hærdet glas beskyttelses film til Apple Watch 38mm

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

Beskyt den glatte, buede overflade af dit Apple Watch 38mm skærm med vores buet glas skærm beskytter, kan prale med en fejlfri udseende og perfekt touch-screen følsomhed. Tilføjelse af et strejf af stil med den farvede ramme, som komplimenter udformningen af ​​dit ur.

QDOS OptiGuard® Glas Curve Black Screen Protector er slank, let at montere og giver din buede Apple Watch vise kant-til-kant beskyttelse den har brug for. Denne præmie, er buet japansk glas fuldt hærdet for optimal 9H hårdhed, færdig med en oleophobic coating og er kun 0. mm tynd. Stærk, intelligent, præmie beskyttelse til din Apple Watch.

Optiguard levetid warrantyâ ”¢

Tak for at tilføje din mening. Vi kan se, at produktet ikke opfylder dine forventninger, og fordi din tilfredshed med shopping er vigtigst for os, vil vi gerne kontakte dig. Hvis du accepterer dette, kan du efterlade telefonnummer eller e-mail-adresse.

Tjek vores bestsellere

Giv et ekstra lag af forsvar mod ridser og dings til din Apple Watch med denne skærm beskytter. Den hærdet glas konstruktion er optisk klar, ridsesikkert og tilbud høj anslagsfølsomhed. Dette er designet til at passe en 38 mm Apple Watch.

Beskrivelse.

Uanset hvor forsigtig du er, uden beskyttelse, din skærm vil blive ridset. Det er bare en af ​​livets problemer. Alt det kræver er et stykke af støv så lille du ikke kan selv se det - det får os fast mellem to bevægelige flader - og din skærm er ridset. Den eneste måde at virkelig beskytte din enhed er med invisibleSHIELD og tid til at gøre det er det øjeblik, du tager din nye enhed ud af sin boks.

Arbejder selv med en sag vedhæftede

invisibleSHIELD Case venligt skærmbeskytter er designet til at arbejde med your Apple Watch Series 3/2 / 1A, selv hvis en sag er vedlagt. Det gør den ved at inkludere unikke egenskaber til selvhealing og også bliver utroligt tynd til at tillade en taske der passer over toppen af ​​det uden det peeling skærmbeskytteren væk fra skærmen.

bedste og mest holdbare beskyttelse skærm til rådighed

invisibleSHIELD er den bedste og mest holdbare gadget scratch beskyttelse film til rådighed på planeten Jorden. Filmen har sin oprindelse i U.. militær, hvor det blev brugt til at beskytte de forreste kanter af helikopter vinger fra slitage mens rejser hundredvis af miles i timen.

ikke forstyrrer din æble urets skærm

For at kunne levere dine ordrer sikkert har en række af vores partnere indført en minimal kontakt eller kontaktløs leveringstjeneste. Ved at gøre så begge vores kunder og vores leveringspartnere holdes sikre. Klik her for at se, hvilke kurere der kan tilbyde kontaktløs levering.

International levering

OptiGuard Glas Curve Sort til Apple Watch 38mm

Var en af ​​de bedste tilsluttede byer i Skotland. Paisley er mindre end 15 minutter fra Glasgow med jernbane eller vej, og ligger lige ved motorvej M8. Men du er rejser, at få her er let.

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvorfor har du brug for en skærm beskytter - Fantastisk måde at bevare videresalg eller bytte værdien af ​​din enhed - Laser-cut til perfekt montering og kompatibilitet med de fleste tilfælde - Et godt alternativ til ikke-fleksibel hærdet glas skærm? beskyttere - bedømt som en af ​​de mest væsentlige tilbehør til din helt nye enhed

Specter Shield Skærm beskyttere er militær-grade klar film netop lavet til din bærbare eller telefon udstyr, der er designet til at yde maksimal beskyttelse til din skærm, der går på stort set usynlig.

Funktioner: - hård, holdbar og gennemsigtig overflade Hold din LCD-skærm Ren og ustratched - Oleophob coating forhindrer fingeraftryk og andre forurenende stoffer og gør filmen nem at rengøre. - Belagt på bagsiden med et stærkt silikone klæbemiddel til nem installation - nem at installere uden at bekymre dig om luftbobler eller snavs mellem skærmen og filmen - Ultra slank, kun 0. mm - det vil ikke helt dække skærmen på dit æble helt Se - Sørg for, at beskytteren er centreret, når du anvender

Bemærk: Skærmbeskyttere for enheder med buede skærme kan være mindre i størrelse end deres faktiske skærme. Disse skærmbeskyttere når ikke skærmens kanter - hvis de gjorde det, ville det være nemt at skrælle dem ud på grund af den buede natur på skærmen og kanterne.

   easyskinz begyndte med en simpel forudsætning: attraktive wraps, der holder enhedens oprindelige design og stil. Ideen startede som en familiepransaktion mod de store og Unattractive sager på markedet, der skjulte essensen af ​​enhederne og hurtigt voksede til en vellykket familiebranche forsendelse sine produkter til 140 lande om måneden. Med en professionel baggrund på mere end 27 år i designindustrien er Easyskinz nu førende inden for fremstilling af de højeste kvalitetsskind og opfylder behovene hos mere end 300.000 kunder over hele verden.

Vi er i spidsen for Storbritannien og USA Custom, lavet-til-ordens hudfremstillingsmarkedet, og vi producerer de mest avancerede skræddersyede skind til smartphones, tablets, computere, bærbare computere og spilkonsoller . Vores produkter blander højkvalitets beskyttelse mod ridser, buler, støv og slid og attraktiv skræddersyet design uden at tilføje nogen bulk.

 E easyskinz Vi holder enhedens oprindelige design, mens vi tilføjer individualitet til det. Med vores wraps vil du altid skille sig ud fra mængden med en ny farve eller et billede, der resonerer med din yndlings outfit, styling eller bilfarve. Med Easyskinz er det næsten umuligt at se en anden person med samme wrap som din. Vores professionelle designere satte deres hjerter i at skabe nye former, design og anvendelsesmåder, og dette gør vores skins eksklusive for hver model.

"Siden 2022, da vi lancerede dette firma, har vi overholdt et princip - kvalitet. På Easyskinz tager vi sig af hele produktionsprocessen - fra skræddersyning af skindene, til fremstilling af produkterne i vores egen fabrik i Det Forenede Kongerige, til emballering og levering af dem til vores kunder i nogen del af verden. Alle vores produkter er 100% fremstillet i Storbritannien - i modsætning til vores konkurrenter arbejder vi ikke med tredjeparter eller leverandører, og dette garanterer vores førsteklasses produktion og levering.

"Hvad mere bruger nogle af de dyreste og højkvalitetsmaterialer, der indeholder specielt udviklede, næsten usynlige, mikrobakkanaler, der giver mulighed for den nemme applikation på afrundet eller vanskeligt at få adgang til dele af enheden uden forlader luftbobler.

     Easyskinz Kvalitet kommer først. Vi forsøger ikke at være den første til at frigive wraps til nye modeller, fordi vi aldrig kompromitterer kvaliteten. I stedet arbejder vi hårdt for at lave wraps, der er upåklagelige til den mindste detalje. Og det er det, der adskiller os fra resten.

Anmeldelser med billeder

Hvis du er tilbageholdende for at tage en chance og er villige til at bruge tiden ofte Omregning og genanvendelse af disse er de en af ​​de bedre muligheder, der for øjeblikket er på markedet. Ikke ideelt, men måske bedre end ingenting. De vedhæftede fotos viser, hvordan skærmbeskytterne generelt ser på ansøgning, så efter en uges uges uges uges ugen, mens det også er beskyttet af spidens robuste rustning.

Jeg har brugt disse i omkring et år nu. De giver stor beskyttelse uden at tilføje Bulkiness som andre beskyttere gør. Jeg har ridset disse beskyttere, banged mit ur mod flere overflader, og det ser stadig helt nyt ud. Hvis der anvendes korrekt, er der ingen bobler, og den folder ned og forsegler over hjørnerne pænt. Den eneste ulempe, som andre har nævnt, er hjørnerne begynder at skrælle over tid. Jeg har brugt tre beskyttere om et år, så omkring fire måneder af slid hver gang. Det er ærligt ikke en stor aftale at sætte en ny beskytter på, og pakken kommer med seks. Jeg anbefaler stærkt at se videoen og følge retningen omhyggeligt. Disse skal anvendes våde. Der vil være bobler, når den først påføres. Boblerne forsvinder magisk i løbet af de næste 1-2 dage. Det virker umuligt, når du først anvender det, men hver gang boblerne er gået på en dag.

Vigtig

Køb Apple Watch SE SmartWatch GPS, 44mm pulsmåling, MYDR2HNA, GoldPink Sand, Sport Band Online Croma

Køb Apple Watch SE SmartWatch GPS, 44mm pulsmåling, MYDR2HNA, GoldPink Sand, Sport Band Online Croma

Køb Apple Watch SE SmartWatch GPS, 44mm pulsmåling, MYDR2HNA, GoldPink Sand, Sport Band online på bedste priser fra Croma. Check produktoplysninger, anmeldelser mere. Shop nu

Tirsdage bedste tilbud Apple Watch serie 6 Nike 120 off, iPad Pro Keyboard Folio 99, mere

Tirsdage bedste tilbud Apple Watch serie 6 Nike 120 off, iPad Pro Keyboard Folio 99, mere

Sammenlign priser på Apple Watch SE 44mm Aluminium med Sport Band. Find tilbud fra 32 butikker og læse anmeldelser på PriceSpy Storbritannien. Sammenligne tilbud fra Apple.

Amazon Prime Day kan være den bedste tid til at købe et Apple Watch

Amazon Prime Day kan være den bedste tid til at købe et Apple Watch

Æbler enklere bærbare er stadig en topnotch smartwatch Disse er de bedste tilbud på Apple Watch SE

Familie Setup bringer Apple Watch Experience til Kids og Ældre voksne

Familie Setup bringer Apple Watch Experience til Kids og Ældre voksne

Apple Watch SE kombinerer kraften i Apple Watch Series 6 med funktioner fra Serie 5 og Serie 4 med en lavere startpris.

Apple gear op for at afsløre se se 2. generation i 2022, New SmartWatch vil flaunt et robust design

Apple gear op for at afsløre se se 2. generation i 2022, New SmartWatch vil flaunt et robust design

Opdag cool ting at gøre med Apple Watch inklusive skjulte funktioner, hacks, tips og tricks til at bruge din smartwatch bedre

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Den nye Apple Watch serie 6 og SE har begge en funktion kaldet Family opsætning, som er en gamechanger i smartwatches for børn. Her er hvad gør det store.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch SE GPS, 40mm Guld Aluminium med Sports Band Pink Sand Apple Watch SE GPS, 40mm Guld Smart Watch Spor din daglige aktivitet på Apple Watch og se dine tendenser i fitness app på iPhone Swimproof design Høj og lav puls

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Sundhedens fremtid er på dit håndled. leture dit blod oxygen niveau. Hold øje med dit hjerte. Se din pasform.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.