Den OnePlus 8T er en fantastisk telefon med en irriterende fejl

OnePlus 8T gennemgang Fuldstændig awesome BGR Indien

Hvad gør et OnePlus telefon for dig? For mig er det en no-nonsense værktøj, du kan stole på hver dag. Det er en telefon lavet til en, der elsker smartphones. Lige siden OnePlus 5T, som var den første OnePlus enhed jeg brugte og revideret, har jeg foreslået OnePlus telefoner til alle, der søger en hurtig og pålidelig Android-telefon. I de sidste par år dog OnePlus fokuseret på sigter efter premium-segmentet og dermed blev dens telefoner lidt ikke-sensy. Tag OnePlus 8 Pro og 7 Pro som et eksempel â € ”store telefoner, men ikke hvad OnePlus bruges til at stå for. Også Læs - OnePlus Nord anmeldelse: The torden slår igen, næsten

Som jeg holder OnePlus 8T i mine hænder nu, har et stort smil overtaget kontrollen med mit ansigt. Den OnePlus 8T har essensen af ​​OnePlus 5T at jeg først brugt. Det føles ikke som sin lavet til at imponere din far eller mor. I stedet er det bygget til den yngre selv inden du, der ikke ønsker at gå på kompromis, når det betyder noget, jeg. . hastighed, design og pålidelighed. OnePlus kan annoncere Nord som den telefon, der mærker deres gå tilbage til rødderne, men i virkeligheden er dette den, der bringer tilbage den gamle OnePlus â € ”de OnePlus vi faktisk fans af. Også Læs - OnePlus 8 Pro gennemgang: Great deal for dine penge

Selvfølgelig, det har sit eget sæt af problemer, som alle andre smartphones. Det isnt perfektion på nogen måde, som andre korrekturlæsere vil gerne have dig til at tro. Men i en verden thats bestemt til at holde ud, det OnePlus 8T er, at telefonen thats altid klar til dig. Efter at have boet med det i mere end en uge, er det svært at flytte til en anden telefon. Også Læs - OnePlus 8 anmeldelser: Køb telefonen, hvis kvalitet og ydeevne spørgsmål

Design

Ligesom sit motto, OnePlus aldrig afregner til et bestemt design for længe. Det holder eksperimentere med eventyrlige designs, og ofte ender tegning vores opmærksomhed. Sidste år OnePlus 7T havde en særskilt design, der gjorde det unikt i et hav af lignende udseende telefoner. Præcis et år efter, OnePlus går til en anden nyt design. Selv om denne gang, det er ikke enestående.

Den OnePlus 8T ser meget gerne Samsung Galaxy S20 fra bagsiden, især med sin rektangulære kamera pukkel. I modsætning til den OnePlus 7TS cirkulær klat, denne ene ser mere civiliseret. Den falder i sync med de overordnede elegant design tema thats foregår omkring hele telefonen. Kameraet pukkel ikke rager meget og de smagfulde accenter omkring det holder sensationsprægede opmærksomhed.

Kameraet modul selv ligner en hexa-kamera setup, men du faktisk få bare fire kameraer â € ”de to andre er LED lommelygter. Valget af designelementer er velsmagende og appellerer til folk, der bekymrer sig for detaljer. De nye Aquamarine Grøn farve ser fantastisk og afhængigt af lys, det ændrer sin nuance fra søgrøn til Nord blå. Den blanke finish på 8T eller anden måde er med til at skjule fingeraftryk, men fedtet hænder vil stadig efterlade deres præg.

Derfor kan du vælge de to nye OnePlus sager til rådighed. Min personlige favorit er sandsten blå kofanger tilfælde, selv om min bror kan lide silicium tilfældet, at formidler en følelse af at give et kig ind den interne af telefonen.

Resten af ​​8T har samme OnePlus affære. Du får en flad skærm denne gang i stedet for den buede kant display på OnePlus 8. kanter er slanke og så er hagen. OnePlus siger, at det er lykkedes at bøje displayet chips nedenunder for at skære ned på hagen. Theres en lille dorn-hullers påklædningsdukke til frontkameraet i øverste hjørne. De flade kanter langs med den matte aluminiumsramme hjælp med et godt greb i hånd. Alles favorit Alert Slider er til stede og er lige så let at glide ligesom dem på de tidligere telefoner.

Skærm

Den 8T har fået den største skærm opgradering, da det OnePlus 7T fra sidste år. OnePlus stadig bruger en 1080p AMOLED skærm, at foranstaltninger 6. -inches tværs af lærredet. Som anført er kanter er ekstremt slanke og de flade kanter gør for komfortabel brugeroplevelse. Den AMOLED panel er i sig selv af høj kvalitet og kaster op varemærke punchy farver. Billeder og videoer bære en masse kontrast på grund af de dybe sorte. Derfor, uanset om du ser HD-indhold på Prime Video eller spille Call of Duty Mobile, det ser godt ud.

ydeevne og brugeroplevelse

Dette er det afsnit, hvor en OnePlus-enhed sjældent har klager. Men i modsætning til traditionerne for OnePlus-stuffing senest gør 8T fornuftige beslutninger. Dumping inde i Aquamarine grønne krop er Snapdragon 865 chip, som er den samme chip fra OnePlus 8. Dette er parret med op til 12 GB LPDDR4X RAM og 256 GB UFS 3. Opbevaring. RAM'en er ikke den hurtigste type, men dette er en dræberkombination for præstationssøgere.

Nu, årsagen til, at OnePlus ikke valgte Snapdragon 865 Plus, er for dig at overveje. Personligt føler jeg, at snapdragon 865 er mere end i stand til at håndtere noget Android kan kaste på det. Lige nu, de mest krævende opgaver, jeg kunne gøre på, at det skulle spille Call of Duty: Mobile and Asphalt 9: Legends. Begge disse spil løb på deres bedste, med de højeste grafikindstillinger, der er tilgængelige. I lange sessioner af COD-mobil var telefonen op til kameraet, men det faldt aldrig rammer eller viste tegn på kamp.

Gaming er ikke det eneste, du skal gøre på OnePlus 8T. Jeg brugte det som min daglige kontor telefon, og jeg kan trygt sige det er en glæde at bruge. 8T kører på Oxygen OS 11 baseret på Android 11 â € "Den nyeste version af Android. Oxygen OS 11 har opdelt meninger om sit layout og design, og jeg vil forlade det på dig at dømme. Jeg kan godt lide den nye grænseflade og dens upmarket designelementer. Animationerne er glattere og multitasking med op til fem apps på én gang understreger ikke telefonen.

Apple iPad Mini 5 7. tommer MUXD2 WiFi og Cellular 256GB Silver

De fleste dage, jeg håndterede e-mails på Outlook og Gmail-apps, læsning på Chrome Browser, samarbejdet med mine kolleger på Slack, deler billeder og tekster på WhatsApp, Streaming Music fra Amazon Music og Jiosaavn og browser twitter til opdateringer. Jeg gjorde nogle af disse samtidigt, og OnePlus 8T var som, er det alt, hvad du har? Jeg er stadig sulten.

Som de fleste brugerdefinerede Android Skins har Oxygen OS masser af forudindlæst første parts ekstramateriale. Der er en ny zen-tilstand med en bedre evne til at afbryde forbindelsen fra den digitale verden - noget, som jeg ikke havde en chance for at prøve i denne enhedsstart sæson. Oneplus Gallery får et opdateret design og en ny historier, der ligner dem fra Instagram og Facebook. Med Oxygen OS 11 er nye AOD-muligheder til rådighed på en OnePlus-enhed. Der er nogle interessante designs, der allerede er tilgængelige, men OnePlus vil tilføje flere spændende AOD-stilarter, herunder en BitMoji AOD.

Audio Performance er anstændigt via stereohøjttaleropsætningen. Uanset om du ser YouTube eller spiller spil, er disse højttalere højt nok i et lille værelse fyldt med kolleger. Lydkvaliteten er anstændigt, ikke stor. Opkaldskvalitet via VOWIFI og VOLTE var højt og klart. Ligesom OnePlus-telefoner fra fortiden var 8T i stand til at låse på Wi-Fi-netværket og mobilnetværker pålideligt - den eneste telefon i de seneste måneder, jeg ikke så droppe opkald.

Kamera

Oneplus 8T får et nyt quad-kamera system på bagsiden. Selvom OnePlus siger, at det er nyt, er 80 procent af komponenterne over et år ældre. Den bruger den samme 48 megapixel Sony IMX586-sensor til den primære linse, et 16-megapixel kamera til den ultra-brede linse og en 2-megapixel monokrome kamera. OnePlus siger dette Monokrome Kamera Aktiverer i B & W filtertilstand på kameraappen. Makrokameraet fra OnePlus 8 er nu opgraderet til 5-megapixel.

Jeg vil være ærlig herre - kameraerne er stadig den svageste del af denne OnePlus-telefon. Hovedkameraet er godt nok til de fleste forhold, men det falder bag de nyere sensorer, der findes på Xiaomi MI 10 5G og OnePlus 8 Pro. Selv i forhold til iPhone SES 12-megapixel kamera, mangler den større sensor god tuning for at få mest muligt ud af det.

I dagslys får du levende billeder med god lysstyrke og høje niveauer af skarphed. I Vidnesbyrd Den traditionelle Oneplus overmætning af farver i næsten alle de billeder, jeg tog. Men de fleste mennesker kan lide udseendet og følelsen af ​​billederne 8t tager, og OnePlus siger, at det tager forbrugernes feedback for kameraets tuning. Derfor er det forpligtet til, hvad dens fans og kunder ønsker. Jeg ønsker stadig, at der var en tilstand for brugere, der ønsker mere naturlige farvetoner med realistiske kontraster .

Om natten mister kameraet skarphed, men holder støj under kontrol. Nightscape udfører bedre end før og er i stand til at skyde flotte billeder, når dine øjne ikke ser meget. Ultrawide-kameraet er fint for at tage billeder under dagslys, men du ser en mismatch i farvetoner, skarphed og mætning i forhold til hovedkameraet. Om natten var jeg uvillig til at bruge det, men NightScape-tilstanden formåede stadig at tilbyde brugbare fotos, selv om der mangler detaljer og skarphed.

Portrættilstanden fotos kommer ud ser godt ud, med fremragende emne adskillelse og rigelige detaljer. Farverne forbedres med Højre Kontraster Det meste af tiden. 5-megapixel makro kameraet er gennemsnitligt i bedste fald kun i dagslys. Jeg kunne producere bedre makro skud ved hjælp af hovedkameraet i enhver lysforhold. 2-megapixel Monokrome Sensor er bare en gimmick, og den aktiverer kun i B & W-filteret. Oneplus 8T har i det væsentlige en dual-kamera opsætning, hvor de to andre er pladsholdere.

Du kan optage op til 4K videoer og 60 fps og i alle disse tilstande, fandt jeg videokvaliteten at være imponerende. OIS'en giver anstændige stabilitetsniveauer og i 1080P-tilstandene, sparker EIS'en ind for at tilføje et ekstra lag af håndholdende. I dagslys fandt jeg videoerne at besidde livlige farver og god Retention af detaljer. Desværre fik jeg ikke chancen for at skyde en video om natten.

Det 16-megapixel Selfie-kamera tilbyder ikke mange forbedringer i forhold til det samme på OnePlus 7T og OnePlus 8. Det tog flotte portrætter i dagslys og lyse indendørs belysning. Men da lette niveauer falder, bliver detaljerne blødere. Når det er sagt, vil selfie elskere være fint med kameraets ydeevne på 8t.

Batteri

Oneplus bruger twin-batteriteknologien fra Oppo for at tilbyde 65W hurtig opladning på 8t. OnePlus hævder 40 minutters gennemsnitstid for at fylde batteriet fra døde, hvilket er lidt længere end det samme på OPPO-telefoner. Det virker som annonceret og på daglig runde, kommer det på tværs af så meget bekvemt at bruge mindre tid på stikkontakterne. Warp CHARGE 65 adapter bruger nu en USB-C til USB-C-kabel. Derudover understøtter 8T også 27W hurtig opladning med hurtige opladere af andre make.

På daglig runde varede OnePlus 8T nemt mig mere end en dag. Faktisk, på dage med moderat brug, der involverer e-mail, teksting, social media browsing og streaming musik via trådløse øretelefoner, opladede jeg telefonen efter en og en halv time. Dette var med den 120 Hz opdateringshastighed aktiveret. Når jeg har involveret lyse spil og kamera brug, måtte jeg oplade det hver morgen, selvom de stadig har 30 procent juice. Ikke dårligt, eh?

Skal du købe Oneplus T?

Oneplus 8T er en fantastisk telefon på alle måder. Baseret på den tid, jeg brugte med det, falder det i min liste over telefonerne for at købe og anbefale. De Refinements Oneplus lavet over den ældre Oneplus 8 er absolut værd at spørge prisen på Rs 42.999. Jeg elsker at se YouTube-videoer og gennemse sociale medier på denne telefon. Jeg elsker at spille spil uden lags på denne ene. Jeg elsker det faktum, at jeg ikke behøver at vente på en evighed for at udfylde batteriet. Jeg elsker den måde, det ser ud og føles i hånden.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den OnePlus 8T er den nyeste smartphone til at komme ud af staldene i OnePlus. Med en opdateret design og superhurtig opladning, den OnePlus 8T løser mangler af OnePlus 8 med nogle væsentlige opgraderinger til en nominel stigning i prisen.

OnePlus er blevet løbende raffinere sine smartphones i løbet af de sidste par år, fastsættelse nogle mangler med hver ny lancering. Den indførte T-serien for et par år siden som en halvårlig opdatering, og disse telefoner tilbyder en komplet oplevelse fra OnePlus i deres specifikke år.

Dens en lignende historie med OnePlus 8T samt â € ”dens overordnede funktioner er det 65W hurtig opladning teknologi og 120 Hz opdateringshastighed skærm. Individuelt, kan disse to funktionsopgraderinger synes mindre, men sammen deres sum er større end de enkelte dele.

OnePlus 8TS overordnede funktioner gør hele forskellen Den OnePlus 8T leveres med to overskrift er udstyret med en € ”65W hurtig opladning og 120 Hz skærm. Disse to funktioner er vigtige opgraderinger over OnePlus 8, som byder på 30W opladning og har en 90 Hz skærm.

Rent fra en slutbrugere synspunkt både funktionerne gøre for en langt bedre oplevelse. At løbe tør for batteri? Bare sæt telefonen i til opladning, og du vil være god til at gå på ingen tid. Den OnePlus 8T opkræver fuldt fra 0-100% på bare 40 minutter, hvilket er opnået takket være 65W Warp Charge-teknologi.

Opgraderingen fra 90Hz til 120Hz kan forekomme mindre, men når du skifter til 120hz opdateringshastighed, er det svært at gå tilbage til 60hz eller endda 90hz. Dette bliver tydeligt, når jeg skifter fra OnePlus 8T til en mid-range-smartphone med en regelmæssig 60Hz-skærm.

Vigtig

OnePlus 9R Online 8 GB RAM, 128 GB ROM, Lake Blå til Best Price Vijay Sales

OnePlus 9R Online 8 GB RAM, 128 GB ROM, Lake Blå til Best Price Vijay Sales

OnePlus 9R 5G pris i Indien starter ved Rs. 39,999. Se OnePlus 9R 5G Fuldt specifikationer, nøglefunktioner, farver, fotos, brugervurderinger, fordele og ulemper Sammenlign det med lignende mobiler. 48 MP 16 MP Main 16 MP Frontkamera 128 GB Opbevaring 8 GB RAM 6. 5 tommer Display 4500 mAh Batteri Android 11

GCPAWN. OM

GCPAWN. OM

OnePlus Nord N200 5G Pris i Bangladesh 2021 med Uofficiel Officiel Shop Location, OnePlus Nord N200 5G BD Pris eller Pris i Bangladesh og fuld af specifikationen er angivet nedenfor ...

2021 Sådan Lås OnePlus Nord Mobiltelefoner Glemt adgangskode eller mønster 28Nov21

2021 Sådan Lås OnePlus Nord Mobiltelefoner Glemt adgangskode eller mønster 28Nov21

OnePlus One Hard reset og Factory reset. Har du glemt din Android mobil adgangskode eller PIN-kode eller mønster, Her kan du få recovery-løsninger gratis.

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

Ønsker at købe en OnePlus Mobile Online Shop Seneste One Plus Smartphone-modeller til den bedste pris tilgængelige i Kerala, Indien fra MYG. Udforsk den nyeste samling OnePlus smartphones med de bedste tilbud, tilbud og rabatter. Tjek anmeldelser, funktioner, en

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus planlægger at bringe OnePlus Nord 2 i første halvdel af 2021. Nu hvor lanceringen af ​​OnePlus Nord 2 er på kortene, besluttede vi at stable alt, hvad vi kender hidtil om denne enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb OnePlus Nord N10 5G i midnat is og spar med specialtilbud. Tjek specs og anmeldelser. Handler nu og skift til en ny OnePlus NORD N10 5G.

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G Pris i Bangladesh Komplette specifikationer, OnePlus Nord N10 5G, OnePlus Nord n10 5g pris i Bangladesh, mobilebazarbd. o, OnePlus

OnePlus Nord N10 Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 20 Dec. 2021

OnePlus Nord N10 Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 20 Dec. 2021

OnePlus Nord N10 pris i Pakistan er Rs. 47.999. Officielle forhandlere og garantiforpligtelser udbydere regulere detailprisen ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan at købe OnePlus Nord 2 5G fra Amazon. n og OnePlus. n

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.