Dette er de sikreste telefoner til børn, ifølge eksperter

Alder for at få dit barn til en mobiltelefon, når skal børnene få en telefon

Tal om online sikkerhed

Det er vigtigt at diskutere online sikkerhed med dine børn, før de kommer i gang med deres nye enhed. Find balance og indstillingsgrænser er nøglen til at hjælpe dine børn med at forstå dine forventninger og bruge teknologi på en måde, der er rigtig for dem.

Tjek vores online sikkerhedsprogram, vær Internet Awesome, som lærer børn, hvordan man bliver selvsikker, ansvarlige opdagere af onlineverdenen. De kan endda spille deres vej til at være internet awesome med interland, et online eventyr, der giver dem praktiske praksis af vigtige digitale sikkerhedsundervisning.

Guid dit barn til godt indhold

Prøv YouTube Kids for at hjælpe dem med at opdage familievenlige videoer i et mere indeholdt miljø. Spark deres nysgerrighed med Kids Space, en ny kids-tilstand på Vælg Android-tabletter, der indeholder apps, bøger og videoer, der er designet til at hjælpe dem med at udforske deres interesser. Og prøv fanen Kids på Google Play for lærer-godkendte apps, der både er underholdende og berigning . Lær mere om at finde godt indhold til dit barn hos familier. oogle.

Hold familien forbundet med kontrol

Smartphones har nu været impliceret i så mange crummy outcomesâ € "bilens dødsfald, søvnforstyrrelser, empati tab, forholdsproblemer, manglende at bemærke en klovn på en unicycleâ €" at det næsten virker lettere at liste de ting, de ikke er lettere rod op end de ting, de gør. Vores samfund kan nå topkritik af digitale enheder.

Alligevel foreslår det nye forskning, at et nøgleproblem forbliver underappreciated. Det involverer Kids udvikling, men det er nok ikke, hvad du synes. Mere end screen-obsessed unge børn, bør vi være bekymrede over indstillede forældre.

Ja, forældre har nu mere ansigtstid med deres børn end næsten alle forældre i historien. På trods af en dramatisk stigning i procentdelen af ​​kvinder i arbejdsstyrken bruger mødre i dag, at de forbløffende mere tid på at passe deres børn end mødre gjorde i 1960'erne. Men engagementet mellem forældre og barn er i stigende grad lav kvalitet, selv ersatz. Forældre er konstant til stede i deres børn lever fysisk, men de er mindre følelsesmæssigt Tilskyndet. For at være klar, er jeg ikke usympatisk for forældre i dette problem. Mine egne voksne børn kan lide at joke, at de ikke ville have overlevet barndom, hvis ID havde en smartphone i mine koblinger for 25 år siden.

Men for alle Talk om Childrens Screen Time, overraskende lille opmærksomhed betales for at beskytte forældrene selv, som nu lider af, hvad teknologi ekspert Linda Stone for mere end 20 år siden kaldte kontinuerlig delvis opmærksomhed. Denne betingelse skader ikke bare os, som sten har argumenteret; Det skader vores børn. Den nye forældremyndighedstilstand kan afbryde et gammelt følelsesmæssigt cueing system, hvis kendetegn er lydhør kommunikation, grundlaget for den mest menneskelige læring. Var i ukontrolleret territorium.

Børneudviklingseksperter har forskellige navne til det dyadiske signalering system mellem voksen og barn, som bygger den grundlæggende arkitektur i hjernen. Jack P. Shonkoff, en børnelæge og direktøren for Harmards Center på det udviklende barn, kalder det tjene og returstil for kommunikation; Den Psykologen S Kathy Hirsh-PASEK og Roberta Michnick Golinkoff beskriver en konversationsduet. De vokale mønstre forældre overalt har tendens til at vedtage under udveksling med spædbørn og småbørn er præget af en højere tone, forenklet grammatik og engageret, overdrevet entusiasme. Selv om denne tale er cloying til voksne observatører, kan babyer ikke få nok af det. Ikke kun det: En undersøgelse viste, at spædbørn udsat for denne interaktive, følelsesmæssigt responsiv tale stil på 11 måneder og 14 måneder kendte dobbelt så mange ord i alderen 2 som dem, der werent udsat for det.

Børns udvikling er Relational , hvorfor i et eksperiment, ni måneder gamle babyer, der modtog et par timers mandarin-instruktion fra et levende menneske, kunne isolere specifikke fonetiske elementer på sproget Mens en anden gruppe af babyer, der modtog den nøjagtige samme instruktion via video, ikke kunne. Ifølge Hirsh-PASEK, en professor på Temple University og en højtstående fyr på Brookings-institutionen, bekræfter flere og flere undersøgelser betydningen af ​​samtale. Sproget er den enkelte bedste forudsigelse for skole præstation, hun fortalte mig, og nøglen til stærke sprogfærdigheder er de fremme og fremmede samtaler mellem små børn og voksne.

Et stykke gode nyheder er, at unge børn bliver forrålet for at få det, de har brug for fra voksne, da de fleste af os opdager første gang vores afledte blik rykkes tilbage af et par pudgy, hånlige hænder. Unge børn vil gøre meget for at få en distraheret voksne opmærksomhed, og hvis vi ikke ændrer vores adfærd, vil de forsøge at gøre det for os; Vi kan forvente at se mange flere tantrums som dagens småbørn alder i skole. Men i sidste ende kan børn give op. Det tager to til tango, og undersøgelser fra rumænske børnehjem viste verden, at der er grænser for, hvad en baby hjerne kan gøre uden en villig dansepartner. Sandheden er, vi ved ikke, hvor meget vores børn vil lide, når vi undlader at engagere sig.

Selvfølgelig lider voksne også af det nuværende arrangement. Mange har bygget deres daglige liv omkring den elendige forudsætning, at de altid kan være på "altid arbejder, altid forældre, altid tilgængelig for deres ægtefælle og deres egne forældre og andre, der måske har brug for dem, mens de også opholder sig på toppen af ​​nyhederne, Mens du også husker, på turen til bilen, for at bestille mere toiletpapir fra Amazon. De sidder fast i den digitale ækvivalent af spincyklusen.

Anbefalet læsning

Bedste 5G Hotspot 2021 Android Central

Hvis vi kan få fat i vores teknoference, som nogle psykolog er kaldt det, vil vi sandsynligvis finde ud af, at vi kan gøre meget mere for vores børn ved blot at gøre mindre "uanset af kvaliteten af ​​deres skolegang og helt bortset fra antallet af timer vi bruger til dem. Forældre bør give sig tilladelse til at komme tilbage fra kvælende pres for at være alle ting for alle mennesker. Sæt dit barn i en Playpen, allerede! Ditch det fodbold-spil udseende, hvis du har lyst til det. Dit barn vil være fint. Men når du er med dit barn, skal du lægge din forbandede telefon ned.

Over halvdelen af ​​børnene "53 procent" nu ejer en smartphone på det tidspunkt, de er 11, ifølge en nylig, nationalt repræsentativ undersøgelse fra Common Sense Media. Og 84 procent af teenagere har også deres egne telefoner. I betragtning af statistikker som dem, er det ikke underligt, at børn så unge som grundskolealderen vil sætte dem på toppen af ​​deres ønske lister. Selvfølgelig efterlader dette forældrene grappling med mange forbehold og spørgsmål.

"Dagens forældre er både velsignet og forbandet af teknologiske muligheder, der stilles til rådighed for deres børn," siger Titania Jordan, Chief Forældreansvarlig for Parental-Control App Bark. "Mens evnen til at lokalisere og kommunikere med dit barn i realtid er utroligt, kan andres evne til at gøre det, kan være skræmmende og farligt."

Heldigvis er der en masse kid-venlige telefonoptioner nu, der kan holde visse bekymringer og risici i bugt. Når du går ved at vælge en, start først ved at beslutte, hvilke funktioner de har brug for, og hvad de ikke gør det. Her er et par nøgle spørgsmål, Jordan opfordrer forældre til at spørge sig selv, før de køber:

bedste telefoner til unge børn

Når det kommer til et barn, der er 9 eller under, foreslår Common Sense Media forældre til at se på telefoner med meget enkle kontroller, store knapper og ekstremt begrænsede funktioner. Du vil også gerne gå med en telefon, der kun kan foretage opkald til en kort liste over kontakter, og det har ingen spil, ingen webadgang og intet kamera. De kan lide Sprint Wego.

Gizmo er også Psykolog -apprevne. "Jeg finder, når børnene får en smartphone, det fører til mere familie konflikt og mindre ansigt til ansigt social interaktion og nogle gange endda negativt påvirket karakterer og søvn," siger Sarah Berger, ph.., En Psykolog i Chevy Chase, Maryland. "Gizmo tillader børnene at have mere uafhængighed, til tekst med et par mennesker, der er en GPS i det - så det giver mulighed for en smag af en telefon uden at give en telefon."

bedste nødstelefoner

En anden at overveje, ifølge Tim Uittenbroek, grundlægger af Vpnmash, et firma dedikeret til online privatlivsuddannelse: Alcatel Go Flip, som leveres med enkle hjælpeprogrammer, et 2mp kamera og store og klare nøgler. "Dens Mobile Virtual Network Operator Ting, med sin månedlige $ 6-gebyr, gør det muligt for dit barn at bruge i tilfælde af nødsituationer ved afhentning og aflevering i skole- eller efterskoleprogrammer," siger Uittenbroek.

Vigtig

Child GPS tracking-enhed børn GPS tracker ure Reparation Producent fra Bengaluru

Child GPS tracking-enhed børn GPS tracker ure Reparation Producent fra Bengaluru

HUAWEI WATCH KIDS 4 Pro understøtter 4G tale- og HD-videoopkald, 9system AI positionering, 5 ATM Vandtæthed, sollys eksponering sporing, nat LED lys vagt og ryst for at tilføje friendsfeature. Flere funktioner til at hjælpe børn vokse op sundt venter på dig.

ATTS nyeste SmartWatch for børn er både lettere og hårdere

ATTS nyeste SmartWatch for børn er både lettere og hårdere

I hælene på Samsungs seneste SmartWatch skub, er ATT prøve en anden anvendelse for enheden en digital snor til beskyttende forældre. Luftfartsselskabet vil bringe et kidtargeted SmartWatch ...

Verizon Wireless Forældrekontrol Guide Bark Forældrekontrol App

Verizon Wireless Forældrekontrol Guide Bark Forældrekontrol App

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til LG GizmoPal 2 VC110 Verizon Wireless GPS Bærbar Smart Watch God til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Amazon. Om Kids Cell Phone Watch

Amazon. Om Kids Cell Phone Watch

Gennemse vores udvalg af børns GPS-ure Køb online i dag. Se, hvad hver GPS-ur tilbyder Vælg det bedste ur for dit barn. Besøg Find mine børn

Vkids Vodafone GPS Kid Tracker Pink

Vkids Vodafone GPS Kid Tracker Pink

Spacetalk Kids SmartWatch med telefon og GPS GRAY

Find mine børn Child Cell Phone Placering Tracker Apps på Google Play

Find mine børn Child Cell Phone Placering Tracker Apps på Google Play

Køb Vandtæt GPS Tracker Child Kids Smart Watch GSM Phone SOS Ring til iOS Android Online nu på Carrefour UAE. Køb fra et stort udvalg af mode, tilbehør bagage i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours Great Prices, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore returneringer

4g Kids Smart Watch, Børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver

4g Kids Smart Watch, Børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver

Ankommer af Mon, Dec 27 Køb 4G Kids Smart Watch, børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kids ure Køb Watch for Girls Boys Online til Botty Price. Vælg fra en trendy samling af analoge digitale displayure for børn på Myntra

Netflix 38 af de absolut bedste film til at se

Netflix 38 af de absolut bedste film til at se

Børnene smarte ur mål Sale OFF65 nemt, bekvemt, mode, billigere end udsalgspris Køb Beklædning, tilbehør og livsstilsprodukter til kvinder mænd barn børn smarte ur mål

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.