Opsæt og aktivere din esim

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Som screenshots viser, vil brugere med to aktive linjer på deres iPhone har en dobbelt sæt signalsøjler i øverste hjørne af displayet. Endvidere vil du være i stand til at se alle oplysninger om hver enkelt linje, når stryge ned fra kontrolcentret.

Verizon støtte kommer blot få dage efter AT & T blev den første USA mobil luftfartsselskab til at tilbyde iPhone esim aktiveringer . T-Mobile, på den anden side, udgivet detaljer omkring sin app-baserede esim tjeneste, lover at lancere før årets udgang.

Om forfatteren

En esim er en integreret SIM-kort i din enhed. Med esim, er der ingen fysisk SIM-kort, som du har brug for at indsætte eller bytte. På enheder, der har dobbelt SIM med en esim teknologi, vil du være i stand til at have to telefonnumre eller bruge en lokal dataabonnement, når de rejser i udlandet uden at ændre din Verizon SIM.

Vi rapporterede i går, at Google Fi nu tillader indlejret / elektronisk SIM aktivering på nyere iPhone-modeller. Verizon ser at have tilføjet Pixel 4 og Pixel 4 XL støtte til ESIMS og Dual SIM Dual Standby tidligere på måneden.

Verizon giver fuld instruktioner om, hvordan du aktiverer gennem app Indstillinger på Android 10. med aktiveringsprocessen kræver du giver IMEI2 detaljer og kontakte luftfartsselskab støtte til klargøring. Youll nødt til at scanne en QR-kode, mens youll senere kunne navngive den ekstra SIM, sætte et farveskema, og vælg opkald, sms, og data præferencer.

Om forfatteren

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple og iPhone er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. iOS er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Cisco i USA og andre lande og bruges under licens. Â © 2022 Samsung Electronics America, Inc. Samsung og Galaxy Bog Go 5G er varemærker tilhørende Samsung Electronics Co., Ltd. Pixel og Google er varemærker tilhørende Google Inc. Android er et varemærke tilhørende Google, Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande.

Deltag Gaming Leaders, sammen med Gamesbeat og Facebook Gaming, til deres 2. årlige Gamesbeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: i Metaverse 2 Denne kommende 25. januar 25-222. Lær mere om arrangementet.

En af Æbler mest bemærkelsesværdige opgraderinger til iPhone XR og iPhone XS var tilføjelsen af ​​esim og dobbelt fysisk SIM støtte, der giver brugerne mulighed for nemt at skifte mellem cellulære luftfartsselskaber og flere telefonnumre. Desværre, større U.. luftfartsselskaber werent klar til korrekt støtte de funktioner, når de iPhones afsendt, er en situation, Verizon tilsyneladende sat til adresse næste måned.

Ifølge en ny 9to5Mac rapport, en Verizon internt notat hedder det, at luftfartsselskabet vil begynde esim og fysisk SIM aktiveringer til to SIM-konfigurationer i begyndelsen af ​​december. På trods af den iPhones hardware support til funktionen, en Verizon opdagede, at iPhones anden SIM var låst ind ved hjælp af sin ældre CDMA-netværk i stedet for LTE, hvilket resulterer i lavere hastigheder og forbindelsesproblemer. Selskabet sagde, at det ville arbejde med Apple om at løse problemerne.

På samme måde AT & T opdagede, at to SIM-brugere oplevede problemer med Visual Voicemail, fører det til at trække sin oprindelige støtte til funktionen. T-Mobile og Sprint både holdt ud på at støtte funktionen i første omgang, siger, at de arbejdede på softwareopdateringer for at aktivere understøttelse; T-Mobile senest har sagt, at det vil have en løsning til rådighed inden udgangen af ​​året.

u.. kunder i øjeblikket udgør en forholdsvis lille del af den globale efterspørgsel efter esim og dobbelt fysiske SIM-løsninger. Asiatiske og europæiske brugere er afhængige af to SIM for at skifte telefoner mellem erhvervslivet og personlige linjer, samt nationale og internationale luftfartsselskaber. Undladelse af DUAL SIM-støtte blev tidligere betragtet som en hindring for iPhone-vedtagelse af kunder i nogle lande og diskuteret som en muligvis Kina-eksklusiv feature-tilføjelse forud for sin officielle meddelelse.

Verizon begynder at aktivere esim linjer på iPhones med Dual SIM

Det er ukendt på dette tidspunkt, om Verizons Dual Sim Support vil blive inkluderet i en iPhone Carrier Update, som kunne være Verizon-specifikke eller en fuld iOS-opdatering, som har potentialet for multi-carrier-støtte. Verizons i begyndelsen af ​​december Tidsramme foreslår, at spørgsmålet vil blive behandlet i IOS 12.. , som i øjeblikket er beta testet.

Venturebeat.

Venturebeats mission er at være en digital torget for tekniske beslutningstagere for at få viden om transformativ teknologi og transakt. Vores websted leverer vigtige oplysninger om datateknologier og strategier til at guide dig, når du leder dine organisationer. Vi inviterer dig til at blive medlem af vores fællesskab, for at få adgang til:

Når jeg går på 12, indstillingerne> Tilføj cellulær plan, vil nummeret jeg vil bruge shows, men det siger under det: "Overførsel ikke understøttet", som synes at ligner det, jeg ser i Apples supportartikel:

På onsdag skubbede Apple iOS-opdatering 12.. Det gjorde det muligt for ESIM støtte til flere luftfartsselskaber over hele verden. AT & T var den første transportør for at tilbyde officiel støtte til ESIM på iPhone, og vi spekulerede på, om Verizon skulle følge kort efter. Sidste måned måtte Verizon udjævne nogle problemer med iPhone, der kører på Verizon i en Dual Sim-konfiguration.

Hvis du er en eksisterende kunde, er processen lidt anderledes. Ifølge en anden tweet i samme tråd kan eksisterende kunder konvertere deres fysiske SIM til den indbyggede ESIM ved at ringe 611 for teknisk support på din Verizon-linje.

Hvis du ønsker at skifte til ESIM med det samme, skal du overveje, at nogle kundespørgsmål måske ikke er opmærksomme på processen for at frigøre SIM-slot ved at aktivere ESIM, så du måske skal være tålmodig, mens de regner med det .

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

IOS 12. Opdatering officielt bragte Dual SIM-support til iPhone XS, iPhone XS MAX, og iPhone XR, så brugere af Apples nyeste batch af iPhones udnytter to Sims - en fysisk og en virtuel en kaldet ESIM.

Verizonâ valgte dog ikke at aktivere ESIMS ', da opdateringen rullede ud på grund af et softwareproblem, der resulterede i Dobbelt SIM-aktivering, der nedværdigende den store røde service. Men det vil ændre sig snart, siger nye rapporter.

Ifølge et internt notat, som 9to5mac opnåede, vil Verizon snart tilbyde Dual Sims igen tidligt næste måned. Hvis det er sandt, betyder det, at brugere under Verizon kan begynde at udnytte DUAL SIM-support på deres nyeste iPhones så snart som december.

Verizon iPhone Dual Sim Problem

Problemet med Dual Sim Support på iPhone, specielt med Verizon, var, at det ville slippe brugere ned til 2G-netværket, da det fysiske SIM blev brugt i den sekundære slot. Med andre ord blev brugerne skiftet som standard fra LTE til bare 2G CDMA. Det betyder, at de modtog langsommere hastigheder og manglende dækning blandt andet. Dette var især problematisk i regioner, hvor Verizon kun tilbyder LTE-dækning.

"Trådløse kunder vil være i stand til at aktivere Verizon Service ESIMS, så snart vi er sikre på, at du vil kunne have den store service af høj kvalitet, du forventer af os på både din primære og sekundære linje," Verizon sagde på det tidspunkt.

Selskabet sagde også i oktober, at det ville forsøge at løse problemet inden årets udgang, som, hvis ovenstående rapport er sandt, er ret på skemaet. Det betyder, at brugere, der har ventet på Verizon for at åbne Dual Sim Aktiveringer bør ikke vente længere. Verizon sagde også under lanceringen i sidste måned, at det troede, at softwarebegrænsningerne ville blive løst hurtigt med Apples samarbejde . Det interne notat synes at tyde på, at begge virksomheder har arbejdet med problemet.

AT & T Dual Sim Support

Verizon er ikke det eneste firma til at droppe Dual Sim Support, det skal noteres. AT & T stoppede også pludselig tilslutning Dual SIM Aktiveringer , da det fandt, at iPhone-visuelle voicemail-funktionen ikke fungerede korrekt, når telefonen begge havde primære og sekundære linjer aktive. Det sagde også, at Apple arbejdede på en løsning til en fremtidig softwareopdatering, selv om det ikke er klart, hvis problemet vil blive løst i samme "tidlige december-tidsramme.

iOS 12. Er sat til at rulle ud i dag og bringe en række nyttige forbedringer, herunder dual-sim support til iPhone XS og XR. Men hvis du er en Verizon-kunde, kan to-line-systemet ikke fungere meget godt, i hvert fald for nu, ifølge en rapport fra PCMAG.

I en erklæring, der blev frigivet til randen, bekræftede Verizon, at ved hjælp af en Verizon SIM som et sekundært SIM-kort vil resultere i nogle præstationsproblemer, men at virksomheden allerede arbejder med Apple for at løse disse problemer inden årets udgang . Med henblik herpå holder Verizon også på ESIM-supporten for nu, så den eneste måde, som du selv løber ind i problemet, er, om du bruger en Dual-SIM-opsætning med en ESIM som din primære linje og en fysisk Verizon SIM som din sekundære en. Den fulde erklæring er inkluderet nedenfor.

Trådløse kunder vil være i stand til at aktivere Verizon Service ESIMS så snart som var sikre på, at du vil kunne have den store service af høj kvalitet, du forventer af os på både din primære og sekundære linje. Hvis du er en Verizon-kunde, og du aktiverer en anden luftfartsselskabs service på dine iPhones ESIM, bliver din Verizon-tjeneste nedbrydes på grund af den nuværende softwarekonfiguration. Baseret på vores diskussioner med Apple mener vi, at disse bekymringer vil blive løst hurtigt, og du bør kunne tilføje vores Great Verizon-tjeneste på din sekundære linje inden årets udgang.

Indtil den sekundære linje kan levere Verizons fuld suite af tale- og højhastighedsdatatjenester, vil vi ikke aktivere Verizon-tjeneste på enhver ESIM. Dette omfatter vores egne kunder iPhones med Dual SIM-funktioner samt iPhones på konkurrent netværk.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvis du er en Verizon-kunde og planlægger at bruge to SIM-kort i din iPhone, må du måske vente lidt. Selvom de fire luftfartsselskaber lovede at understøtte den ved lanceringen, er Verizon og T-Mobile lagging.

Problemet kommer, når en fysisk Verizon SIM bliver skubbet ind i sekundærpositionen, mens telefonen er i USA. Under den nuværende softwarebygning, der sparker Verizon-forbindelsen ned til 2G CDMA, et gammelt netværk med betydeligt mindre dækning end det nuværende LTE-netværk. Det gamle netværk har også ingen MMS-støtte, og det ville bestemt ikke fungere for FaceTime. Så Verizon-kunder kan finde, at de har helt god dækning med deres SIM-i den primære position, men intet signal og færre funktioner med SIM-sekundært.

Dette problem påvirker ikke international roaming, så hvis du rejser i udlandet og ønsker at aktivere en udenlandsk esim og sætte din Verizon Sim i sekundær status, vil det fungere fint. Når du kommer tilbage til U.. Bare husk at sætte kortet tilbage i primær status.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Verizon bekræftet support via Twitter. For at tilføje en ESIM-linje er transportøren Directing personer til "Tilmeld nu" -muligheden i My Verizon-appen. Folk, der bruger to linjer, vil se signalstatus for den anden linje i kontrolcentret.

Apple aktiverede Dual-SIM-funktioner til 2022 iPhones med udgivelsen af ​​iOS 12. I oktober, men på det tidspunkt, ingen større U.. Carrier tilbyder kompatibilitet. AT & T begyndte endelig ESIM Aktiveringer onsdag parallelt med lanceringen af ​​iOS 12.. .

Som med AT & T aktiveringen kan det tage et par overførsler at få en kundeservice repræsentant, der kender proceduren. Mens det var Undersøgelse tog det tre forskellige overførsler for at få nogen, der kunne hjælpe os på telefonen.

Vigtig

Hero Electric Esprint Black On Road Pris

Hero Electric Esprint Black On Road Pris

The Urban Legend. Som bruges af Auckland Råd og forskellige statslige organer virksomheder.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fra september 6th, 2019 er tmobile tilbyde kunderne i alderen 55 eller ældre tre forskellige niveauer med tilføjelse af en ny plan mulighed. ew til lineup er ...

Roaming

Roaming

Sidste London nyheder, business, sport, showbiz og underholdning fra Evening Standard.

Evansville Lærere Federal Credit Union. Evansville, i SAF. om.

Evansville Lærere Federal Credit Union. Evansville, i SAF. om.

Evansville Teachers FCU Hovedkontornimer, telefon, anmeldelser, kort til 4401 Theater Drive, Evansville, IN.

Express

Express

Express, The Washington Posts gratis daglig, dæksler spisning, musik, film, kunst, fitness, shopping og mere i Washington D.., Maryland og Virginia.

Tmobile touts forbedret LTE dækning på tværs af 36 stater, Puerto Rico

Tmobile touts forbedret LTE dækning på tværs af 36 stater, Puerto Rico

Samlingen af ​​noter om cellulære netværk og telefoner

Lad afghanere ophold sikker

Lad afghanere ophold sikker

Udenlandske statsborgere med status for ophold for beskæftigelse skal nu indberette deres årlige indkomst og erhverv information som er bemyndiget af den sydkoreanske indvandring myndighed.

Afghanere fløjet til Korea for at blive ydet langsigtede visum

Afghanere fløjet til Korea for at blive ydet langsigtede visum

En gruppe på 378 afghanere, som har arbejdet med den koreanske regering gennem årene og deres familier, herunder mange unge børn ankom i Korea torsdag eftermiddag på en militærfly.

UK Visa Points System Fem Tier Pointsbased System IAS

UK Visa Points System Fem Tier Pointsbased System IAS

USA Visa Få detaljerne om USA Visa til indianere Sådan anvender brug af støtteberettigelse Kriterier, Ansøgning, Forordninger, Typer af Visa.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.