De første 33 apps, du skal downloade til din nye iPhone

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Før det hopper ind i hvordan det er værd at tage et øjeblik til at undersøge hvorfor. Lad os starte med forældrenes vinkel. Måske er de største bekymringsforældre, at de ikke vil have, at deres børn kommer på tværs af eksplicit indhold, ikke passende for deres alder.

Også mange forældre arent behagelige med ideen om deres børn ved hjælp af sociale medier platforme, hvor fremmede kan besked dem. Endelig har stigningen i skærmtiden blandt børn og teenagere ført til en stadig stillesiddende livsstil blandt unge.

Men børn arent den eneste grund til at blokere apps på en iPhone. Mange voksne finder, at de bliver alt for distraheret med spil, websites og sociale netværk apps til det punkt, hvor det interfererer med deres produktivitet.

Problemet med Apple Restriktionsindstillinger

For det første er disse indstillinger primært designet til at stoppe børn fra at få adgang til indholdstyper, der kan være upassende for dem eller ved et uheld at bruge tusindvis af deres forældre dollars i App Store.

Endelig gør de tilgængelige muligheder ikke noget for voksne brugere, der ønsker at slippe af med produktivitetsdræbende distraktioner. Du kan bogstaveligt talt slukke dem med et tryk på en knap! Hvis du kæmper med selvdisciplin, vil de begrænsninger arent, der holder dig fra at bruge apps, du forsøger at blokere.

Nu, med alt dette bliver sagt, lad os se på, hvordan du blokerer apps ved hjælp af æblerindstillinger, hvilket kan være nyttigt for at holde dine børn ved at bruge visse apps. Så lad os se på, hvordan man bruger frihed til virkelig blokere apps.

Forældrekontrol og app grænser har været en del af iOS-softwaren i nogen tid. Men siden frigivelsen af ​​iOS 12 har Apple ændret sin tilgang til fastsættelse af grænser for apps, skærmtid og køb, som vi vil dække nedenfor.

Indhold

Trin 1: Gå til Indstillinger> Skærmtid: Skærmtid blev oprindeligt udviklet for at give en detaljeret sammenbrud af, hvordan du bruger tid på din iPhone. I løbet af årene er det imidlertid blevet udviklet til et meget mere robust værktøj, så du kan indstille tids- og indholdsbegrænsninger.

Trin 3: Indstil skærmtidsgrænse og tidsplan: Ved indtastning af nedetid indstillingen vil du få valget af at indstille det til hver dag eller vælge bestemte dage. Som du vil se, uanset hvilken mulighed er plukket, vil appen tillade dig at vælge en bestemt tid hele dagen, hvor kun de altid tilladte apps vil være tilgængelige.

Begræns adgang til voksenindhold

Sammen med overdreven skærmtid er mange forældre bekymrede over deres børn, der får adgang til voksne indholdswebsteder. Heldigvis har IOS en funktion, der automatisk kan blokere adgangen til disse typer af websteder og kan tændes ved at følge et par enkle trin.

Begræns adgang til eksplicit indhold

Bortset fra upassende indhold kan forældre begrænse deres børns eksponering for musik, film, tv-shows og andre medier baseret på deres indholdsvurdering. For eksempel, hvis et bestemt musikalbum er bedømt 18+, og indholdsrestriktionerne er indstillet til kun at tillade indholdet, der er klassificeret PG13 og under, vil albummet blive blokeret.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Carplayâ er æbler funktion, der bringer kommunikations- og underholdningsfunktioner til den indbyggede skærm i din bil ved hjælp af iPhone apps. Funktionen vises på en masse eftermarkedetydelser og nye biler, som du kan købe i dag.

Som Carplay Support viser sig fra flere producenter, så også flere udviklere gøre det muligt for Carplay-kapaciteter i deres egne apps. Når du har installeret disse apps på din iPhone, vises de på dit Carplay-aktiverede skærm, når du tilslutter din iPhone. Læs videre for den voksende liste over iPhone apps, der understøtter carplay.

Apple Apps

iOS 13 har ændret BUNDLE ID for genvejsapp fra er. orkflow. y. pp til com. pple. Hortcuts Find min iPhone og find mine venner er erstattet med Find My Bemærk venligst, at BUNDLE IDS er sagerfølsomme

Tak for at gøre dette! Det hjælper mig med intune, som ikke trækker disse automatisk som andre MDM'er. Jeg bemærkede dog den nye Find, min app er ikke på der og fortsæt med at løbe ind i vægge. Enhver viden om BundleID til Apples nye Find min app? Tak!

Abonnementer kan være påkrævet for at få adgang bestemt indhold. Resultat af visse Cast-funktioner, tjenester og applikationer, afhænger af den enhed, du bruger med Cast og din internetforbindelse. Visse Cast funktioner, tjenester og applikationer er muligvis ikke tilgængelig i alle områder. Cast er kompatibel med WiFi-aktiverede Android-smartphones og tablets; iPhone®, iPad®, og iPod®; Chrome til Mac® og Chrome til Windows®; og Chrome. Fuld information kompatibilitet er tilgængelig på g. o / støbt / req.

Tilføj indbyggede apps til Microsoft Intune

Den indbyggede app typen gør det nemt for dig at tildele kurateret managed apps, såsom Microsoft 365 apps, til iOS / iPadOS og Android-enheder. Du kan tildele bestemte apps til denne app typen, såsom Excel, OneDrive, Outlook, Skype og andre. Når du tilføjer en app, er den app typen vises som enten Indbygget iOS-app eller Indbygget Android app. Ved at bruge den indbyggede app type, kan du vælge, hvilke af disse apps til at udgive til enhedens brugere.

I tidligere versioner af Intune-konsollen, Intune forudsat flere standard lykkedes Microsoft 365 apps, som Outlook og OneDrive. Den app typer for disse administrerede apps blev mærket som Managed iOS Store App eller Managed Android App. I stedet for at bruge disse app typer, anbefaler vi, at du bruger den indbyggede app-typen. Ved at bruge den indbyggede app-typen, har du den ekstra fleksibilitet til at redigere og slette Microsoft 365 apps.

Tilføj en indbygget app

Vi har rundet op 33 af de bedste apps, du skal hente først på din iPhone. Der er nogle oplagte valg på denne liste, men vi har også valgt et par skjulte perler at de Tech Insider medarbejdere anvendelser og elsker.

mindbody kan du bestille og søg workout klasser på farten

Weather Underground er en stor vejr app, der har faktisk hjulpet en af ​​vores forfattere regne ud hvor længe hun skal vente under et træ, da hun blev fanget i et regnvejr, takket være sin radar funktion.

Weather Underground er en stor vejr app, der har faktisk hjulpet en af ​​vores forfattere regne ud hvor længe hun skal vente under et træ, da hun blev fanget i et regnvejr, takket være sin radar funktion

Det er svært at tro, at blot 13 år siden, App Store ikonet dukkede op på iPhone. Det debuterede med kun 500 apps i alt, men dette tal er vokset til omkring 2 millioner. Dens en forlegenhed rigdomme, når det kommer til applikationer, men nogle af dem er, helt ærligt, slags pinligt. Medmindre du er omhyggelige om din telefon vedligeholdelsespraksis, theres en god chance for du er toting rundt flere apps end du Needa €”og det kunne skade din samlede oplevelse smartphone.

Hvordan kom vi hertil?

En 2022 rapport fundet at den gennemsnitlige person lanceringer omkring ni apps om dagen og interagerer med omkring 30 apps i løbet af en måned. Det er enig med en 2022 undersøgelse fra Nielsen, som fandt, at typiske smartphonebrugere brugte omkring 27 apps i løbet af en måned. Det betyder den gennemsnitlige person har brug for lidt mere end en enkelt side af apps til normal brug. Men slette dem kan være svært.

Begrebet digitale hamstring er stadig mest en colloquialism på dette tidspunkt, men tanken om, at en stor mængde af apps og data forhindrer os i effektivt at finde og udnytte hjælpeprogrammer, der er faktisk nyttigt bliver smerteligt tydeligt, når du ruller gennem side efter side af overflødige downloads. Og den underliggende mekanisme til at holde dem rundt sandsynlige hånd på hjerner evnen til at skabe ulogisk , følelsesmæssige vedhæftede filer til ting, vi tror, ​​vi måske har brug for senere. Breaking forbindelsen er hårdt, men har håndgribelige fordele.

Mens oprydning dine apps vil gøre din telefon mere tiltrækkende at bruge og se på, kan det også gøre det mere sikkert. Gamle apps, der ikke længere få opdateringer, eller at du ikke har opdateret i et stykke tid, fordi du aldrig bruge dem kan harbor alvorlige sikkerhedshuller. De er for det meste kant tilfælde, men forestille sig, hvor slemt det ville føles at udholde et hack på grund af en nyhed lydeffekter app du har downloadet til klud på dine venner.

Se hvilke apps du virkelig brug

En hurtig svirp gennem dine apps vil sandsynligvis afsløre et par gamle zombier, du ikke har åbnet i måneder eller år. At app du downloadede at synkronisere op til et kamera, du mistede på ferie for to år siden? At app, der viser dig, hvad dit ansigt ville se ud, hvis du var en gammel mand, som var sjovt i omkring tre minutter og derefter du aldrig brugt det igen? De kan gå.

IPhone har en automatiseret måde at dræbe apps, som du ikke bruger længere, når den har brug for at frigøre plads på din enhed. Gå til Indstillinger> Generelt> iPhone Opbevaring og det vil give dig en mulighed kaldet aflastning Ubrugt Apps, som automatisk sletter programmer, du ikke bruger regelmæssigt, men gemmer dokumenter og data, der går med dem. Som en ægte app slob, opdagede jeg, at denne mulighed ville spare mig mere end 23 GB.

Find apps hogging din opbevaring

Nogle apps tage op en masse plads helt på egen hånd. Spil med fancy grafik som PUBG, for eksempel, kan kræve gigabyte værd af plads på indbygget opbevaring. Nogle mindre apps, dog vil vokse, efterhånden som de ophobes data. Foto, video og lyd redigering apps er berygtet til denne form for bloat fordi de gemmer versioner af de originale medier inde i dem. Andre apps som sociale netværk vil løbende opbygge lagrede data, indtil du går ind og rense dem ud med jævne mellemrum.

Går ind i Indstillinger> Generelt> iPhone Opbevaring vil også give dig løbende styr på, hvor meget plads hver app tager op. Hvis du klikker ind i en bestemt app vil fortælle dig, hvor meget lagerplads er dedikeret til selve app, og hvor meget er dedikeret til de dokumenter og data, det har ophobes d. Valg af aflastning app vil fjerne programmet, men holde de data, så du kan re-installere den senere og fortsætte, hvor du slap.

Slet de apps, der sporer dig mest

Året 2022 var en anden tid for app brugere. De fleste mennesker ikke overveje det faktum, at en simpel lommelygte app eller et stærkt socialt netværk kan gøre alt i sin magt for at forsøge at spore dig og samle op nok oplysninger til at oprette en Westworld-stil robot i dit billede. Nu, selvfølgelig ved vi, hvor naiv at lyde.

Google indført en funktion, der automatisk sletter de data, det indsamler om dig efter en vis tid. Dens en funktion, du måske ønsker at gøre det muligt, selv om virksomheden siger, at skære mængden af ​​data har virksomheden om du kan påvirke dens evne til at betjene dig relevante annoncer eller vise dig forslag til lokale virksomheder, når du foretager en søgning. Den nemmeste måde at gøre det er at logge ind på din Google-konto på en desktop, skal du klikke på din Google-ikon konto i øverste højre hjørne, og derefter Administrer din Google-konto, så se efter Aktivitet kontrol i Data og personalisering område.

Computeren, din telefon og din tablet har alle standard apps, den forudinstallerede software, fjedre til handling, når en konkret opgave behov gør. Klik på et billede, du lige har modtaget via e-mail, for eksempel, og det åbner i din standard billedfremviser. Følg et weblink nogen sender dig, og din standard webbrowser åbner. Og ved du hvad? Du behøver ikke at nøjes med dem.

Hvis du foretrækker andre apps til dem, at Windows, Android eller Apple providesâ €”måske med bedre funktioner, eller hurtigere load tider, der bare generelt passer dig bettera €” du kan bytte i dem i stedet. Ikke alle iPhone ejer ønsker at bruge Safari; ikke alle pc-bruger kan lide den standard-spørgsmålet Mail app, og så videre. Der er nogle begrænsninger, som vi vil forklare nedenfor, men at få din standard apps i orden betyder du får din foretrukne software op at køre hurtigere, og der kan spare dig en betydelig mængde tid og tilregnelighed hver dag. Her er, hvad de skal gøre.

For at indstille din standard-apps på Windows, åbne menuen Start og klikke på ikonet tandhjul til venstre for at komme til de vigtigste Windows-indstillinger panel. Herfra vælger apps og derefter Standard apps for at se den aktuelle konfiguration.

Du vil se de sædvanlige muligheder, som e-mail, kort, musikafspiller, fotofremviser, og web browser. Hvis der er en fil kategori, som endnu ikke er blevet givet en standard app, vil du se en mulighed mærket Vælg en standard; ellers bliver den nuværende standard på listen.

Klik på et af de emner at vælge en ny standard app til den pågældende filtype. Uanset hvad programmerer du vælger til videoafspilleren, for eksempel, vil åbne op, når du dobbeltklikker på en videofil i File Explorer.

Vigtig

Lookup, konverter og få emoji

Lookup, konverter og få emoji

Apple Emoji er et sæt af mere end 1500 mærket humørikoner fra Apple til iOS og MacOS-enheder, såvel som WhatsApp og Snapchat Messengers. Kopi, indsæt, kommunikerer

esim Telekom szolgltatsok

esim Telekom szolgltatsok

Shkinen esim på saatavilla Rajaton ja Rajaton Lite liittymiimme. Tilaa liittym ja esim laitteeseesi verkkokaupastamme, Telia Kaupasta tai soittamalla.

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Benytte fantastiske tilbud og bedste tilbud på nye og eksisterende Apple-produkter på iPhone, iPhone 12, iPad, Mac Pro, TV og ure med let rater og kontanter tilbage på kort på iPlanetstore

Anker PowerPort III Nano20W Hurtig oplader til iPhone

Anker PowerPort III Nano20W Hurtig oplader til iPhone

USB C oplader RAVPower 40W 2port iPhone Hurtig oplader med 20W USBC Power Adapter til iPhone 1212 Pro Max, 30W Single Port udgang til iPad Pro MacBook Air Nintendo Switch AirPods Pro Galaxy S21 S20

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Her er de bedste hurtige opladere til iPhone 13 Pro og 13 Pro Max i 2021. Vi er skyld inkluderet standalone, dobbelt, og multiport hurtige opladere.

iPhone X Oplader Original Kvalitet USB-adapter og kabel Pris i Indien

iPhone X Oplader Original Kvalitet USB-adapter og kabel Pris i Indien

Køb Apple Tilbehør online i bedste pris i Bangladesh fra pickaboo. om. Hjemmelevering. 3 Dage Retur. Kvalitetsprodukt. Shop nu.

3 Hong Kong Branded Utility af året

3 Hong Kong Branded Utility af året

AsianXl skrev en smule cringe men værd at se. Jeg kom her for at sende det også. Et par kommentarer 1. Denne video er i det væsentlige et salg

Apple droppe hovedtelefonstik i mobile håndsæt sporer tredobling trådløse hovedtelefoner salg

Apple droppe hovedtelefonstik i mobile håndsæt sporer tredobling trådløse hovedtelefoner salg

Støtte til Argos Produkt 6062482, Apple Lightning til 3,5 mm hovedtelefonstik adapter. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.