Strobus Far East Limited

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

For enhver tvivl eller information bedes du kontakte vores kundeservice linjer, der er tilgængelige fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 1 pm. Hvis vores kundeservice ikke vil være utilgængelig, kan du altid sende os en e-mail, og det vil blive besvaret så hurtigt som muligt.

Ratings & Anmeldelser

Hver benchmark score vist på denne side er medianen af ​​alle de resultater, der er indsendt af brugerne til denne enhed. For populære modeller beregnes median scoringer fra tusindvis af benchmarkresultater.

Nogle mennesker tester deres enhed under mindre end ideelle forhold. For eksempel kan enheden være for varm eller har andre apps, der kører i baggrunden. Disse resultater har tendens til at sænke gennemsnittet, men vi inkluderer dem i beregningen, fordi det giver en bedre indikation af virkelige resultater. Du kan få en højere score, når du tester din egen enhed under optimale forhold.

Ydeevne

Cat S61 Mobile blev lanceret i februar 2022. Telefonen leveres med en 5. 0-tommers touchscreen-skærm med en opløsning på 1080x1920 pixels. CAT S61 drives af en 2. GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 630 processor. Den leveres med 4 GB RAM. Katten S61 kører Android 8. og drives af et 4500mAh batteri.

Tilslutningsmuligheder på katten S61 omfatter Wi-Fi 802. 1 b / g, Bluetooth V5. 0, NFC og FM Radio. Sensorer på telefonen omfatter accelerometer, omgivende lyssensor, barometer, gyroskop, nærhedssensor og kompas / Magnetometer .

Cat s pris i Indien

Mål afstande og område ved hjælp af målappen på katten S61. Sikker dokumentmålinger og registrer layoutet af et område alt på en skærm, hvilket hjælper med at gøre arbejdet estimater hurtigere og lettere. Tryk på målappen på enheden for at komme i gang.

Indendørs luftkvalitets monitor

Bemærk: Mange af vores enheder hentes internationalt. Trådløse frekvenser til 3G, 4G og LTE varierer efter transportør. Selv når 3G / LTE-frekvenser understøttes, kan der kræves et nyt SIM-kort eller en ekstra konfiguration, og dækningen kan variere efter placering. Tjek venligst med din transportør eller vores kundeservice team på infoXPansys. om. k for garanti eller kompatibilitetsoplysninger, hvis du har spørgsmål.

Funktioner

Multi-funktionel. Den robuste kat S61 sætter alle dem, der siger, at der ikke er nogen innovationer på smartphone-markedet for at skamme. Men med det indbyggede termiske billedkamera, en laserafstandsmål og den automatiske måling af indendørs luftkvaliteten, kan de vigtigste funktioner være mere nyttige for professionelle brugere.

Nogle fagfolk skal ofte bære meget udstyr, som f.eks. En laserafstandsmål til måling af værelser, et termisk billedkamera til at opdage lækager, når isolerende Hus eller en enhed til måling af indendørs Luftkvalitet, der er særlig nødvendig for at beskytte ens sundhed, når du bruger Kemikalier indendørs. Enhver, der køber den nye kat S61, får alle disse måleenheder indbygget i smartphone. Derudover bør du også kunne betjene din telefon i regnen, og ifølge producenten er det selvfølgelig også beskyttet mod chok, dråber, vand og støv.

Den professionelle kilde

Top 10 bedste iPhone 5 tilfælde til piger

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

vores dom

Næsten to år efter lanceringen af ​​sin første flagskibs smartphone, katten S60, har Bullitt Group sat sin opfølgning, katten S61, til salg. Først afsløret på MWC 2022 I februar 2022 er det en betydelig forbedring på sin forgænger, men også bump på prisen ret betydeligt â € œ mere på det senere.

Design

Der er ingen telefoner på markedet, ligesom S61 når det kommer til designet. For en ting er det det eneste håndsæt, der har en fremtrædende bulge, en hvilken Bullitt beskriver som et designvalg, hvilket gør det særpræg fra resten af ​​konkurrencen.

Faktisk, mens dens forgænger, S60, havde brug for en udbulning til at huse den ekstra flir sensor, der ikke længere er tilfældet i S61, og alligevel er udbulningen til stede mere for, skal vi sige, branding grunde.

S61 er blevet bygget med et bestemt publikum i tankerne. Hvis du leder efter en galakse S9 eller en iPhone X Luk med hakket, så er det ikke, hvor du finder det. Dette er ingen skinny enhed: ved 162 x 77 x 13 mm med en vægt på 259g, er dette et betydeligt stykke kit. Der er ingen bekymringer over sin byggekvalitet â € œ Bullitt har formet dette produkt til sidst.

En del af årsagen til det er den ekstra Forstærkning , der er nødvendig for at bestå to vigtige certificeringer, Mil Spec 810g og IP69, hvilket betyder, at telefonen er designet til at udholde selv højtryksvandstråler, som er almindelige i mange industrier. Der er masser af polycarbonat og gummi til at absorbere stød og beskytte enheden mod dråber og en metalramme for at forbedre den samlede struktur.

De forreste værter tre fysiske navigationsnøgler, som er gode til dem, der â € œ der bærer handsker, for eksempel à ¢ â € œ hvem vil have en ordentlig feedback, når du trykker på knapper. Vi tildeler ekstra brownie point for statuslyset, som nogle producenter tåbeligt udelades.

En øretelefonstik er placeret øverst ved siden af ​​den store udbulning, og en bundfyrings højttaler plus en type-C-stik er nedenunder. En Combo SIM / MicroSD-kortbakke kan findes ved siden af ​​en dedikeret knap på venstre side, mens tænd / sluk-knappen, en luftkvalitetsføler og to volumenknapper er på den modsatte side. Den nuværende model understøtter DUAL SIM-funktionalitet, selvom du vil miste støtte til microSD.

Specifikationer

De enheder Real Selling Points kommer dog med de funktioner, som ingen andre telefoner på markedet tilbyder. Theres det forbedrede integrerede termisk kamera fra Flir, som nu kan lokalisere varmekilder op til 400 grader Celsius . Det har en meget højere opløsning i forhold til sin forgænger, og måske er den mest imponerende kapacitet evnen til at diveestream indhold.

Der er også et laserassisteret distributionsværktøj, der er inkluderet på bagsiden på grund af feedback fra S60 brugere. Bare husk på, at fordi laseren selv ikke er løst, kan det kun give estimater, ikke præcise målinger, og du skal bruge kalibrering det ret regelmæssigt.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Bemærk venligst, at dette produkt er en "speciel import", hvilket betyder, at vi importerer det til dig, når en ordre er placeret og betalt for. Normalt ankommer disse varer med os inden for 7-10 arbejdsdage fra ordre forudsat ingen problemer med lager tilgængelighed. Alle "specielle import" varer har en garanti på 12 måneder. Et restocking gebyr vil ansøge om afkast under "ændring af sind" -klausul, fordi produktet importeres specielt for dig. ,EN

CAT S61 er radikalt anderledes. Det er designet specielt som et værktøj til handlende, men vil også passe nogen på udkig efter en grundigt robust smartphone med nyttige funktioner ud over normen.

Ligesom sin forgænger har CAT S61 et integreret flirtermisk kamera. Denne gang er det blevet forbedret med et større temperaturområde og billedopløsning. Også inkluderet er en VOC indendørs luftkvalitetsmåler og fugtighedsføler.

Det er selvfølgelig også meget hårdt; Gorilla Glass 5 pryder skærmpanelet, og hele huset er lavet af styrket støbt aluminium. MIL-SPEC 810G & IP68 ratings certificerer telefonen for at modstå dråber på op til 1. meter og overleve bliver nedsænket i op til 3 meter vand i 1 time.

Når din ordre er afsendt fra os, kan levering forventes overalt fra 1-3 arbejdsdage efter den afsendte anmeldelse. Leveringstider er afhængige af din placering, men kan være påvirket af eksterne faktorer som vejrforsinkelser, load-shedding, trafik og samlet volumen af ​​pakker.

Garanti?

Helt meget alle varer på tilsluttede enheder kan returneres af en eller anden grund til en fuld refusion undtagen varer, som Weve beordrede specielt til dig. Disse elementer er angivet ved særlig import i produktets titel.

Tekniske ekspert Meninger og bedømmelse

Designet til byggevand, kombinerer denne unikke telefon flere unikke værktøjer med en smartphone, i en meget robust krop. Det sport en opgraderet termisk imager, lasertape måle og indendørs luftkvalitetsføler. Kroppen er vandtæt og arbejder med våde fingre og handsker. Det har også et stort batteri, hurtig opladning, hurtig LTE-data, god støtte til US LTE-netværk, 4 GB RAM, et 16 megapixel kamera med 4K optagelse og NFC.

Vigtig

Samsung telefon Cases Covers CellularOutfitter

Samsung telefon Cases Covers CellularOutfitter

Vælg fra en bred vifte af Samsung sager. Shop nu for brugerdefinerede dæksler eller oprette dit eget design

Hvordan man starter en telefon Case Business med Shopify Printful The Complete Guide

Hvordan man starter en telefon Case Business med Shopify Printful The Complete Guide

Første gang i Indien 100 Naturlig, miljøvenligt, biologisk nedbrydeligt, iPhone og OnePlus telefon Sager. GreenCo arbejder hen imod en plasticfree Jorden

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kan finansiere en mobiltelefon hjælpe dig med at opbygge kredit Lær om mobiltelefonfinansiering er en god ide til at hæve din kredit score.

sony liv gratis abonnement

sony liv gratis abonnement

sony liv fri subscriptionlndiaICAITheInstituteofCharteredAccountantsofIndia

Find Mobiltelefon Butikker i nærheden af ​​mig Vurderinger

Find Mobiltelefon Butikker i nærheden af ​​mig Vurderinger

Har en telefon, der skal repareres eller søger instore eksklusivaftaler Find den nærmeste TELUS butikken for at lære mere om TELUS produkter og tjenester.

Den luskede årsag din mobiltelefon regningen er så høj det er ikke altid dit trådløse udbydere fejl

Den luskede årsag din mobiltelefon regningen er så høj det er ikke altid dit trådløse udbydere fejl

Hvordan man beregner en mobiltelefon skattefradrag for selvstændig virksomhed. Hvis du er selfemployed, kan det være muligt at fradrage udgifter til din mobiltelefon tjeneste på din selvangivelse. Din mobiltelefon kan betragtes som en legitim forretning udgift afhængig af et par forskellige faktorer. For at afgøre om din mobiltelefon koster ...

Skatter Gebyrer Beregning ATT Fora

Skatter Gebyrer Beregning ATT Fora

Gebyrer for apparater licenser

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Sim Cell Touch Press Spil Review for lærere Common Sense Uddannelse

Sim Cell Touch Press Spil Review for lærere Common Sense Uddannelse

Mikrogliaceller cellelinje SIMA9 udtrykker macrophagemicroglia fokuserede: proteiner, CD68 og Iba1. Køb her

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.