Den digitale Crown vinde på indhold på nettet

Den digitale Crown

Men denne værdi er kun så god som den tilstand af telefonen, og iPhone SE er lige så sårbar over for et groft tumble på jorden som de fleste en almindelig telefon. Vi anbefaler stærkt, at holde din iPhone SE sikkert i en sag.

Som med den første generation af iPhone SE, vil de bedste iPhone SE tilfælde hjælpe med at holde din telefon sikkert for det lange løb. Du kan være at holde din iPhone SE live længe nok til at spænde over hullet, indtil Apple frigiver en tredje generation af iPhone SE år ned linjen.

Bedste iphone SE sager

Den Spigen Ultra Hybrid case tilbud klassiske beskyttelse af din iPhone SE uden at gå overbord. Sagen ombrydes omkring din telefon med en blød TPU kofanger, der beskytter den mod dråber på alle sider ved at absorbere stød.

Kanterne er rejst så godt, så det kan håndtere et fald på flade overflader uden at lade skærmen eller kamera ramte jorden. Den bageste del af sagen er udstyret med en hård, klar polykarbonat, der lader din telefon viser gennem eller som du kan bruge til at vise din egen kunst.

plet Presidio greb

Denne case kombinerer hårde polycabonate og Speck egen Impactium gummi for at beskytte din telefon fra falder op til 10 fod over jorden. Selvfølgelig greb er i navnet, så Speck har tilføjet gummi kamme omkring sagen at give din hånd bedre køb på siderne af telefonen.

dockem tegnebog sag

Hvis du kan lide at bare få fat i din telefon og gå, kan Dockem iPhone SE tilfælde være for dig. Denne sag har en enkel, læder æstetik, der tilbyder nogle mindre beskyttelse og en opgradering stil på samme tid.

Shop for bøger på Google Play

Der er en gazillion sorter iPhone SE, 5s, og iPhone 5 tilfælde derude. Nogle er lavet af plastik, nogle er silikonegummi, nogle er lavet af selv træ, men noget om læder iPhone 5s tilfælde gør dem skiller sig ud. Den æstetiske, fornemmelsen, udseendet, og kvaliteten er af en anden art. Kom godt i en perfekt læder cover til din telefon er ikke så let! Trust os, når vi siger dette, men det kommer til at være et helvede af en hård tid at finde en sag, der ikke bare er godt ud, men beskytter din dyrebare iPhone mod stød, dråber, og endda fuld neddykket. Ikke mere.

aicoco

Aicoco lægger særlig vægt på kompatibilitet, og derfor får du en præcis læderetui til din iPhone 5s. Denne læder pung sag har to kortpladser og en sidelomme til at gemme dit kredit / betalingskort og kontanter.

Selvom du ville gerne se videoer eller en film på den lille skærm af iPhone 5s har Aicoco indsat en støttefod funktion i sin læderetui. Du skal blot justere din telefon i den bedste position til at læse eller se.

ocase

Bedste iPhone SE sager Sådan beskytter du din iPhone

Hvis du er på udkig efter premium kvalitet materialer til at beskytte din iPhone 5s, dette læder pung flip tilfælde er den bedste løsning. Løsne op dine punge snor og gå til denne håndlavet tilfælde, som er udformet med førsteklasses læder til at beskytte din iPhone 5s fra buler, ridser eller andet slid.

Kontroller magnetisk lukning, der holder telefonen mere sikker og stærk nok til at holde sagen tæt lukket. Dette læderetui også prale støtteben funktion til at justere din telefon vandret for at se og læse indholdet.

æble

Når et brand i sig selv producerer tilbehør til sine smartphones, får du kun det bedste. Apple har gjort dette læderetui fra specielt garvet og færdig europæisk læder. Et skær af luksus er din privilegium . Desuden tilfældet stramt passer på din iPhone 5s og bevarer sin slanke profil.

tendlin

Tendlin har kombineret to materialer til at fremstille en uovervindelig læder taske til iPhone. Der er PU læder og fleksibel TPU â € ”både skabe en flot kig på ryggen og støddæmpning indeni. Sagen er designet ergonomisk , og dermed får du et bedre greb og komfort, mens du holder telefonen i hænderne.

For at holde ridser i skak, har Tendlin rejst kanterne af sagen, således at den berøringsfølsomme skærm er beskyttet mod ridser. Du kan få adgang til alle de væsentlige porte og knapper på telefonen som tilfældet er præcist skåret ud.

mynetdeals

For pendlere , MyNetDeals bringer en læderetui hylster til iPhone 5s. Dette læderetui er yderst komfortabel, da du ikke behøver at holde sagen eller telefon i dine hænder. Du skal blot indsætte hylsteret i bæltet og nyde din daglige tur frem og tilbage kontor eller arbejdsplads.

fyy

Her er noget for vores damer med kræsne smag. FYY præsenterer en meget moderne læderetui til rådighed i en imponerende vifte af farver og mønstre. Der er så mange som 45 designs og farvemuligheder for dig at vælge fra.

FYY har brugt præmie PU læder til at give sagen en vis styrke. Den aftagelige læder snor gør det muligt at holde telefonen komfortabelt. Hvis du ønsker, kan du fjerne snoren, når du ønsker at sætte din telefon i kobling.

mollycoocle

MOLLYCOOCLEs læderetui mollycoddles din iPhone 5s med sit unikke design og omfattende beskyttelse. Den blomstret design giver en ukuelig glans til sagen og forbedrer udseendet. Den dynamiske mønster tilføjer uimodståelig charme til sagen, og det vil fortsat være der i lang.

Til beskyttelse, har Mollycoocle anvendt en kombination af TPU og PU læder, som forhindrer skader og holde sagen ultra slanke. Sagen er tilgængelig i fem levende farver nemlig. blå, brun, grå, hot pink, og lilla.

wisdompro

Uanset om du vil have noget med hardcore sikkerhedsfunktioner eller blot et tilfælde, der ser godt, theres en mulighed, der vil arbejde for dig. Du behøver ikke engang at bruge for meget, fordi der er tilfælde tilgængelige i alle prislag. Her er nogle af vores favoritter til rådighed lige nu.

Elago flex tilfælde

En fleksibel tilfælde bedre beskytter telefonen mod stød, og dette ene er lavet af slidstærkt TPU, med en speciel belægning beskytter den mod fingeraftryk, snavs, og ridser. Alle knapperne er dækket, men du kan få adgang til alt uden at fjerne sagen â €”herunder opladning telefonen. Denne sag er tilgængelig i indigo blå, orange, eller klar.

Spigen robust rustning

Når du er på udkig efter robust beskyttelse til din telefon, Spigen er et mærke du kan stole på. Deres Rugged Armour sagen er konstrueret af fleksibel alligevel hård enkelt lag TPU, og dens blank finish og kulfiber accenter tilføje lidt luksus til sin $ 12 pris. Theres ekstra beskyttelse af skærmen og kamera takket være de hævede kanter, men dette tilfælde gør ikke add løs vægt til de SE-selskaber slank profil.

Exsek hybrid indvirkning kofanger sag

En kofanger tilfælde er en elegant måde at beskytte din telefon mod stød og bump, og denne ene fra Exsek er vores pluk af flok. Dens fås i seks 2-tone farve muligheder; vores favorit er den sprøde rødt og hvidt valgmulighed afbilledet. Det slanke design er udstyret med en 0. 5mm læbe at beskytte din telefon skærm, mens den teksturerede tilbage giver fremragende greb. Med udskæringer til alle porte og knapper og stramt montering dækker for lydstyrkeknapperne, dette tilfælde er et godt køb på bare $ 5.

Nd klassiske serie læder tegnebogen sag

Du kan ikke gå galt med et slankt læder pung tilfælde, og denne ene flåter alle boksene. Håndlavet af højkvalitets ægte læder, denne holdbare tilfælde er ultra-tynd og har en magnetisk lukning, med udskæringer giver nem adgang til alle knapper og porte. Indeni er der slots til dine kort, ID, eller noter, og den indbyggede støtteben funktion kan du videochatte med venner eller se dine favorit Netflix viser håndfri. Vi elsker den klassiske bordeaux farve, men der er fem andre farver at vælge imellem også.

Ulak klar fleksibel sag

Når du bare vil vise din iPhone â €”efter alt, hvorfor får rosen guld farve, hvis youre vil skjule den i et tilfælde en €” en gennemsigtig sag er den klare vinder. Denne super fleksibel TPU etui har en UV-resistent polycarbonat belægning for at beskytte mod fingeraftryk og ridser. Dens slank og let, for minimalister iblandt os, med præcise udskæringer til alle din telefons knapper og porte.

Trianium protak tilfælde

Den Protak sag fra Trianium giver beskyttelse thats som alvorlig som dens slanke rødgods grå udseende. Dette er tilfældet at gå efter, hvis du er opsat på at beskytte din iPhone fra dråber, bump, og ridser, takket være dens ydre aftagelige polycarbonat ryg og blød, stødabsorberende gummi indvendigt. Dens slank og let, så det gør ikke tilføje løs vægt til telefonen, med en hævet kant for ekstra beskyttelse skærm, dækket hjørner, og præcise udskæringer til alle porte og knapper. Med en livstidsgaranti, dette er en af ​​de bedste tilfælde rundt for at beskytte din iPhone SE, og også dens overkommelige.

Rhinoshield mod tilfælde

Brugerdefinerede tilfælde gør det muligt at vise din personlighed, men de kan undertiden spare på beskyttelse. Ikke så med RhinoShield Mod, som er super sej og kan tilpasses, så du kan skifte mellem en kofanger sag og en back sag samt skifte ud den bagplade afhængigt af dit humør. Vi elsker bølgerne af Zeta Ophiuchi Backplate , afbildet, men der er snesevis af muligheder at vælge imellem, herunder farverige camo, Geometrisk og rum-tema-design.

Mophie Juice Pack

Hvis du vil øge den samlede batterilevetid på din iPhone SE, er Mophies Juice Pack vejen at gå. Med sin 1.500mAh batteri skal du aldrig bekymre dig om at være ude af juice igen. Bare flip skiftet på sagen for at begynde at oplade din iPhone, og hold øje med, hvor meget strøm der er tilbage ved hjælp af de indbyggede LED-lys på bagsiden. Du har adgang til hovedtelefonstikket, opladningsporten og kameraet via udskæringer, og sagen beskytter strøm- og volumenknapperne med nemme at presse dækker. Vi elsker den lilla farve, men den er også tilgængelig i en levende lyserød.

Otterbox Commuter Serie Case

Du kan stole på Otterbox-tilfælde for at beskytte din telefon mod selv de mest alvorlige dråber og fald, og pendlerserien er ingen undtagelse. Tilgængelig i hvid, sort eller lyserød, denne slanke, lommevenlige taske glider let ind i dine lommer og tager op med minimal plads i tasken, med en to-lags konstruktion for at holde din telefon sikker. Portdæksler Hold snavs og støv ud af dine Phones Ports, og denne sag er støttet af et års garanti, hvis noget går galt med det.

Samfundet Simple Luxe Palm forlader hårdt tilfælde

Hvis du har lyst til at tilføje en pop af farve til din telefon, har Society6 et stort udvalg af levende taske designs at vælge imellem. Vores valg af bunken er denne tropiske blade-print fleksible plastikkasse med en separat blød silikone liner for at absorbere effekt. Med præcise udskæringer til knapper og porte er denne slanke, men hårde telefon taske er i øjeblikket tilgængelig på 20% rabat, så du skal bedre flytte hurtigt.

Vigtig

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Nyd nye trendy markeringer af populære produkter. Udforsk det spændende udvalg af Hightech iPhone 7 plus 128 GB med de laveste priser online på Alibaba. om. Uovertruffen kvalitet iPhone 7 plus 128 GB for at give dig en eksklusiv følelse.

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Den næste generation Apple smartphone kommer med bedre kamera funktioner og uden en port til hovedtelefoner

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Widget By har åbnet forudbestillinger til den kommende iPhone 7 Plus i Jet Black. Dens ikke vil være billig, men det kan bare være det værd.

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

En ny rygte tyder på, at Apple iPhone SE vil være at få en opgradering i 2022, med en mere markant opdatering til den linje, der kommer senere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Finish Rose Guld Sølv Sort Jet Black Kapacitet 32GB 128GB 256GB Størrelse og vægt Højde 6. 3 inches 158. mm Bredde 3. 7 inches 77. mm Dybde 0. 9 tommer 7. mm Vægt 6. 3 ounce 188 gram Display Retina HD-skærm 5. tommer diagonalt widescreen LCD MultiTouch skærm med IPS-teknologi 1920by1080p

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

Er dit SIM-kort for stort eller for lille til din telefon her, kan du læse, hvordan du kan forstørre eller reducere det.

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

Køb Apple iPhone 7 32GB GSM ulåst sort Brugt Ting SIM-kort, 30 kredit på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iPhone 7 Specifikationer og Pris i Nigeria 2020. IPhone 7 Key Specs Skærmstørrelse 4. inches Opløsning 750 x 1334 pixels, 326 ppi tæthed

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.