.

# genstart iPhone, iPad, Mac og Apple TV

Hvis AirPlay ikke vises på Mac, gå til Systemindstillinger> Sikkerhed og Privatliv> Firewall, hvis Firewall er slået til, fjerne markeringen "Bloker alle indgående forbindelser" og kontroller "Automatisk tillader underskrevet software til at modtage indgående forbindelser ".

# software opdatering

En anden løsning er at opdatere din iPhone, iPad, Mac og Apple TV til den nyeste version af operativsystemet. En softwareopdatering kunne løse systemet glitches og komme tilbage den manglende AirPlay-ikonet.

# fejlfinding wi-fi spørgsmål

I nogle tilfælde, dit Wi-Fi-netværk kunne forstyrret af andre enheder, såsom en mikrobølge ovn, babyalarm. Prøv at fjerne disse enheder, og se om det hjælper at løse problemet. Desuden kan konfiguration problemer på din Wi-Fi-router påvirke kommunikationen mellem dine iOS-enheder og AirPlay-enheden.

# skifte til AirPort Extreme

Dette er ikke den ønskede løsning, men nogle brugere løse AirPlay problemet ved at udskifte deres ikke-Apple-router med AirPort Extreme. Når forbundet til AirPort Extreme, AirPlay streaming og spejling gå på glat.

AirPlay Mirroring er en fantastisk funktion i iOS på iPad. Den lader du spejle din iPad skærm, og alt, hvad du gør på det, til en Apple TV eller en Mac-computer. Dette er enormt nyttigt, når du gør præsentationer og demoer, skabe screencasts eller videoer, eller bare nyde din iPad billeder eller videoer eller spil på en større skærm.

To apps, der gør det muligt spejling til en Mac fra en iPad er Reflektor og Air Server. Begge tilbyder gratis prøver, er tilgængelige for $ 14. 9 for en enkelt bruger licens, og har andre licenser pakker til flere brugere. Begge disse apps også arbejde på Windows-pc'er.

â €”Bring op multitasking bar på iPad. Gør dette ved at trykke to gange på knappen Hjem eller ved at bruge en knalde op gestus fra bunden bezel, hvis du har aktiveret multitasking håndbevægelser i Indstillinger.

â €”Tryk på ikonet AirPlay Mirroring. Dette vil bringe en popover dialog som viser dig en post for iPad og enhver Apple TV eller Mac, der er til rådighed for spejl til på din WiFi-netværk. Bemærk venligst, at på en Mac skal du have enten Reflektor eller Air Server app åben for at det at være til rådighed for spejl til.

Patrick Jordan

Denne wikiHow lærer dig, hvordan du bruger AirPlay på din iPhone, iPad, Mac eller Apple TV til at streame lyd og video til en AirPlay-aktiveret enhed. AirPlay er en spejling tjeneste, der giver dig mulighed for at udsendelse Apple elementets skærm til en Apple TV; det giver dig også mulighed for at afspille lyd gennem AirPlay-kompatible højttalere såsom HomePod.

Åbn kontrolcentret. Hvis du bruger en iPhone X eller senere, knalde ned fra det øverste højre hjørne af startskærmen. På iPhone8 og tidligere, vil du stryge opad fra bunden af ​​startskærmen i stedet.

Tryk på Skærm Spejling hvis du ønsker at dele video eller spejle skærmen. Hvis du ønsker at bruge AirPlay til kun lyd, springe dette trin. Ellers vent til du ser det ønskede AirPlay elementet og derefter vælge den på listen for at begynde at bruge AirPlay.

Aktiver ikonet skærm-spejling, hvis du ønsker at spejle din skærm. Spejling din Mac skærm giver dig mulighed for at projektet noget på din Mac skærm til en AirPlay-aktiveret tv, herunder streaming video og fotos. Selv hvis du ikke ønsker at gøre det lige nu, er det en god idé at sørge for denne mulighed er tilgængelig for dig, når du har brug for det.

Åbn video eller sang, du vil bruge med AirPlay. For eksempel, hvis du ønsker at bruge AirPlay til at afspille en film fra et streaming tjeneste, skal du åbne denne tjeneste app eller hjemmeside og vælg den video. Hvis du blot ønsker at spejle denne skærm, kan du springe dette trin over.

Klik på spejling ikon for at spejle din skærm. Det er den nye rektangel -med-en-trekant-ikon du har føjet til menulinjen. Når du ser den ønskede AirPlay-aktiverede element på listen, skal du vælge den for at starte spejling højre væk.

Hej Screenmirror! AirPlay er en funktion, der er allerede inkluderet i dit TV - vil du ikke nødt til at hente en app til at udnytte denne funktion! Du kan få adgang AirPlay-indstillinger på dit TV ved at gå til START> Indstillinger> Generelt> Apple AirPlay-indstillinger. ^ Gina

hvad at vide

Først sikre Apple understøtter den enhed, du vil bruge til AirPlay streaming. Hvis du ikke har en Apple TV, søge efter oplysninger om AirPlay 2 støtte fra din tv-producent. Nogle produkter kan have særlige værker med AirPlay etiketteringen af ​​deres emballage.

Hvis du vil aktivere AirPlay på en iPad, knalde ned fra det øverste højre hjørne for at få adgang Control Center, og tryk derefter på Skærm spejling. Du vil se en menu med alle enheder, der er tilgængelige for AirPlay. Tryk på den enhed, du vil oprette forbindelse til din iPad, og du vil se din iPad indhold spejlet.

Hvis du vil aktivere AirPlay på en iPhone, swipe til at åbne kontrolcenteret, og tryk derefter på Skærm Mirroring eller AirPlay Mirroring, afhængigt af din iOS-version. Vælg din kompatible enhed, såsom en Apple TV, og du vil se din iPhone indhold vises.

Vigtig

Bedste og nemme måder til Mirror Mac til Samsung Smart TV

Bedste og nemme måder til Mirror Mac til Samsung Smart TV

Android n AirPlay Mac n ekran v digr cihaz Android n Ipad.

Til stede til Airtame med Google Cast

Til stede til Airtame med Google Cast

er der nogen smarte blå ray-afspillere og smarte tv foruden tv med Roku bygget i, at du kan bruge ipixel telefoner til støbt til eller er min eneste mulighed er ...

Løst Sådan Fix Screen Overlay Detected Fejl i Android 2020

Løst Sådan Fix Screen Overlay Detected Fejl i Android 2020

De problemer med skærm overlay tilladelser forblive på Galaxy S8 Heres hvordan du løser problemet, hvis du løber ind i det.

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Screen Overlay registreret Fejl Fix Udviklingen i Globe

Screen Overlay registreret Fejl Fix Udviklingen i Globe

Spørgsmål Sådan Fix Screen Overlay Detected

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Im forsøger at Tilføj Billeder på min Lightroom Mobile App men jeg kan ikke få mere end Screen overlay opdaget det dirigerer mig til at SettingsApps men jeg ...

Fastgør Screen Overlay Detected emne

Fastgør Screen Overlay Detected emne

Ny stor Touch Screen Overlays fra TSItouch, NextWindows, Peerless, OptIR og Samsung. Laveste Priser, fabriksgaranti

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Den bedste skærm privatliv beskyttere tilbyde netop den rigtige mængde af mørket for at beskytte din telefon mod nysgerrige blikke, og de vil vagt mod støv og ridser også.

De bedste iPhone-skærm beskyttere i 2021

De bedste iPhone-skærm beskyttere i 2021

Screen Skinz er den bedst sælgende mærkevarer skærmbeskytter i verden. Vores proprietære design giver mulighed for enhver telefon til at have en forsvinder logoet i glasset. Vi har licens i NBA, MLB, og NCAA. Stemte Best Skærmbeskytter af 2021

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.