Raster optagelse, Smart Lock og Androids andre bedst skjulte funktioner

Hvordan at vise skjulte filer eller mapper på Samsung Galaxy S20

Denne hurtig demo vil vise dig, hvordan at vise skjulte filer på Samsung Galaxy Note 20. Føl fri til at henvise til denne gennemgang, hvis du har brug for nogle input til, hvordan at få dette gjort på din nye Samsung-enhed.

Hemmelige mapper i android

Hvad du ser på din smartphone kan ikke være den eneste indhold den har. Når det er sagt, kan der være nogle følsomme filer i nogen af ​​disse enheder, der er med vilje skjult i et hemmeligt mappe eller mappe for privatlivets fred eller sikkerhedsmæssige årsager.

Følgende trin er specielt udført på den nyligt rullet Galaxy phablets brugergrænseflade, men kan også anvendes på andre Samsung Galaxy enheder, der kører på den samme Android-version. Dog kan der være nogle små variationer på de faktiske skærmbilleder og menupunkter mellem enhedens modeller og luftfartsselskaber.

Identificering skjulte filer og mapper

For at se resultaterne, gå tilbage til den interne menu opbevaring. Du bør se nogle filer eller mapper med en prik før deres filnavne . Det er de skjulte filer, der er gemt på enheden. Udseendet af skjult fil eller mappe er også lidt falmet i forhold til dem, der er synlige som standard.

For skjulte systemfiler, kan de kun bliver synlige, men ikke redigeres. Men indholdet er gemt i skjulte mapper, der manuelt oprettede på enheden er tilgængelige og kan ændres. Alt du skal gøre er at åbne den skjulte mappe og derefter vælge de filer, du gerne vil redigere, kopiere, flytte eller slette.

Efter at have set og gøre brug af de skjulte filer og mapper, skifte kontakten til at sætte dem tilbage til en skjult tilstand. Dette er bydende nødvendigt at sikre privatlivets fred og sikkerhed af disse følsomme oplysninger.

Det burde lægge alle skjulte filer og mapper tilbage til deres oprindelige tilstand. Når det er sagt, bør ikke længere blive vist alle mapper med en stiplet filnavn blandt andre elementer, der er anført på den interne menu opbevaring.

Andre måder at vise skjulte filer i Android

I tilfælde af at du har lige købt en Samsung Galaxy S20 +, der var ejet af en elsket, eller at du er i tvivl om nogen omkring dig forsøger at skjule ting fra dig, ved, at der er en funktion på Android, at gør det meget nemt at skjule filer eller mapper på en telefon. I dag vil vi vise dig, hvordan du finder skjulte filer eller mapper på Samsung Galaxy S20 +?

I denne sammenhæng først, vi vil finde ud af, hvorfor det kan være nyttigt at skjule eller skjule filer eller mapper på en Samsung Galaxy S20 +, så ved hjælp af fil management applikationer, først og fremmest den oprindelige program, derefter Es Fil Explorer, som vi mener er den bedste ansøgning om Vis skjulte filer på en Samsung Galaxy S20 +.

Af hvilke årsager til at skjule filer eller mapper på din Samsung Galaxy S +?

Først og de afsnit i denne vejledning, i dette sidste, vil vi forsøge at opdage med dig, hvorfor det kan være nyttigt for nogle mennesker ønsker at gøre visse dokumenter utilgængelige på deres Samsung Galaxy S20 +. Det er en stadig mere almindelig teknik, som hovedsageligt er knyttet til det faktum, at vi gemmer flere og flere filer på vores telefoner og især følsomme filer. Uanset om det er identitetspapirer, bank dokumenter eller personlige fotos, kan der være mange grunde til at ville skjule filer på din Samsung Galaxy S20 +.

Nu er det tid til at finde ud af, hvordan det er muligt at få dine hænder på de dokumenter, der er skjult fra visningen af ​​alt, vil du opdage, at skjulte filer er ikke så meget skjult og er simpelthen skjult. alle ved simple justeringer. I tilfælde af at du virkelig ønsker at få dine hænder på camoufleret filer, skal du muligvis deaktivere kryptering af din Samsung Galaxy S20 +.

Sådan Vis skjulte filer på Samsung Galaxy Note 20

Find skjulte filer eller mapper på Samsung Galaxy S + via indfødte filhåndtering

Vi begynder derfor den praktiske del af vores tutorial ved præsentere du teknikken til at se alle de skjulte filer eller mapper på din Samsung Galaxy S20 + via filhåndteringen af ​​telefonen. Dette er den nemmeste løsning, som du kan bruge, men kan du ikke være i stand til at se alle de skjulte filer eller mapper på din Samsung Galaxy S20 + ved at gå gennem denne procedure.

Vi har derfor rådgive dig, hvis du er i tvivl om at have savnet bestemte filer, til at gå gennem den anden mulighed i denne vejledning for at afslutte proceduren. Vi vil se nedenfor, hvordan man opnår dette:

Vis skjulte filer eller mapper på Samsung Galaxy S + hjælp es Stifinder

Anden mulighed, selv om de indfødte fil ledere af telefoner er i stand til en masse ting, de er generelt mindre komplet end applikationer dedikeret til denne funktion, er det blandt andet tilfældet med Es File Explorer, en af ​​lederne efter vores mening. mere kraftfulde og som vil give dig mulighed for meget nemt at få adgang til de skjulte filer på din Samsung Galaxy S20 +. Følg de få retningslinjer nedenfor for at bruge det:

Du har mistet en app, som du gemte på din Samsung Galaxy S20 Ultra og du vil gendanne det. I andre tilfælde, søger du at se, om din telefon har ondsindede apps. Er det muligt at vise skjulte apps på en Android mobiltelefon? I denne artikel vil vi lære dig, hvad er den metode til at finde et program skjult i din Samsung Galaxy S20 Ultra via indstillingerne. Ellers kan du bruge en spion anvendelse og således finde de skjulte programmer i din mobiltelefon.

Hvad er den teknik til at finde en skjult app på Samsung Galaxy S ultra via menuen indstillinger?

Dette trick virker kun, når app er slukket. På den anden side, hvad med en skjult program, der bliver brugt. Du vil gerne vide, om din ægtefælle eller dit barn gemmer apps fra dig. Kan vi spionere på en mobiltelefon? I lovgivning det er forbudt at udspionere din smartphone af andre, bortset fra at dit barn, der forbliver i din beregning.

Hvad er den teknik at finde en app installeret, men usynlig på Samsung Galaxy S ultra?

Skjult Apps Detector vil skanne dine programmer og opdage, at der findes skjulte programmer på din Samsung Galaxy S20 Ultra. Hidden App Finder er en gratis Android app. Skjult Applis og Tilladelse Administrer giver dig mulighed for at vælge skjult, men også ondsindet apps, spyware og Malwarebytes.

Anti Spy Privacy Scanner

Anti Spy Privacy Scanner er en skjult app afsløring applikation til din smartphone. Hidden App Finder er en gratis Android app. Spy Apps giver dig mulighed for at finde skjulte eller ondsindede apps, spyware deaktivering skjult for deaktivering malware Android. Denne applikation kan også få vist IMEI-nummer, RAM eller lagerplads på din Samsung Galaxy S20 Ultra.

App Hider, applikation, som skjuler apps på din Samsung Galaxy S ultra

Hvis der er adgang til App Hider program, åbne den. Du vil se de sandsynlige skjulte apps på App Hider skrivebordet. Nogle gange vil det være afgørende at indtaste en PIN-kode, hvis du ønsker at tilføje hvilke apps vil være skjult. Hvis du ønsker at fjerne dem fra denne app gøre en langt tryk på ikonet og trække dette ikon på Fjern.

En del af appellen af ​​at bruge en Android-telefon er den brede vifte af hardware og software muligheder. For eksempel er den erfaring, du får fra en Google Pixel telefon er meget forskellig fra, hvad en Galaxy S21 tilbud, og så skal du tilføje OnePlus i blandingen og praktisk erfaring i divergerer endnu mere. Når det er sagt, kernen Android erfaring forbliver næsten det samme. Alle tre producenter bruger Android, deler de samme funktioner - hvoraf nogle er skjult.

Husk funktionerne nedenfor ser måske ikke eller arbejde nøjagtig det samme på hver telefon, og det er fordi de forskellige Android-udstyr fabrikanter gerne bruge unikke grænseflader. Mit råd? Brug søgefeltet øverst app Indstillinger hvis du kæmper for at finde en funktion.

have android? bruge den indbyggede i skærmen optager

I stedet for at tage et billede for at vise din nye all-time high score eller fange en anmeldelse eller app problem ved at bruge Android 11 nye indbyggede skærm optager. Google frigivet Android 11. september sidste, men som det normalt er tilfældet med store Android opdateringer, er det op til den enhed-maker at udrulle opdateringen. Â Â Â Â

Når din telefon er opdateret til Android 11, vil du finde en ny skærm Optag knappen i panelet Hurtige indstillinger. Stryg nedad fra toppen af ​​skærmen for at få adgang panelet; du måske nødt til at knalde til venstre for at få vist flere indstillingsmuligheder, eller du kan trykke på knappen Rediger for at flytte skærm Optag til frontpanelet.

Når du aktiverer Screen Record, vil du blive spurgt, om du ønsker at fange lyd, enten bare lyden fra den app, du bruger, eller både enheden og lyd fanget af mikrofonen - nyttige for gående person gennem fejlfinding eller oprette en app. Du stopper optagelsen ved at trykke på skærmen Optag meddelelsen. Videoen vil blive gemt til telefonens galleri eller kamera roll, hvor du kan derefter redigere og dele det.

stille de meddelelser, der kan vente

Træt af hver enkelt anmeldelse, der får din telefon til at blæse eller boop? Fortæl din Android-telefon, når du vil have en app til at give tavse advarsler ved at trykke på advarslen, indtil du udløser en prompt, spørger, om du vil have meddelelsen til at blive markeret som en advarsel eller lydløs.

Tilføj billedtekster til enhver video eller podcast

Live billedtekst er en imponerende, men alligevel relativt ny funktion, der langsomt gør sin vej til flere enheder. Når det er aktivt, tilføjer den realtid billedtekster til en hvilken som helst video, podcast eller stemme notat på din telefon. Det er ligegyldigt, om den video, du ser, er dæmpet - Live Caption vil stadig Transcribe det for dig.

Da det først blev annonceret sidste år, har Google udvidet sin live billedtekst uden for Pixel Phone Lineup for at inkludere Samsungs nyeste telefoner, herunder note 20 og Oneplus 8-serien. Der er ikke en officiel liste over understøttede enheder, så vidt jeg kan fortælle, og din telefon skal køre Android 10 for at det kan fungere.

Efter at have tændt live billedtekst, når som helst du begynder at spille en video - selvom du forlader lydstyrken slukket - vises en lille sort boks på skærmen, der giver real-time billedtekster af hvad der sagt.

Brug to apps på samme tid

En af mine foretrukne funktioner i Android kan have to apps på skærmen på samme tid. Det er praktisk, når jeg kigger på en Google DOC og sender en e-mail, eller når jeg kigger op på en opskrift og sender listen ingrediens i meddelelser. Men hvis du ikke har gjort det før, er det ikke umiddelbart klart, hvordan du sætter apps i split-screen-tilstand.

Tryk på App Switcher-knappen, eller hvis du bruger Android's Gesture Navigation, skal du skrue op fra bunden af ​​skærmen for at indtaste multitasking-visningen og trykke på app-ikonet øverst på en apps kort eller miniaturebillede efterfulgt af Delt skærm. Den første app vil glide til toppen af ​​skærmen, og multitasking-visningen vil optage nederste sektion på skærmen. Vælg enten en anden app fra multitasking-visningen eller start en app fra din startskærm eller app-skuffe. Ikke alle app vil understøtte split-screen-tilstand, og den eneste måde jeg kan finde ud af at fortælle om en app vil fungere i denne tilstand er simpelthen at prøve at åbne den.

Se en video og brug en app samtidigt

Jeg kan godt lide at se min favoritstræk Streamers Mens jeg browser Reddit eller tjek mine e-mails. For at udløse PIP skal du begynde at se en video og derefter gå tilbage til startskærmen. Virkelig, det er så nemt. Når du forlader appen, vil videoen, hvis den understøtter PIP-tilstand, vises som et lille vindue på telefonens skærm. Du kan trække den rundt, ændre størrelse eller lukke det. Du kan også bruge PIP med at få vejledning i Google Maps, hvilket gør det nemt at se, hvilket stoppet du har brug for for at komme ud på, mens du navigerer på metroen i en ny by.

For at se en liste over apps, der er installeret på din telefon, der understøtter denne funktion, skal du åbne indstillingsappet og gå til Apps & Notifications> Special App Access> Picture-in-Picture. Dette er også hvor du kan gå for at deaktivere PIP til en app. For eksempel, hvis du ikke vil have Google Maps fortsat til at vise dig turn-by-Turn Directions, efter at du har forladt det, og det vil hellere, at appen helt lukkes, skal du deaktivere denne funktion til Google Maps.

Vigtig

4 Metoder til Fix Adgang nægtet på denne server hurtigt

4 Metoder til Fix Adgang nægtet på denne server hurtigt

Lær hvordan du nemt og hurtigt løse og reparation Access Denied, du ikke har tilladelse til at få adgang til denne server fejl i din Windows ved hjælp af vores nemme vejledning.

Sådan repareres ingen service og intet signal på Android Smartphone Devices KRISPITECH

Sådan repareres ingen service og intet signal på Android Smartphone Devices KRISPITECH

Lær bedste og enkle fejlfindingsløsninger for at løse ugyldig SIM-kortfejl på Android-telefonen ved hjælp af automatiske måder

Samsung Galaxy J7 Sådan Fix No Service Problem

Samsung Galaxy J7 Sådan Fix No Service Problem

Først skridt, efter at have genstartet telefonen, er at forsøge at nulstille dine netværksindstillinger. I Backup Indstillinger og nulstillet du vælge reset ...

Hvorfor er mine indgående opkald direkte til Voicemail på min iPhone Opdateret til iOS 14

Hvorfor er mine indgående opkald direkte til Voicemail på min iPhone Opdateret til iOS 14

Hvorfor er mine indgående opkald sige ukendt Hvis det indgående opkald viser Ukendte eller Ukendt Caller, den der ringer telefon eller netværk kan være indstillet til at skjule eller blokere opkalds-id for alle opkald. Som standard, kun din udgående opkalds-ID-nummer vil vise ....

Løst, hvordan man tvinge genstart iPhone 12 samagame

Løst, hvordan man tvinge genstart iPhone 12 samagame

Bortset fra iPhone SE, hver iPhone, der sælges af Apple i dag, har jeg en kant til kantskærm uden en fysisk hjemme-knap. Hvis du opgraderer fra en enhed t

Sådan genstarter du iPhone iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 osv

Sådan genstarter du iPhone iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 osv

Force Restarting iPhone 7 er lidt anderledes end modellerne før den. Denne vejledning viser dig, hvordan du gør det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan tvinges genstart på iPhone XR

Iphone 10 skærmen er helt frosset på

Iphone 10 skærmen er helt frosset på

Jeg viser, hvordan du restartreboot din iPhone XR uden at bruge nogen af ​​knapperne. Du er sikkert her årsag din afbryderknappen ikke fungerer. Håber det hel ...

Sådan blokeres spam opkald ved at sende ukendte numre direkte til telefonsvareren på din iPhone

Sådan blokeres spam opkald ved at sende ukendte numre direkte til telefonsvareren på din iPhone

Sådan blokeres spam opkald ved at sende ukendte numre direkte til telefonsvareren på din iPhone

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.