De bedste MIFI-enheder til internationale rejse mobile hotspots 20212022

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Inseego, en global leder i 5G og IOT-enheds-til-cloud-løsninger, i et nyligt pressemød, har meddelt, at dets globale kundebase hurtigt vokser med lanceringen af ​​sin helt nye 5G MIFI kaldet M2000 Mobile Hotspot til Sunrise UpC Switzerland. Den helt nye prisvindende MIFI M2000 vil være tilgængelig for kunder på Sunrise UPC 5G-netværket, og det vil tilbyde robust og hurtig adgang til tilslutning på farten, det være sig for arbejde eller spil.

MIFI M2000 vil levere højhastighedstog, lavt latency netværkstilslutninger med Wi-Fi til omkring 30 enheder. Ud over 5g giver det også en tilbagesendelse til avanceret 4G LTE på tværs af Sunrise UPC Nationwide Network. Enheden vil bruge INSEEGO's avancerede antenne design til at levere et stærkt signal, hvilket gør det ideelt til brug i byer og fjerntliggende områder, hytter i bjergene og søerne og andre landdistrikter.

INSEEGO 5G MIFI M2000 vil også levere Gigabit-plus datahastigheder i sub-6 GHz bands. Det understøtter også nye applikationer, der kræver ultra-lavt latensrespons i fjerntliggende områder. Det vil gøre det muligt for spændende nye applikationer inden for turisme, landbrug, sundhedspleje, underholdning og andre industrier.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vores redaktører selvstændigt forskning, test og anbefaler de bedste produkter; Du kan lære mere om vores gennemgangsproces her. Vi kan modtage provisioner om køb foretaget af vores valgte links.

Wi-Fi hotspots eller mobile hotspots nemt og Tilslutning af alle dine enheder. Uanset om du vil linke din telefon, tablet, laptop eller en anden enhed, forhindrer et hotspot at dræne dit telefonbatteri, samtidig med at der opretholdes en kvalitetsinternetforbindelse. Et mobil hotspot fungerer som et adgangspunkt til internettet, så du kan oprette forbindelse, uanset hvor du er, når du vil. Hotspots er relativt små og bærbare i størrelse, som er perfekt til alle på farten. Du har mulighed for at bruge dit hotspot hjemme, mens du rejser, eller hvor som helst, der har spotty internet eller ingen internet overhovedet.

Sikker på, du kunne bruge din telefon som et hotspot, men du vil være modtagelig til forstyrrelser , når du tilslutter til et cellulært netværk eller på grund af båndbreddebegrænsninger. Dine telefoner data bruges primært til opkald, tekster, e-mail og forskellige mobilapplikationer. Ved at bruge din telefon som et hotspot ud over din typiske dataforbrug, er du bestemt til at overbelaste og til sidst dræbe dit batteri. Hvis du vil have en stærk forbindelse uden at ofre din telefon, er et mobil hotspot ideel! Â

Hotspotmarkedet er vokset betydeligt i det forløbne år alene. For eksempel har batterierne længere LifeSps , 5G-netværk er mere udbredt, downloadhastigheder er hurtigere, og priserne er rimelige. Weve taget gættet ud for dit Wi-Fi hotspot køb og undersøgte de bedste tilgængelige, der passer til dine ønsker.

SkyRoam Solis Lite er perfekt til verdens rejsende på grund af dets nemme opsætning og ubegrænsede data. Enheden giver brugerne mulighed for at modtage 4G LTE-mobile Wi-Fi-hastigheder i mere end 135 lande. Solis REACH omfatter Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika og Mellemøsten. Mens du hopper fra land til land, behøver du ikke bekymre dig om at lokalisere og købe lokale SIM-kort. I stedet for et traditionelt SIM-kort er SOLIS baseret på den patenterede VSIM-teknologi. Ikke alene kan du tage dette hotspot over hele kloden, men enheden kan også forbinde op til 10 enheder på én gang. Med en imponerende 6.000mAh Power Bank giver SOLIS 16 timers batterilevetid. Mens du arbejder fra den hurtige Wi-Fi, kan du også oplade dine mobile enheder, da enheden indeholder en USB-C-forbindelse.

Netværkets fleksibilitet er lige så fleksibelt som SOLIS-dataplasplanerne. Da SkyROAM ikke tilbyder kontrakter, kan brugerne købe data inden dag, måned eller gigabyte. Planer er tilgængelige for USA og til kloden, lige fra $ 9 / dag til $ 99 / måned. Hvis du foretrækker at købe data fra GIGABYTE, tilbyder SkyROAM en Go Data Plan, som giver brugerne 1 GB data brug pr. Måned til kun $ 6. Mange korrekturlæsere udtrykte, at dataene let forbruges, når flere enheder er tilsluttet, eller når du udfører data-tunge aktiviteter. Heldigvis, hvis du har brug for flere data, kan du købe flere data for kun $ 6. For de fleste luftfartsselskaber, indenlandske eller på anden måde, er $ 6 betydeligt billigere end roamingafgifter.

Hvis du søger at rejse, er Glocalme G4 Pro 4G LTE mobil hotspot den bedste måde at forblive forbundet, hvor du er placeret. Med Glocalmes Cloud SIM-teknologi, er rejsende arent bundet af et bestemt netværk. Specifikt kan hotspot-brugere få adgang til internettet med et lokalt SIM-kort i over 100 lande. Selvom hotspot er kompatibel med ethvert lokalt SIM-kort, inviterer Glocalme rejsende til at bruge sine egne netværk med 1 GB gratis data. Brugere er i stand til at bruge de data hvor som helst enheden har et signal.

På trods af G4S Reach giver hotspot kun 50 Mbps Max uploadhastighed og 150 Mbps downloadhastighed. Mens hastighederne arent de hurtigste tilgængelige, er de nok til at foretage opkald, sende tekster, tjekke e-mails og gennemgå World Wide Web. Udover at forbinde med familie og venner kan brugerne forbinde op til fem enheder på én gang.

G4S indbygget 3,900mAh batteri giver næsten to dages batterilevetid. Når den opkræves, kan hotspoten bruges i Asien, Europa, Nordamerika, Sydamerika, Oceanien og hvor som helst i Afrika. For at undgå at spilde data og shelling af flere penge end nødvendigt, tilbyder Glocalme datapakker med konkurrencedygtige priser. Companys Pay-As-You-Go-planerne eliminerer behovet for at købe lokale SIM-kort. Planer spænder fra $ 36 til $ 99.

påvirker vejret celleservice

LG Electronics I sidste uge annoncerede sin mobiltelefon Business Division har gennemgået en Reorg, der afhændede udviklingen af ​​lave og midterste smartphones til outsourcing partnere. Virksomheden meddelte også, at det vil eliminere og reshuffle nogle af sine forsknings- og udviklings- og produktionspositioner, da det skifter fokus fra lav- og midterste modeller til premium-håndsæt.

Enhedsinformation

Hvis du leder efter nogle bedste MiFi-enheder muligheder for international rejse, er dette det rigtige indlæg til dig. I denne artikel har vi tilføjet nogle pålidelige og bærbare mobile hotspots for at holde dig forbundet med dine kære overalt i verden. De, der har mindre viden om sådanne gadgets, skal vide, hvad MiFi-enheder er, og hvorfor de bruges?

Hvad er MIFI?

MIFI, også kendt som mobile hotspots eller MiFi Dongles, er bærbare kompakte trådløse enheder, der forbinder mange enheder eller brugere til en enkelt internetforbindelse. Disse er små enheder, der kun indeholder et SIM-kort og en router. Det bruges primært under rejsen, men du kan købe det, hvis du har færre data krav til online-skolen eller andre formål. For indenlandsk høj dataforbrug er et kabelnetværk den bedste lavbudgetmulighed.

MIFI er et mærke, der beskriver en trådløs router, der fungerer som et mobil Wi-Fi-hotspot. INSEEGO CORP i USA, Canada, og Hutchison 3G i Det Forenede Kongerige ejer MIFI-varemærket. Disse enheder giver brugeren et mobilt hotspot i en radius på ca. 10m.

MIFI planer

De enheder, der leveres af mobiloperatører, er forbundet med den pågældende operatør. Så brugerne kan ikke vælge tilbud meget velegnet til deres budget. På den anden side kan du for en ulåst enhed købe et data-kun SIM, som er en billigere mulighed.

Fordele ved MiFi-enheder

Selvom mobile hotspots ikke er egnede til hjemmebrug, fordi de er dyrere end almindelige kabelopsætninger. Men under dine internationale rejser hjælper disse enheder dig meget til at surfe og forblive forbundet med andre. Nogle af fordelene ved MIFI-enheder er:

tethering vs dedikeret hotspot

Brugere kan gå til tethering, men det giver mulighed for WiFi-hotspot på din enhed sænker batteriets levetid. 5G-telefonen er mere effektiv end de 4G dem, men internettet kan forstyrre, når mange enheder er tilsluttet samtidigt. Den dedikerede mobile hotspot-enhed koster dig mindre og giver problemfri internet service til mange enheder samtidigt.

Mange hotspots tillader roaming i andre lande, men satser kan være højere. For korte ture er Glocalme 4G og SkyROAM Solis Lite gode valg. Du kan også købe ulåste enheder og sætte de lokale sims i dem til billige datapakker.

                                                                            Batteri, der varer i mere end 14 timer, er fantastisk til brug for fuld dag. Tag nu et kig på de bedste MiFi-enheder, der er tilgængelige på markedet for international rejse

Netgear Nighthawk M Mobile Hotspot G LTE Router

Jeg talte til T-Mobile, som T-Mobile anerkendte problemet uden at tilbyde løsningen. I betragtning af at jeg har mere end nok datakvote til tethering, forstyrrede jeg ikke problemet og annullerede hotspot i stedet.

Nøglefunktioner

Arbejde, lær og spil problemfrit med hurtige 5G-hastigheder på Americas største 5G-netværk. Wi-Fi 6, WPA3 og Enterprise Grade VPN Support Sørg for, at dine data er beskyttet og sikker. Tilslut op til 30 Wi-Fi-aktiverede enheder trådløst eller sikkert tether en enkelt forbindelse ved hjælp af USB-type-C-porten. 5050mAh batteriet holder dig op og kører hele dagen, plus du kan bruge den som batteribank til at oplade din telefon, tablet eller andre mobile enheder

Yderligere specifikationer

Hastigheden er forbedret på TMO Home Internet, selv om nogle af hastigheden skyldes træerne, der slår efter vinteren. Jeg er nu gennemsnitlig 125 Mbps ned gennem dagen, og jeg har set så højt som 235 midt om natten. Upload er en meget konsistent 30, give eller tage et par, med en høj på 37. Jeg har intet tab af service og ingen problemer med Nokia-enheden, MIFI hotspot eller min Samsung-telefoner. Ingen data caps - selvom det bare er mig, og jeg er ikke en gamer, heller ikke har jeg klare hjemmeenheder tilsluttet, jeg har ramt en halv Terabyte en måned uden problemer. Og alt for en god pris. Det har været kun om et år siden jeg lavede kontakten fra kabel, og jeg vil ikke gå tilbage.

Speedwise, jeg havde en 100-down kabelplan, og med lidt justering får jeg 80 ned med TMO på mine computere, så jeg ser meget lidt forskel på internet browsing. Upload var 35 Mbps med kabel og lige nu, det er gennemsnittet 5 med TMO, men da 5G mid-wave-tjenesten udvides, har jeg mulighed for at få 5G Home Data Service i den nærmeste fremtid, som i høj grad ville forbedre hastighed i begge retninger.

Vigtig

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Er rygtet spredes bevidst på 5G teknologi mobil Sådan var reaktionen fra læserne Hindustan News Hub

Indias 5G netværk

Indias 5G netværk

Find 5g For Indien seneste nyheder, videoer Billeder på 5g For Indien og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. OM. Udforsk mere på 5g For Indien.

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

4m konkurrence vil undersøge mulighederne for at gøre det enklere og hurtigere for mobilselskaberne at bruge publiclyowned bygninger og curbside infrastruktur såsom CCTV poler og trafiksignaler til vært 5G radioudstyr.

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G netværk, 5G forskning, 5G fokus, 5G retssag, 5G planer, 5G nyheder

5G mobiltelefoner

5G mobiltelefoner

Prisbillig 5G telefoner er hurtigt ekspanderende som et segment, og nu kan du få nogle store enheder, som vil give dig adgang til superhurtige internet hastigheder på billig.

Unlocked Telefoner Sams Club

Unlocked Telefoner Sams Club

Shop Costco. en for elektronik, computere, møbler, friluftsliv, apparater, smykker og meget mere. Nyd lageret priser lave om namebrands produkter, der leveres til din dør.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

Tilmeld dig vores Google Pixel 5a med 5G abonnement program for bare 15mo. Abonnementet omfatter beskyttelse enhed, plus en opgradering efter 2 år.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at indsætte SIM og Hukommelseskort på ATT Motivere. Bout ATT SupportFind support videoer til alle de nyeste og bedste ATT produkter, Deva ...

1 GBPS hastighed, hvordan Airtel 5G-hastigheder kan se ud som tider af Indien

1 GBPS hastighed, hvordan Airtel 5G-hastigheder kan se ud som tider af Indien

Indien er et sted, der er kendt for nuancer, samfund, glathed og disarray alt i en livlig og følsom udligning, som du vil opdage ikke noget andet sted. Det

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.