The Best Apps til videoopkald uanset hvilken enhed du

Hvordan kan jeg foretage videoopkald fra min tv-apparat

Hvordan laver og telefonopkald ONA Galaxy S s kant lås skærm?

"3G videoopkald kan du tale med din familie og venner med både lyd og video for at bruge 3G-videoopkald, skal den, der ringer have en 3G-mobiltelefon i stand til 3G-videoopkald også venligst opmærksom på, at 3G-videoopkald sats.. kan være forskellig fra din normale taleopkald sats. Desuden er anden sats anvendes på roaming videoopkald."

Okay, så det er ikke ligefrem morderen videoopkald app derude, men det kunne være fedt, hvis du kender nogle folk med Samsung telefoner, vi formoder. Det og mens vi alle venter på ankommer Skype selvfølgelig. Du kan downloade her, selvom det ikke vil lancere på din telefon - medmindre du har en Focus S, selvfølgelig.

som XPS skærm er bedst for dig?

Destiny 2: The Witch Dronningen kommer tidligt i 2022, og det lyder som det kunne ende med at blive en af ​​spillets største og mest revolutionerende udvidelser nogensinde. Her er et overblik over alt, hvad vi ved om heksens dronning hidtil.

Moderne videochat apps gør holde kontakten med vores kære og kolleger nemmere end nogensinde. Uanset om du ønsker at indhente en gammel ven eller du har brug for at deltage i et arbejde møde hjemmefra, er der masser af gode apps, du kan bruge til at holde kontakten, når du ikke kan være der i person.

Leder du efter noget, der kan håndtere endnu flere deltagere? Tjek vores liste over de bedste videokonferencer apps og den bedste videokonferencer software til din computer. Hvis du leder efter noget mindre personligt, så tjek vores liste over de bedste tekst messaging apps.

Det bedste

En af Facebook Messengers store fordele er dens store tilgængelighed. Dens tilgængelig til iOS, Android og enhver webbrowser logget ind på din Facebook-konto. Du kan bruge levende effekter til at have lidt sjov med din familie og venner, og Messenger kan du også holde styr på chat med andre og samtidig holde din videochat som en lille flydende vindue i Messenger. Hvis du er rokkende en lavere-drevne telefon, der kører Messenger Lite, dont bekymre â €”du kan videoopkald på Messenger Lite, også.

Resten

Med arbejde hjemmefra den nye normale for mange af os, at holde kontakten med vores kolleger er altafgørende â €”og zoom er den mest populære app langt til professionelle hold, selv om det har en voksende fanskare blandt venner møde op i løbet af pandemien også. Det er gratis at bruge en €”og theres en desktop-version tilgængelig â €” med funktioner, herunder skærmdeling og anmærkninger , ideel til forretningsmøder. Mens den gratis version er ideel til en-til-en chat med en ven eller kollega, når du tilføjer tre deltagere til dit møde, du er begrænset til en 40-minutters opkald.

Opgrader til Pro for $ 15 / vært per måned, og du kan tilføje op til 100 deltagere til dit opkald, uden tidsfrister. Dens værd at bemærke Zoom ramte overskrifter grund af indberettede sikkerhedshuller. Disse er i færd med at blive behandlet selv, og i det hele taget, at det stadig er en pålidelig app bruger en €”bare dont glemmer at password beskytte dine møder.

Facetime

Æbler proprietære video-chat mulighed er stadig en af ​​de mest populære video-chat apps på markedet. Selvom kun tilgængelig til iOS og MacOS brugere, FaceTimes enkel grænseflade giver mulighed for hurtig videoopkald ved hjælp af enten Wi-Fi eller din netværksforbindelse.

Hvis du er en iOS bruger, vil du opdage, at du kan starte en video fra hvor som helst kan du se en kontaktperson i iOS. Du kan starte et videoopkald fra en meddelelse i iMessage, eller du kan endda tilføje en kontaktperson som favorit i telefonen app til hurtigt at starte et FaceTime-opkald. Du kan være vært gruppe FaceTime opkald og jævnt lag Animoji og Memoji over dit ansigt under opkald. iOS 14 indført nye FaceTime underretninger, så nu når du modtager et opkald det ser ud som et banner i stedet for at overtage hele din skærm â €”bare knalde op for at afvise det eller ned for at få adgang udvidet FaceTime funktioner. En anden ny funktion alles taler om er FaceTime Øjenkontakt. Det kan synes uhyggelig, men giver FaceTime tilladelse, og det vil ændre dit digitale billede under FaceTime opkald, så dine øjne ser ud til at være på udkig direkte på den, der ringer.

FaceTimes virkelige fordel er, at dens allerede integreret i iOS og gør ikke kræver nogen ekstra software eller avanceret opsætning.  Hvis du er ny til iOS eller Mac, vi udarbejdet en vejledning om, hvordan man bruger FaceTimeÂ, så du kan lære at bruge alle the funktioner.

Google duo

Det få nogen enklere end Google Duo. Du åbner den app, og det straks tænder kameraet. Når din kontaktliste er blevet befolket, kald er så simpelt som at trykke på en persons navn. Du kan chatte med venner individuelt eller oprette en gruppe chat med op til 32 deltagere, doodle på videoopkald, skaber sjove masker og effekter i Familie-tilstand, eller tilføje AR effekter til dit videoopkald.

Duos bedste funktion er Knock Knock. Det viser på den, der ringer kamera før opkaldet besvares, så du altid kan se whos ringer. Hvis du er den person, der ringer, det giver dig mulighed for at trække nogle ansigter før din modtager opfanger, og det skaber sjove muligheder og overrasker â €”såsom drille en fødselsdagskage, før der ønsker nogen en tillykke med fødselsdagen . Itll kun udløser med folk allerede på din kontaktliste, men hvis du beslutter, at denne Código noget du kan lide, kan du deaktivere Knock Knock i Duos indstillinger.

Hvis du ikke kan komme igennem, Google Duo nu også omfatter evnen til at efterlade en videobesked for dem at samle op senere. Duo også prale af den højeste videokvalitet enhver videochat app, og itll også glat overgang fra Wi-Fi til din mobildataforbindelse til at sikre, at du kan oprette forbindelse fra hvor som helst.

Whatsapp

WhatsApp er en af ​​de mest populære chat-tjenester på planeten â €”, der kan komme som en overraskelse for mange amerikanere, hvoraf mange fortsat foragte tjenesten. Med en milliard daglige brugere, der anvender WhatsApps videoopkald tjenester kan være den mest bekvemme løsning for dig.

Kom godt i gang er let â €”bare navigere til din valgte chat og tryk på knappen videoopkald. WhatsApp vil også bevæge sig mellem din dataforbindelse og Wi-Fi, hvilket sikrer en stærk forbindelse, uanset hvor du er en €”og du kan selv tjekke dine andre beskeder, mens du er i indkaldelsen.

Når WhatsApp først blev frigivet, var det temmelig skelettet. Den app afse de funktioner, de fleste andre chat apps blev der tilbyder på det tidspunkt. Heldigvis, det sprang på videoen vognen og for nylig begyndt at tilbyde gruppe videoopkald, hvor du kan nyde et opkald med et maksimum på otte personer. Ulempen er, at når du ved hjælp af video, du kan ikke bruge filtre eller effekter, som du kan andre steder. Endnu en strejke mod dem er, at WhatsApp også gør ikke tillade brugere til videoopkald fra en stationær computer. Men den app giver stadig en pålidelig videoopkald platform og er en rimelig mulighed for at kontakte folk i eksisterende chat grupper på WhatsApp.

Marco polo

Marco Polo anerkender, at alle var kort på tid, og at planlægge en gruppechat dato med flere personer er til tider næsten umuligt. Så de fjerne behovet for synkronisering op tidsplaner helt. Denne app tilbyder videochat kapaciteter med et interessant twist. Den måde den app virker, er, at alle kan oprette en gruppe med uanset medlemmer, de ønsker, og derefter hver person i gruppen kan sende videoer, når de vil. Andre medlemmer kan se dem, når de vil. Dens en igangværende samtale, men med video. Hvis du ikke kan svare på denne måde, kan du nemt besvare via sms-svar eller fange nogle hurtige billeder.

Brugere er blevet vist Marco Polo den kærlighed, og den app har meget høje ratings. Men der er en alvorlig ulempe , og thats prisen. Den gratis version af Marco Polo består af ubegrænset chat og grupper og sjove foto filtre og stemmeeffekter. Men youll nødt til at betale for Plus-abonnement for at kunne nyde brugerdefinerede emoji og voice-only Polos for de øjeblikke du er ikke klar til at være på skærmen. Dette Plus planen koster $ 10 per måned, eller $ 60 om året, hvis du er en planner.

Video konferencer er kommet for at blive, i det mindste for den nærmeste fremtid. At tage et opkald fra din telefon eller bærbare computer kan føle trange, men ved hjælp af dit tv til at lede en konference giver dig mulighed for at bevæge sig rundt i lokalet frit, ligesom du ville gøre i et bestyrelseslokale. Samsung giver nogle af de bedste tv du kan købe lige nu, og med Google Duo support, kan du endelig ringe til nogen fra komfort i din stue.

Samsung oprindeligt annonceret sin Google Duo integrationen tilbage på CES i januar sammen med sin nye Neo QLED tv, og den app er nu tilgængelig for udvalgte enheder. Parret ved siden af ​​en valgfri USB-kamera, kan disse seneste sæt køre Duo indbygget, blot ved at installere den app fra tv'ets App Store. Du skal bruge en telefon kører Duo at logge ind på din konto, men når den er sat op, er du velkommen til at foretage og modtage opkald fra dit tv. Den app kan understøtte op til 12 brugere i et opkald på en gang. Parret med det rigtige kamera, er det i stand til at spore dig rundt i lokalet, når du flytter.

Det er ikke den eneste måde, brugerne kan drage fordel af videosamtaler på den store skærm. Hvis du ejer en Galaxy S21, kan du spejle Google Duo fra din telefon til Samsung tv , en anden funktion annonceret tilbage på CES.

Vil have været en Android entusiast siden han fik sin første smartphone i 2022. Han elsker at se film, har en uendelig backlog af videospil og producerer en komedie podcast i hans fritid. Han bor i Buffalo, NY og er villig til at give dig Chicken Wing anbefalinger til enhver tid. Bare spørg.

Måske har du brug nuancerne i kropssprog. Måske du ønsker en mere audiovisuelt måde at dele dine erfaringer. Eller måske du er bare ikke i humør til at skrive eller tage billeder. Efter alt, at theres intet som en god ol videochat indhente din lange afstande elsker, eller selv at vise dit nye hjem til familie og venner.

Hvem wouldve troede, at teknologien ville være i stand til at replikere realtid, ansigt-til-ansigt interaktioner som denne? Uanset om du har brug for at foretage en personlig samtale eller deltage i et møde, videoopkald er absolut en gave. Heldigvis er der allerede en række måder, du kan videochatte på Android-telefoner og tabletter.

videochat på android hjælp af Google duo

Mens jeg personligt foretrækker Android frem for andre mobile OS, én stor ting om brug af en iPhone er FaceTime. Dens lige så problemfri og let. Plus, dens indbyggede ina €”theres ingen grund til at downloade et andet program.

Denne app er forudinstalleret og integreret med den første og anden generation Pixel telefoner, Android One, og Nexus enheder. Hvad dette betyder er, at når du er ved hjælp af en af ​​disse enheder, kan du nemt starte en videochat på Android direkte fra din telefon og Kontaktpersoner.

Lyde fantastisk, ikke? Hvis din telefon gør ikke har denne funktion endnu, Google Duo er stadig en rigtig god app til brug til videochat og er let downloades på Play Butik. Så gå videre og hente den, og følg derefter nedenstående trin.

Trin: åbne app og bekræfte dit nummer

Youll nu se en skærm med den øverste del opfange din front kameraer video foder og den nederste del viser dine kontakter. Hvis du har lagt mærke til, kan du skifte mellem videoopkald og lyd kald her. Lets fokus på video.

Trin: Vælg hvem de skal ringe og invitere dem

Swipe op for at se din fulde kontaktliste, og søge efter den person, du ønsker at videochatte med. Hvis de ikke har Duo endnu, kan du trykke på knappen for at invitere dem til at installere den app. Ellers skal du blot klikke på deres navn og vente for dem at besvare.

Trin: tale med nogen

Notér, at Google Duo har en praktisk funktion, der hedder Knock Knock. Dette lader den person, du forsøger at kontakt se en live video af dig, før de besvarer et videoopkald. Denne måde, de har en idé om, hvorfor du forsøger at kalde dem og hvorfor de skulle samle op.

Brug af Google Duo er en fri og let-tilgængelige måde at gøre en videochat på Android. Hvis du leder efter noget thats ligner Apple FaceTime app, så er denne app er et godt alternativ til Android-enheder.

videochat på android ved hjælp indbygget videoopkald

Der er telefoner, der gør det muligt at starte videochat direkte fra din Dialer app. Afhængigt af enheden og transportør youre hjælp, er det muligt at have videoopkald indbygget i din kald oplevelse, meget gerne taleopkald.

Men du kan ikke starte en indfødt videochat med en person, hvis enhed doesnt støtte denne integration. De skal være på samme luftfartsselskab så godt. Med andre ord, skal du og den person, du er kald være at bruge den rigtige telefon og den højre holder til at nyde denne funktion.

Vigtig

Samsung Galaxy Z Flip 3 second opinion Denne foldbar har hjerte

Samsung Galaxy Z Flip 3 second opinion Denne foldbar har hjerte

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G pris i Indien er Rs 84999. Denne telefon er fyldt med 8 GB RAM, 128 GB Internt lager og 3300 batteri. Tjek Samsung Galaxy Z Flip 3 5G mobile specifikationer, ekspert anmeldelser, FAQ, brugergrupper vurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3 pris i Indien annonceret Tjek det her

Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3 pris i Indien annonceret Tjek det her

Køb Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB ROM, 8GB RAM, SMF711BZEEINU, Beige online på bedste priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

Amazon tilbyder en uimodståelig Samsung Galaxy Z Flip 3 Black Friday deal

Amazon tilbyder en uimodståelig Samsung Galaxy Z Flip 3 Black Friday deal

Den stilfulde foldbar smartphone Samsung Galaxy Z Flip 5G sælger på en massiv rabat på Amazon.

Flipkart lancerer 15 dages retur på Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3

Flipkart lancerer 15 dages retur på Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3

Flipskarts Pilot Fase of Love IT eller Return IT-program Gør det muligt for brugerne at prøve premium smartphones i 15 dage, herunder Samsungs sortiment af foldbare telefoner

Samsung Galaxy Z Flip Fuld Telefon Specifikationer, Pris

Samsung Galaxy Z Flip Fuld Telefon Specifikationer, Pris

Z Flip, prissat fra 1380, vil gå på salg på fredag.

Samsung Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 LEAK radikale forandringer indkommende

Samsung Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 LEAK radikale forandringer indkommende

Samsung Galaxy Z Flip 3 er prissat på Rs 84.999 til 8GB RAM128GB opbevaring variant og ved Rs 88,999 for 8GB RAM256GB opbevaring variant. Få mere Mobiles Nyheder og Business News om Zee Business.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Læs mere om PreBookings til Samsung Galaxy Z Fold 2, prissat Rs 149999, start i Indien om forretningsstandard. Galaxy Z Fold 2 vil sælge fra september 14. Det vil være tilgængeligt i Mystic Black og Mystic Bronze Colors på Offline Store og vælge Online Portals

Samsung Galaxy Z Fold 2 anmeldelser gimmick eller gamechanger

Samsung Galaxy Z Fold 2 anmeldelser gimmick eller gamechanger

Køb Renoveret Ligesom New Samsung F916U Z Fold 2 256GB Unlocked Smartphone på Walmart. om

Samsung Galaxy Z Fold 2 vs Samsung Galaxy Z Flip Tænd, Fold i, og Flip ud

Samsung Galaxy Z Fold 2 vs Samsung Galaxy Z Flip Tænd, Fold i, og Flip ud

De Companys highend foldbar koster nu 1800, og kommer med en ekstra monetær incitament til hjælp med at sprede ordet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.