Bevar forbindelsen med WiFi Calling

WiFi Opkald Ikke i orden Sådan Fix

Dens store til at kunne kalde andre via WiFi, når mobildækning er begrænset. Så sin helt en nedtur, når WiFi ringer ikke fungerer på din iPhone. Heldigvis, ligesom du kan foretage fejlfinding WiFi-forbindelse, kan du også løse dette problem på din iPhone med et par strategiske skridt.

Løsning # kontrollere, om din iPhone er tilsluttet wi-fi

Naturligvis, du kan ikke bruge Wi-Fi ringer, hvis telefonen er afbrudt fra internettet. Gå til Indstillinger â †’Wi-Fi og sørg for, at du er forbundet til et Wi-Fi-netværk. Et flueben skal vises ved siden af ​​det tilsluttede netværk. Â Â Du kan også kontrollere, at forbindelsen faktisk fungerer ved at åbne browseren og gå til enhver hjemmeside, du kan lide. Hvis dens fungerer godt, prøve den næste løsning nedenfor.

Løsning # sørg wi-fi kald er tændt

Hvis WiFi kald er stoppet på din iPhone, undertiden blot genstarte din enhed kan løse problemet. For at gøre dette, skal du trykke på og holde knappen Vågeblus til / og knappen Hjem samtidigt, indtil din iPhone bliver tom; hold begge knapper. Inden for et par øjeblikke, kan du se et Apple-logo på din iPhones skærm. Hvis du har en iPhone X eller nyere, skal du trykke på og holde knappen side og en af ​​knapperne lydstyrke, så swipe strømikon over displayet. EN

Løsning # slette alt indhold og indstillinger på iPhone

Hvis ingen af ​​de ovennævnte trin arbejde for at fix WiFi ringer på din iPhone, skal du kontakte din trådløse operatør og forklare situationen. Der kan være et problem med din konto og en kundeservicemedarbejder kunne hjælpe dig med at løse det.

Vi håber, at disse løsninger kommer i handy for at løse alle dine Wi-Fi-opkald problemer på iPhone. Ons elsker at vide, hvilken en arbejdet for dig, bare send os en linje i kommentarerne nedenfor. Thats alt for nu, folkens!

Grundlæggeren af ​​iGeeksBlog, Dhvanesh, er en Apple aficionado, der ikke kan stå selv en lille insinuationer om Apple-produkter. Han ifører hætten af ​​editor-in-chief for at sikre, at genstande matche kvaliteten standard før de offentliggøres.

Hvis din T-Mobile WiFi ringer ikke fungerer, først prøve at genstarte din smartphone og sikre youve slås WiFi på. Så, tjek din internetforbindelse og sørg for at deaktivere Flytilstand. Hvis intet hjælper, kan du vende tilbage indstillingerne ALLE netværksindstillingerne til standard.

enhedsfejl

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi har brugt mobiltelefoner til at foretage opkald i mere end 3 årtier nu. Og i løbet af denne periode har vi set så mange nye teknologier udvikler sig lige foran os. Næsten hver generation af mobilnetværk teknologi kommer ud for at være bedre end den foregående og har til formål at give en bedre kalder kvalitet til brugerne.

Når det er sagt, theres En funktion thats tilgængelige på næsten alles telefon i disse dage er Wi-Fi-opkald. Tja, mange brugere har nydt fra det, da det giver en mere stabil og bedre kvaliteten af ​​opkaldet end 4G og 5G mobilnetværk. Men, hvis du står over for et problem ved hjælp af Wi-Fi Opkald funktionen på din telefon, vil dette indlæg hjælpe dig ud og ordne det for dig. Så lad os begynde!

WiFi Opkald Ikke i orden på iPhone Sådan Fix Issue

Wifi ringer ikke fungerer problem

Wi-Fi-Calling er en ganske gavnlig funktion, som du kan bruge på din smartphone og nyde stabil og HD kalder kvalitet på din telefon. Selv om de fleste af de nyligt udgivet smartphones har denne funktion indbygget, nogle brugere rapporterede, at de står over for problemer med at bruge det som det ikke arbejde, eller de er ikke i stand til at tænde den på deres smartphones. Uanset hvad problemet er, vil denne post dække det hele og give dig flere rettelser, der vil løse Wi-Fi Opkald Ikke i orden Problem på din smartphone.

hvordan wifi ringer arbejde?

Hvis du ikke er klar over, hvordan denne teknologi virker, så lad os give dig en kort forklaring. Du skal være opmærksom på VoLTE som også kaldes Voice over LTE, som er dybest set et opkald over 4G-netværk. Tilsvarende er Wi-Fi-opkald også kaldet VoWiFi som også har til formål at give bedre kvaliteten af ​​opkaldet.

Når Wi-Fi-opkald er aktiveret på en smartphone, sendes signalerne, mens du er på et opkald, gennem Wi-Fi-netværk, i stedet for cellulære netværk. Derfor er chancerne for at opleve interferens ret mindre, og forbindelsesstabiliteten forbedrer meget. Dens selv gavnligt at bruge, når netværkssignalerne er fattige, vil du stadig kunne lave stabile opkald uden et problem, hvis WiFi-opkald er tilgængelig på din telefon.

Er Wi-Fi-opkald understøttet af din Telefonarbejde ?

Hvis du står over for problemer ved hjælp af Wi-Fi, der ringer til din smartphone, eller ikke kan finde muligheden for at tænde den, skal du kontrollere, om denne funktion også understøttes af din Telefonarbejde eller ej . Generelt får du mulighed for at aktivere Wi-Fi-opkald under sektionen SIM-kortetværktøjsindstillinger.

Men hvis det ikke er tilgængeligt der, understøtter din telefon ikke denne funktion. Bortset fra det, hvis funktionen er tilgængelig, men du ikke er i stand til at tænde den, skal du måske ikke understøtte det. Du kan bekræfte det ved at ringe til kundesupporten på din netværksoperatør og Indsamling af Oplysninger om det.

Aktivér wifi calling

Wi-Fi-opkaldsfunktionen er noget, du skal tænde manuelt for at bruge det. Så hvis du ikke er klar over det og tror, ​​at din telefon ikke understøtter det, har du måske ikke tændt det endnu. Så det er vigtigt at kontrollere, om din telefon har en Wi-Fi-opkaldsfunktion eller ej. Og hvis din PhoneTwork understøtter det, skal du slukke det med det samme. Heres Hvordan kan du tænde for Wi-Fi-opkaldsfunktionen på de fleste smartphones:

rettelser til wifi ringer ikke virker

For at løse næsten ethvert problem relateret til netværket, eller med din mobilenhed, er den bedste og nemmeste løsning at genstarte enhederne. I dette tilfælde, da det er relateret til Wi-Fi-netværket, bør du også forsøge at genstarte din Wi-Fi-router, da det vil nulstille netværket og muligvis løse problemet.

Toggle flyvemodus til og fra

Der er tilfælde, hvor mobiler ikke generelt kan skifte til Wi-Fi fra cellulære netværk på grund af noget problem med selve mobilen eller netværket. I sådanne situationer kan nulstilling af det cellulære netværk hjælpe dig med at løse dette problem. For at gøre det, kan du simpelthen tænde flyvemodus. Dette vil blokere det cellulære netværk og stoppe dine SIM-kort i funktion. Vent i et minut og sluk for flyvemaskinemodus tilbage, og dine SIM-kort vil igen komme tilbage til livet igen. Dette vil nulstille det cellulære netværk på din telefon og forhåbentlig skal det også løse Wi-Fi-opkaldsproblemet for dig.

Fjern og genindsæt SIM-kortet

Hvis flyvemodemetoden ikke ser ud til at fungere for din smartphone, heres en alternativ metode, som du kan prøve. I stedet for at bruge flyvemodus, kan du blot nulstille netværket ved at tage SIM-kortet ud af din smartphone. Sørg for at slukke for mobiltelefonen, før du trækker SIM-kortet ud af det. Derefter vent i et minut, og sæt SIM-kortet tilbage inde i spalten. Derefter tændes din smartphone og se om problemet stadig fortsætter eller ej.

Nulstil netværksindstillinger

Ved du, at din smartphone selv har en funktion til at nulstille netværksindstillingerne? Det nulstiller automatisk netværksadaptere på din smartphone, som er en ganske praktisk funktion at bruge i sådanne tilfælde. Derfor skal det også løse Wi-Fi-opkaldsproblemet på din telefon.

Prøv et andet Wi-Fi-netværk

Selvom ovennævnte metoder er gode nok til at løse ethvert netværksproblem på enhver smartphone. Men hvis Wi-Fi-opkaldsfunktionen stadig ikke fungerer korrekt på din telefon, er der chancer for, at der er noget galt med Wi-Fi-netværket. For at teste, om dit Wi-Fi-netværk har en fejl, kan du prøve at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk og kontrollere, om funktionerne fungerer eller ej. Hvis funktionen fungerer på andre Wi-Fi-netværk og undlader kun at arbejde med din, skal du måske få en ny router i den sag!

Konklusion:

Wi-Fi-opkald er en ganske god funktion og er gavnlig på mange måder. Uanset om du har stabile netværkssignaler eller ej, så længe du er tilsluttet et Wi-Fi-netværk, kan du foretage opkald i HD-kvalitet. I dette indlæg har vi dækket alle de bedst mulige rettelser, som alle kan prøve, hvis Wi-Fi-opkaldet ikke fungerer korrekt på smartphone. Hvis nogen af ​​disse metoder har hjulpet dig ud for at løse dit Wi-Fi-opkaldsproblem, glem ikke at dele din feedback med os i nedenstående kommentar. Også, hvis du har nogen forespørgsler relateret til dette emne eller noget andet, er du velkommen til at diskutere dem også.

Apple: iPhone SE 2022 iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5C, iPhone 5S

Huawei: P40 Pro 5G, P40 Lite 5G, Mate Xs 5G, Mate 20 X 5G, P Smart 2022 Mate 20 Pro, P20, P20 Pro, P20 Lite, Mate 10 Pro, P10, P10 Plus, P30, P30 Pro, P30 Lite, Mate XS, Nova 5T, P40 Pro 5G, Y6 2022 Y6s

Samsung: Galaxy A3 2022 Galaxy A3 2022 Galaxy A5 2022 Galaxy A6 2022 Galaxy A8 2022 Galaxy A10, Galaxy A20e, Galaxy A21s, Galaxy A40, Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A70, Galaxy A71, Galaxy A80, Galaxy A90 5G, Galaxy J3 2022 Galaxy J4 + 2022 Galaxy J5 2022 Galaxy J6 2022 Galaxy J6 Plus, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge +, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8 + , Galaxy S9, Galaxy S9 +, Galaxy S10, Galaxy S10 +, Galaxy S10e, Galaxy S10 5G, Galaxy S10 Lite, Galaxy S20, Galaxy S20 5G, Galaxy S20 + 5G, Galaxy S20 Ultra 5G, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10+ 5G, Galaxy Note 10 Lite

Du vil blive opkrævet på samme måde, som du normalt ville være, når du foretager opkald. Så dit forbrug vil komme ud af din månedlige ydelse eller blive opkrævet i samme tempo som du normalt betaler, når du bruger vores netværk.

Du kan bruge Wi-Fi-opkald på offentlige hotspots, hvis hotspot udbyder tillader det. Sørg for at du er logget ind forsvarligt. Hvis ikke, får du en meddelelse, der beder dig til. Hvis Wi-Fi-opkald isnt tilladt på hotspot-netværk, vil ikke arbejde tjenesten.

Wi-Fi-Calling er en fantastisk måde at holde kontakten under dit pendler. Du skal registrere for at få adgang London Underground trådløs internetadgang og så kan du bruge Wi-Fi-opkald som normalt. Læs mere om London Underground trådløs internetadgang.

I modsætning til Skype eller WhatsApp, Wi-Fi Calling kan du kalde alle dine kontakter fra dit eget nummer uden at komme i konflikt med andre apps. Og den person, du ringer behøver ikke at have det installeret.

Wi-Fi-krav Dit opkald kvalitet vil være på sit bedste på 2 Mb per sekund. Dette kan blive påvirket ved lavere opkoblingshastigheder, så tjek din hastighed ved hjælp af en hastighed test app. Du kan bruge en app kaldet Ookla, som kan downloades via App Store på din enhed eller ved at gå til deres hjemmeside. Nogle internet udbydere har også hastighed test på deres hjemmeside.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Når du går uden for rækkevidde af dit Wi-Fi-dækning dit opkald vil afbryde. Du bliver nødt til at re-dial, efter at du er i mobildækning eller re-connect til et andet Wi-Fi-netværk. Ligeledes, hvis du starter din opkald på mobilnetværket og indtaste en Wi-Fi-kun zone, dit opkald vil opsige .

Hvorfor kvaliteten af ​​mit wi-fi opkald varierer?

Call kvalitet kan ikke være sikker på med Wi-Fi Opkald, da det er afhængig af Wi-Fi og internetforbindelse, du bruger. Cellular service giver større sikkerhed for kvaliteten af ​​opkaldet, da opkald er på en dedikeret spektrum, ved hjælp af carrier-grade udstyr og vedligeholdelse. Wi-Fi-Calling er konfigureret til standard til mobiltjeneste når det er muligt at levere den bedste kvalitet telefonsamtaleoplevelser.

Hvorfor gør min telefon som standard cellulære kaldelse?

Ved at bo på en mobilforbindelse, kvaliteten af ​​den service er altid opretholdes. Kvaliteten af ​​dine opkald via Wi-Fi-opkald i høj grad vil afhænge af din Wi-Fi-forbindelse til internettet. Siden WiFi deles med andre enheder og andre Wi-Fi-netværk, vil det være mere tilbøjelige til interferens, som kan forårsage problemer opkald kvalitet. Samt, Wi-Fi Calling afhænger af kvaliteten internettet og tilgængelige båndbredde. Langsomme internetforbindelser og offentlige Wi-Fi hotspots tendens til at have meget lav internet kvalitet. Mobilnetværk ikke har disse interferensproblemer. Bells HSPA og LTE Mobile netværk kan give en højere kvalitet af service og bedre brugeroplevelse.

Nødopkald vil som standard til det mobile netværk, når den er tilgængelig og vil blive behandlet som sædvanlig. Når det mobile netværk ikke er tilgængeligt, vil dit nødopkald sendes til et call center, der vil spørge dig, hvor du ringer fra, så videresende dit opkald til det relevante 9-1-1 Response Center. Hvis du ikke er i stand til at verbalt kommunikere din placering, vil hjælp sendes til adressen i dine enhedsindstillinger. Det er vigtigt, at du opdaterer denne adresse til at afspejle din mest up-to-date whereabouts når du bruger Wi-Fi Opkald.

Hvad sker der, hvis jeg træder ud af min wi-fi dækningsområde under en samtale?

Ja, kalder uden for Canada vil pådrage vejafgifter. Også, kalder uden for Nordamerika kræver International Calling at være aktiveret på din konto. International Calling afgifter er den samme over Wi-Fi-opkald og mobilnetværket.

Vigtig

Hvad er LTEA Teknologi

Hvad er LTEA Teknologi

Læs om forskelle og ligheder mellem WiFi og 4G tabletter her.

WiFi ikke fungerer Her er nogle mulige løsninger

WiFi ikke fungerer Her er nogle mulige løsninger

Min nye Roku premiere har arbejdet fint i ca 2 måneder. Nu, det siger, det kan ikke finde et netværk WiFi. WiFi er tændt, og alle enheder gammel Roku mobiltelefoner, bærbare computere er forbinde uden problem. Vi forsøgte at frakoble enheden, router osv intet

Tak GOGO InflyT Internet Company

Tak GOGO InflyT Internet Company

Få adgang til realtidsopdateringer, spil, underholdning og mere på din næste Qantas indenlandske flyvning

Kan jeg bruge 4G SIM-kort i 5G SIM Router5GIOT SolutionsHocell Informationsteknologier Shenzhen Co, Ltd

Kan jeg bruge 4G SIM-kort i 5G SIM Router5GIOT SolutionsHocell Informationsteknologier Shenzhen Co, Ltd

Så de fleste af de mennesker tror, ​​at, vil deres 4g ikke længere være understøttet på 5g netværk. høne jeg vil sige én dont bekymre din 4g telefon vil også arbejde på 5g nettet ...

Hvordan 5G sammenligne med 4G Vi besluttede at teste det hele Knoxville. Her er hvad vi fandt

Hvordan 5G sammenligne med 4G Vi besluttede at teste det hele Knoxville. Her er hvad vi fandt

Flere 5G telefoner er tilgængelige end nogensinde før, og trådløse luftfartsselskaber har alle lanceret 5G-netværk. Er tiden endelig ret til at købe en 5G telefon

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Oplev Willowbrook Meadows Silverthorne Co Real Estate Resources Browse Homes, Condos og MLS Listings til salg med Amon Team. I nærheden af ​​The Raven Golf Course, Blue River and Recreational Trail System.

Willowbrook Billeder Feriefotos af Willowbrook, DuPage County

Willowbrook Billeder Feriefotos af Willowbrook, DuPage County

Denne propertys Flood Factor, tidligere oversvømmelser, aktuelle risici og fremtidige prognoser baseret på peerreviewed forskning fra verdens førende oversvømmelse modelers.

Willowbrook, IL Real Estate huse til salg remax

Willowbrook, IL Real Estate huse til salg remax

Willowbrook nyhedshistorier få de seneste opdateringer fra ABC7.

Wgntv.

Wgntv.

Dagens top 23 The Dallas Morgen Nyheder Jobs i Willowbrook, Illinois, Amerikas Forenede Stater. Udnyt dit professionelle netværk, og bliv ansat. Nye Dallas morgen nyhedsopgaver tilføjet dagligt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.