Sling TV 2021 pakker, pris, kanaler og meget mere

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Clark er ikke i øjeblikket en slynge TV-abonnent, men han siger, at han seriøst vil overveje det som en omkostningsbesparende foranstaltning, hvis ikke for de andre medlemmer af hans familie: de foretrækker kraftigt funktionaliteten af ​​Youtube TV.

Indholdsfortegnelse: Â

Linjen i sandet ser ud til at være ESPN-familien af ​​netværk. Sling Orange har dem, og slyngeblå gør det ikke. Da ESPN-kanaler er dyre for streaming-udbyderne, har den orange pakke en ellers stripped-down menu.

Sling Blue tilbyder ikke ESPN-kanaler, men det tilbyder flere kanalindstillinger til samme pris. I stedet for ESPN kan du få kanaler som Fox News, MSNBC, Discovery, Bravo og din lokale NBC eller FOX Affiliates .

Nedenfor er en sammenligning af slingkanalpakkerne. Hvis du vil sammenligne SLINGS CHANNEL lineup til andre streaming-tv-tjenester, se vores side-by-side-diagram eller bruge vores Live TV Streaming Channel Tool.

Sling gør det nemt, selvom. Der er flere forskellige add-on-pakker, der har kanaler, der grupperes sammen af ​​genre. Vil du have flere sportsgrene? Betal for sports ekstra pakke. Mere sjove ting? Prøv den komedie ekstra pakke.

Vælg et land

I sammenligning med andre live tv streaming-tjenester i branchen vil du se, at du kan spare masser af kontanter ved at tilmelde dig sling-tv. Men hvis du vil have flere kanaler, kan Sling TV ikke være din bedste indsats.

Hvilke kanaler har sling-tv?

Gør det godt med en god liste over nogle af kanalerne i hver plan, eller tjek den fulde kanal lineup. Og hvis du vil finde den bedste sektion af alle, skal du rulle ned for at se sportskanalerne hver plantilbud.

Sling TV Review Resumé:

Med 2. 7 millioner abonnenter, sling TV er en af ​​de mest populære live tv streaming-tjenester rundt af en grund: det er billigere end næsten nogen af ​​sine konkurrenter. Selv efter at priserne i slutningen af ​​2022 er slyngeren dyreste pakke stadig kun $ 45 / mo. â € "Mindre end noget, der tilbydes fra Hulu + Live TV, DirecTv Stream, YouTube TV og Fubotv â €" og det har endda billigere planer på $ 30 / mo.

Og mens disse pakker mangler store kanaler som ABC, CBS og Dyrplanet, er slynge stadig en af ​​de bedste muligheder rundt for dem, der ser ud til at markere deres månedlige tv-regning betydeligt. Men hvis du vil have en mere robust kanal lineup â € "eller hvis du er en Diehard Sports Fan â €" Du er bedre at gå med Fubotv, YouTube TV eller Hulu + Live TV.

Hvordan virker SLING TV?

Sling TV streams live tv-kanaler gennem din internetforbindelse. Dens tv-oplevelsen, du plejede at uden klumpet udstyr, Â skjulte gebyrer og langsigtede kontrakter. Alt du behøver for at begynde at se, er mindst 5 Mbps internethastigheder og noget at streame det gennem som en smart tv eller streaming enhed.

Hvor mange kan du huske 60 butikker elsket af shoppere, der er forsvundet fra Greater Manchesters High Street

Hvor meget koster Sling TV?

Prissætning pr. Måned plus skat for kontraktens længde. Yderligere gebyrer og vilkår kan gælde. Prissætning varierer efter placering og tilgængelighed. Alle priser kan ændres til enhver tid. Kan eller ikke være tilgængelig baseret på serviceadresse. Fra 04/28/20. * Kanalvalg varierer efter sted

Hvilke kanaler har sling-tv?

Live TV streaming Services kommer generelt i to smagsstoffer: Skinny Bundles og Cable Udskiftninger . På egen hånd tilbyder Sling Orange og Blue en slanked-version af tv, der er unikt for at leve tv-streaming. Sammen ligner de mere af en traditionel tv-pakke. Det vil sige, du bliver nødt til at betale for mange kanaler, du aldrig ser.

Da vi scorede alle live tv streaming-tjenester baseret på de kanaler, som forbrugerne mest ønsker i en tv-pakke, gav kun en mere værdi for pengene end slyngeblå â € "Philo, med tynde bundter til $ 20 / mo. eller mindre. Heres Hvordan Sling Orange + Blue sammenligner med andre live tv streaming-tjenester, når det kommer til populære kanaler, de tilbyder:

Hvad mangler der fra Sling TV

Channels slynge mangler er svært at overse. Det har ikke ABC eller CBS i nogen af ​​sine planer â € "De to kanaler forbrugere sagde, at de ønskede mere end nogen andre i Tivos undersøgelse på 3.300 forbrugere. Giver, kan du få disse kanaler gratis ved hjælp af en tv-antenne, men det nedbryder også kanalsurfingoplevelsen for at forlade Sling-appen hver gang du vil se ABC eller CBS.

slynge orange vs blå

Der er en masse overlapning mellem slynger orange og blå planer. Faktisk er omkring 80% af appelsinerskanaler også tilgængelige i blåt. Når det er sagt, er der nogle vigtige forskelle mellem de to planer. Sling Blue har en objektivt bedre kanaludvalg. Det har 47 kanaler til Appelsiner 32, herunder FOX, NBC, Discovery Channel og FX.

Men Sling Orange har en must-have kanal, er ikke til forhandling for store segmenter af seere: ESPN. Uden den ville sportsfans gå glip af et betydeligt antal sportsbegivenheder, herunder mandag aften Fodbolde lysavis NFL dueller, college football Playoffs og NBA Conference Finals spil.

Er slynge tv god til sport?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når stablet op til andre direkte tv streaming muligheder, Sling-tv er en af ​​de mest overkommelige i branchen. Sejlet orange og blå planer hver koster kun $ 35 om måneden, der tilbyder et solidt udvalg af live kanaler.

Det kommer ud til lidt over $ 1 om dagen hver måned. For de penge, Sling tv giver live streaming adgang til netværk som FX, CNN, AMC, ESPN, Disney, og meget mere. Det er næsten halvdelen af ​​udgifterne til konkurrerende tjenester som Hulu + Live TV, men du får ikke helt så mange kanaler som de dyrere indstillinger.

Som en ekstra bonus, kan nye kunder endda få deres første måned for kun $ 10. Men, gør mere overkommelig oversætte til bedre værdi i forhold til andre streaming platforme? Vi sætter service til test for at se, om Sling-tv er et levedygtigt alternativ til kabel og satellit.

Hvad er slynge tv?

Sling-TV er en af ​​de billigste muligheder for at streame live tv, og det byder på et udvalg af mange populære kanaler. Servicen omfatter også adgang til et bibliotek af on-demand-shows, sammen med støtte til optagelse programmer til at se senere.

Orange er udstyret med den mindste mængde af kanaler på 33, mens blå indeholder 44 kanaler samlet. Pakken kombinerer både planer, men da nogle netværk overlapper mellem Orange og blå, de bundle ender op med i alt 50 kanaler.

Hvor meget er slynge tv?

Som en del af en særlig fremme, kan nye medlemmer får deres første måned i Orange eller Blå for kun $ 10. Nye medlemmer kan også få en rabat på deres første måned af Orange / Blå bundt, hvilket bringer prisen ned til $ 25.

Sammenlignet med andre direkte tv-streaming-tjenester, som Hulu + Live TV og YouTube TV, kan slynge TV abonnementer koste så meget som $ 30 mindre per måned. Du får færre kanaler med slynge, men besparelserne gør det en bedre løsning for budgettet streamers .

Hvad kanaler kommer med slynge-tv?

Både Orange og blå kommer med en basispakke af de samme 27 kanaler, herunder CNN, BBC America, TBS, fødevarer netværk, hgtv, og mange flere. Udover basispakken begge planer har deres andel af unikke kanaler.

Ud over live tv, Sling leveres med et omfattende udvalg af on-demand indhold fra sin kanaludvalg, herunder titler som "Fast Housewives '' og 'Det er altid Sunny i Philadelphia' Sling har også flere genre-baserede. tilføjelser starter ved $ 6 om måneden

. Hvordan kan jeg streame slynge tv?

Når det kommer til billigere live tv streaming muligheder, Philo har 66 kanaler til $ 25 om måneden â €”$ 10 mindre end Sling s base-planer. Selvom Philo indeholder mere lagerplads og dets katalog indeholder nogle netværk mangler fra Sling, ligesom Animal Planet og MTV, det tilbyder ikke lokale kanaler. Philo også mangler i sportsdækning, da det ikke bærer kanaler som ESPN eller NFL Network.

Med disse faktorer i tankerne, mener vi slynge er det bedre budget mulighed for de fleste mennesker, der ønsker et billigere alternativ til kabel. Når det er sagt, er der nogle ulemper at huske på, når du vælger slynge.

Sling aktuelle grænseflade kunne bruge nogle arbejde

Interfacet mangler en kanal-surfing løsning, hvilket betyder at du ikke kan bladre gennem stationerne ligesom du ville på kabel. Dette begrænser dig til en hjemmeside brudt ind vandrette sektioner, startende med dine "favorit" kanaler, hvis du har valgt nogen.

Det er en nyttig genvej, men afhængigt af størrelsen på din skærm vil du kun se tre til fem kanaler ad gangen, og du vil gøre en masse side-scrolling. Nedenfor får du adgang til din DVR Optagelser â € "Sling TV tilbyder 50 timers gratis DVR-lagring i sin basepakke, selvom du kan få 200 timer til en ekstra $ 5 om måneden.

Vigtig

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Exynos, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SD865, Samsung Galaxy S20 5G SD865, Samsung Galaxy S20 5G Exynos

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Exynos, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SD865, Samsung Galaxy S20 5G SD865, Samsung Galaxy S20 5G Exynos

Køb online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B08JQ65KLD

Diskurs af tekstbeskeder

Diskurs af tekstbeskeder

Denne definition forklarer betydningen af ​​Short Message peer-to-peer, og hvorfor det er vigtigt.

Hvad er optins i SMS-beskeder og hvorfor har du brug det

Hvad er optins i SMS-beskeder og hvorfor har du brug det

Short Message Service SMS er en facilitet udviklet som en del af GSM-standarden, der gør det muligt for en mobil enhed til at sende, modtage og vise beskeder på op til 160 tegn i romersk tekst og variationer for nonRoman tegnsæt.

Hvordan kan jeg indstille standard sms-app

Hvordan kan jeg indstille standard sms-app

I dag, folk har tendens til at favorisere bekvemmelighed løbet intimitet. Vi er skyld rundet op de bedste tekst messaging apps til gruppe-chat, videoopkald og meget mere.

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Detaljeret prisfastsættelse for Amazon SNS SMS prisfastsættelse. Betal kun for det du bruger. Der er ingen minimum gebyr. Dine første 100 SMS-beskeder sendt til os telefonnumre hver måned er gratis.

Tmobile annonceret 10DLC Passthrough Fee Fra 1 april, 2021.

Tmobile annonceret 10DLC Passthrough Fee Fra 1 april, 2021.

Lær at sende SMS og MMS-beskeder på tmobile Aspect. Gå til Send en gruppe besked Send et nyt billede eller video besked MMS Send et gemt billede eller en video i en meddelelse MMS sende en gruppe mes

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

SMS og MMS er bevist mobile kommunikationsværktøjer, som, for det meste, Havent ændret siden starten. Mobiltelefon teknologi, på den anden side,

Shaw Mobile Group Messaging

Shaw Mobile Group Messaging

Tastatur foreslå des optioner simples de messagerie professionnelle qui incluent lenvoi de beskeder SMS ET MMS nike de beskeder de groupes internes ET externes. En savoir plus.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.