SPPD Mand fundet skudt i parkeret bil på Peck Road et selvmord

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvor er Marta? er en tredelt spansk dokumentarserie instrueret af Paula Cons til Netflix. Forbrydelsen doku-serie følger forsvinden af ​​en 17-årig high school teenager, Marta del Castillo Casanueva, der boede sammen med sine forældre i Sevilla, Spanien. Hun gik ud med sin veninde, en 19-årig dreng, Miguel Carcano Delgado, om eftermiddagen den 24. januar 2022 og aldrig vendte hjem.

Forskerne har ikke endnu genvundet Martas krop. De primære mistænkte i sagen bliver ved at ændre deres erklæringer for at vildlede myndighederne. De upålidelige vidnesbyrd og afdelingerne ineffektivitet komplicere sagen. Direktør Paula Cons forsøger at forbinde de manglende forbindelser og beviser og bringer nyt håb til Martas forældre i deres stræben efter at finde Martas krop.

forsvinding af marta

Den 24. januar 2022 Marta gik ud for at møde nogle venner om eftermiddagen. Da hun ikke vende hjem ved 09:00, hendes mor, Eva, kaldet hende flere gange, men hun ikke tage telefonen. Eva fik Martas ven, Miguel Carcano Delgado, s nummer og kontaktede ham. Han fortalte Eva, at han var faldet Marta af ved Dima Glass Shop omkring 09:30.

Miguel stoppet optagning Evas opkald, og på omkring 00:45, Martas far, Antonio, gik til Miguels hus, 78 León XIII Street. Antonio bankede på døren og vinduerne, men ingen åbnede dem. Han gik til fil en første rapport til Martas forsvinden i morgen, men politiet sagde Antonio vente til mandag.

Den følgende dag, Martas onkel, Javier, gik til Miguels hus igen. Hans ældre stedbror, Francisco Javier, fortalte ham, at Miguel droppet Marta på 09:30 i går aftes og vendte tilbage til Camas, hvor han boede i sin kæreste, RocÃos hus. Den drab afdeling delte case detaljer med mindreårige division, og myndighederne kontaktede Miguel. Han delte den samme historie med efterforskerne og fortalte dem, at han forlod Marta i god behold i nærheden af ​​hendes hus og gik tilbage i seng.

Den 14. februar efterforskerne afhørt Miguel igen. Politiet havde et vidne, der har set Miguel med sin døde mødre kørestol i de tidlige morgentimer. De skaffede også Miguels tøj, han var iført om natten den Martas forsvinden. Den retsmedicinske hold bekræftede, at Martas blod var blevet fundet på Miguels jakke. Med dette bevis i hånden, blev Miguel anholdt for angiveligt Mordet på Marta del Castillo.

De mange versioner af sandheden

Den 23. april 2022 Miguel sagde, at han var i huset med Marta og hans bror, Francisco Javier. Brødrene blev hængende vasketøj da Francisco skylden Miguel for ikke at betale pant. Ifølge Miguel, Francisco sig voldeligt og han forsøgte at løbe væk fra huset. Han fangede Miguel i gangen, og Marta forsøgte at hjælpe. Francisco tog en pistol, og ramte Marta i hovedet flere gange med skæftet af pistolen.

Efter Marta døde, Francisco bad Miguel at tage ham til Rosas hus på sin motorcykel. Francisco tog Rosas bil og vendte tilbage til León XIII Lejlighed til at disponere over Martas krop. Ind imellem dette tidspunkt, El Cuco ankom til huset og så Martas krop. Han løb væk fra huset, og Francisco lod ham gå.

I sidste ende, brødrene satte Martas krop i deres mødre kørestol og overføres kroppen til Rosas bil. Francisco kørte bilen og spurgte Miguel til at følge ham på hans motorcykel. De dumpede kroppen i nærheden af ​​en grøft i Majabola og dækkede det med snavs. Kroppen efficient udvundet fra dette område enten.

En saboterede undersøgelse

Politiet var presset oppefra og dermed de nødvendige svar. De gennemførte dyre søgninger baseret på Miguels udsagn uden selv at undersøge troværdigheden af ​​hans udtalelser. Alle var i en fart for at finde liget, så de troede, hvad de mistænkte vidnede. På grund af efterforskere ineffektivitet og forhastet retslige dom , forsøget blev en tabt sag.

Et sidste glimt af håb

Baseret på Miguels syvende version af sandheden, efterforskerne forsøgt at verificere pant teori. Miguel og Francisco Javier arvet den León XIII Lejlighed fra deres afdøde mor. Det havde allerede et realkreditlån da Francisco besluttede at tage en ensidig realkreditlån på det. Francisco remortgaged huset i Miguels navn og smedede løn og beskæftigelse poster i Miguels navn.

Hvor er Marta Forklaret The New Evidence Fundet af direktør Paula Cons

I april 2022, under fremstilling af den dokumentarfilm, hvor er Marta? Direktør Paula Cons undersøgte mobiltelefonregistre og fandt en masse manglende oplysninger om mobiltelefonantennerne. Paula konkluderede, at disse optegnelser skulle have angivet en mere præcis placering af de mistænkte inden for antennernes radius.

Politiet anmodede ikke telefonselskaber til disse optegnelser, og dybtgående analyse blev aldrig udført. Ifølge Manuel Herta kunne en efterforsker have bestemt telefonens placering og eventuelle bevægelser simpelthen fordi det var forbundet med en antenne. Derfor, hvis de primære mistænkte flyttede placeringer for at skjule Martas-krop på ethvert tidspunkt, ville de have været i stand til at se disse oplysninger. Men ud af alle de andre enheder blev kun Miguels-telefonen holdt som bevis.

Myndighederne blev enige om at dele rå data og Miguels-mobiltelefon til analyse med Paula Ulemper. Den korrigerede kameraoptagelser fra Rosas Building tilføjet til forvirringen om Franciscos opholdssted på natten den 24. januar. Francisco Javier havde været en primær mistanke i Marta's forsvinden, og nye beviser for hans opholdssted kunne føre til en usikker handling af begivenheder.

Baseret på nye beviser og Paula CONS-initiativ har dommeren anmodet telefonselskaberne om at indsende de rå data fra telefonen, der tilhører de primære mistænkte i sagen. Dataene vil blive brugt til at genskabe de mistænkte bevægelser på natten af ​​Martas forsvinden. Søgningen efter Martas krop er stadig i gang.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Fjernbetjening Paula - Din personlige automatiserede laboratorieassistent - en smart digital billeder dedikeret til rutinemæssige opgaver i cellekulturlaboratoriet. Paula-appen giver dig mulighed for at betjene den digitale billeder eksternt med din iOS-tablet. Det giver mulighed for bekvemt at overvåge og dokumentere dine celler. For større gennem-sagt kan en stregkodelæser i huset af Paula bruges til at scanne og identificere sikkert stort antal cellekulturkolber. Alle data er velorganiseret i en integreret database og kan deles med vejledere og kolleger, hvis det ønskes.

Den SMART Imager Paula kan placeres, hvor det er nødvendigt - på laboratoriet, under emhætten og endda i inkubatoren . Dette gør det muligt at overvåge celler over tid og at udføre cellebaserede analyser som konfluensevaluering. En Smart User Management gør det muligt for Paula at gemme og tilbagekalde brugerspecifikke indstillinger og sikrer reproducerbarhed af resultater â € ", hvilket muliggør en dybtgående standardisering af cellekultur-workflow.

Hvad er nyt

Når cellerne har en miscommunication, eller når stoffer, der relæerer dårlige oplysninger, kommer igennem til cellen, kan alle mulige problemer finde sted. Hver celle har en stor serie af receptorsteder for forskellige stoffer. Disse receptorsteder er cellerne kommunikationshookup. Når den rigtige ingrediens for et bestemt websted vises, har den evnen til at fastgøre sig til cellen og transmittere informationen. I tilfælde af hud betyder det at fortælle cellen at begynde at gøre de ting, en sund hudcelle skal gøre. Hvis cellen accepterer meddelelsen, kan cellen derefter dele den samme sunde besked med andre nærliggende celler og så videre og så videre.

Kunde service

Hvis du har rejst uden for Canada i de sidste 14 dage, har du været i direkte kontakt med en person, der for nylig har rejste eller har nogen respiratoriske symptomer, vær venlig at gøre ikke komme til klinikken. Gør snarere arrangementer for en anden til at bringe kæledyret eller afhente de ting, du har brug for. Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os, og vi kan hjælpe med at lede dig længere efter behov.

Trådløse Business Cell Phone Plans & Deviceessanta Paula, CA

Få $ 5 fra pr. Smartphone linje, når du tilmelder dig automatisk betaling og papirfri fakturering. Business Unlimited Plus og Business Unlimited Pro Smartphone planer kan kvalificere sig til yderligere volumenrabatter.

Få flere sikkerhedsindstillinger med plus- og Pro-planerne

Begge omfatter Business Mobile Secure, et forbedret sikkerhedsbundt, der tilbyder avanceret beskyttelse af data, enheder og personer, herunder: Lookout Mobile Endpoint Securemobile Device Managementwi-Fi ProtectionTech Support

Business Unlimited Start

Mobil hotspotethering er ikke tilgængelig. Indenlandske data Roaming ved 2G-hastigheder, INT'L-data reduceret til 2G-hastigheder efter 500 MB / dag. Video streaming på 480p. Hvis mere end 50% af din tale, er tekst- eller dataforbrug i en 60-dages periode i Canada eller Mexico, brug af disse tjenester i disse lande, kan fjernes eller begrænses.

Ubegrænset 4G LTE & 5G landsdækkende data; I tider med overbelastning kan dine data være midlertidigt langsommere end anden trafik. 5g adgang kræver en 5G-kompatibel enhed. Ikke tilgængelig til maskine til maskinservice

Business Unlimited Plus

Ubegrænset 4G LTE & 5G landsdækkende data; I tider med overbelastning, efter 60 GB / Line / Mo, kan dine data midlertidigt være langsommere end anden trafik. 5g adgang kræver en 5G-kompatibel enhed. Ikke tilgængelig til maskine til maskinservice.

Vilkår og Betingelser

Oplysningerne på denne hjemmeside er kun til orientering. Selvom oplysningerne antages at korrigere på tidspunktet for udgivelsen, skal du lave din egen beslutsomhed om dens Egnethed til din brug. Ikke alle de produkter eller tjenester, der er beskrevet på dette websted, er tilgængelige i alle jurisdiktioner eller til alle potentielle kunder, og intet heri er beregnet som et tilbud eller en opfordring til enhver jurisdiktion eller til enhver potentiel kunde, hvor et sådant tilbud eller salg ikke er kvalificeret.

Vigtig

20306 Highway 59, New Caney, TX 77357 Caney Crossing Loopnet. om.

20306 Highway 59, New Caney, TX 77357 Caney Crossing Loopnet. om.

Find detaljer om kommende målsteder, adresser og gem størrelser.

Mad Town New Caney Supermarked Nye Caney købmænd

Mad Town New Caney Supermarked Nye Caney købmænd

Rodger Finch ejeren af ​​Caney Valley Grocery, Købmand i 6555 Highway 1000, West Liberty, Kentucky 41472.

Caney, KS Ejendomsmarkedet ejendomsmægler. om.

Caney, KS Ejendomsmarkedet ejendomsmægler. om.

Den Baldwin marked ikke kan skelnes fra enhver anden smalltown købmand, men alle dens otte medarbejdere er på den kommunale lønningsliste. Arbejdstagere fra byerne vedligeholdelse afdeling tage pauser fra at skære græs til hjælp unload leverancer, og beboerne har taget til udstyre ned borgmesteren, når de ønsker at anmode om en bestemt type mælk.

UPS Store Ship Print Her 11971 N Grand Parkway E

UPS Store Ship Print Her 11971 N Grand Parkway E

Besøg din lokale restauranter Chipotle Mexican Grill på 21360 US Highway 59 i New Caney, TX nyde ansvarligt fremskaffede og frisk tilberedt burritos, burrito skåle, salater og tacos. For begivenhed catering, mad til venner eller bare dig selv, Chipotle tilbyder personlig onlinebestilling og catering.

20185 US Highway 59, Ste 200 New Caney La Michoacana Kødmarkedet

20185 US Highway 59, Ste 200 New Caney La Michoacana Kødmarkedet

Dit næste måltid venter på El Caney-markedet i El Monte. Nyd de seje sommerbrise på El Caney Markets sæsonmæssigt tilgængelig udendørs siddepladser. Aleaving sofaen

PetSmart New Caney Valley Ranch Dyrehandel i New Caney, Texas

PetSmart New Caney Valley Ranch Dyrehandel i New Caney, Texas

Få Walmart timer, kørselsvejledning og tjek ugentlige tilbud på din nye Caney Supercenter i New Caney, TX. Få Ny Caney Supercenter butik timer og kørselsvejledning, købe online, og afhente instore på 20310 Us Highway 59, New Caney, TX 77.357 eller ring 2813067101

Googles Smart Højttalere kan nu besvare indgående telefonopkald i Australien opdateret

Googles Smart Højttalere kan nu besvare indgående telefonopkald i Australien opdateret

Amazon Alexa og Google Assistant er de mest populære stemmeassistenter på markedet. Vi sammenligner dem begge for at finde det bedste i vores uafhængige anmeldelse.

Hvis du vil have online privatliv, ændre dit telefonnummer

Hvis du vil have online privatliv, ændre dit telefonnummer

Hvordan kan jeg ændre min kontaktoplysninger og login-oplysninger

Tmobile siger, at i denne situation bør du deaktivere 5G og bruge 2G i stedet

Tmobile siger, at i denne situation bør du deaktivere 5G og bruge 2G i stedet

5G er tilgængelig i mange lande rundt om i verden, men der er et par grunde til, at du måske deaktivere det. Har du slå det fra på din telefon

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.