Simple Universal Liquid Glass Skærmbeskytter

The Ultimate Guide til Liquid Screen beskyttere Mobile anmeldelser Eh

Cellhelmet 2-pack Universal Liquid Glass Skærmbeskytter flydende glas fra Cellhelmet er en usynlig nano-væske, som anvendes på skærmen på din enhed. Tørring og hærdning Liquid Glass styrker din skærm. Det omfatter også en $ 100 skærm reparation garanti, såfremt den ikke beskytte dit glas. Hvorfor har du brug for det? Telefoner ikke får nogen billigere at reparere, og Cellhelmet Liquid Glass gør din enhed stærkere. Den vigtigste ingrediens, siliciumdioxid, udfylder porerne og ufuldkommenheder , hærdning og danner en stærkere overflade.

Anmeldelser

Denne revolutionerende Nano teknologi kan anvendes til overfladen af ​​din mobile enhed. Det skaber et beskyttende lag. NanoPro giver en anti-mikrobiel ejendom til både rengøringsstationen og holde din mobile enhed fri for viruss, bakterier og bakterier. Det beskytter også mod skader, tests viser 600 gange mere ridsefasthed end konventionelle hærdet glas skærm beskyttere. Enkel og hurtig at anvende. Holder op til 12 måneder.

Velkommen til flydende glas skjold

Hvis vi fortalte dig, at Liquid Glass Shield var en 'usynlig' nano belægning, 500 gange tyndere end et menneskehår, men en belægning, der kan anvendes på næsten alle overflader for at beskytte det, der sandsynligvis ville lyde som vi var deling et plot linje lige ud af den nyeste science fiction-film.

Så før du er fristet til pop uden at gøre en smule flyvende gris spotting, vi troede, det var bedst at demonstrere denne utrolige flydende glas teknologi med en hurtig video, så læne sig tilbage, slappe af og forberede sig på at være amazedâ € |.

Hvad kan jeg beskytte med flydende glas skjold?

Flydende Glas Shield er formuleret forskelligt for specifikke anvendelser at forbedre de beskyttende kvaliteter, der tilbydes i en bestemt applikation. Du kan læse mere om de forskellige kategorier af brug og de fordele, der gælder i hver kategori ved at følge de relevante oplysninger kasser:

Lidt mere om teknologien

Telefoner ikke får nogen billigere at reparere. cellhelmet Liquid Glass gør your device stærkere på molekylær niveau. Også, flydende glas + og Liquid Glass Pro + leveres med en skærm reparation garanti.

hvordan virker det?

Sæt glas under et mikroskop, og du vil se, at det er faktisk en pourous materiale. De vigtigste ingrediens i gylle Glass, siliciumdioxid, udfylder porerne og ufuldkommenheder , hærdning og danner en stærkere overflade.

hvordan kan du søge?

Du skal blot dryppe indholdet af hætteglasset på din skærm, skal du tørre det på og buff det off. Enheden kan bruges umiddelbart efter påføring, mens produktet helt vil helbrede løbet af de næste 24 timer.

Den nyeste og bedste teknologi er så dyrt som det er skør, og du ønsker at beskytte din investering så meget som muligt. Men over tid, vi ofte stoppe behandle vores elektronik denne måde. De bliver så meget en del af vores liv, at vi slippe dem, ved et uheld bang dem op mod muren, og kaste dem skødesløst ind i vores punge og rygsække. Heldigvis kan en skærm beskytter giver nem og bekvem beskyttelse til alle dine enheder.

OGC Routing Pilot Sprint OGC

Hvorfor skal jeg have en skærmbeskytter til en smartphone?

Smartphone fabrikanter vide, at var ikke altid forsigtige med vores enheder, hvilket er grunden til de gør deres bedste for at gøre dem så holdbare som muligt. Men i sidste ende, ingen telefon er uforgængeligt. Thats whyâ flydende glasskærm protectors kan være svaret du leder efter, hvis du vil beholde dine produkter ser og fungerer som nye.

Hvad er flydende glas?

Flydende glas er en usynlig produkt, der kan gnides på din smart enhed. Dens en nano-væske, der, når den er tør, ændrer molekylær kemi på skærmen. Når du glatte det på, det hærder din telefoner glas, så det bedre kan modstå revner og brud.

Alene, kan din glasskærm synes som en glat overflade, men hvis du sætter det under et mikroskop, vil du varsel mange huller og åbninger. Det porøse materiale af glasset er det, der gør det så sårbare, når du slipper den. I stedet for at overlade det på denne måde, kan du bruge flydende glas til at udjævne over enhver ufuldkommenheder . Dette produkt bruger den styrke og elasticitet siliciumdioxid at skabe et bedre alternativ til hærdet glas til telefoner og tablets.

Cellhelmet tilbyder det bedste flydende glas til smartphones â € "Produktet kommer selv med sin egen garanti. Hvis din skærm skinner eller opretholder skade, når du bruger den, vil CellhelMet give dig $ 100 for at rette op på skærmen.

Flydende glas er et must-have produkt til alle, der bekymrer sig om Beskyttelse deres enheder. Det vil holde din enhed til at se mærke-ny i de kommende år, og minimere chancen for at skulle betale for dyre reparationer.

Er flydende glas bedre end hærdet glas?

Det næste logiske spørgsmål, du måske spørger, er, hvis flydende glas er bedre end hærdet glas til iPhones, Androids og andre smarte enheder. Dens værd at bemærke, at selv den bedste type hærdet glas måske ikke hjælper din skærm, hvis den beskadiges i nærheden af ​​kanten. Det er fordi hærdet glas er modtageligt for brud - hvis kanten opretholder en revne eller chip, vil den ikke være lang, indtil hele skærmen er knust.

Flydende glas tager dette problem væk, da det dækker hele din enheds ret til kanten. Dette er særligt vigtigt, når du har brug for en skærmbeskytter til en buet skærm. Ofte kan tempererede glasskærmbeskyttere ikke dække de buede kanter af nogle smartphone, men en flydende glasbeskyttelsesbeskytter kan let påføres den buede kant.

Lad nørderne installere din smartphone skærmbeskytter perfekt

Hvis du leder efter nogen til at hjælpe dig med at installere din cellhelmet væske glas skærmbeskytter eller enhver anden type skærmbeskytter, kan Nerdstogo hjælpe. Vi tilbyder kvalitetshjælp med enhver Android eller iPhone reparation, så du kan være sikker på, at din elektronik er så beskyttet som muligt. Vi tilbyder også in-home computer reparation tjenester og i nærheden samt overkommelige it-løsninger til enhver lille virksomhed i området. Kontakt os i dag for at bestille en aftale for nogen af ​​dine teknologibehov!

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Flydende glasskærmbeskyttelse beskytter dine enheder med kun en tørre

Når vi siger prisvindende Nano-belægningsteknologi, mener vi forretninger. Vi ved Liquipel vokser trætte hørelse om knuste skærme, dyre reparationer og højforsikring Deductibles Så vi oprettede en no-fuss Wipe-on glasskærmbeskytter, der kan anvendes på en hvilken som helst enhed. Liquipel usynlig skærmbeskyttelse er den tyndeste skærmbeskytter på markedet og måske kun et af de få produkter, der har antibakterielle egenskaber. Hvad er endnu bedre er, at det kommer med en du bryder det, vi løser det garanti.

Universal brug

Jeg er virkelig svært på mine telefoner, og dette har beskyttet min skærm fuldstændigt. Plus, jeg synes, at det er super cool, de tilbyder en garanti. Installationen var virkelig hurtig og nem. Det er meget mere holdbart end de glasbeskyttere, jeg har haft tidligere.

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Du har måske set folk med dokumentmapper i dine yndlingscentre, der lovede en ny type skærmbeskytter til din telefon. Den såkaldte flydende protektor er lovet som et alternativ til den normale skærmbeskytter.

Smartphones skib med berøringsskærme og den største risiko er glasset knuser efter et fald eller en banke. Derfor køber folk sager og skærmbeskyttere til at beskytte deres investering. En skærmudskiftning kan være så meget som halvdelen af ​​en smartphone, og det kan være en smerte, når du sender din telefon til reparation.

Hovedmålet med en skærmbeskytter er at beskytte hovedglaset fra shattering. Det sekundære mål er at beskytte skærmen mod ridser. De fleste moderne smartphones har ret god ridse modstand, men glas er glas og glasbrud.

Dette er, hvad flydende beskyttelsesfyrer har fokuseret på. Hele demonstrationen er at overbevise dig om, at det flydende lag, de anvender på din telefon, beskytter telefonen mod at knuse displayet. De går endda et ekstra skridt til at bore telefonen med en strømboremaskine til at sælge produktet. Traditionelle skærmbeskyttere har et indlysende lag på toppen, og da flydende skærmbeskyttere ikke har det, synes de meget attraktive for mennesker.

De høje løfter fra flydende skærmbeskyttere har imidlertid efterladt mange mennesker med beskadigede telefoner. Løfterne om at beskytte din dyrebare skærm mod revner er ikke sandt, og vi har set folk dele deres oplevelser på sociale medier.

Disse er nogle af de mange urapporteret tilfælde af displays krakning på en spektakulær måde efter at have faldt. Dette går imod kravene fra væskebeskytteren, som skærmen giver crack beskyttelse.

Hvad er flydende skærmbeskyttere?

En af de store ulemper ved flydende skærmbeskyttere er, at når det påføres, kan den ikke fjernes. Da det ikke tilbyder skærmbrudsmodstand, vil det knuse. Dette ville betyde, at din oprindelige skærm vil knuse, og du bliver nødt til at gå og reparere din skærm.

Originale skærme behandles normalt for at have en vis grad af ridse og splittet modstand, der normalt er bedre end væskeskærmbeskyttesterne. Når du bryder den oprindelige skærm, bliver det svært at få en original skærm. Det er et stærkt punkt at opmuntre forbrugeren til at lave en replik erstatning, sagde Dominic.

Flydende skærmbeskyttere har en attraktiv pris

Væskebeskyttelsesbeskyttere var oprindeligt ikke billige. Nogen tilstod mig, at de oprindeligt opladede KES 1.500 for at anvende belægningen på skærmen og ryggen. Det er ikke billigt, og deres målmarked var indkøbscentre, hvor de var i stand til at målrette folk, der har penge.

Forhandlerne ændrede takt og gik til masserne på Græsroerne . Lige nu har priserne plummeteret . Du kan tilsyneladende få en flydende skærmbeskytter til så lav som KES 100 i nogle regioner i Nairobi, hvilket er langt billigere end skærmbeskytterne, du kan købe rundt.

Flydende skærmbeskytter kombinere stor markedsføring og en fantastisk pris, der synes at være en attraktiv combo for intetanende Kenyans. De falske løfter har forladt folk, der følte, at de er blevet scammed, da den flydende skærmbeskytter ikke levede til forventningerne, da telefonen falder for eksempel. I modsætning til normale skærmbeskyttere, hvor du trækker beskytteren, kræver den med den flydende Sceen Protector en hel skærmfix, og dette vil berettige en dyr skærm reparation.

Vigtig

Allnew iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPad og iPad Mini kommer til Tmobile med for evigt

Allnew iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPad og iPad Mini kommer til Tmobile med for evigt

Tmobile har meddelt, at det vil give både nye og eksisterende kunder på Magenta og Magenta Max planer et frit år på Apple TV Plus. Nyhederne kommer som selskabet regner med sit seneste databrud, som udsatte oplysninger om millioner af kunder.

TMobiles Magenta Max kan være den første ægte ubegrænset 5G plan

TMobiles Magenta Max kan være den første ægte ubegrænset 5G plan

Tryk indhold frigivelse fra Business Wire. AP nyheder personale var ikke involveret i sin skabelse.

Ubegrænset 5G data med Magenta MAX Plan tmobile Newsroom

Ubegrænset 5G data med Magenta MAX Plan tmobile Newsroom

Lær om Magenta MAX, den første plan af sin slags thats bygget til en kraftfuld 5G netværk og gør ikke bremse dig ned baseret på hvor meget data, du bruger.

Tmobile netop bragt tilbage en sand ubegrænset data plan med 5G og ingen drøvling

Tmobile netop bragt tilbage en sand ubegrænset data plan med 5G og ingen drøvling

Hej Tmobile har annonceret en ny plan. Dets grundlæggende Magenta Max men til Sprint ... nd det kaldes Sprint Max. Dens næsten identisk med ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Et forskningsprojekt udforsker rolle maskinlæring i processen med at skabe kunst og musik.

Magenta Max plan for 55 TMobiles Ny Aggressiv Push For Ældre Brugere

Magenta Max plan for 55 TMobiles Ny Aggressiv Push For Ældre Brugere

TMobiles planer er nogle af de mest overkommelige postpaid planer til rådighed, men er de værd i 2021

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apples originale Smart Keyboard til iPad 8. generation fra AppleStore. k fordi vi er førende Apple store Pakistan leverer international warrnty

Apple betale et månedligt Tabletter

Apple betale et månedligt Tabletter

Hej Alle På dette tidspunkt, mens jeg skriver dette ord, Im følelse forfærdelig som jeg har bestilt en magisk tastatur til min iPad luft 4. Selv når det has not kommet endnu, jeg allerede tror Im et fjols til at købe det. Jeg fandt megen nice, så jeg købte den, men før 24 timer efter at købe det, jeg læste her et indlæg, der sagde sporet puden er ubrugelig med voiceover, som fik mig ondt i maven.

Er der nogen der tror Im ikke en nar for at købe en magisk tastatur til iPad luft 4

Er der nogen der tror Im ikke en nar for at købe en magisk tastatur til iPad luft 4

Køb Apple på en stor værdi kontrakt med Virgin Media. Alle vores kontrakter er 4G som standard og der er en imponerende ekstramateriale som data rollover og freedata messaging på populære sociale apps. Virgin Media

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.