Skift mellem 3G4G LG Leon 4G LTE

Hvorfor får jeg 4G stedet for LTE

Afhængigt af din telefon og dit netværk, skal du have mindst tre forbindelsestyper, 3G, 4G og 4G LTE. Man kan arbejde uden de andre, men ideelt set ønsker vi 4G og / eller LTE for den hurtigste data. Da data har overtaget fra stemmen, en 3G-forbindelse føles gå ti år tilbage. Så hvad kan du gøre, hvis LTE ikke fungerer på din telefon?

Først nogle afklaring . Mange telefonselskaber detailhandlere og netværk vil markedsføre deres telefoner som 4G / LTE. Faktisk 4G og LTE er to forskellige ting, men har været pakket sammen, da de er lettere at markedet. Du sandsynligvis allerede ved, at 4G står for 4th Generation data, der er i øjeblikket den hurtigste datatransmission hastighed rundt, indtil 5G ankommer.

LTE står for Long Term Evolution og er faktisk en broadcast-standard for trådløs. Det har intet at gøre med hastighed eller datanetværk generationer overhovedet. Da den påtænkte 100Mbps hastighed med 1 Gbps hastighed mål aldrig blev nået, regulatorer kom op med idéen om at kalde næsten 4G-netværk LTE i stedet.

Hvis en tjeneste var hurtigere end 3G og havde til formål at nå de høje 4G-hastigheder, det med rimelighed kunne kaldes 4G LTE. Så når du ser 4G på din telefon, medmindre du er i en storby, vil det sandsynligvis være 4G LTE og ikke sandt 4G overhovedet.

LTE ikke fungerer på din telefon

Hvis du er vant til at se 4G LTE i signalet displayet på telefonen, men det forsvinde s, er det måske ikke nødvendigvis være en dårlig ting. Hvis du er på farten og skifte fra en 4G LTE-netværk til en ægte 4G-netværk i en by, har du tilsluttet en anden type netværk, der isnt LTE. Dette er den nemmeste forklaring af, hvorfor du er ikke længere at se LTE på displayet.

Hvis du er ikke på farten og se LTE forsvinde , der kan være noget andet foregår. Det kunne være en telefon fejl, software fejl eller endda et netværk fejl. Hvis din datahastighed forbliver den samme, kunne det være et netværksproblem eller opgradere. Hvis dine data hastighed falder, kunne det være en netværksafbrydelse eller telefon skyld.

Hvis din LTE signalet falder ud, uden du har gjort noget, besøge din netudbydere hjemmeside og kig på nedbruddet anmelderen. Kig på dit område eller Postnummer og se, om der er nogen planlagte værker eller udfald i øjeblikket.

Genstart din telefon

Du ved nu, at hvis du har en teknisk fejl eller problem med en enhed, slukke det, og tænd den igen rettelser omkring 95% af fejl. Gør det samme her. Genstart din telefon, så lad det finde et netværk og test igen.

Slå flytilstand til og fra

Både iPhones og Android har potentiale til at sidde fast i fly tilstand eller til flytilstand at forstyrre hverdagen. Tjek din og skifte det til og fra igen. Nogle gange er den enkleste forandring ligesom at dreje celle radioen fra og til i telefonen kan ryste tingene op nok til at få det til at virke.

Tjek din forbindelse

Hvis du taber din telefon eller gøre noget for at jar det nok at skifte SIM, blot at fjerne det og erstatte det i præcis den rigtige position kan genvinde LTE. De fleste telefoner har SIM bakker nu, men SIM er så følsom, at selv en lille bevægelse kan være nok til at ændre forbindelsen.

Nulstil netværket

LTE er ikke korrekt hvad du kan gøre

Hvis LTE stadig ikke fungerer på din telefon, kan du overveje at vente et stykke tid at se, om det er et problem din udbyder has not fanget op med endnu eller prøv en fabrik reset. De er dine eneste muligheder uden en hardware ændring, så dens helt op til dig!

Hvad er volte?

Modem -. ll B525 Rural Bredbånd modems leveret fra den 19. august 2022 er VoLTE kompatible. Eksisterende B525 modemer vil modtage firmwaren opgraderer over netværket, som er planlagt til at begynde i september 2022. Ingen indgriben kræves fra kunder ende.

Hvad sker der, når jeg flytter fra en g / g område til et g område, samtidig med at et opkald over volte?

Da der er to meget forskellige teknologier, vil dit opkald falder ud, når du flytter ind i den eneste 4G-området. Hvis du har VoLTE aktiveret på din enhed og planen, vil du være i stand til at ringe til det nummer og fortsætte dit opkald.

Hvad sker der, når jeg flytter fra en g eneste område til et g / g område, samtidig med at et opkald over volte?

Da 4G er det mere forhånd forbindelse er det let kompatibel med 2G / 3G. Det betyder dit opkald vil blot overføre overstået, så du kan holde forbindelsen uden afbrydelse på en 2G / 3G-området, samtidig med at et opkald over VoLTE?

Er videosamtaler kompatibel med volte?

Hvis du er ringer fra et 4G-netværk til et andet 4G netværk område, vil videoopkald fortsat arbejde med VoLTE. Hvis du ringer fra et 3G-netværk område til et 4G-netværk område eller omvendt bruge VoLTE, kan dit opkald kun tilslutte via lyd eller ikke forbinde overhovedet.

Hvad kommer en anordning softwareopdatering ligne på min smartphone?

Ændringen at inkludere VoLTE på enheden vil være en del af standard software opdatering tidsplan for din enhed. Nogle Android-enheder maya se en lille ændring på deres telefoner, når i et VoLTE aktiveret område. Som et eksempel, heres hvad denne ændring vil se ud på en Huawei P20 og Samsung Galaxy S9.

Opdateringen vil også gøre det muligt for nye funktioner på din smartphone, så du kan tænde VoLTE til eller fra. Â På iPhones, VoLTE vil blive slået fra som standard. VoLTE som off; kunder skal aktivere det manuelt på deres enhed, når deres softwareopgradering har afsluttet.

Hvordan opsætter jeg volte på min smartphone Â?

Bemærk venligst: Samsung og Huawei smartphones, og eventuelle Vodafone mærkevarer enheder vil have VoLTE slået til som standard, når du er i et 4G-netværk område. På sådanne tidspunkter, vil du ikke finde en VoLTE skifte i menuen på din smartphone indstillinger.

Hvordan vil jeg vide, om jeg er i en volte område?

4G og LTE er blot en syntaks forskel. Nogle telefoner viser 4G og andre viser LTE. Nogle vil endda vise LTE i stedet for HSPA +. Det er lidt underligt, men du bør ikke se en praktisk forskel, bare fordi navnet på dine datahastigheder ændret.

lte stedet for g?

Jeg har forsøgt at sætte sim på forskellige mærker telefon for at tjekke dækningen og jeg fik LTE signalerne på dem. Men på Apple-produkter jeg kun få 4G. Jeg har også IPAD Air 2 med sim. Jeg også kontrolleres på det samme resultat 4G i stedet for LTE.

Lad mig minde Jeg har kontrolleret min luftfartsselskab på forskellige mærker telefoner, der understøtter LTE og min Cellular Network fungerer fint på dem med LTE-dækning. Så selvfølgelig er der ingen problemer med mit luftfartsselskab.

Enheden kan have gået glip af et luftfartsselskab indstillinger opdatering. Prøv at gå til indstillingerne. enerelt. Bout og se om du får en pop-up. Du kan overveje at oprette forbindelse til iTunes og gøre en iOS gendanne, hvis det første foreslået rettelse ikke virker.

Hvorfor får jeg gi stedet for LTE?

Teoretisk: 4G er den standard, som LTE er baseret. Der er også WiMAX, som har i nogen tid blive brugt af Sprint net, og som også er en 4G-teknologien. Det vil sige, LTE er 4G, men 4G er ikke nødvendigvis LTE. Selvom for dig som bruger, det er stort set den samme. Og det lader til, at lige nu, alle luftfartsselskaber bruge LTE.

G + understøttes kun på den primære sim-kort, og understøttes ikke på det sekundære sim-kort

For 5G mobiltelefoner, der kører EMUI 10. / Magic UI 3. eller senere og 4G mobiltelefoner kører EMUI 9. / Magic UI 2. eller senere, LTE luftfartsselskab sammenlægning switch er ikke tilgængelig fordi LTE luftfartsselskab sammenlægning er aktiveret på telefonen som standard. For andre telefonmodeller, hvis LTE luftfartsselskab sammenlægning switch er ikke tilgængelig, betyder det, at telefonen ikke understøtter 4G +.

For at aktivere LTE luftfartsselskab sammenlægning , stryge ned fra toppen af ​​skærmen for at vise genvejsmenuen, skal du trykke på og holde ikonet Mobil data til at indtaste de avancerede indstillinger skærmen og derefter aktivere LTE luftfartsselskab < a4> aggregering .

Den g + -funktionen aktiveres kun i specifik scenarier

4G + aktiveres kun, når det kræves Internet hastighed har nået en bestemt værdi, uanset signalstyrken. Derfor kan det 4G + funktionen ikke aktiveres, og dens ikon vises muligvis ikke, når du bruger tjenester uden krav til en højhastigheds-netværk, såsom når du browser en hjemmeside.

Den g + netværk er unormalt i et bestemt område

Når to SIM-kort er installeret på telefonen, og den omgivende temperatur er faldet til under 0A ° C, kan ikonet 4G + ikke vise, selv når telefonen er i et område med 4G + netværksdækning. Dette skyldes, at telefonen vil ind i en lav temperatur beskyttelse tilstand, når den omgivende temperatur er meget lav, hvilket resulterer i 4G + funktion er midlertidigt deaktiveret. 4G + netværk skulle gå tilbage til normal, når de omgivende Temperaturen stiger over 0A ° C. Du kan stadig bruge 4G-netværket, når 4G + funktionen er deaktiveret.

Nogle Huawei telefonmodeller ikke vist ikonet 4G +, mens telefoner fra andre mærke gør. Dette skyldes, at nogle telefonmodeller altid vil vise ikonet 4G +, mens Huawei telefoner viser den 4G + ikonet på grundlag af de netforhold. Dette er normalt og påvirker ikke normal brug af telefonen.

Tag en ting dit simkort ud og venter i et minut og læg det tilbage og genstart din telefon - denne er hurtig og enkel. Sørg for, at din telefon er slukket, før du fjerner og genindsættes Dens SIM-kort.

Vigtig

Fix LG W30 Internet Hotspot ikke Arbejdsproblem Løst

Fix LG W30 Internet Hotspot ikke Arbejdsproblem Løst

Fix LG W30 Internet Hotspot Ikke i orden Problem Solved. Et hotspot er den nye generation af teknologi, som er udstyret i næsten alle smartphone disse dage. Nu behøver du at bekymre dig, hvis enheden

Er 4G langsommere end 5G QuickAdviser

Er 4G langsommere end 5G QuickAdviser

Det hele kan koges ned til Verizons brug af Dynamic Spectrum Sharing DSS, som gør det muligt for transportøren at genbruge visse 4G kanaler til 5G-forbindelse.

Lave iPhone X Internet meget langsomt efter iOS 13. opdatering

Lave iPhone X Internet meget langsomt efter iOS 13. opdatering

Dette indlæg højdepunkter enkle metoder til at løse et problem på iPhone 11, der har langsom internetforbindelse efter opdatering til iOS 13.. .

Fejlfinding Langsom Internet hastigheder

Fejlfinding Langsom Internet hastigheder

5G og den hastighed, den leverer er en meget ventet begivenhed. Men udrulningen af ​​5G-net har været langsom på grund af flere udfordringer implementering.

Hvorfor er CPNI vigtig

Hvorfor er CPNI vigtig

Pioneer Communications er forpligtet til at respektere privatlivets fred for vores kunder og medlemmer. Vi stræber efter at give en tryg og sikker kundeoplevelse. elefon kontooplysninger omtales af FCC som kunden Proprietary Network Information CPNI. I henhold til føderale lovgivning, Pioneer Communications har pligt til at beskytte fortroligheden af ​​dine telekommunikation serviceoplysninger.

Hvorfor er min iPad Pro langsom på 5G

Hvorfor er min iPad Pro langsom på 5G

Disse skridtvise vejledning kan løse langsomme internet og WiFi på 5G Spark Smart Modem. Spark NZ

Hvorfor er min 5G tjeneste så forfærdelig i mit hjem ATT Fora

Hvorfor er min 5G tjeneste så forfærdelig i mit hjem ATT Fora

Se 5 måder, du kan forbedre signalstyrken i din bygning ved fastsættelse fælles netværk problemer eller med en Verizon mobiltelefon signal booster fra WilsonPro

En ny rapport siger, at iPhone 12s 5G er langsommere end Android

En ny rapport siger, at iPhone 12s 5G er langsommere end Android

Velkommen til Subreddit af den bedste trådløse luftfartsselskab i branchen Tmobile er den næststørste trådløse bærer i U.. Tilbyder ...

Galaxy S20 5G Langsommere da min 10 4G tmobile Fællesskab

Galaxy S20 5G Langsommere da min 10 4G tmobile Fællesskab

Velkommen til Subreddit af den bedste trådløse luftfartsselskab i branchen Tmobile er den næststørste trådløse bærer i U.. Tilbyder ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.