Fremtiden for arbejdet er fjernt, og fremtiden er her.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Denne verden er en, hvor flere og flere medarbejdere befinder sig regelmæssigt i et formelt hjemmekontor, på et køkkenbord eller endda sidder på et barns seng, mens du overvåger fjernundervisning. For nogle arbejdere har deres job altid eksisteret uden for grænserne for en traditionel virksomhedsforbindelse. Uanset den fysiske placering af, hvor jobansvaret udføres, er adgang til corporate værktøjer og fremadrettede funktionalitet tabellen indsatser for medarbejderproduktivitet.

Det er her 5g indgår. Den næste generation Cellular Technology står klar til at omforme, hvad vi tænker på Connectivity Performance, og hvad vi gør med det, gennem enorme spring i båndbredde, latens og forbindelsesdensitetsevne. På trods af headwinds fra Covid-19-pandemien så 2022 lavbåndsvarianten af ​​5G-skala til et semblance af landsdækkende dækning fra alle tre store U.. luftfartsselskaber. Men med de fleste WFH-medarbejdere og mobile arbejdstagere, der har adgang til kablet bredbånd eller gennemgribende cellulær service, er 5G simpelthen en anden forbindelsestype, ikke? Næsten. 5g er lige i starten af ​​en evolutionær rejse, der vil gøre det muligt for futuristisk, "hvorfor - ikke-jeg tænker på det?" brug sager. Mens rejsen vil tage tid, er der en række 5G-brugssager, der udnytter multi-bandspektrum for bredden og dybden, der er nødvendig for at gøre en næsten sigt på jobpræstationen og produktiviteten ud af porten.

g sikkerhed og forretningstilslutning til WFH-medarbejderen

5gâ € "Start nu for tidlige fordele, læg grunden til fremtidige forretningsmæssige gevinster for virksomheder, det er nemt at blive fikseret på de lyse, skinnende, futuristiske brugssager til 5g, der er år væk fra kommerciel levedygtighed. Men det er vigtigt ikke at overse, at 5g er her i dag, og virksomhederne kan begynde at udnytte det for at forbedre deres arbejdsstyrke mobilitetsoperationer. Investering i stiftende 5G-tilslutning etablerer nu et springbræt for yderligere innovation og digital transformation, der vil gavne en virksomhed i de kommende år.

Hvor er din virksomhed i sin arbejdsstyrke mobilitetsrejse? Og hvordan måler det op med dine branche jævnaldrende? Komplet IDCS Workforce Mobility Index Vurdering for at få skræddersyet analyse til optimering af forretningsresultater i Post Covid-19 World.

På kontoret, arbejder der hjemmefra eller på farten "Connect and Collacor"

Under overbelastning, kunder på denne plan ved hjælp af> 100 GB / MO. kan mærke reducerede hastigheder indtil næste regningscyklus på grund af data prioritering. Video strækker typisk på smartphoneBlet ved 480p. Se fulde vilkår

Fjernbetjening er blevet normen i løbet af det sidste år, men genåbning er i horisonten. Med arbejdere flockede tilbage til kontorer før snarere end senere, vil fjernbetjeningen stikke rundt, eller var det for det meste en passerende tendens?

Arbejde hjemmefra præsenterer nye udfordringer, så WFX søger at løse nogle af dem ved at give en pålidelig, sikker forbindelse til erhvervskunder at hjælpe dem med at blive produktive, mens resten af ​​husstanden bruger den personlige Wi-Fi.

Industrieksperter Bemærk, at der ikke er næsten nok konkurrence i dette rum, og mobile brugere eller dem, der har brug for mange mobile hotspot-data, venter stadig på noget lige så robust at gavne dem.

Udfordringen med at styre personlige tjenester

Men for dem, der skal levere tjenester ansigt til ansigt, har overgangen været langt vanskeligere. Fra detail- og sociale ydelser til laboratoriefokuserede uddannelsesprogrammer, ledere og medarbejdere har været nødt til at komme med kreative løsninger for at fortsætte deres arbejde.

Dette er den udfordring, af Liahann Bannerman, direktør for Frivilligt engagement på United Way of King County i Washington. UWKC har et personale på næsten 100, der har overgået effektivt til fjerntliggende arbejde fra deres hjem omkring Seattle-området, med medarbejdere, der kommunikerer stort set og udrulning af online-kampagner og peer-to-peer fundraising indsats. Under donorer indsende bidrag digitalt begrænser behovet for revisorer til at komme ind på proces kontrol på kontoret.

En større udfordring har været at skabe funktionelle alternativer med de snesevis af almennyttige organisationer United Way arbejder med i deres bestræbelser på at støtte underprivilegerede befolkningsgrupper. I nogle tilfælde har Bannerman og hendes team kunnet finde virtuelle alternativer. Et centralt forår program forbinder dem berettiget til den Earned Income Tax Credit med no-cost skatterådgivere.

Vi har over tusind frivillige, der gør vores gratis skat kampagne, siger Bannerman. Og der fik lukket ned med det samme. Men vores skat hold var i stand til at oprette en forbindelse with Kode for Americaâ og fundet, at de har et værktøj, der ikke fik en masse brug. Vi var i stand til at få vores skat websted frivillige og ledere, der er forbundet gennem at så de er stadig i stand til at få hjælp."

Men giver en erstatning for ansigt-til-ansigt-tjenester er stadig et problem, især når betjener Seattles unhoused samfund. Efterhånden som krisen begyndte, havde Bannerman været koordinerende en storstilet samfund ressource udveksling; en one-stop-shop for at få adgang til en række tjenester, fra tandpleje og beklædning støtte til en jobmesse. Der has not været en oplagt måde at overgangen til en online alternativ.

Udfordringen, selvom du kan tilbyde en virtuel ressource udveksling â €”og en masse mennesker, der oplever hjemløshed har telefoner â €” er, at når du er in-person, du taler med nogen, der kan forbinde dig til de rigtige udbydere i rummet. Ud fra følgende betragtninger gør det online, kan du gå gennem en proces, og derefter finde ud af, du kan eller ikke kan kvalificere sig til at ressource og måske ikke har nogen til at hjælpe dig til den rette ressource," siger Bannerman

. Fremtiden for arbejde vil aldrig være alene digitalt;. vil der altid være behov for ansigt-til-ansigt interaktion Men mange organisationer skal konfrontere den udfordring at forbedre deres levering af i-personers-tjenester, uanset om de tjener de mest sårbare, der leverer kritisk pleje eller . at hjælpe kunder i detailhandlen i flere og flere tilfælde, øget mobil tilgængelighed og administration af fysiske interaktioner med effektive digitale værktøjer vil være afgørende, og disse tjenester vil blive styrket ved at udvide pålidelig mobil adgang til dem, der har mest brug for det

. på sit nyeste Uncarrier begivenhed, T-Mobile skitserede services designet til at levere de vækstmål, der er skitseret på sin seneste investor dag. Specielt er T-Mobile lokke kunder til at bytte 4G-telefoner til 5G stand Samsung Galaxy A52 devic es gratis. Det er også at gøre et skub i landdistrikterne.

Michael Katz, executive vice president for T-Mobile for Business, sagde selskabet søger at målvirksomhed, den offentlige sektor, og små og mellemstore virksomheder. Katz fremhævet hvordan T-Mobiles hjemmekontor internet produkt er designet, så virksomhederne kan give medarbejderne i-office-forbindelse, når du arbejder fjernt.

ZDNet hjemmekontoret ture

T-Mobile annoncerer en ny platform for virksomhedens kunder. Det lancerer tre nye produkter, der udnytter T-Mobiles 5G netværk og et partnerskab med Tastatur. Blandt de produkter annonceret, vil T-Mobile begynde at tilbyde Indenrigsministeriet 5G Internet planer at konkurrere med kabel-udbydere.

Det vil også komme ind i cloud-baseret samarbejde virksomhed, der kan erstatte et kontor-baserede PBX, video og voice-konference, og integrerer med Office 365-apps. Endelig theres en fuld enterprise løsning, der inkluderer ubegrænset 5G-data.

Begyndende med T-Mobiles Home Office 5G, vil dette komme med en dedikeret 5G router. Med den måde T-Mobile er formulering dette, ser det som Indenrigsministeriet 5G er en dedikeret internetforbindelse til kontorarbejde thats designet til kunder hvis regionale internetforbindelse kan være langsom eller upålidelig. En Indenrigsministeriet 5G linje vil starte på $ 90 per måned, og afhængig af tårnet overbelastning, kan de droslet efter 50 GB forbrug i løbet af måneden. Så godt, vil videostreaming være optimeret til 480p opløsning. Dette er bestemt ikke en plan om at erstatte dit hjem internet.

Disse planer er bestemt ikke appellerer til forbrugerne, og Home Internet 5G vil ikke erstatte et hjem internet plan siden theres en data cap. Disse løsninger kan være gavnligt for nogle små og mellemstore virksomheder, der måske betale en masse for at modtage business internet og fastnet-tjenester, som altid er prissat til en betydelig præmie i forhold til forbrugernes planer.

Dens interessant at se, hvordan virksomheder, er ved at ændre til at tjene virksomheder, der har skiftet til at arbejde næsten helt fra hjemmet. Mobile luftfartsselskaber kan fortsætte med at tage forretning fra regionale udbydere som 5G bliver mere og mere i stand til at understøtte massive data infrastrukturer . Vi bør se et spring i hjemmet 5G internet i de kommende år.

For det første, som jeg allerede har angivet, skaber COVID-19 ikke et usikkert arbejdsmiljø for eventuelle job. Statistikken understøtter simpelthen ikke dette påstand , men jeg glæder mig over bevis for det modsatte, hvis jeg tager fejl.

Jeg flyttede ikke målposterne for at give eksempler på usikre job. Et eksempel på at flytte målposterne ville være "15 dage for at bremse spredningen" bliver 15 måneder. Eller hvordan 2022 blev brugt med politiske og medicinske ledere, der fortæller os Lockdowns ikke var at fjerne Covid-19, men for at forhindre overvældende hospitaler, og i 2022 bliver vi fortalt, at vi skal komme til næsten 0 Covid Dødsfald og tvunget 100% vaccination til at gå tilbage til normal. Dem flytter målposterne.

OK, godt, landsdækkende hospitaler er ikke Overvældet af Covid-19 patienter og i de sidste 3 måneder har Daily Dath County været lavere end det har været siden alt startet. Baseret på tallene siden maj dræber influenza flere mennesker end at blive tilskrevet COVID-19. Det samme gælder for diabetes, selvmord, hjertesygdom, kræft, og de fleste alt, hvad vi lige har boet med for utallige generationer og århundreder og årtusinder.

Covid-19 var ondskabsfuldt, da det var roman, og vi vidste ikke, hvad vi kæmpede. Ifølge CDC's egen statistik vinder mennesker, og COVID-19 er ikke værd at leve i frygt længere.

Vigtig

8 måder at lave tmomail.net på ikke at arbejde på internetadgang guide

8 måder at lave tmomail.net på ikke at arbejde på internetadgang guide

De detaljerede oplysninger om tmomail login er tilvejebragt. Hjælp brugerne med at få adgang til login-siden, mens du tilbyder vigtige noter under loginprocessen.

365 tntech idme express

365 tntech idme express

64 kollegier og universiteter med mulighed for alle. Dette er statsuniversitetet i New York. Dette er solagtigt for alle.

Tmobile G2 En overbevisende dog muligvis sindsforvirret Android-telefon

Tmobile G2 En overbevisende dog muligvis sindsforvirret Android-telefon

LG G2 tmobile telefon kan prale med en quadcore processor, HD IPS-skærm, 13 MP kamera og en holdbar batteri, så du kan gøre mere mellem opladningerne.

Telefon Hits bedste af Top 100 Ringetoner Jingles

Telefon Hits bedste af Top 100 Ringetoner Jingles

Dette indlæg lister de 10 bedste gratis musik ringetoner, der kan bruges på enheden og introducerer 5 bedste hjemmesider og apps til download disse populære ringetoner.

Top 100 Ringetone 1. APK-filer

Top 100 Ringetone 1. APK-filer

Lyt til telefon Hits Best Of Top 100 Ringetoner Jingles sange Online på JioSaavn. Engelsk musikalbum af ringetone Pop Rock 1. Nirvana Ringtone Pop Rock, 2. I Want My MTV Ringtone Pop Rock, 3. ACDC Spænding Ringtone Pop Rock, 4. Glorious Bastards Ringtone Pop Rock, 5. Innuendo ringetone Pop Rock

Tre mennesker indlagt efter optagelse uden Torrance indkøbscenter

Tre mennesker indlagt efter optagelse uden Torrance indkøbscenter

Find oplysninger tilgængelighed og læse anmeldelser af handicappede adgang på Del Amo Fashion Center, Torrance

Touchscreen kalibrering til Samsung Galaxy Tab S2 9. gratis download APK fil til Galaxy Tab S2 9.

Touchscreen kalibrering til Samsung Galaxy Tab S2 9. gratis download APK fil til Galaxy Tab S2 9.

hey gutter, Ive haft nogle problemer med vandhaner ikke bliver anerkendt at skulle tredobbelt klik links, til ruller UpDown behøver ske to gange eller ...

Touchscreen kalibrering APK nyeste version gratis download til Android

Touchscreen kalibrering APK nyeste version gratis download til Android

Søgning efter Android apps at identificere touch screen spørgsmål Disse apps vil hjælpe dig med at identificere og diagnosticere touch skærm problemer på Android.

Windsor Opbevares ved Town East Mall Windsor

Windsor Opbevares ved Town East Mall Windsor

Town East Mall placering i Mesquite, Texas TX. Lagringsbibl 133 lejere, timer, telefon 972 270 4431. Besøgende anmeldelser, salg, cupouns. Adresse og retninger 2063 By East Mall, Mesquite, Texas TX 75150.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.