Screenshot i lg g4 beat

Solvedvej til screenshot på LG G4 Hvordan. O.

Kan jeg skrive en kommentar uden for din tråd? Jeg har set en masse e-comferse snak om LG G4, det er varmt artikel, så hvorfor du ikke skaber en, og vi kan tale mere om interessant information om LG G4: FPTShop. om. n / dien-thoai / lg-g4

For at give dig mere viden om dette emne, har vi inkluderet en artikel om trådløse højttalere, der indeholder alt, hvad du vil vide. Sammen med det, cellulære hjem "sikkerhedssystem" uden månedligt gebyr, vil du også finde en video, der vil lære dig, hvordan du laver dit eget DIY Home Security System.

LG G4 har modtaget en varm velkomst: det faktum, at vi har et flagskib, der tilbyder noget andet i form af dets ægte læderbagdæksel, samt det fremragende kamera og forbedret ydeevne, er funktioner, der gør G4 skille sig ud.

Den bageste position fysiske nøgler kan være en smule forvirrende

LG G4 leveres også med signaturen for LG-bagsiden- A6> Placeret Fysiske knapper - Volumentasterne og LOCK / POWER-tasten mellem dem. Dette kan være lidt forvirrende for dem, der forsøger at fange, hvad der er på displayet og tage et screenshot på LG G4.

I den daglige brug af din telefon, under mange omstændigheder , vil du gemme eller dele med nogen, der lige er sket på din telefon. På det tidspunkt skal du tage et screenshot. Screenshot er en af ​​de mest enkle og nyttige funktion, som du kan drage fordel af på din Android-enhed. Men hvordan man screenshot på Android?

Hvis du er en LG G3-bruger, er du på det rigtige sted. I dette indlæg vil vi vise dig, hvordan vi screenshot på LG G3. Der er mere end en måde at tage et screenshot på LG G3. Ligesom at tage et screenshot på Samsung Galaxy S7 / 6/5 eller Sony, kan du nemt screenshot LG G3 ved at trykke på Hardware Knapper eller Software Keys. Læs videre for at finde ud af to måder at tage et screenshot på LG G3.

For at gøre det nemmere at tage et screenshot på LG G3 med hardware nøglerne, kan du holde telefonen med begge hænder. Og læg en pegefinger på tænd / sluk-knappen, og den anden pegefinger på volumen ned-tasten. Tryk derefter på begge nede på samme tid.

Hvis du stadig ikke hurtigt kan screenshot LG G3 med de fysiske nøgler, kan du prøve Qmemo + -indstillingen. Denne indbyggede funktion er bare en slip væk. Du kan bruge den til at screenshot på LG G4 / G2 med lethed.

Bedste skærmoptager, du måske vil vide

I denne artikel taler vi primært om, hvordan vi screenshot LG G3. Sikkert, hvis du vil screenshot på LG G2, kan du bruge på samme måde. Håber du nemt kan tage et screenshot på LG G3 efter at have læst dette indlæg.

Sådan tager du et screenshot på din lg g

For at tage et screenshot, tryk på MENU-knappen og START-knappen på samme tid. Hold begge knapper nede i to eller tre sekunder, indtil displayet blinker kort. Nu kan du finde skærmbilledet i en separat mappe i galleriet på din LG G4.

Så hvis du vil tage et screenshot af et websted, kan du blot rulle gennem det i stedet for at tage flere skærmbilleder. Bemærk venligst, at dette kun virker, hvis siden åbnes på din LG G4 kan rulles.

Skal konfigurationen på din LG G være lidt anderledes

For enheder, der har en startknap og en tænd / sluk-knap, oprettes et skærmbillede normalt af samtidig Ly presser og holder disse knapper. For enheder, der ikke har en hjemme-knap, viser du, at trykke på og holde tænd / sluk-knappen på skærmen en knap for at tage et screenshot.

Hvordan tager du screenshot i LG G DUAL Android-smartphone?

Kameraets specifikationer af telefonen er meget fængslende. LG G4 leveres med et enkelt kameraopsætning på bagsiden, som har 16 MP-kameraer. Funktioner på bagkameraopsætningen omfatter 8 x digital zoom, auto flash, ansigtsdetektering, samtidig HD-video og billedoptagelse, touch for at fokusere. På forsiden har mobilen et 8 MP-forreste kamera, så du kan klikke på nogle fantastiske selfies og lave videochats.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For at tage screenshot uden tænd / sluk-knappen skal du trykke på ikonet Del på nederste panel på skærmen. Du vil kunne se screenshot animation sammen med en flok delingsmuligheder direkte under screenshot.

Hvor er min screenshot-knap?

1. Brug den android screenshot genvej. Disse dage, tager screenshots, der bruger intet mere end din enhed, er en brise. Tryk på og hold tænd / sluk-knappen nede på samme tid, og du vil se et kort på skærmen animation efterfulgt af en bekræftelse i meddelelseslinjen, som handlingen var vellykket.

Hvordan screenser du uden lydknappen?

Hvordan tager jeg et screenshot uden volumen ned-knappen? Du kan gøre det nemt ved hjælp af Assistive Touch. Åbn indstillinger> Tilgængelighed> Tryk på> Hjælp til Hjælp> Til. Rul derefter ned og under brugerdefinerede handlinger Skift single-tap til screenshot.

Hvordan tilføjer jeg en screenshot-knap til min statuslinje?

For at aktivere funktionen skal du åbne indstillinger, rulle ned og trykke på Avancerede funktioner. På skærmen Avanceret funktioner skal du rulle ned igen og derefter få adgang til bevægelser og bevægelser. Palm Swipe til Capture-funktionen har en omskifter ved siden af ​​den. Tryk på kontakten for at tænde funktionen.

Hvordan tilføjer jeg screenshot muligheder?

Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Avancerede funktioner. Rul ned for at se en Palm Swipe for at fange indstilling og skifte den på. For at tage et screenshot skal du blot placere din hånd lodret på enten højre eller venstre kant af smartphone-skærmen, og skru derefter på displayet.

Hvordan aktiverer jeg screenshots?

For at tage et screenshot på din Android-telefon og sende den via e-mail, skal du følge disse trin: Hold tænd / sluk-knappen nede i et par sekunder. For at sende filen lige efter at have taget screenshot, skal du trække meddelelsespanelet ned. Tryk på Del for at sende den via e-mail.

Hvordan gemmer jeg udskriftsskærm som et billede?

Sommetider forkortet som PRSCR, PRTSC, PRTSCRRN, PRT SCRN, PRNTSCRN eller PS / SR, printerskærmnøglen er en tastaturtast fundet på de fleste computer tastaturer. Når du trykker på, sender tasten enten det aktuelle skærmbillede til computeren udklipsholder eller printeren afhængigt af operativsystemet eller kørende program.

Hvordan gemmer jeg Prtsc automatisk?

Modifier nøgler, der holder Windows-tasten og tryk på knappen Print Screen, gemmer et skærmbillede som et billede, og fjernelse af behovet for at indsætte fangsten i maling for at gemme det manuelt. Som standard gemmes disse skærmoptagelser på denne pc> Billeder> Skærmbilleder.

Hvad er nøglen til sniping værktøj?

Lifes Good er LGS tagline, men livet har været hårdt for Companys Mobile Division. Dens Archrival Samsung har fanget en stor del af telefonmarkedet, og LG har brugt flere års chipping væk på Samsungs Mighty Tilstedeværelse.

Nexus 5 og G3 viste, at LG kunne lege med de store drenge, og G4 udvider den begreb, forbedrer funktioner, der optimerer brugeroplevelsen på håndgribelige måder. Med et imponerende kamera og mere brugervenligt software gør G4 et stærkt tilfælde for at være den mørke hest smartphone, der kunne lave bølger og overraske mange i 2022.

Vigtig

Mobile Hotspot Setup iPhone

Mobile Hotspot Setup iPhone

Når du bruger telefonen som et personligt hotspot, kan du dele din telefoner internetforbindelse med andre enheder via WiFi. Hvis du vil bruge telefonen som et personligt hotspot, skal du konfigurere telefonen til internettet.

Sådan Reset Glemt Cricket Voicemail Adgangskode Cyclonis

Sådan Reset Glemt Cricket Voicemail Adgangskode Cyclonis

Cricket Visual Voicemail gratis Android app 3., 10.000.000 downloads Vis dine beskeder og afspille dem i vilkårlig rækkefølge. Svar via opkald eller tekst. Nogle voicemails er ...

Om ATT FORUDBETALT Voicemail

Om ATT FORUDBETALT Voicemail

Når folk kalder mig, de hører voicemail jeg oprettet med ATT. Voicemail de forlader gemmes og vises i Google Voice.The opkald er stadig ...

Hvordan man opsætter Voicemail på Galaxy S9 enkle instruktioner

Hvordan man opsætter Voicemail på Galaxy S9 enkle instruktioner

Hvis du har brug for at opsætte voicemail på din Samsung Galaxy S9, bare følg denne nemme skridtvise vejledning.

Sådan Fix iOS 11 VoicemailVisual Voicemail Ikke i orden på iPhone 66S77 Plus

Sådan Fix iOS 11 VoicemailVisual Voicemail Ikke i orden på iPhone 66S77 Plus

Har du nogensinde mødt voicemail eller visuel voicemail ikke arbejder på iPhone 6, 6s, 7 eller 7 Plus efter opdatering til iOS 11 Hvis ja, så tjek dette indlæg for at få 7 effektive tips til at fastsætte iOS 11 voicemail ikke arbejder på iPhone 66S77 Plus.

Sådan ændrer du din Voicemail på iPhone

Sådan ændrer du din Voicemail på iPhone

Er der nogen metode til at ændre din telefonsvarer på iPhone bare lære flere detaljer om de løsninger fra artiklen nu.

Hvordan skal tjekkes Voicemail på iPhone SE6s65s5c54s43GS

Hvordan skal tjekkes Voicemail på iPhone SE6s65s5c54s43GS

Denne artikel viser, hvordan du adgang til din iPhone voicemail-beskeder og besvare dem. Og det viser dig også hvordan du kan lytte til voicemail, når iPhone dør.

Opsætning af Voicemail Brug din iPhone som en telefon

Opsætning af Voicemail Brug din iPhone som en telefon

Sådan opsættes voicemail på iPhone XR Max att Sådan opsættes voicemail på iPhone XS Max Verizon Sådan opsættes voicemail på iPhone XS tmobile I Sådan opsættes voicemail på iPhone XR Max att Sådan opsættes voicemail på iPhone XS Max Verizon Sådan opsættes voicemail på iPhone XS tmobile I denne po

Ring voicemail Samsung Galaxy S21 5G Optus

Ring voicemail Samsung Galaxy S21 5G Optus

Jeg kan se, at mange af jer har problemet med ikke at komme af med din voicemail-meddelelser. Jeg har det modsatte problem. En eller anden måde min telefonsvarer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.